dilluns, 23 de maig del 2011

Comencem de nou?

Aquesta és una entrada programada.
Ha sigut escrita fa uns dies, però l'hem programada per a que es faja pública a les 00:01h del dia 23.
El motiu? Deixar constància del que volem i de la NO vinculació política del nostre equip. Siga qui siga el que hatja guanyat felicitats.

Sabem com està el món.
Sabem, concretament, com estan les coses a Espanya.
Sabem, filant més prim, com estan les coses a Vallada, el nostre poble.
I desgraciadament, també sabem el que són capaços de fer els polítics per guanyar el nostre vot.

No sabem qui eixirà vencedor d'aquesta FARSA anomenada "eleccions democràtiques". On la classe política què ens representa està totalment desvinculada del que passa al món del ciutadà "normal"  i sols diu el que volem escoltar (que no sempre és el millor per a nosaltres)  i confondre'ns amb manipulacions de tot tipus.

El que sí sabem és que anem a seguir lluitant per aconseguir un món millor, un poble digne i uns valladins/es més preparats, més informats, més crítics, més culturitzats, més lliures, més participatius, més respectuosos amb el passat i més conscients del seu futur. Del seu futur com a POBLE.

L'huracà polític ha passat i volem que el riu torne poc a poc a la llera. Comencem de nou amics i amigues?

Col·laboradors, col·laboradores, comentaristes i lectors en general:
Participeu, Comenteu, Creeu, Comuniqueu, Critiqueu, Proposeu, Llegiu-nos, Llegiu, Compareu, Contrasteu, Discutim i dirigiu tots aquests esforços per aconseguir un món millor, un canvi a millor, una nova era.

Ara, vos convidem. NO al Musical o al Pavelló a fer-nos una picadeta, ni a menjar-nos un entrepà, una tortilla o a una disco-mòvil, SI NO a escoltar, a pensar i a reflexionar. A fer-vos cada vegada més responsables del vostre destí.
Junts, podem.

Endavant i força!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.