dissabte, 14 de maig del 2011

Comunicat als lectors, comentaristes i col·laboradors de VALLADA City

Estimats lectors, comentaristes i col·laboradors del bloc;
Durant els dies 21 i 22 de Maig, aquest bloc perdrà la seua funcionalitat 2.0.

Què vol dir això?

Doncs vol dir que ningú podrà crear cap entrada ni escriure cap comentari.
Serà un període de reflexió i calma en el que ens agradaria que tots vosaltres llegireu, rellegireu, mastegareu i remugàreu sobre tot allò que s'ha exposat al nostre bloc: entrades i comentaris. Tot per prendre (qui no ho haja fet ja per correu), una decisió final.

Des del bloc, animem a TOTS  a anar a les urnes i VOTAR.
A qui siga, però a VOTAR i manifestar-vos.
La llibertat de vot i de manifestar-se, és un dret que ha costat molt d'aconseguir, l'hem menyspreat i ara estem (tota Espanya, Europa, etc...) on estem: en crisi.

Així doncs, quedeu informats.
Salutacions de part de l'equip de VALLADA City.

7 comentaris:

  1. Hem pareix molt loable per la part de vosaltres i per la que ens correspon, els que no estem al poble esperarem ansiosos el dilluns per coneixer els resultats, per favor que siguen legals!!

    ResponElimina
  2. Eso se espera que el pueblo reflexione, que se necesita un cambio. Y que la gente recuerde que el derecho al voto es libre, gracias a que estamos en una democracia, aunque en vallada no parece que sea un pueblo donde prime la democracia todos lo vemos.

    ResponElimina
  3. Me pareix molt be que respeteu el di de reflexió i el dia de les eleccions, la gent ya te clar a quí votar.

    ResponElimina
  4. Divendres vaig anar a correus per arreplegar un certificat i al fons vaig veure un calaix de plàstic blau amb al menys un centenar de sobres per votar per correu.
    Ho dic pel comentari sobre la legalitat del primer anònim.
    Tot el poble pot veure-ho si s'acosta.
    Salutacions!

    ResponElimina
  5. yo vote per correu que vols dir que no es legal votar per correu
    vic fora de poble y bote per correu , partit que no es del pp a vingut a dirme que li vote tant el pesoe y el atre perales qui es legagal o ilegal els 100 sobres de qui son difameu a tots y sense proves fernado pot anar en la cara ven alta no com altres son persones y tenen error vorem el qui entra que fara .

    ResponElimina
  6. MIREU QUIN VIDEO MES BONIC,,,COM GOBERNA EL PP
    MENUDA CUADRILLA
    http://www.vilaweb.cat/noticia/3884577/20110511/tall-canta-camps.html

    ResponElimina
  7. Al anomin de 1:50. Ningu diu que votar per correu es ilegal no mes tu te sens aludit. El vot per correu te una finalitat que es que puga votar tot el mon aunque eixe dia no puga anar a fero. Asi en el blog de lo que parlem es de la indignitat que suposa fer votar a les persones per correu com si no es fiaren de ells mateixos i de comprar vots a camvi de feina que no existis i que no vam a poder donar. Un altra cosa es que els partits politics te demanen el vot aixo es lo que se fa en campanya electoral.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.