diumenge, 3 d’abril del 2011

NI DEU ES DONA, NI ÉS DE VALLÀ

Concentració futbolera a l'Ací Quedem, dinaret abans del partit. Les jugadores ja van concentrades al camp.

Dins del vestuari, Caxo es clar, ell está molt content de com ha evolucionat l'equip als últims partits i vol que continuem en la mateixa línea.

Les jugadores, despres de calfar es col·loquen al seu lloc, podem contemplar l'alineació: Noe portera, Ana de lliure, Nori de central, Yessi lateral dret, Maite lateral esquerre, Mª Angeles mig defensiu, Ainhoa mig ofensiu, Neus interior dret, Mire interior esquerre i Moni i Blanca de davanteres.

Comença el partit, el Navarrés, es un rival que encara que no despunta, sempre ens costa de guanyar. A les jugadores del nostre
Vallà els ha costat un poquet d'arrancar, però en 5 minutets ja les tenim cadascuna al seu lloc.

Minut 20, primera groga a la defensa, se l'emporta Nori, en una jugada de disputa, per botar-li el baló a la má.

El partit continua molt renyit, juguem tot el rato d'una part del camp a l'altra. Moment d'atac, la jugadora contraria corre molt, i es dirigeix a la portería, en el moment en que la nostra portera sent que és l'hora, fa una mega-eixida i talla un possible gol, molt bé Noe!!

Continua el partit, la defensa es manté molt activa, aixó és molt bó, porteria a zero xiques!!!

Minut 33, l'arbit pita un fora de joc dubtos de Mire, molt duptós perque hi ha varies jugadores avançáes per l'altra banda, s'escolten crits de l'afició negativament cap a la decissió de l'arbit.

De repent Mª Angeles rep un baló, es una jugada d'atac, no está molt llunt de la porteria així que Xuta i... a les mans de la portera. El partit está molt renyit.

Minut 42, ataquem en força i el baló acaba en poder d'una defensa contraria que el precipita per la línea de fons crean un corner en favor nostre, jejeje Molt bé!! A per elles!!!
Moni es col·loca per xutar cuant Mire corre cap a ella per engañar, emportant-se a dos jugares (molt ben pensat!!). Moni xuta el baló vola al primer palo, l'enganxa Neus en el cap peró va amunt, quan cau està Ana que torna a rematar de cap i...... pega al llarguer. Torna a caure a terra, seguim batallant, però l'agafa una defesa contraria i l'envia al mig del camp. Pels pèls!!!! bufff! Forta ovació de l'afició.

Seguim 3 minuts de joc renyit i .... Fi de la primera part: Vallà 0 – Navarrés 0. Bon resultat per a no confiar-se i continuar batallant.

Comença la segona part, les nostres jugadores fan cara d'anar a mossegar, això és el que volem!!!!

Minut 4, piten falta en favor nostre, trau Ana i... l'arbit pita per haver tret abans que ell ho indicara, li trau tarjeta gorga, l'afició no dóna crèdit ja que ella no havía demanat distància. Torna a xutar, Neus rep el baló i... Ainsss!!! Casi!!!

Batallem en la segona part, un rexàs cau als peus de Neus, que corre per la banda portant el balò, de cop i volta, una Navarresina li fa una forta entrada a peu alçat, Neus regola pel camp, l'afició demana tarjeta, peró l'arbit... no la trau.
Aquest es el partit dels corners, però cap acaba d'entrar. Les nostres jugadores estàn jugant a tope, estem molt orgullosos d'elles!!

Ocasió de Moni, xuta, la para la defensa, de rebot l'agarra Mª Angeles i... Ains ha xutat a mans de la portera.

Minut 30, penalti. Ens porten fregides. Xuta Moni, està molt decidida xuta i... buff. Fora, massa nervis!

Minut 37 Caxo ens brinda el segon canvi. Moni abandona el camp amb un fort aplaudiment de l'afició, al seu lloc entra Marta. Vinga Marta a per elles!!!!

A l'afició ja no li queden ungles, quim patir de partit!!! Es nostre, dominem clarament però no hi ha forma de que entre el baló a la portería. Desde dalt hasta baix juguem a tope!!

Minut 40 de la segona part, atac clar, un bon baló llarg aplega als peus de Blanca que se la tira llarga, corre, corre, corre, i la portera contraria apareix amb els peus en planxa. Peró que mala-pecora!!!! Aixó no es fà!! Ens ha lessionat a la davantera. Blanca ha d'abandonar el terreny de joc. Al seu lloc Caxo trau a Carmen, plena de gana.

Continuem donant-ho tot. Peró pareix que no és suficient. Tenen una portera realment molt bona i a més la sort no ens acompanya...

Pit, Pit, Piiiiiit!!!!!

Fí del partit resultat 0-0, punt a casa. A pesar que mereixiem la Victòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.