dimecres, 13 d’abril del 2011

Presentació de la candidatura del PSPV-PSOE a l'Ajuntament de Vallada

La situació de Vallada és preocupant. La falta de treball al poble, la situació de les famílies, una joventut que se n’ha d’anar… I un alcalde que no està ni ens dóna solucions. Quin futur tenim els valladins? Què fem ara?
Vallada ha rebut obres i actuacions que han millorat l’aspecte del poble, però no la vida real dels valladins. Després de 24 anys de les mateixes persones, tenim un Ajuntament que no resol els nostres problemes, no s’ocupa de les nostres necessitats i està endeutat fins a extrems que el poble no pot assumir. Una mala gestió que s’ha basat en el despilfarro, els capritxos personals, la vanitat i la prepotència. No s’ha volgut fer un poble pròsper, modern i preparat per al futur, sinó un poble dependent, submís i desvertebrat. No s’ha fet cap intent de sumar voluntats, sinó d’imposar-ne. I així no podem continuar. És hora de canviar ja.
El poble de Vallada no es mereix estar en la situació actual de tristor, crisi, desesperança i divisió. Sempre hem sigut treballadors i hem sabut traure aigua de les pedres. I ara ho tornarem a fer. Però junts i fent les coses bé. I per això em presente a l’alcaldia de Vallada. Estic ací per ajuntar tots els valladins, pensen com pensen, siguen com siguen, i fer una Vallada millor. Crear treball per a tots. Rescatar la situació econòmica de l’Ajuntament, afrontar el deute i controlar el gasto. Fer un poble viu i participatiu, amb la implicació de totes les persones i entitats del poble. amb un parc industrial viable i adequat a les necessitats d’empresaris i treballadors. Rescatar la situació econòmica de l’Ajuntament, afrontar el deute i controlar el gasto. La Vallada que ens mereixem i que tenim dret a fer realitat.
La Vallada que ja està ací.


29 comentaris:

  1. Bon dia Maria José;
    Anirem a veure què ens contes i a més serè una de les persones que et done el meu vot.
    No perque siga de d'esquerres i sempre vote a esquerres (com fan la majoria dels de dretes), si no perquè Vallada necessita un canvi i no veig a millor candidat (per ara) que tu mateix per fer-lo possible.
    Aprofite per preguntar-vos si es veritat que van a denunciar-vos per repartir els papers informatius sobre les sentències judicials.
    Gràcies.

    ResponElimina
  2. Paraules que sonen molt boniques i esperansadores, si no foren escrites per un partit socialiste que ha dut a Espanya a la ruina mes absoluta...

    ResponElimina
  3. Sobre tot a valencia que tingem mes parats que ningú.menos mal que el servef depen de la generlitat i Zabatero no es torna a presntar

    ResponElimina
  4. Al poble es voten persones, i qui acuse al partit socialista com a culpable total de la situació actual es què demostra tindre poques neurones, o mal conectades. Molta culpa la té el haver basat la economia d'un país en la contrucció i la especulació, i per tant, el haver valorat en 10 en què valia 3. Què jo recorde senyors anònims, d'açò el culpable va ser el senyor del bigotet i el seu partit: PP. A vore si tenim una miqueta més de llums i no som tan foscos. Una vegada aclarat açò, repetixc, a nivel local, els partits politics, tenen poc a veure, i sí les persones. Molta sort a Mª José.

    ResponElimina
  5. molt d´acort amb tu anonil de les 12.56, i en quant a zapatero, menys mal q no es presenta, pq si no...ens veia a nosaltres emigrant a Nicaragua.
    Fa poc vaig estar a Madrid, capital d´España i q voleu que vos diga...alli hi havien mes negres que al cong i senyors, pense q aço no pot consentirse, i menys si ens falta el treball a nosaltres.
    No tinc res en contra teua Mª Jose, tampoc em considere pepero, pero el que si que tinc clar es que soc antisicialista més que total!
    A nivell local, em dona un poc igual qui guanye, estiga qui estiga ho fara igual, encara que dubte que al poble es fagen tantes coses com s´han fet aquestos 26 anys passat, aci tots aniran a la "grenya" igualment!

    ResponElimina
  6. Teniu en compte que aci quasi tots els que parleu sigueu de squerres (al menys es el que jo veig), pero també sabeu que hi ha moltisima gent de dretes i des del meu punt de vista el canvi que tots aci demaneu el veig una utopía per a vosaltres!

    ResponElimina
  7. LA MEUA PREGUNTA ES:
    COM PENSES CREAR TREBALL PER A TOTS?
    SI EM RESULTA CONVINCENT I FIABLE LA TEUA RESPOSTA INCLÚS POTSER ET VOTE A VORE SI EM CAU ALGO DE FEINA!

    ResponElimina
  8. Les mateixes paraules que hi han aci escrites les diues els senyorets del PSOE del govern, i anem de cap a caiguda en este pais, i eixe govern que no dona cap suport a la CV. Vergonya hem dona ser d'aquest pais amb eixe govern, i espere i desitje que no entre a valla el PSOE

    ResponElimina
  9. Home, segur que pintant murals religiosos de mils de euros al costat de la iglesia, fent Valparcs cancelats, i mil histories més que nomes han servit pa fer rics als 4 que tots sabem, no s'ha creat molta faena. Com que intenta que les coses cambien perque si seguix este panorama...

    ResponElimina
  10. És deplorable llegir molts dels comentaris que s'han escrit en este bloc arran de l'inici de la precampanya electoral i les informacions aparegudes sobre les diferents opcions polítiques locals i els seus moviments, especialment durant els últims dies i per part de persones afins o votants del Partit Popular, que per fi han abandonat l'expectació i s'han decidit a intervindre, i ho han fet com saben: irrompent agressivament i expressant irrespectuosament a còpia d'insults i desqualificacions tot allò que pensen i fan. No saben parlar d'una altra manera, no saben expressar-se democràticament i respectuosament. Els han ensenyat a ser així. No sé què m'estimava més: si el seu silenci sempre vigilant, ambivalent i amenaçador, o la prova escrita de tot el verí que porten dins. Quanta desinformació, quanta ignorància, quanta ràbia, quanta mala fe. És la constatació que Vallada no està preparada per a la democràcia, la pluralitat, el debat civilitzat i la participació ciutadana. Estem tan lluny encara de ser una societat normal i demòcrata! Quant de mal ha fet esta gent en 24 anys, quant de camí s'ha desfet. No sé si tornarem a esdevindre un poble civilitzat, tolerant i plural alguna volta, a hores d'ara sembla impossible. I, en tot cas, caldrà una nova transició per a la convivència pacífica i democràtica que en este poble encara està pendent. Maleïts siguen els que han fet d'este poble un poble violent, reaccionari, immoral, intolerant, fanàtic i servil, i maleïts els que ho han consentit i volen perpetuar-ho!

    ResponElimina
  11. Clar clar, jo "como buen valenciano afirmo que es mejor seguir como estamos, apoyarse en la construcción como principal pilar de la economia valenciana, construir mas casas que personas hay, gastarnos el dinero en tonterias como la F1 o la Americas Cup que solo dan beneficio a cuatro amigos a costa del dinero publico, ser la comunidad com mayor porcentage de parados, y luego echarle la culpa de todo a los demas,promover la educación y la sanidad privada, no dar a las familias la ayuda por dependencia que por ley estan obligados a recibir....." Valencia is diferent!!!

    ResponElimina
  12. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  13. MAAAAAAREEEEEE MIRA QUE FA EL TEEEETEEEEE!!!!!!!!!

    Mapa de corrupció Espanyola:

    http://maps.google.es/maps/ms?ie=UTF8&t=p&source=embed&oe=UTF8&msa=0&msid=208661973302683578218.00049ca0e3e7654bb763a

    ResponElimina
  14. para el anonimo de las 15:40 menos mal que aqui en valencia gobierna el pp mas de 12 años ysolo sehan dedicado a hacer grandes construcciones la copa america, la formula 1 grandes eventos que son para cuatro que le pregunten a Aznar cuanto dinero invirtio en valencia mientras fué presidente del gobierno ypregunten cuanto ha mandado el PSOE mas de tres veces,pero claro como es del PSOE hay que hacerse las victimas Y decir que no mandan dinero,menos mal que Manolete murio hace años que si no culparián a ZP y yo pregunto la corrupción que hy en la comunidad tambien es el culpable ZP, abramos mas los ojos y demonos cuenta de lo que esta pasando en Comunidad (aunque en las listas del PP SOLO HAY DE MOMENTO 11 IMPUTADOS)

    ResponElimina
  15. m´alegra veure que no soc la única anti-socialista en aquest bloc!! (no dic anti Mª jose) que quede clar!!
    Vinga, que ja queda menys per a les eleccions i tinc moooooooltes ganes de que pase, de veres, aci no es parla d´altra cosa i que voleu que vos diga?? som tots de Vallada, qui no ens hem fet un xupito amb tots????
    paseuu un bon cap de setmana q es reobre el super Son!!!

    ResponElimina
  16. És veritat que l'amo ha donat l'ordre d'omplir de missatges este bloc? M'ho han comentat i pel que es veu ha de ser cert

    ResponElimina
  17. A vore si anem parlant clar els que estem ací i no som de cap partit.

    Coses bones que ha fet Fernando:

    - Aprofitar els càrrecs que ha tingut per donar treball a gent del seu poble.

    - Construccions i equipaments esportius, remodelacions d'edificis, construcció de ponts, carreteres i camins, revalorització del paratge de les ermites, construcció d'un tanatori i una residència.... A nivell d'equipament per al poble no ho ha fet malament, al contrari.

    Coses que ha fet malament:

    - Oblidar-se que a Vallà hi ha gent que no pensa com ell, molta, i que no vol ser del PP perquè ell ho siga, o d'UV perquè ell ho siga. I eixos també son de Vallada. I sol oblidar-se d'ells.

    - Oblidar-se de que la gent del poble no només fa deport, que voldria fer altres coses també que afecten al cervell, o vore-les, com la majoria de pobles del tamany de Vallada.

    - Mantindre al poble a molts nivells en els anys 40 (cultural, lingüístic, llibertats, ciutadania)

    - Voler i prometre un parc empresarial que donaria treball i fer-ho amb arrogància. Quan ja no disposava de poder per emprendre un projecte d'eixe tamany. Ojalà.

    - No haver volgut vore durant massa anys el major problema del poble: la desaparició del seu teixit empresarial. I no haver pres mesures per evitar-ho, com la construcció d'un polígon fa anys sense tonteries, amb collons i a temps. (Tampoc ho va fer el PSOE, cuidao). Ara era massa tard. I donar faena en diputació era de puta mare, però tots sabiem que era pan para hoy...

    EL PITJOR ERROR DE FERNANDO:

    - No voler vore que per a portar avant projectes ambiciosos t'has de rodejar de gent competent, intel·ligent, preparada per al seu càrrec i amb criteri.

    I ell no ho ha fet.

    Bons dies preelectorals!

    ResponElimina
  18. gran mensatge llumdecresol, moltes vertitas en les teues paraules i com be dius l´ultima i mes important ha sigut la de rodejarse de gent que pega la "cabotà" a tot lo que ell diu i no es capaç de discutir res per por o per que així viu mes comode, vegent el que ha passat en la gent que li ha plantat cara al amo com per ejemple Perales que va acabar fora del partit per no pegar la cabota a tot lo que manava "the boss".

    Pronostic personal per les seguents eleccions:

    PP + cualició v: 5 concejals
    PSOE: 4
    AIPV: 2

    Cualició psoe + aipv i 2 anys cadascú a l´alcaldia i el psoe les concejalies importants.

    Necesitem un canvi al poble senyors i senyoretes i el canvi es té que materializar el día 22 a les urnes.

    pd: no perteneisc a ningún partit ni tinc familiars en ningún partit.

    ResponElimina
  19. ojala, fora com tu dius, el psoe i la dreta mes pura en coalicio jajajjaaj lo divertits que estariem

    ResponElimina
  20. Hola Lluerna, m'ha agradat molt el què dius i com ho dius. És interessant també pensar com, des de fa unes setmanes, els comentaris de caràcter polític s'han multiplicat, però més interessant és veure la "procedència ideològica" d'aquestos nous comentaristes (gent de dretes o, al menys, defensors de l'actual Alcalde).
    Què passa amb tota aquesta nova gent? On estaveu abans? Fa dos anys que en aquest bloc s'estan fent coses molt interessants que demanen la participació de tots.
    Desapareixereu una vegada passen les ditxoses eleccions? Esperem que no, i que junts podem fer-ho encara millor del que ho estem fent ací.
    Al cap i a la fi, tots vivim al mateix poble.
    "Máximo Respect!" ;-)

    ResponElimina
  21. ajajjajajjajajajajaajjajaajjaja ha hi senyor!!

    ResponElimina
  22. Días pasados leí un comentario titulado “Per fer memòria”, de Marina Calatayud, en relación con la finca de Ubeda.
    A este respecto hacer constar que la misma se encuentra situada entre las calles Levante, Avda. els Molinets y C/ Venerable Andrés Garrido ó “Pare Presentat”.
    Recuerdo que la Avda. els Molinets, se denominaba con anterioridad Avda. de Joaquín García Morato y con anterioridad, los más jóvenes de la localidad la conocían como Camí Reial. La C/ Venerable Andrés Garrido se conocía, y de hecho todavía se conoce como “Carrer mitga galta”, por que solamente se encontraba construida una parte de la citada calle.
    Pero continuando con el escrito que me trae a esta página, en relación con lo de “Per fer memoria”, tengo que decir, porque pienso que mucha gente lo desconoce, que referido con la construcción de la finca de Ubeda, construida alrededor del año 1.970, la citada construcción vino acompañada de cierta polémica.
    Recordar que en aquellos años todavía no se encontraba instaurada la democracia y que hubo un concejal de aquella Corporación, que se oponía a la construcción del citado edificio, porque a su entender incumplía la normativa municipal. Denunció el hecho oponiéndose a la construcción del edificio en cuestión, lo que le valió ser destituido de su condición de concejal del municipio e inhabilitado para el desempeño de cargos públicos.
    Con posterioridad, ya en este período de democracia, este señor denunció dicha destitución, siéndole restituido su honor político y la posibilidad de poder desempeñar cargos públicos.
    Por aquel entonces desempeñaba el cargo de Alcalde, el padre de un concejal en la actualidad en las filas del PP de la localidad.
    Si en algo me ha fallado la memoria, pido disculpas. Vallada, Abril 2.011.
    P. Saludos.

    ResponElimina
  23. Tornant al comentari de Lluerna, també és curiós comparar com, si poderem reunir tots junts, els comentaris clarament de dretes i els comentaris clarament d'esquerres escrits a este bloc, en una espècie de llibre. Tindriem el següent resultat:

    Per una banda, decenes de comentaris escrits amb lletres roges, la majoria correctament argumentats, raonats, plens d'estima pel nostre poble i escrits amb bones paraules.
    I per altra banda, tindriem uns quants fulls de comentaris escrits amb lletres blaves, la majoria plens de descalicatius, insults, buits de continguts i plens de ràbia.

    Recapacitem.

    ResponElimina
  24. Psoe, españolistes com els del pp,
    jajaja
    a algu li sona aquesta cançoneta?????
    Deu resultar molt familiar a casa de la candidata a alcaldessa de Vallada!

    ResponElimina
  25. Em sona més "En Franco estàvem millor" que deu escoltar-se en la casa d'algun altre.

    ResponElimina
  26. per suposat q em sona!! eixa canço la cantaven un grupet a moixent! uns dels membres era Pau!!

    ResponElimina
  27. Cançonetes velles i noves17 d’abril del 2011, a les 22:47

    Si entreu en la batalla bruta de les inclinacions o activitats dels familiars dels polítics crec que açò acabarà malament i tots tenen molt a perdre i poc a guanyar.

    Penseu una miqueta abans de parlar, si no voleu fer mal a ningú i que no li'n façen als de la vostra part.

    Parlem de manifestacions a favor de Franco? O de la familia d'algun altre candidat????

    Crec que no mos convé a ningú...

    ResponElimina
  28. A l'anònim que ha escrit allò de la cançò a casa de la candidata, en primer lloc li diria que la ideologia dels nostres familiars no té perquè ser igual que la nostra, o tu penses exactament igual que els teus pares, avis, germans...?
    En segon lloc li demanaria que ja que ataca la candidata d'aquesta manera tan inapropiada, que al menys done la cara i no siga tan covard d'escriure-ho des de l'anonimat.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.