dimarts, 24 de maig del 2011

Comunicat del PSPV-PSOE sobre els comentaris referents als resultats electorals


El PSPV-PSOE de Vallada, a la vista de l'escalada de comentaris inadequats, irrespectuosos i injuriosos, insults, desqualificacions i atacs personals realitzats a propòsit de les entrades creades en relació al resultat de les eleccions locals a Vallada, manifestem el següent:
  1. Censurem i condemnem rotundament els atacs a la filla del regidor de l'Ajuntament de Vallada Ramon Vila, Isabel Vila, pròxima reina de les Festes Patronals de Vallada 2011. La futura reina de les nostres festes i veïna del nostre poble té tota la legitimitat per a exercir el càrrec perquè va ser escollida democràticament pels membres de les Comissió de festers i festeres i, per tant, mereix tot el respecte i consideració. És intolerable que el seu nom haja aparegut en els comentaris del bloc referents a qüestions de política i govern local, que res tenen a vore amb ella, i demanem als comentaristes que s'abstinguen de realitzar qualsevol referència personal a persones que no són públiques.
  1. Condemnem i rebutgem igualment tots els comentaris irrespectuosos, acusacions falses, insults, atacs personals i desqualificacions que s’han realitzat en el bloc des de la mateixa nit electoral de diumenge i que continuen en estos moments. Considerem inacceptable l’escalada i l’encreuament d’agressions verbals que s’han produït entre persones pertanyents a diferents opinions i opcions polítiques i que han creat un clima de crispació i conflicte clarament antidemocràtic i perjudicial per a la convivència pacífica. Emplacem els lectors i comentaristes del bloc a cessar de manera immediata estos comportaments impropis d’una societat madura i democràtica, i a expressar tranquil·lament i de manera respectuosa i no agressiva les seues opinions i reflexions.
  1. Davant de la situació creada, que no pareix que puga reconduir-se, i de l’incivisme descontrolat en què han desembocat les entrades relatives als resultats electorals, demanem als administradors que detinguen la possibilitat de realitzar més comentaris a les entrades, impedint que se’n puguen escriure més.
  1. Demanem encaridament a tots els valladins lectors, col·laboradors i comentaristes del bloc que es detinga esta tensió innecessària i les provocacions i execessos que la causen i l’alimenten, i apel·lem a la responsabilitat, la prudència, la tolerància i el respecte de tots que han de ser la base de la convivència i la pluralitat al nostre poble.
Vallada, 24 de maig del 2011

14 comentaris:

  1. Mira, que listos son los socialistos, su herramienta favorita de manipulación se les ha vuelto en contra, ya que se esta debatiendo abiertamente con quien debe hacer coalición el señor Perales.

    Que empiece el espectaculo!

    ResponElimina
  2. aço es diu llibertad d' expressió, dubte molt q sapies el q es, els vostres no vou han permitit..llàstima¡

    ResponElimina
  3. Per favor, no comenceu a faltar a la gent amb comentaris en aquesta entrada també.

    ResponElimina
  4. Herramienta de manipulación????

    No m'extranya que hageu perdut les eleccions, si teniu gent com tu que vol enganyar a la gent.

    No dices tu mismo que "se está debatiendo ABIERTAMENTE con quien debe hacer coalición"

    Si es "ABIERTAMENTE" es porque eso es lo que permite este blog: apertura, libertad y democracia.

    Lo que pasa es que quizá Ud. no esté familiarizado con esas palabras y por ello no le gusta esta "herramienta".

    Bienvenido de todos modos.

    ResponElimina
  5. Del Munto.

    Grup Municipal Socialista.

    Crec que eu fet tart.

    Si planteu xinxaparrilla despres no pretengeu que no amparre i araile.

    Eu controlat este foro i ara es doneu compter que no podeu en ell.

    ResponElimina
  6. Una cosa es donar informació per fer-la pública al poble i d'altra, insultar o fer comentaris intolerants siga quina siga l'opinió. Jo pense que el psoe va fer be donant a coneixer informació que per part del psoe mai haverem tingut a les nostres mans per obrir el debat, altra cosa es q s'en vaja de mare...
    Salutacions

    ResponElimina
  7. sisis ahora manipulacion a si va el pesoe manipulando se os ve el plumero a kilometros perarels si quieres a tu pueblo habla con fernado es el que mas votos a sacado yega a un tracto con el. ahora el pesoe dice de este bloc pero antes no

    ResponElimina
  8. El PSOE no ha criticat al blog, sinó als maleducats que insulten en aquest.

    ResponElimina
  9. Totalment d'acord amb l'anònim de les 9,31. Anem a fer un exercici d'autocrítica tots i a centrar-nos en fer comentaris crítics i constructius pero mai descalificants i despectius.

    Bon dia!

    ResponElimina
  10. "demanem als administradors que detinguen la possibilitat de realitzar més comentaris a les entrades, impedint que se’n puguen escriure més"???

    Menys açó, em pareix molt correcte l´escrit fet des del PSOE, fins i tot, necessari.

    Que tingues molta sort Mª José, te fará molta falta

    ResponElimina
  11. Estic pensant en no entrar mai mes a aquest blog, entenc que deuria de ser un espai per a construir, per a estendre ponts, per a prendre dels errors, per a donar idees, pero no entenc perque se insulteu uns a altres, pero açò que es?, aixina mai construirem un poble. anem per parts:
    1. han hagut unes eleccions i el resultat es el es, perque aixi ho ha volgut el poble.
    2. pareix ser que han hagut molts vots per correu en forma de amenaces, coaccions etc. be, alla cada ú en la seua concència.
    3. jo he votat pel canvi perque crec que aixi li fea falta al poble, i no pasa res, altres an votat per continuar com estaben, i tampoc pasa res. ahí está la gracia de la llibertat.
    4. no he votat per fotre a ningú, ixa es la meua opció i l'altra la de altres, i no pasa res.
    5. anem a vorer, si al final hi ha canvi i dins de cuatre anys no m'apanya com ho han fet, pues votare un altra opció, i tampoc pasarà res.
    6. ara resulta que hi ha un partit IPV que te la clau per a donar l'alcaldia, agarre la opció que agarre sempre sera vaig la seua responsabilitat, i no passarà res, depen de l'opció que agarre els seus votants el castigarán o li ho premiarán en un futur.
    7. en estos ultim anys ha agut molt de favoritisme, lo que fomenta la discordia i el enfrontament entre veins del poble, tant si entren uns o altres espere que això no pase mai mes. tenin que remar tots a la mateixa direcció o estem perduts.
    8. si entra el PP espere a prenga dels errors, i si per el contrari entra PSOE o IPV que açò no es repetixca, tots som poble no sols uns quants a llegats al poder.
    9. deuriem de concensiarmos de lo gran que es la democracia jo he viscut altres époques i no podies ni votar ni parlar, aprofitenmos de la época en que vivim al meyns un poquet de civisme, educació i respete. Si aconseguim aixó serem millor poble i millor persones.

    ResponElimina
  12. a no pasa res, de les 22.03, com q no tens q entrar mai mes al bloc?? si el q necesita aquest bloc es mes gent com tu!!!
    Estic totalment dacord amb tu, discrepe amb algunes coses, pero veus?? com tu dius, no per discrepar fa falta discutir ni insultar!!
    m´alegre de trobar gent així per ací! No se qui eres, pero m´agrada el q dius!!!
    Un abraç baix l´anonimat d´una valladina jove a un valladí...supose q un poc més major!!!

    ResponElimina
  13. Hola.Hem sembla perfecte la lliçó que ha donat l'anonim de les 22.03.

    Jo per sort si que he votat quant vaig fer els 18 anys. Ara be ! des de que tinc us de raó sempre he vist al mateix alcalde, le tingut de mestre. Les eleccions del passat 22 han donant un canvi al poble " i no passa res ".

    Es farà millor o pijor d'ací 4 anys ho vorem.

    Tinc l'experança i la il·luisó d'aquest canvi.

    Sort Mª José.

    ResponElimina
  14. Estos dies abans sa parlat molt de pacte entre la dreta "extrema" i la esquerra "radical", crec que volien referirse a dos vallains que son Vicent i MªJose. Dos persones del poble que lo unic que han fet estos anys arrere es juntar esforços per defensar els drets de tots els vallains que no estaben representats en este ajuntament de mando absolut per un sols partit politic. En cap lloc i meyns en politica es bo tindre majoria absoluta perque pot portar a pensar que uno pot fer lo que li vinga en gana sense demanar permis. Es molt bo fer coalicions amb altres partits i tindre que regatejar per poder portat un projecte abans pero no crec que siga eixe el cas si Vicent fa cas a alguns comentaris de els seus "votans" i per ser alcalde pacta amb el PP. No crec que treballe molt a gust 4 anys en la mateixa gent que ha tingut davant estos anys de oposicio a mes de que els que quedaren del PP en el ajuntament tampoc li farien la faena facil perque ell no es el seu lider i sempre liu tindran en cara. Jo he votat MªJose perque vullc que camvie tota la gent que ha tingut que vore en el ajuntament estos anys. Que entre aire nou i altres simpaties que hi han asi en el poble, perque en Vallada vixquem mes gent que les repeticions a les que mos tenen acostumats en el ajuntament.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.