dijous, 5 de maig del 2011

EL TRIBUNAL DE COMPTES DÓNA LA RAÓ A L´AJUNTAMENT DE VALLADA EN CONTRA DE LES DENÚNCIES DE L´OPOSICIÓ

S´ha enviat la següent nota de premsa als mitjans de comunicació:

"EL TRIBUNAL DE CUENTAS DA LA RAZÓN AL AYUNTAMIENTO DE VALLADA EN CONTRA DE LAS DENUNCIAS DE LA OPOSICIÓN.

EL TRIBUNAL DE CUENTAS NO OBSERVA EL MÁS MÍNIMO INDICIO DE INFRACCIÓN PRESUPUESTARIA NI LA EXISTENCIA DE PRESUNTO ILÍCITO DE ALCANCE.

EL INSTRUCTOR SEÑALA LA ABSOLUTA FALTA DE SOLIDEZ DE LA DENUNCIA.

El Alcalde del Ayuntamiento de Vallada, Fernando Giner, convocó un Pleno extraordinario para dar cuenta del Acta del liquidación provisional de la Sala de Enjuiciamiento del Tribunal de Cuentas, por el que se declara que los hechos denunciados por la oposición, sobre actuaciones del actual y anteriores equipos de gobierno, no son causa de responsabilidad contable por alcance, ni directa ni subsidiariamente, tal como pretendían los denunciantes.

Asimismo, no ha apreciado el instructor la existencia de ninguna responsabilidad contable y literalmente señala que “la simple lectura de la denuncia en estos puntos evidencia su absoluta falta de solidez, es decir, de los imprescindibles elementos argumentativos y documentales que permitieran siquiera sospechar que nos encontramos ante un presunto ilícito de alcance”.

Todo empezó en con una denuncia que realizaron los concejales de la oposición
en el mes de agosto del 2009, ante el Tribunal de Cuentas, sobre diversas actuaciones que había llevado a cabo el actual equipo de gobierno y el anterior, correspondiente al mandato 2003-2007.

Los hechos denunciados versaban sobre el pago de asistencias a la Comisión de Gobierno de una concejala de la Corporación, que fue nombrada por el Pleno del Ayuntamiento, así como pagos realizados por la empresa pública municipal creada para la gestión del Plan Especial del Parque Estratégico Empresarial y otras facturas correspondientes a obras e inversiones realizadas por el Ayuntamiento de Vallada.

Se da la circunstancia, de que la totalidad de los hechos denunciados, correspondían a acuerdos que había tomado el Ayuntamiento de Vallada, a través de su órgano plenario, donde los denunciantes, nunca habían votado en contra de tales acuerdos, incluso en alguno de ellos se había votado a favor. Según la ley de régimen local, los concejales pueden impugnar los acuerdos que se tomen en los órganos en los que son miembros, siempre y cuando, voten en contra, no basta con abstenerse, ni mucho menos votar a favor. Parece ser, y así también se ha apercibido el Tribunal de Cuentas, que los denunciantes han querido buscar un subterfugio, para denunciar acuerdos en los que ellos mismos habían participado.

La convocatoria del Pleno del Ayuntamiento había causado mucho interés entre los vecinos. En palabras del Alcalde “se ha querido rendir cuentas del resultado del procedimiento ante el órgano plenario, al igual que en su día, cuando se nos notificó la denuncia, se quiso que el Pleno conociera de los argumentos de defensa por los que el Ayuntamiento rechaza las infundías de los denunciantes, que no tenían la menor consistencia, como así lo ha hecho saber el propio Tribunal de Cuentas”. En el anterior Pleno, cuando se dio a conocer los motivos por los que se consideraban poco fundadas las razones de la denuncia, todos los concejales denunciantes abandonaron el Pleno, lo que para Giner “demuestra el escaso talante democrático de su comportamiento”.

Entre las actuaciones que ha conocido el Tribunal de Cuentas y que ha declarado ajustadas a la legalidad figura las cantidades cobradas por una concejala del anterior equipo de gobierno, por la asistencia a órganos colegiados del propio Ayuntamiento. Paradójicamente uno de los denunciantes era el concejal, ahora en la oposición, D. Vicente Perales Calabuig, que fue Teniente de Alcalde en el pasado mandato corporativo, por el Partido Popular, hasta que abandonó el partido para formar una candidatura independiente. El Sr. Perales Calabuig, cobró durante todo el tiempo que fue Teniente de Alcalde el doble de las cantidades que ahora denunciaba, precisamente gracias a un acuerdo de Pleno, que el mismo voto a favor. Precisamente el cobro de estas cantidades por el Sr. Perales Calabuig, van a ser motivo de estudio por los servicios jurídicos del Ayuntamiento, por si existiera incumplimiento en un deber legal, ya que dicho concejal no ha declarado ninguna actividad conforme establece el Decreto 191/2010 del Consell, por el que todos los concejales están obligados a declarar y el Ayuntamiento a publicar las actividades que ejercen y los bienes que poseen. Las actividades y los bienes de la Corporación se publicaron el Boletín Oficial de la Provincia del 5 y del 9 de febrero de 2011.

El Alcalde Fernando Giner ha lamentado en el Pleno “que el proceso ha sido largo y costoso, ya que el Tribunal de Cuentas exige que el Ayuntamiento haya sido representado por un abogado y por un procurador, habiéndose realizado todas las actuaciones en Madrid, lo que lamenta, porque en las actuales circunstancias, ese dinero bien se lo podría haber ahorrado el Ayuntamiento y haberlo gastado en otras necesidades más perentorias y en beneficio de todos los vecinos”. Giner se sigue preguntando ¿es justo que los vecinos de Vallada tengan que pagar los sinsentidos que realizan los concejales de la oposición?”."

126 comentaris:

  1. el sr.Giner es creu que a guanyat, pero no es aixi encara se te que fer el jui y si es sr. Giner es pregunta ""¿es justo que los vecinos de Vallada tengan que pagar los sinsentidos que realizan los concejales de la oposición?”."" les persones de aquest poble ens preguntem si es just que tingem que pagar nosaltres el "despilfarro" de diners(que no son pocs) que es gasta tontament el sr alcalde

    ResponElimina
  2. Sincerament, ningú que es dedica a la política en aquest poble té la meua confiànça, si uns són roïns els altres pitjors. Que ganes de veure gent honrada que es dedique al món de la política. És un poc trist el que pasa en aquest poble, tant d'unes bandes com d'altres, i tinc una petita esperança que algún dia millore tot, però veig que encara falta molt fins que entre un poc de lògica i sentit comú.

    ResponElimina
  3. No hi ha més cego que el qui no vol vorer. El varapalo a l'oposició és dels que fa història.L'Alcalde en el Ple i en un debat democràtic, que molta gent va poder presenciar va deixar les coses molt clares.

    ResponElimina
  4. La candidata del PSOE i el Sr. Perales senzillament patètics.

    ResponElimina
  5. Al primer anònim li preguntaria si sap que les obres que fa el Sr. Giner als veïns no els costen diners perquè conseguix en una bona gestió ajudes de les institucions.
    Si vol ser un poc objetiu que compare els imposts locals en els d'atres localitats.
    El sectarisme és un mal company i ahí està el recolzament democràtic des de fa molts anys al que defen millor els interesos del poble.

    ResponElimina
  6. Jo no se molt de tot açò, m'importa un bledo que haja guanyat o haja perdut l'oposició este jui o que en guanye altres.
    L'únic que m'importa és lo que passa en el meu poble, que pocs tenen faena, que tinguem una explanà en l'entrà del poble des de fa anys i ningú sap per a que servix, i que no sabem quant ha costat. Ojalá la explanà l'hagen pagat ixes "ajudes de les institucions" però em pareix que la pagarem els de sempre.
    Ixe és el problema. O és que ara volen que mos tapem els ulls i no vegem l'explanà quan entrem al poble?
    I si la culpa de que la explanà siga una explanà és de la crisis, i al Señor Zapatero el tirarem per mal gobernant, dic jo que lo mateix hauriem de fer en el nostre alcalde, tirarlo per mal gobernant.
    Jo crec que no és bo que en cap de puesto uno goberne tants añs.

    Manolo

    ResponElimina
  7. A Manolo S
    Tu no saps ni molt, ni poc. Tu saps del que t'interesa.
    Tendries que saber que si n'hi ha molta gent sense treball, per desgràcia, no és un tema que afecte tan sols a Vallada. 5 millons de parats en tota Espanya. El record de tota la nostra història. O d'això també te la culpa l'alcalde i el PP?. Home algo sabràs no ?.
    T'havia d'importar lo que passa al teu poble i a tots perque el teu poble no és una illa.
    No es tracta d'eixa explanada, també està la depuradora i els depòsits...Està el proiecte que ha segut incluit com uno dels huit nucs logístics de la nostra comunitat, un proiecte que més tart o més prompte serà una realitat i m'atreviria a dir que a tu no el farà massa gràcia.
    I tu que eres dels de sempre, qué has pagat?. Fes examen de conciència de lo que tu has pagat.
    Ningú vol que es tapen els ulls quan entren al poble, ben al contrari, que els obriguen i que vegen una obra per la que passa el nostre futur, que ara està parada per la crisis, pero que de segur es continuarà.
    Adelantant-te a la conclusió lògica tu has esmentat la crisis i a Zapatero, mira per a on?.
    Un governant en un règim democràtic, ostenta responsabilitats mentrimentres l'elegix els ciutadans. ¿ Ho entens?
    A tu si que t'hem comprés i que representes.

    ResponElimina
  8. quina poca vergonya!!
    L´ultim anònim, perdona que et diga.. te s´ha vist el plumero!! I dius tantes mentires com els governants d´aquest poble tan feixista, tan patètic i tan roïn.
    Per desgràcia així van les coses al nostres poble i a la comunitat, per culpa d´aquesta mena de governants com Giner i per tots els jutges tan roïns i corruptes que hi han i que fan com si no vejeren res.

    ResponElimina
  9. Hi han algunes persones que encara que un instructor d'un tribunal diga que no tenen rao, diuen que aixo no vol dir res. No deurien ser d'alguna manera castigats aquells que reiteradament denuncien i reiteradament els lleven la rao.

    ResponElimina
  10. Pareix mentida que tinguen tan poca vergonya de posar-se farrucos perque hi ha defectes de forma en la presentació d'un contenciós, quan hi ha desenes de condemnes a l'Ajuntament que ha guanyat justament l'oposició. La venyaja d'aquest bloc és que pot parlar tothom, no com en els plens, i dir la veritat amb pèls i senyals. Vegeu sinó ací: http://www.valladacity.com/2011/03/parlant-de-sentencies-23-sentencies.html

    ResponElimina
  11. Quan no teniu raó i es quedeu sense arguments recurriu al manit insult de feixistes i atres, per cert res democràtics.
    La veritat tan sols té un camí.
    No manipuleu més i per vergonya calleu.

    ResponElimina
  12. Bona vesprada a tots!!
    el que no puk entendre es com hi ha gent(alcalde) que no explique als subordinats(regidors) que esto no es una sentencia ferma, sino que es el principi de tot, vull dir, que poden estar en un bon lio.
    Perque entenc que la publicacio de esta nota siga per a netejar imatge per a les eleccions, que ho es, i tranqilizar als seus votants, pero explicali als que tens al costat que esto no s'aaba aci.

    ResponElimina
  13. Anònim del 5 de maig a les 16:32

    Si et deixes atrapar per la fulla no veuràs l'arbre, si et deixes atrapar per l'arbre no voras el bosc.

    Amb aquest antic proverbi Zen prentenc il·lustrar el fet que tu, suggereixes no atrapar-nos per la fulla ( que vindria siguent el fet de fixar-nos en que la culpa no és de Fernando ), sino fixar-nos en l'arbre ( Que seria Zapatero ), et convide a fer un pas més endavant per no quedar-te atrapat i per tal que pugues veure el bosc.

    La culpa és del sistema capitalista, i del joc al que ens fa jugar. La culpa de la crisi no és de ZP, és un problema que arrastrem des de molts anys i que la nostra cobdicia ha anant enmpijorant i tu n'eres tan culpable com tots ( incloent-me a mi mateix ).

    ResponElimina
  14. Ni fulles ni arbres. Dixem-nos ara de favades, que en la fulla governa la fulla, i si no vol cucs que els avente Roundup, i en l'arbre governa l'arbre i no s'entera del que li passa a la fulla perque nian massa. La fulla està molt mal i l'abre té la tristesa. Que tot canvie.

    La rama, per cert, està podrida. (Camps)

    ResponElimina
  15. Segons tinc entés, van vindre empreses a ficar les seues fàbriques al poble, i l'equip de govern no va permetre la seua instalació per presions dels altres empresaris, doncs, per afavorir a 4, va perjudicar a tot un poble.

    Algú sap més de tot açò?

    ResponElimina
  16. A l'últim anònim dir-li que poc es pot saber de lo que no existix. Ara, com a maniobra de distracció no està mal.
    I al que diu que l'alcalde informe als regidors, dir-li que els regidors tenen sobrada capacitat per entendre les coses, per lo manco els del PP. No com atres, als que ni explicant-los ho entenen o no volen entendre. Ya està bé de manipular. L'instructor a ficat a l'oposició en el seu puesto.

    ResponElimina
  17. A l'anònim de les 18:07
    ¿ De veres et creus que l'equip de govern va dir a varies empreses que no volia que s'instalaren en el poble? ¿En quín cab cap ?
    Voler fer correr un bulo com ixe és tan burdo que no mereix més comentaris.
    Si tens proves dona-les. Lo contrari es difamar i mentir

    ResponElimina
  18. jo no sé si la culpa es de la oposició ó de qui dimonis es. No mes se que Vallada es va a convertir en un poble dormitori. Sols anirem al poble a dormir,no hi han llocs d'oci ni llocs de treball. Qui te la culpa d'aixo? Desde luego que jo no perque he tingut que anarmen a buscar feina fora donat que en el poble no es creen llocs de treball, no hi han empreses ni de producció ni de servicis i quant empresaris de fora han intentat invertir en el poble creant empreses es han ficat les coses tan dificils que han decidit anar a un altre lloc. L'eixemple el tenim en Aielo de Malferit. Esta desconegut. Si la culpa de la crisis la te ZP (que no ho crec), la culpa de la gestió del poble la té el equip que goberna. Crec que quant un partit politic està en el poder varies legislatures s'en diosen i no tenen en compter lo que el poble necessita.Deurien, per llei cambiar cada x temps els gobernants i que cascú faça el millor posible per al nostre poble. Pedres per a inaugurar, estatues (per cert lleges a mes no poder), murals (bonics) pero del treball i de la juventut no s'en ocupa ningú. Tampoc hi ha res per als nanos, ni cine ni ludoteca (necesaria en hivern ). Hem de anar a Xàtiva ó algún altre lloc.No es trist aço??
    M'agradaria saber que opina d'aço el equip de Gobern.
    Disculpeu per les faltes.

    ResponElimina
  19. Al de les 4 empreses, li agrairia que nos donarà tan sols el nom de una. Una a soles.
    ¿Quée, no n'hi ha cap?
    ¡Vale ya!

    ResponElimina
  20. si hi ha una empresa que es diu Cobopa,va vindre a buscar un terreny i l'ajuntament li va dir que no hi havien terrenys per a vendre, aleshores s'en va anar a Enguera i en eixa empresa en treballen 150 persones.

    ResponElimina
  21. Cobopa és una empresa que conec molt be i puc dir que ójala havera volgut implantar-se açí en Vallà. Però si no ho va fer és perque no va voler, aixina me consta directament de l'ajuntament. L'Ajuntament li haguera donat totes les facilitats, com me consta.
    Per tant tinc que dir que això es mentira.
    No tingueu límits en els vostres enredos i falsetats.

    ResponElimina
  22. L'ajuntament que te que dir-te?? que cobopa si que volia vindre a valla però ells no volien???
    Els que no tingeu limits sou vosaltres.

    ResponElimina
  23. Ací falla algo. Dius que et consta que va haver contactes amb l’Ajuntament i que este li haguera donat totes les facilitats. I dic jo, si va contactar amb l’Ajuntament és perquè tenia interés en instal•lar-se ací. I si l’Ajuntament li donava totes les facilitats, com és que no va quallar la cosa?
    El diré perque. La majoria d’empresaris de Vallada tenen interés en que no hi haja més empreses que puguen donar faena, no siga que tinguen que pujar els salaris. I els seus representants saben lo que han de fer. Hi ha qui vol molt al poble però hi hauria que preguntar-li que entenen per poble, perque per a molts el poble és la seua butxaca i res més.

    ResponElimina
  24. L'empresa Dulcesol tambe va preguntar per terrenys a Vallada

    ResponElimina
  25. Tambe era bo pa seguir tenint treballadors en negre...

    ResponElimina
  26. A estos últims anonims que diuen que l'Ajuntament bloquejaba la creació empreses per tal de favorir als empresaris (per tema de salaris y de treballadors en negre) m'agradaria brindar-los una reflexió: - Si aixó tinguera el mes minim fil de veritat, ¿com es que mampren un projecte com Valpark? Es doneu conter que el que digueu no te ni peus ni cab.
    I seguint en la reflexió, ¿perque critiqueu Valpark ara? aixó es criticar una cosa i la contraria.
    Per ultim sols dir-vos que el que deuriem de fer tots es recolzar un projecte com eixe, guanye qui guanye les eleccions i dixeu-se de tonteries, que Valpark ara esta parat i en els diners que ja n'hi han invertits es precis que tinga una eixida.
    I ara si que vos vull donar la meua opinió, crec que si guanya el actual equip de govern la solució será més rapida i millor (ells creuen en el projecte), em fa por que si mana qui no creu en el projecte l'abandone i aixó es algo que no mos deguem de permitir conforme estan les coses.

    ResponElimina
  27. Valpark naix quan l'entramat empresarial vallaí ja està mort.

    ResponElimina
  28. En Vallada la gent a treballat com esclaus 10 i 12 hores diaries afegint dissabtes de matí, per acostar-se a un salari d'un treball de 40 hores setmanals en qualsevol empresa minimament d'acord amb la legalitat. Per supost, les hores en negre.

    ResponElimina
  29. Al anonim de les 9:26.
    Valpark naix a principis de la llegislatura passà fins que s'aproba el projecte en desembre de 2006, això son 8 anys, molt antes de totes les barbaritats que digueu. ! SI ES QUE NO EN PEGUEU NI UNA ¡.

    ResponElimina
  30. La realitat és que no hi ha faena al poble, l'actual govern es incapaç de crear llocs de treball, i qualsevol dels de l'opocisió tampoc es veuen capacitats per a fer-ho. Aquest poble necesita gent honrada, imparcial, i amb ganes de treballar. Si hi ha algú amb aquestes premises tan senzilles que es presente a les properes eleccions, que heu faça saber a tot el poble, jo de moment no n'he trobat. Vaja quatre candidatures es presenten, açò no és seriós, necesitem un canvi, però no només de l'alcaldia, sino de tots els polítics que tenim al poble. Aquesta es la realitat.

    ResponElimina
  31. A l'anonim de les 11:29, perdona bonico, pero per desgràcia l'entramat empresarial de Vallada en 2006 ja estava mort.

    ResponElimina
  32. La realitat és que les candidatures son més i millors que mai.
    No sé què pretens, fitxar als engunyers de la NASA i als filòsofs de la Grècia Clàssica? Crec que no viuen per Vallà.
    Lo que n'hi ha és lo que juga. I d'eixes quatre llistes depen el futur del teu poble.
    Yo vaig votar les passaes a Fernando, perquè estava convençut de que un proyecte com Valpark tiraria avant y fea falta que l'acabara el mateix equipo.
    En estes votaré a la oposició perque han estat prenentmos el pel quatre anys i estem pijor que estavem, i ja portem mal mols anys.
    Crec que els ciudadans hem de demanar responsabilitats als nostres politics i si zapatero ho ha fet mal no votarli, i si Fernando tampoc lo mateix.

    I per atra part no entenc perquè n'hi ha tant d'interés per part de l'actual govern de Vallà en mantindres en el govern per totes i amb métodos cuestionables (voto por correo) quan en teoria no cobra ninguno.

    ResponElimina
  33. La realitat Paco V. es que "en lo que hi ha es juga", es la excusa més gran que es pot escoltar. Gent honrada hi ha a tots els llocs, no necessàriament han de ser engineys de la NASA o filòsofs de la Grècia Clàssica. Tu i tot el món del poble sabeu de sobres el que passa ací, i necessitem un canvi a nivell global. Jo vull jugar en persones que facen la seua faena, que siguen imparcials i que busquen el bé comú. Si tu Paco V., vols estar tota la vida donant suport a totes estes persones que es presenten enguany a la candidatura, i que l'únic que pareix que volen és el seu propi benefici, me pareix molt be. Però hi ha gent que no es conforma, i sempre busca millorar. No fa falta tenir estudis per a estar capacitat, en ningún moment he fet referència a aquest fet, però ha estat graciós que vulgueres desviar lo que realment deia el meu comentari: Fa falta gent honrada que ens governe com cal, eixa és la realitat.

    ResponElimina
  34. En les llistes hi ha gent que ha demostrat la seua incapacitat i la seua prepotència per a governar, però hi ha gent de la qual només tinguem bones referències. Eixa mania de generalitzar i posar a tots en el mateix sac sense argumentar ni aportar dades està molt gastat. És l'argument que fomenten els que han tingut sempre el poder a les seues mans per a que no res canvie.
    Per a que hi haja un canvi real cal confiar en els que no estan bruts. Potser que la pífien però potser que l'encerten. Dels que ja hem vist com actuen, com fan una errada darrere d'altra, com afavoreixen una part de la gent del poble a costa de la resta mentre s'omplin la boca de fer el be per al poble, d'eixa gent que ja tinguem dades i experiències, millor allunyar-los del poder.

    ResponElimina
  35. Anònim me pots dir lo que vulgues però ací davant tinc les llistes de tots els partits de fa quatre anys (tinc mania de guardarho tot)i en concret, en la del psoe, veig molts canvis. I veig canvis per a bé. No se si la incorporació dels nous candidats o de la cap de llista no el pareix be o el pareixen persones poc preparades, pero a mi em pareixen millor que les de antes. I com a minim son gent, alguns, que no son els de sempre.
    Les llistes del pp i d'aipv son paregudes, i la de cv nova clar, perque el partit es nou en vallà encara que alguns siguen gent ex pp. Pero no m'agra tant ixa llista o la d'aipv com la nova del soe.

    ResponElimina
  36. si copieu el següent enllaç podeu fer càlculs i cabales electorals. La diferència entre el PP i l'oposició en 2007 va ser de 396 vots.

    http://www.infoelectoral.mir.es/min/busquedaAvanzadaAction.html;jsessionid=D5F491B1CCBB4E0B82F763013C2F695D.app1

    PP: 1.485 (6 regidors)
    PSOE: 655 (3 regidors)
    AIPV: 434 (2 regidors)

    Ara hi ha un altre partit, CV, que tant pot llevar-li vots al PP com a AIPV. I jo crec que el PSOE ha presentat millor candidatura.

    I les coses estan pitjor en el poble.

    Sincerament, crec que ara si que pot haver un canvi en Vallada. I estic convençuda que no és bo que governen els mateixos tans anys en un mateix puesto.


    Maria

    ResponElimina
  37. Ha Paco V. que diu, que ell veu molta variació en la llista del PSOE dir-li que hui el PSOE te 3 concejals, que curiosament son els mateixos tres que encapsalen la llista de enguany, ! Xe, aixó si que es variació ¡ i ! per a millor diu ¡.
    Lo mateix es pot dir en la de AIPV, en la del PP veig 2 dones noves. Se ho tindreu que fer mirar per que voleu fer vore lo que no hi ha.

    ResponElimina
  38. Al anonim de les 20:06 li dire que es cert que les persones que diu que encapsalen la llista de enguany del PSOE son les mateixes, es ha dir persones de creencies politiques definides i amb carrera politica molt clara. Ara be en cuant a la llista del PP aunque porte 2 dones noves com diu que curiosament estan entre els 5 primers llocs i que no estaben abans en cap lloc de la llista del 2007 el resultat es el mateix, els tres primers son els unics que tenen el manec.

    ResponElimina
  39. Al anonim de les 0:10. Que no t'enteres que els que digueu que la llista del PSOE du molts canvis sou vosatros (Paco V.), el PP simplement du al millor Politic que ha hagut mai en Valla, Fernando Giner (Fet que li se pot demostrar inclús a gent com tu).
    Sols una cosa més, si son de creencies tan definides com tu dius (els del PSOE evidentment) perque van a omplir els mitins de AIPV (serà que com estan tan proxims ideologicament...).

    ResponElimina
  40. I que hi hatja gent en eixes candidatures que tant critiqueu, calfant-se el cap, treballant, perdent hores de son i d'estar a les seues families, perque encara té idees i les vullga defensar ,perque encara crega en el seu poble i ja estem farts de tantes bafaneries, i comprobe que sols hi han ganes de filar prim i de desacreditar, es lamentable en lloc de tanta lamentació, acosteu-vos al candidat que més vos apanye i ajudeu a construir de nou un poble viu, formeu part d'eixe poble i no deixeu que altres prenguemn de nou les riendes i facen de tot per vosaltres

    ResponElimina
  41. A l'anònim de les 2:15 i per a Paco V., he de dir-vos que jo i molta gent del poble té clar que la millor candidatura al moment d'avuí és la del PSOE, ja que les altres tres sabem de massa com estan les cosas. Ara, açò no vol dir que siga tot correcte, també sabem tots els conzells que accepteu per part d'alguns abogats del poble, per no dir que en l'últim pleno, a la candidata socialista se li preguntà que aportaria al poble, i la resposta fou "ALEGRIA!". A més, si el PSOE entrara en l'alcaldia (sincerament espere que passe), hauria de juntar-se amb la candidatura de Perales, i aquesta persona té idees més extremes que el propi alcalde actual poble. Es podrà sostindre esta unió? És totalment incoherent, al meu punt de vista. Passen els anys, i sempre vegem les mateixes cares en els partits importants, tot continua igual, necessitem un canvi d'alcaldia i de tots els partits de l'opocisió també. Tinc la petita esperança que el PSOE puga governar (malgrat siga amb dubtoses col.laboracions), i si açò passara, la primera cosa que s'hauria de fer és fer saber a tot el poble com estan els conters, i quans diners es deuen exactament, ja que en l'actual equip de govern mai heu sabrem.

    ResponElimina
  42. El divendres 6 de Maig salta la bomba, el Tribunal Constitucional legaliza a Bildu.
    Pege una ullada per la prensa nacional i en quede extranyat encara que no sospres per les declaracions de alguns dirigents del PP i portades de alguns diaris de tirada nacional afins a la mes rancia dreta de aquest país.
    Esperanza Aguirre: Eta torna ha estar en les eleccions, perque aixi ho ha vullgut el PSOE.
    Mayor Oreja: Es un proyecto pactado entre Eta i el Gobierno.
    La Razón: Eta gana, España pierde
    La Gaceta: el Psoe lleva a Eta a las urnas.

    El que mes ma cridat l’atenció han segut les declaracions de Mayor Oreja, este home es un cas apart. Com pot dir aixó, En l'época d’Aznar es van alliberar 54 presos sense cumplir les condenes de mes de 30 anys i van eixir en llibertat en el període 1996-2004 pero lo mes fort es que ell personalment quant era ministre D’aznar va firmar 10 eixides de presos etarres. Perque no diu la veritat?.

    Entenc que de la relació de presos d’eta deuriem de coneixer tota la veritat, i dic bé tota la veritat, o ens tenim que conformar en el que volen dir-mos uns i altres cuant es conve a ells?
    Hi ha que fer oposició, pero de forma seriosa i responsable, si es que volem ser un país serio.

    Jo crec que tot no val en política. Ni les mentires ni les manipulacions ni el cinisme ni els silencis dels complices que callen front a les agresions.

    Tambe en el poble de Vallada tenim manipulacions i tots ho sabem. Val? que persones afins al PP local fins i tot en la llista “arreglen” el vot a la gent major de la residencia? Aixo val?Jo t’acompanye a correus a demanar el vot i quant resivisques el sobre jo t’ho arregle, eixa es la táctica. Aixó que es? Val que Paquillo aun conegut meu i m’imagine que molts altres lis emane el vot per correus prometen-li un lloc de treball? A que jugem? Aixo son unes eleccions netes?, em pareix patetic. Per no parlar de la gent que s’empadrona mes que dubtosament, si tan bé diuen que ho han fet, quina pòr tenen?. Jo per la meua part no demane el vot per a ningú, cada ú que vote sengons la seua conciencia lliurement com les persones en un mimin de dignitat, Sols un pensament: despres de 24 anys de “dictadura” ens conve 4 anys mes de practiques “mafioses”?.

    ResponElimina
  43. Me parece que a estas alturas y visto y leido lo que he leido,se os ve el plumero a muchos de que partido o a quien vais a votar,mi experiencia me dice que todos mucho prometer hasta el meter y despues de lo prometido...... osea que unos por que estan muchos años y otros por que quieren entrar,todos es a chupar de la mamella( osea a cobrar como concejales y que me quiten lo vailao).
    Por otro lado yo no soy del pueblo de Vallada pero vivo mucho tiempo aqui y tanto como si criticais a Giner como los que estais a favor de su gestión, tendreis que reconocer que como persona a intentado traer prosperidad al pueblo, ejemplo: la residencia, las casitas en la hemita(que por cierto se han desmontado), el proximo hotel que se montara en las hermitas (y me refiero al paraje claro)el Parque ese, estrategico que aun no funciona ( por la crisis mundial, pero sea dicho que es ese tipo de parques los que actualmente funcionan en toda Europa, La idea era buena? pues si pero a los inversores la crisis tambien me imagino que les habra afectado), me parece patetico que se juzgue a un señor como mafioso o ditactorial a una gestión que tal vez haya estado superditada a la situación actual, osea mundial.
    Digo esto porque me parece que no se ve la otra cara la de un gobierno central (que por cierto es Psoe) que las siglas digan del obreoro español y que este en este momento dando tanto al obrero valga la redundancia, por no decir una palabrota,A quien vas a votar? si los que estan son malos,los que entren lo haran mejor? yo creo que a nivel de pueblo habra más de lo mismo gane quien gane, porque es sabido que primero entraran a los suyos que a los que no lo sean, o quizas tu lo harias democraticamente? entrarias a otro en tu casa que no tubiera tus mismas ideas o coincidiera con las tuyas? no seamos hipocritas, que en este mundo nadie da nada a cambio de nada, o si?.

    ResponElimina
  44. Es molt lamentable que el partit de drets PP no mes que enrede les coses diguen coses que son mentira i que la gent en general es quede no mes en la mentida sense voler saber mes. España es un pais democretic i aixi mos agrada que siga a tots sobre tot si mos conve a nosaltres, pero tambe conve de vegades a altres formes de pensar com es el cas de BILDU. No es cert que siga culpa del socialistes ni del PSOE que estiga en les llistes electoral es una decisió del TRIBUNAL CONSTITUCIONAL ESPAÑOL, ja esta bé de dir tonteries per televisió i per la prensa redical que el gobern lo unic que fa es aceptar les decisions com tots els agraden o no.

    ResponElimina
  45. Espanya NO és un pais democràtic, es un estat de llibertats. Per a que fóra democàtic, una de les premisses és separar el estat judicial del polític, i açò no passa en aquest pais.

    La situació que vivim no podem tirar la culpa a la crisi mundial, si ben és cert que ha influit, sols cal pegar una ullada com a la resta de països europeus l'impacte ja no és tan gran.
    Més culpa tenen ixos polítics que els diners públics els tracten com si foren d'ells, i pareix que cada vegada que fan algo pel poble tenim que estar agraïts, donçs no, ixa és la seua feina, que la facen com cal, que siguen traparents.

    Estic totalment d'acort en "vist desde el penyo", hem tingut 20 anys de dictadura, i ara amb sort tindrem 4 anys de pràctiques mafioses. Volem un canvi real, de gent honrada i justa, per a aquestes eleccions no la trobe.

    És un poc trist vore com la millor opció que tenim es votar al PSOE (on els que manen dins del partit són els de sempre de tota la vida), i que per a governar hauria de fer pacte amb un altre partit polític de idees totalment contrapostes.

    ResponElimina
  46. Tot està per fer i tot és possible7 de maig del 2011, a les 15:16

    Anem a vore si expliquem un poc les coses, de forma senzilla i breu, de forma que tot el món puga entendre millor quina és la situació i actuar en conseqüència. Anem a pams. El grup municipal socialista a l'Ajuntament de Vallada presenta denúncia davant el Tribunal de Comptes de Madrid per presumptes irregularitats i, com després es deduirà, Malversació de Cabdals Públics per part de l'Equip de Govern del PP al dit ajuntament en relació al Parc Estratègic Empresarial Valpark. El Tribunal de Comptes és un tipus especial de tribunal que, a diferència dels tribunals de justícia ordinària, té dues funcions bàsiques: la fiscalització externa i permanent de l'activitat economicofinancera del sector públic (i l'Ajuntament de Vallada és una institució pública, de tots, malgrat el que puga semblar al nostre poble) i l'enjudiciament de la responsabilitat comptable en què incórreguen els qui tinguen a les seues mans el maneig dels cabdals o efectes públics. És a dir, fiscalitza, controla, supervisa, i enjudicia, o siga, jutja els casos de responsabilitat comptable que per alcanç, açò és, l'existència irregular d'un saldo comptable negatiu o deutor en les arques públiques, han realitzat, propiciat o consentit els qui són responsables del control, maneig, administració o custòdia dels diners públic.

    En altres paraules, que el grup municipal socialista i AIPV denuncien l'Equip de Govern del PP davant el dit Tribunal per ser estos els responsables per alcanç de totes les presumptes nombroses irregularitats, il·legalitats i greus perjudicis econòmics ocasionats a les arques públiques municipals en relació a Valpark.

    Doncs bé, el senyor jutge instructor del cas, en lloc de contemplar tot l'expedient presentat pels grups polítics d'oposició a l'Ajuntament (PSOE i AIPV) abans d'emetre el seu informe provisional, és a dir, en lloc d'examinar tota la documentació i informes on es posen de manifest les presumptes irregularitats i malversació de cabdals públics, i per incomprensible o il·lògic que ens puga semblar a tots, el que fa és acollir-se únicament a la denúncia inicial, la qual, justament per ser l'inici de l'expedient estava encara molt incompleta, deixant així de banda tota la nombrosa i aclaridora documentació que PSOE i AIPV havien anat aportant i incorporant al llarg de la instrucció del cas.

    És així com el jutge instructor, sense examinar cap documentació ni informes on es demostren les presumptes irregularitats, emet un informe provisional. Però atenció, no és una sentència ni molt menys encara ferma o definitiva, sinó simplement un document provisional, parcial, que serà recorregut de forma clara i contundent per tal que el jutge de sala tinga en compte i examine tota la dita i incontestable documentació.

    Finalment, no oblidem que l'únic que pretenen legítimament els partits de l'oposició a l'Ajuntament de Vallada és que l'Equip de Govern del PP i, en concret, quan així ho dictamine finalment el Tribunal de Comptes, les persones directament responsables per alcanç, és a dir, els membres del Consell d'Administració de la Societat de Gestió de Valpark (a saber: l'alcalde, regidors del PP i altres) assumisquen i paguen de la seua butxaca tots els deutes i greus perjudicis econòmics que han ocasionat als diners públics de tots els valladins i valladines, teus i meus. Però, avís per a navegants i per a consol de tots, com que no es tracta d'un contenciós-administratiu, esta vegada l'Equip de Govern del PP no podrà afortunadament pagar les sancions econòmiques dels diners de tots, com ha estat fent en tots els nombrosos contenciosos que ha perdut ja, sinó que els responsables comptables hauran de rascar-se la butxaca i pagar-ho dels seus propis diners.

    Ah, peixet, per això se'n van anar corrents l'altre dia, nerviosos i rabiosos, a fer-se una "assegurança" que els pague tot allò que per justícia i ètica hauran de pagar.I és que l'òrgan del cos humà més sensible no és el cor sinó la butxaca.

    ResponElimina
  47. Una entrada del 5 de maig deia: no deurien ser d'alguna manera castigats aquells que reiteradament denuncien i reiteradament els lleven la raó.

    No es aquest el cas, aleshores no s'ha dictat cap sentència, sols és un informe i ja volen castigar als denunciants. D'acord en eixe raonament, que li deurien fer al Alcalde que l'oposició li ha guanyat 23 pleits, i sols en aquesta llegislatura 8?. Ha comés ilegalitats de totes les clases, quand deu ser el garant de la llei en el poble; i lo pitjor ès que continua igual. Com els advocats i procuradors els paguem entre tots, li dona igual 23 que 50.
    A més a més després de les sentencies és nega a tornar els diners (nichos, basures, etc.)i es te que recurrir de nou hasta obligarlo a força de constància.
    Faria lo mateix si eixira de la seua butxaca?

    ResponElimina
  48. Parece mentira que en este pais, al cual pertenecemos todos,tanto de unas ideas como de otras,se tenga que llegar a las artimañas de buitres carroñeros( a buscar la debilidad personal o en su defecto al fallo administrativo, judicial o otro....) para conseguir estar en el poder ya que democraticamente no se obtienen ni los suficientes escaños, ni votos para poder conseguir estar en el poder de un ayuntamiento, o gobierno autonomico.
    Veremos que pasa a partir del dia 23 de mayo, cuando algunos se lleven el barapalo más grande de la historia, seguiran tirando a los otros a los tribunales para asi asegurase el poder? Vaya politicas más idealistas y democraticas, me parece como si estubieramos en la antigua Roma que cuando no se estaba de acuerdo con el senado se imponia un general como emperador de Roma mediante la fuerza os suena? claro como hoy somos tan democraticos y progresistas se da a base de denuncias en plan judicial y ver a ver si cuela y nos dan la razon.
    En vez de hacer una oposición leal con el pueblo y buscar esas soluciónes que sean por el bien y para el bien del pueblo que a fin de cuentas es el que os coloca en el poder mediante su voto.
    A nivel de pueblo, si estubiera en la oposición no buscaria a ver donde meten la pata los que estan en el poder, sino más bien como subsanar esa cometida, ayudando a que se fomente empleo que es lo que nos preocupa ahora, buscar a ver como colocar esas más de 800 personas que viven aqui en Vallada que por desgracia llevan algunos más de dos años sin trabajo, en vez de buscar a ver como les gano el pleito y me salgo con una razon que no lleva a ningun sitio, más bien a crear discrepancias, dividir un pueblo en dos bandos y a conseguir que nuestra juventud tenga que buscarse los garbanzos fuera de su pueblo, incluso tener que marcharse al extrangero como en los años 50, que lastima de politicas,que verguenza de politicos y que verguenza buitres, ya que cuando no haya que comer tendran que desenterrar los huesos, si los hay o chupar la tierra cuando no haya agua.

    ResponElimina
  49. La crisi a Vallada es molt avans del 2006, ja que recordar que al 2003 moltes empreses havien tancat, entre elles Cerdá. No es pot excusar en l'actual crisi la paralització del parc, a Vallada ja no quedaven empreses, y les poques que hi havien sen van anar a altres pobles per no disposar de terrenys aptes.

    El parc o poligon industrial tenia que haverse començat fa 15 anys, com van fer la resta de pobles al voltant. Estava equivocat el alcalde en voler justificar la tardanza en crear sol industrial: "en épocas de crisis es cuando hay que crear infraestructuras industriales". Les infraestructures industrials ja que crearles en época de bonança econòmica, quan ja creiximent i poden implantarse empreses. Quines empreses tenen que implantarse quand no ja demanda,ni activitat econòmica? Ninguna, ja estem veient lo que hia ha, res de res.

    El Parc Estratègic es el "cuento de la lechera" tot es un engany, no hi havia ninguna empresa per a implantarse a Vallada, no hi havia pla de viabilitat. Els agents urbanitzadors que tenen els terrnys, no tenen empreses, sols volien els terrenys per a especular, la seua finalitat era vendre solars, i com no els ha eixit be, no paguen la urbanització, y la constructora al no cobrar no te mes remei que abandonar les obres.
    Cal recordar les paraules del alcalde: "cuando comiencen ls obras de urbanización de Valparc, al mismo tiempo comenzarán a construirse las naves industriales". Quines naus industrials, si no havia compromis de ninguna empresa. Axí ha resultat, el parc torna a ser un bancal, les obres es deterioren progresivamente y els deutes per als valladins.

    No es culpa de la crisi es culpa de la nefasta gestió del "equipo de gobierno", dels mateixos que es tornen a presentar a les elección i que han deixat el poble en la misèria.

    ResponElimina
  50. Igual que el Senyor Zapatero ha fracassat en la seua política econòmica i España ha fet tard en preparar-se per a una crisi com la que tenim, l'actual corporació municipal de Vallada ha fracassat en els últims 20 anys a l'hora de planificar el futur d'este poble.
    El resultat de tot això és el que tinguem: Vallada poble fantasma i dormitori. I el que no vulga voreu que no eu veja, però les coses estan ahi. Cada u que vote a conciència (al que li dixen)
    Ah i també crec que no és bo que governen sempre els mateixos, per tot això que digeu de les llistes.
    Els del PP, els tres primers, porten governant molts anys, massa crec jo, i no em pareixen molt brillans alguns d'ells, crec que el señor Fernando hauria pugut rodejarse de gent mes competent per governar el poble.
    Els altres del soe no sabem com eu poden fer, ninguno d'ells ha governat mai i, total, pijor de lo que estem dude que puguem estar.
    Au

    Au

    ResponElimina
  51. Al anonim de les 17:17
    Me parece que estas muy bien informado de todo lo del parque estrategico, pero si hoy estubiera acavado como en su dia, se creia que hiba a ser; en vez de criticar al equipo de gobierno del ayuntamiento y en especial a su actual alcalde, les hubieseis puesto un monumento más grande que la del padre Presentat.
    Para tu información ese tipo de parque es el unico que en estos tiempos de crisis estan funcionado en toda Europa y si no te lo crees lee y veras que los parques logisticos y estrategicos son los unicos que generan hoy por hoy riqueza tanto para el sitio donde estan hubicados como para las empresas que estan ahi hubicadas, la idea de uqe un pueblo como Vallada tubiera uno de los siete parques estrategicos que se hiban a montar en toda España ES y lo pongo en mayusculas y no fue porque aun lo pude ser, una de las ideas más geniales que se le puede haber ocurrido a un politico, de lo cual tendriamos que estar muy orgullosos, y si no preguntales a ciudades como Alzira u otras que lo querian hubicado en sus municipios, el por que no se les ha dado ha ellos ese previlegio, lo que pasa es que esta de momento parado pero cuando en su dia este en pleno rendimiento veremos si todos los que criticais os teneis que retractar de vuestras opiniones que son infundadas y sin conocimientos previos del tema, pienso que antes de hablar o escribir hay que saber de que se habla o escribe, un saludo a todos seguire por aqui para seguir haciendo de abogado del diablo, firmado "la ma de la cova negra".

    ResponElimina
  52. És curiós veure com fan referència als “buitres carroñeros” els defensors de l’equip de govern actual. En un poble amb l’atur que hi ha i amb el deute que tinguem, algú pot dir el sou dels regidors i de l’alcalde? Jo no ho sé, però si és veritat el que em diuen sí que podríem qualificar-los de “buitres carroñeros”, perquè estarien alimentant-se dels restes del poble, mort per la seua gestió dolenta.

    ResponElimina
  53. Para anonimus, no hay que confundir defensores con pensadores que piensan en un bien global del pueblo de Vallada, y a cambio se mal interpreten las palabras de buitres carroñeros como lo haces tu,más bien hacia una comparación de efecto,para demostrar a quien piensa como tu o como las ideas de algunos de la oposicón que asi no se llega a ningun sitio y que si sigues leyendo el texto del cual tu has sacado tu comentario sarcastico de "defensores del equipo de gobierno" te puedo asegurar que yo no defiendo nada más que lo mio, por que ni se cobran los regidores ni el alcalde y que alguno de ellos si tienes amistad que te lo digan, por cierto creo que cobran un poquito más que tu y que yo juntos.
    Ya que yo estoy en el paro y llevo más de dos años sin trabajar y sin derecho a nada, ni a escuelas taller, ni a contratos de ayuntamiento y los garbanzos hoy por hoy me los tengo que buscar fuera de este pueblo que hasta el momento ni me ha dado nada ni creo que me lo de en un futuro, eentre quien entre, ni los tuyos que no entraran por que asi les va en el gobierno cntral, ni los que gobiernan en el pueblo, ni la comunidad, asi que te has equivocado de lleno con tu comentario, jajajajja, me rio por no saber quien eres, ya que fuera de aqui, a lo mejor estavamos de acuerdo en alguna cosa, saludos.

    ResponElimina
  54. Una cosa està clara:l'actual equip de govern es un desastre, i la seua màxima expressió és Valpark. Diuen que quan funcione ja vorem... quan funcione el que? Ninguna empresa vol edificar en eixos terrenys, de moment sols hi han deutes, i ens van dir que generaria llocs de treball. Quan algú es decideixca a fer algo allí a saber les voltes que ha plogut.

    Esta vist que la millor opció que tenim són el PSOE, un grup de gent que no tenen la meua confiança. Internament estàn els de sempre, i a la sombra tenen abogats que pareix que manen més que els del propi partit. En el supost que governaren heu farien en companyia de Perales, una persona que tothom sap del seu passat. Esta aliança en l'únic que se sustenta és en les ganes de que el pp perda l'alcadia, perque dubte que tinguen algún altre punt en comú.

    No pareix que tingam un futur esperançador els valladins, espere enganyar-me, i que a partir d'enguany tinguem un alcalde totalment transparent, però dubte que açò pase.

    Estic totalment desencantat en la política d'este pais, i sobretot en la d'este poble. Tots volem que es compleixca lo de "donem contes", pero que siguen clars, esteu treballant per a nosaltres, el poble, i tant sols veig el propi benefici.

    ResponElimina
  55. A Maria Vallà dir-li que el segon i tercer de Fernando duen en el Ajuntament el mateix temps que els 2 primers del PSOE i menys que el tercer. Dit açò:
    El que més m'esta afectant es veure que a alguns al escriure es eix espuma per la boca, volen que pagen de la seua butxaca els concejals, jo per més que he preguntat ningú es capaç de afirmar que s'han emportat diners de les arques municipals a casa, algú fins i tot em va dir que ni tan siquiera era això el que s'ha denunciat. Ja vullguerem que es poguera dir això de molts altres llocs. Llegint per aci he arribat a pensar que si algú poguera firmar la pena de mort del Alcalde no ho dubtaria ni un moment. Em dona la sensació que tot esta molt tens i no precisament ho ha causat la gent del PP, ja que fins ara tot els dona la raó a ells. No calfeu tant el ambient que això no beneficia a ningú, voteu a qui us parega que pot fer més pel poble, peró als del PSOE els diria que suavisen el seu llenguatge perque jugen amb les amenaçes inclús personals, aixó em pareix més propi d'un autoritarisme, autoritarisme que per cert acusen d'ostentar l'Alcalde que crec que sempre a fet el que millor creia per al poble portant més diners dels que mai vindràn i ara a ell i a altres companys de èquip els vullguereu vore baix d'un pont.
    De de veres que no creia que l'oposiciò del poble tenia tan mala fel (i alguns els conèc personalment). No tinc gens clar el vot hui per hui(quand vinguen les nacionals si que sé que votaré PP) , però el que si que tinc clar es que vull cordialitat i gent que faça el millor que puga per al poble, no vull que ningú que no ha malversat es veja perjudicat per la politica, el que es deu fer si el PP no ha governat bé es tombarlo en les urnes portant un millor programa, i oferint una millor géstió, no "tancant en la presó" als adversaris.
    Jo el que demane es joc net i política constructiva, no de odis (la que més estic veient per part de alguns de la oposició actual), per cert si cregueu que el tema del vot per correu es ilegal carregueuse de proves i denuncieu-ho, que de això no tancaràn a ningú ni li costarà diners de la butxaca, simplement s'invalidarien eixos vots que demostrare-ho que han segut baix coacció, i si fora molt greu el cas suspendrien la candidatura i crec que si ho provareu ningú diria que sou males persones en canvi amb tot el que esteu fent en el tribunal de conters si que doneu l'impresió de ser-ho.
    Crec que encara que m'ha quedat tediós es una reflexió que calia fer.
    I que guanye el que més li convinga al poble de Vallà.
    I per supost una vegada haja guanyat que no robe, ja que crec i pareix ser està demostrat (dit per varios de l'oposició a mi personalment) que fins ara el PP tampoc a robat.
    Gracies.

    ResponElimina
  56. Davant d'alguns comentaris reiterats que al·ludeixen al Partit Socialista de Vallada i que li atribueixen o l'acusen de determinades qüestions, ens veiem en la necessitat d'aclarir alguns extrems que volem que queden definitivament clars a la població en general i als autors del comentaris en particular:

    1) En primer lloc, el Partit Socialista de Vallada és un partit plural amb una llarga tradició democràtica i històrica i amb una significativa implantació a la població, amb un important nombre de militants, simpatitzants, col·laboradors i votants, i amb una presència institucional a l'ajuntament ininterrompuda i permanent en tot el període democràtic, que li confereixen la legitimitat, la dignitat, el respecte i la consideració social que es mereix. El partit està dirigit per la seua Comissió Executiva Local, els membres de la qual són elegits democràticament per la militància, que integren l'Assemblea General, al capavant de la qual hi ha el Secretari General. Les decisions en l'àmbit del partit es prenen i s'adopten en el si de la Comissió Executiva de manera democràtica, excepte aquelles que corresponen a l'Assemblea General. Per la seua banda, el Grup Municipal Socialista, integrat pels regidors electes en la candiatura del partit, tenen una plena capacitat de decisió i autonomia de funcionament, i adopten els acords i posicionaments polítics que estimen convenients, sense interferències ni ingerències externes. És fals que determinades persones al·ludides obsessivament de manera encoberta dirigisquen les decisions del grup de regidors o orienten la seu activitat política. La candidatura socialista a l'Ajuntament de Vallada per a les pròximes eleccions locals està encapçalada per MªJosé Tortosa, que és la persona que dirigirà i coordinarà el grup municipal socialista i, si és el cas, el futur govern municipal de Vallada, acompanyada del grup de regidors i de les persones de la seua confiança, amb criteri propi i plena independència.

    2) El Partit Socialista de Vallada es presenta a les eleccions municipals amb la seua candidatura amb l'objectiu d'obtindre una majoria sufioient per a governar en solitari i portar a terme el seu programa polític de govern i de canvi anunciat a la població. No hi ha cap pacte amb cap altre partit polític. El Partit Socialista aspira a governar amb una majoria suficient, des del consens i amb la col·laboració de les altres forces polítiques representades a l'ajuntament, i propiciar el canvi que Vallada necessita. Les elucubracions sobre possibles pactes postelectorals representen un escenari hipotètic que el Partit Socialista no ha previst perquè treballa amb l'objectiu prioritari d'aconseguir una majoria àmplia i suficient que permeta la regeneració de la vida política de Vallada i la revitalització de la població.

    ResponElimina
  57. Sense perjudici de la resposta que el col·laborador Tot està per fer i tot és possible i el Partit Socialista donen a l'anònim de les 23.09 del 7 de maig pel seu comentari absolutament injuriós i intolerable, i, en el seu cas, de les accions que s'emprenguen al respecte, exigisc als editors del bloc que suprimisquen de manera immediata el comentari referit, tal com s'ha fet en altres ocasions. El comentari ultrapassa tots els límits possibles i és inacceptable, i l'equip de Vallada City ha de retirar-lo. Açò ha perdut totes les formes i caldrà donar-li alguna solució. Ni el poble ni les persones que apareixen anomenades i insultades en el bloc es mereixen este circ permanent. Ja n'hi ha prou.

    ResponElimina
  58. No he vist cosa més hipòcrita que el segon punt del Missage del PSOE (diu que no han previst el escenari hipotetic de pacte).
    Respecte del primer sols diré que ompliu-ho tot de palabreria, però voleu o no, manejant el partit sempre ha estat el mateix, al cual (com es diu un parell de missages antes)tan sols el mou el ODI.

    ResponElimina
  59. Recolze l'opinio de Simó pense que no degemem seguir estos comentaris ...
    m
    Moltes gracies !

    ResponElimina
  60. Llegint els comentaris que es fan en done conter que els defensors del PP van de moralistes donant per sentat que no mes ells tenen la visiò de fer el bé tan per al poble com fora. Pareix que tots els demes son mals que no mes volen el seu benefici com si es que estan ara en el ajuntament no son iguals, i lo unic que fan es tindre un lloc de treball per que si no guanyen les próximes eleccions engrosaran les files del paro com mols vallains als cuals ara es prometen feina(que no es donaran despres per que no tenen diners per pagarla)si els voten.Vegent esto vullc dir que hi ha que gastar un poc el cap i pensar que tots dieun les veritats a mitjes.Vist lo cual asi en estos moments la unica veritat es que es pot criticar la actuacio del alcalde i companya ja que es la unica que es coneix i no es pot criticar la gestió dels altres partits simplement per que no han estat desde fa mes de 20 anys al ajuntament.

    ResponElimina
  61. Al partit socialista li he de dir que per a lo que ells pensen que són elucobracions, en realitat és l'única forma que tindrien d'aplegar a l'alcaldia. Si no heu pensat en la posibilitat de fer pactes, en quin món viviu? Açò és Vallada, el nostre poble, ens coneguem tots.

    Sabem de sobres que la candidatura de perales te gent fixa que li votarà, i amb ixos vots aconseguirà concejals, igual que la candidatura del pp. Els dos tenen gent amb el seu vot abans de fer-se les properes eleccions. Aquest fet imposibilita el que el psoe puga obtindre la majoria absoluta, no passarà en aquestes eleccions.
    Aleshores l'única manera de que el psoe puga governar seria fent pacte en perales, i això en el millor del casos. Sincerament dic que ja m'agradaria que pasara, i vore un petit canvi. Però hi han moltes possibilitats que torne a guanyar el pp.

    Vivim al poble tota la vida, i ens coneguem tots molt be, que hi haguera cordialitat seria genial, però també estaria bé que digueren les coses clares, si el partit socialista no vol dir les verdaderes opcions que té de guanyar l'alcaldia, me pareix molt be, ara que no vinguen desviant l'atenció en paraules tant boniques com "elucobracions".

    I tot açò heu dic totalment convençut de que vull que el psoe obtinga l'alcaldia (malgrat siga fent pacte), però hi ha que ser realistes, no vingueu fent discursos d'un registre tant acadèmic i comenceu a treballar dintre les possibilitats que teniu. Sigueu transparents, i jo seré el primer en donar-vos suport.

    ResponElimina
  62. Un voto una ilusión, y de ilusiones tambien se vive,pero la realidad como bien ha dicho el comentarista anterior, es que en este pueblo nos concemos todos y más o menos sabemos de que color es la horma del zapato de cada cual.
    Por que no se dice la verdad? de esos posibles pactos? a quien quereis confundir? a los indecisos? tal vez penseis que con poner la letra pequeñita no se os ve?, la gente no es tonta que hoy en dia el que más y el que menos tiene al menos unos estudios y no se les va ha engañar con promesas que luego no se van a poder cumplir.
    Supongamos por un momento, y digo supongamos, que en Vallada no ganan los del Pp por esa mayoria, que preveen, y que se llega a un empate tecnico,me quereis decir que no habran pactos para poder gobernar en el ayuntamiento? el que lo piense asi va listo, todos van a ir pactando con todos unos por seguir y otros por entrar, y lo peor d todo es que nadie da nada a cambio de nada,no seamos hiproquitas, ni necios, porque aparte quedaria tambien por averiguar quien gobierna en la comunidad por que depende del color politico tambien, pueden entrar subveciones o NO.
    Si es verdad que en Vallada nos conocemos todos, pero habria que tener más armonia y luchar todos tanto de unas ideas como de otras por el bien de Vallada y de l@s Valladin@s, que a fin de cuentas somos los que os votamos, y lo que primordialmente buscamos es que el trabajo no nos falte y ver crecer a nuestros hijos aqui y no en otra ciudad o capital, un saludo "la mà de la cova Negra".

    ResponElimina
  63. No comprenc perquè el PSPV-PSOE de Vallada diu que no contempla l'escenari del pacte després de les eleccions, si ho ha fet els últims quatre anys, i pel que estem veient en la campanya no sembla que vaja a canviar d'actitud.
    Eixe és el canvi al que donen la benvinguda?

    ResponElimina
  64. Per segona volta, torne a exigir als administradors del bloc que eliminen de manera immediata el comentari de l'anònim de les 23.09 del 7 de maig, ofensiu, irrespectuós i inacceptable. Tal com s'ha fet en altres ocasions respecte de comentaris inadequats i malsonants que ofenien persones del PP o la mateixa filla de l'alcalde, el comentari al·ludit no pot tolerar-se. Kike i les altres persones que gestioneu el bloc, ací al bloc s'han traspassat molts límits i ja és hora d'establir normes i posar orde. Espere la retirada del comentari, que ja hauria d'haver-se eliminat. Hi ha una antiga discussió pendent en tot açò i la podem tindre molt fàcilment. Potser és el moment.

    ResponElimina
  65. Miren ustedes a los q tanto critican al psoe y a su lista en primer lugar yo soy del psoe y lo digo claramente y sin tapujos sin esconderme d nadie y identificandome como socialista q soy como pocos lo hacen x aqui .
    En primer lugar a los q integran la lista o pertenecemos a la ejecutiva nadie nos dice lo q tenemos q hacer pues tenemos nuestras propias decisiciones pero si es verdad q tenemos un abogado el cual nos aconseja en lo judicial.
    En segundo lugar miren ustedes la diferencia d unos a otros a mi nadie me obliga ni nadie me dice lo q tengo q hacer o no hago y opino lo q quiero y tengo mi propio criterio algo muy diferente a los del pp q manipulan extorsionan e incluso amenazan a la gente . Miren les voy a contar un caso q a mi personalmente me paso para q vean hasta q punto son capaces d llegar , hace dos o tres semanas fui al ayuntamiento a reclamar una cosa no sabia con quien hablar y me entraron a un cuartito donde habian dos concejales del pp lo primero q m dijeron es sientate yo creia q m iban hablar de mi reclamacion y para mi sorpresa lo primero q m dijeron sabiendo q era del psoe fue nos tienes q votar sin dudarlo mi respuesta fue pues no y su respuesta saben cual fue pues puedes estar tranquila q tu hijo no entrara a trabajar pues dias antes mi hijo y otros del pueblo hicieron una entrevista de trabajo yo m quede anonadada y les dije q? y m contestaron pues si tu hijo no entrara a trabajar pues vosotros osea el psoe hariais lo mismo q nosotros cojerias a vuestra gente primero yo no m pude contener y le dije perdona pero eso es lo q nos diferencia a nosotros de vosotros q nosotros miramos x el pueblo independientemente de las idiologias q tengan para hacer extorsion manipulacion y tomarnos como analfabetos ya estais vosotros .
    Me sali indignada avergonzada y asqueada pero pasados unos momentos pense pero de q me extraño si ellos son asi . Esta es mi pequeña historia una historia q yo jamas olvidare para q veais como actua la gente del pp sin comentarios

    ResponElimina
  66. Hola, buenas tardes a todos. Soy toda la vida del pp, siempre he votado a ellos, tanto en las locales como en las nacionales. Pero ya estoy harto de tanto abuso.Esa manera de mandar el pueblo no es la que realmente yo quiero, y como yo creo que hay muchas personas mas. Fernando lleva ya 24 años mandando este pueblo, y la verdad es que mucho cemento pero poco trabajo por no decir nada. He trabajado en alguna ocasion en trabajos temporales y la verdad es que estoy harto de ser una marioneta. Se deben de hacer las cosas de otra manera. Ya esta bien.
    Siempre que llegan elecciones se acuerdan de nosotros,nos acosan por telefono, por la calle..... pero una vez pasada ya no les hacemos falta pues ya tienen lo que quieren.Estuve en el pleno del otro dia, y la verdad palabras no le faltan a fernando, pero solo palabras. Ya no tiene el apoyo que tenia, ni mucho menos. Por cierto dijo que el nunca habia denunciado a nadie. Pues si no recuerdo mal una semana antes intento deshacer la lista de Perales denunciando su mal composicion, la cual era identica a la de el. Y hace 8 años denuncio al psoe en el final de campaña por lo de las vaquillas.Les costo un millon de las antiguas pesetas. Lamentable. Nosotros, sin embargo les dabamos sangria a todo el mundo, incluso a niños de 6 años.
    Estoy harto de vercomo en la comunidad de valencia se vuelve a presentar la misma gente de siempre, aun estando imputados hasta las orejas de corrupcion. Igual que aqui en vallada.
    Hace 4 años 3 empresas intentaron montar sus empresas aqui en vallada, pero como no les facilitamos las cosas para que se establecieran aqui , se marcharon fuera. Una esta en la font, otra en aielo y otro en agullent. Si tanto quiere a vallada, Giner tendria que haber hecho mas para que esas empresas se establecieran aqui en vallada.Aunque a los empresarios de siempre
    no les interesara.
    Si tienen algo que ver en las supuestas denuncias formuladas por la oposicion que devuelvan lo que es de todos. Que sean mas transparentes.
    Ya tengo ganas que lleguen unas elecciones y cada cual vote a quien quiera, y cuando quiera.
    Es lamentable la farsa que tienen montada en la sede.Vergonzoso.
    Este año lo tengo clarisimo, ya les he dicho que ire a votar el 22 , pero no antes. Espero que haga lo mismo es resto de la gente. Una cosa, si os han forzado a hacer el voto por correo, todavia podeis mandarlo vosotros, negaros a que os quiten el derecho al voto secreto.
    Ya esta bien de que manden los de siempre.
    Dejemos que gobiernen otros, que seguro que no lo haran peor. SEGURO.
    NOS VEMOS EL DIA 22 DE MAYO. CHAO.

    ResponElimina
  67. En referència a l'anònim anterior (el de les 15:44) he de dir-te que me crec la historia que has contat, l'actual equip del govern pot fer eixes coses, i de pitjors també, no ens ve de nou.

    Espere que prengueu nota la gent del psoe, i si hi haguera sort i puguereu governar(fent pactes, evidentment, com han dit abans), no feu aquest tipus d'actes. Jo crec que el primer que hi hauria que fer es contractar algú (extern al poble) per a que traguera els conters exactes del poble. Vallada déu de saber els diners en els que esta endeutada, encara que siga una baixada de moral. Però en la veritat s'aplegla a tots els llocs.

    Volem un canvi real, i pareix que la millor opció és el psoe, però amb comunicats com els que han fent unes linees cap a dalt, veig que tenen la mateixa tendència que l'actual govern: intentar desviar atencions, en paraules molt boniques, això sí. IXE NO ÉS EL CAMÍ.

    Si els socialistes demostreu a tot el poble, que sóu gent honrada i transparent ( en el supost que accedireu a l'alcaldia), jo també vos donaré el suport, però aneu en compte, que en paraules boniques certa gent vos donarà el vot, però hi un altre tipus de gent, més inconformista, que necessita fets, no paraules boniques, que és l'únic que hem estat sentit en l'actual equip del govern.

    ResponElimina
  68. Al respecte del comentari de la 1:29 del dia 8,he de dir que no fa falta ser mol listo per a vorer el que pasaria si gobernara el PSOE en Vallà.Tan sols cal mirar el acoso i derribo (sense trellat) que estan fent-li als membres del PP que estan al capdavant de l'Ajuntament.
    El PSOE,sempre ha estat manejat per els mateixos (darrere, clar),encara que ells eu neguen.
    Actuen com si foren xiquets que patalejen i s'enrabien si no eixen en la dells,si no els donen el que volen.I no saben que el que volen seu han de guanyar en les urnes i sense pasar per damunt de ningú.Tots som persones,i per tant,errem,TOTS,pero per sort per a uns i desgracia per a altres en l'ajuntament de Vallá no hi ha cap erro que li coste diners al poble, ni a ningú (de moment aixó ha dit un tribunal), i aixi ha quedat demostrat.Ara be,si guanyen els del PSOE,no se si hi hauran erros o no,el que si que hi haura segur,(dit per ells a l'ultim pleno),es alegria e ilusió.Es a dir, alegria per a dinar e ilusió per a sopar. Crec que este es el millor dels canvis que hi podem somniar.VALLADA,la alegria de vivir.He dit.

    ResponElimina
  69. Buenas.

    Ahora yo pregunto esos dos concejales no tienen verguenza de lo que hicieron? Era una orden que tenian que cumplir?.
    Se lo que sea muy fuerte para el año 2011.

    Tambien tengo que dicir que la gente del PSOE debe de contenerse en hacer comentarios muy irrespetuosos con la gente sea del partido que sea. Tal y como dijo el presidente del Gobierno Jose Luis Rodriguez Zapatero " TALANTE Y HABLAR CON EDUCACIÓN Y EXPLICAR LAS COSAS TAL Y COMO SON".

    Suerte el 22 de mayo. Claro està, PSOE

    ResponElimina
  70. La honrradez se demuestra haciendo cosas por el pueblo y no ganado pleitos para derrocar o mejor dicho para desmontar casitas de madera que segun algunos creaban impacto ecologico, tal vez las aves no seguian anidando,las hormigas se quedaban sin terreno para seguir a sus anchas, o como vereda real las cabras montesas e incluso los jabalies no podian subsistir, digo esto en hironia por ver como los que quereis que entren fomentan con su santa oposición, lo mejor para el pueblo de Vallada, tal vez piensen que no interesa el turismo Rural, que por cierto funciona y muy bien por cierto en otras comunidades como castilla la Mancha, tal vez piensen que siguiendo haciendo cestas de mimbre este pueblo pueda subsistir (Importandolo todo de China)o quizas piensen que como estamos estamos bien, y me refiero al paro y no a los que estan que se estan exprimiendo los sesos para llevar a cabo la obra faraonica del ValparK que veremos cuando se termine esta jodida crisis mundial, por que de esta crisis ni siquiera los del psoe tienen la culpa, al menos eso dicen ellos, siempre que se les dice algo ellos no tiene la culpa de nada.
    Hagamos memoria, cuando los señores del PP les decian que estabamos entrando en crisis a nivel nacional, ellos contestaban segun palabras textuales del señor Zapatero " España es un pais de Champions" y por lo visto estabamos en regional valga la redundancia.
    Otra cuando gobernemos nosotros volberan todos los soldados a España y seguimos estando en Guerra y muriendo soldados españoles en todos y cada uno de los sitios que estamos suestamente en labores Humanitarias,o no?.
    Otra se les a congelado las pensiones a nuestros mayores, a los funcionarios, etc.
    Por bajo mano se les esta sobornando a los sindicatos para que no monten ninguna guelga general, la edad de jubilación a los sesnta y tantos que llegaremos a los 70 años de edad y veremos quien ha trabajado lo suficiente para poder tener derecho a su pensión.
    Todo esto a nivel nacional y aun creeis que son partido socialista del obrero español? si levantaran la cabeza los socialistas de entonces, les daria vertguenza en donde estamos.
    Alguno dira que se me ve el plumero en mi comentario, pero los que sois de izquierdas deberiais votar a izquierda unida por lo menos esos no os defraudarian con sus ideas. y a nivel local no digo nada, por que la prueba la teneis nada más ver lo juntitos que hiban a los pleitos y juicios tanto socialistas como los del partido independiente de Vallada y por cierto sabeis que son totalmente opuestos en ideologias, o quizas es mejor decir: si no podemos con los que gobiernan habra que unirse toda la oposición que haremos más jodi..... que dejando hacer. Eso es lo que queremos en el pueblo, pues sigamos a ver si asi se desmonta todo lo que vale un paston y no nos cuesta de momento un duro(Ebro,como dicen los abuelos)

    ResponElimina
  71. 24 anys de la mateixa gent , no n´hia gent jove prepara i en noves idees ? al final se pert la pespectiva reial de les coses i uno/a se creu que el poble es ell i dell , en este poble les coses per desgrasia no cambiaran mai , en fi deu ser lo que mos mereixquem.

    ResponElimina
  72. queridos ciudadanos y ciudadanas de vallada, que gran ocasion que me brinda este bloc para poder explicarme con toda claridad y toda la humildad y sencillez,como de este pueblo tan maravilloso que soy,pero que gran pena de que sean los mismos judas los que estan ya 24 años llenandose los bolsillos diariamente,lo puedo afirmar que estos son unos corruptos que se beberian el mundo como un huevo.
    Yo si que de verdad he sufrido las consecuencias de todas sus promesas,YO SI QUE POR CULPA DE ELLOS HE ESTADO EXTORSIONADO,YO SI QUE PUEDO DECIR QUE HACE 8AÑOS EL QUE DECIA QUE ERA SU ASESOR DE ELECCIONES DEL PP EL SR. JOSE MARIA EL DE VALENCIA,EL HIERNO DE LA TIA POYA QUE VIVE ENFRENTE DE CA LA GARULA, UN GRAN FANTASMA Y UN GRAN FALSANTE QUE ASI ES COMO ACTUA TODA SU CORTE DE HONOR,BOCACHA JUANITO EL PENCA PAQUILLO ETC,ETC. Este individuo vino a mi casa haciendole una promesa a mi madre pidiendole mi voto, que si yo les votaba fernando giner le habia prometido un puesto en valencia de trabajo en la diputacion de valencia del cual el era el presidente, desde entonces mi situacion por desgracia o por suerte haciendome mis ilusiones que ya iba a trabajar alli,este es el dia que no ha sido ni para dirigirme la palabra, ni uno ni otro ,sino que todo lo contrario, me a apartado de mi familia de mis hermanos,he necesitado ayuda,pero ayuda muy seria,y saben que señores me han dejado en la puta mierda,valladinos valladinas retroceder a los años 80 solo teneis que daros cuenta de una cosa, vallada nunca en la vida ha tenido ninguna deuda y es mas en los años 80 las familias de vallada nunca han tenido que saber lo que era un prestamo, la gente trabajaba tenia dinero hacian horas,y hoy por hoy,vallada esta toda desfasada obsoleta y sin ningun tipo de futuro y lo peor,la alegria de la gente donde esta?. Por desgracia este pueblo hoy por hoy tien dueño,¡que lamentable¡pues si analicenlo y veran como es cierto,sin se divide vallada en cuatro pares los dueños son: una parte EL TIO ENRIQUE EL SARDINA,OTRA PARTE GABAR Y LAS OTRAS DOS FERNANDO GINER, pero esto no acaba aqui el señor giner que diga aver quien le regalo en valencia 2 pisos en la ciudad de las artes y las ciencias, o que nos explique los conocimientos de pasteleria que tiene para tener en valencia una cdena de pastelerias,pues abrir los ojos que nos tiene a todos hipotecados, y es mas medio pueblo embargado contando por la balarma que triste,que falsos que maneras de actuar,y sin embargo esta gentuza cara la gente es la gente de bien,pues valla gente de bien si dependemos de cuatro en un pueblo y habre quiende los cuatro es peor, desde algun punto de este territorio un saludo.............

    ResponElimina
  73. Seguint amb el que diu l'anonim d'avans:
    Si no m'enganye en un plé del Ajuntament l'alcalde va dir que si s'en anaven a casa els "Barons" dels partits de la oposició ell sense ningin dubte no es presentaria, i pareix ser que parlaba en serio.
    Ho dic per que si es hora de renovar, renovem tots, la cosa no pareix dificil, es tracta de donar pas a gent jove i oblidar els eterns odis entre certe gent que hui porta la politica de este poble.
    Mentre aixó no passe jo de Fernando seguiré siguent. Els altres em fan por, no se el que podria pasar si manaren l'esquerra i la extrema dreta junts.!Aixó seria la guerra¡, i no presisament, una missió humanitaria.

    ResponElimina
  74. Uh uh uh!!! que por ens fas...
    no creus ni lo que dius
    hi ha gent que no coneix altre alcalde axo es eterne...
    vullgem un canvi ja i per a millorar!!!
    gracies

    ResponElimina
  75. Estic d'acord en l'anònim de les 21:52, si se uneixen la extrema dreta i l'esquerra serà una guerra.

    Però més d'acord en estic en l'anònim de les 21:45, on explica clarament alguns fets que han passat, i passen, en aquest poble.

    Jo personalment prefereixc vore ixe guerra entre psoe i perlales, a que ens passem quatres anys més en l'alcadia del pp.

    Si el psoe al final puguera obtindre l'alcaldia espere que demostren la seua transparència Els veïns del poble volem saber els conters en claretat, no actueu com l'actual alcalde que tant critiqueu.

    ResponElimina
  76. Esta clar en lo dificil que sera ,aclarir els conters... pero es el primer que s'ha de fer si el poble de Vallada vol un canva JA!!!

    ResponElimina
  77. Crec que en esta entrada s'estan fent acusacions molt greus i comentaris del tot desafortunats per part de tots que en poc ajuden a la convivència entre els valladins.

    ResponElimina
  78. Fa la sensació que l'únic objectiu polític és traure de l´Ajuntament a l'actual equip de govern municipal, i en acabant ja vorem.
    Els canvis són bons si suposen la millora dels ciutadans, però canviar a situacions de escassa estabilitat política producte dels pactes, i a partits polítics que estan en clar retrocés en tot Espanya no pareix una bona solució per als veïns de Vallada.

    ResponElimina
  79. cuanta razon tienen las palabras que dice el comentario de las 21:45 cuanta pero que cuanta razon que tiene y que honestidad que ha tenido,porque es mas esta persona que ha publicado lo anterior ,¡como se las han hecho pasar y como aun se las estan haciendo pasar su familia y todo por herencias, y para que veais que no fallan las verdades ,podria ser hasta familia cercana del tio enrique el sardina , para que veais la gente que tenemos en este pueblo de bien,cuando a uno lo crucifican por una piedra picapiedras se le queda con esta gentuza,los que dicen de ser la gente de bien no sabe dar oportunidades ni perdonar en este pueblo,pero voy a decir una cosa que las tortillas se dan la vuelta.

    ResponElimina
  80. Hola Simó;
    Aquesta entrada te 79 comentaris.
    Encara que jo siga un dels administradors del bloc, aixó no vol dir que tinga que llegir-los tots (i menys un cap de setmana).
    Jo no se si els altres administradors ho lligen tot, però jo no, i més en aquest tipus d'entrades on es fa una botifarra de sí, no, mentider, mentider tu, etc...
    Acabe d'adonar-me'n ara del que em demanaves en un comentari (bueno, "exigies inmediatament"), però veig que algun administrador ja ho ha esborrat abans.
    Amb tot açò vull dir-te que:
    1- Els administradors no estem per a que ens exigiu res (inmediatament o no), si no per a que ens demaneu les coses.
    2- Si tens molta presa, contactans via web que serà més ràpid (o per telèfon, com ja han fet alguna vegada).
    3- Estem oferint un servici al poble (al nostre parer, ben actualitzat, actiu i participatiu) per que sí, sense res a canvi. Què menys que ser més comprensius i entendre que no podem estar ahí a tota hora.
    4- Els comentaris anònims, han sigut decisió del poble que hi ha que respectar i acceptar els seus inconvenients i conflictes que puguen ocasionar.
    Salutacions i perdona si el comentari esborrat ha sigut molt problemàtic per a tu, el teu partit o qui la persona que siga.

    ResponElimina
  81. Ja veus com demanen les coses : exigint.

    Hi ha molta gent que vol un canvi d'alcaldia en aquest poble, però espere que si entren els del psoe (m'agradaria que passara), heu facen en una actitut més cordial a la esmentada abans, en "talante" vamos.

    A les actituts dictatorials ja estem tots acostubrats, si hi ha canvi que no siga eixir del foc per caure en les brases.

    ResponElimina
  82. via web no, via mail voldreu dir, no?

    ResponElimina
  83. bon dia a tots!! he llegit en alguns comentaris mes cap a dalt, que la culpa de la crisi no la te zapatero, que aço ve de molt arrere i totes eixes coses, pero q justet, hi havíen molts mes països en crisi i mira per on, tots van eixint d´aquesta desagradable situació menys Espanya, i que jo sapiga ací, per desgràcia, goberna Zapatero, aixi q no sigueu embolicadors i sigueu un poc realistes, aço es tot una plaga d´extrangers amb unes ventatges q a mi m´agradaría veure si nosaltres als seus països les tindríem, una molt mala gestió del diners de tots, tot son lleis noves (estúpides lleis) que van aprovant-se i callant la boca a alguns, pero coses de trellat...CAP, siguem realistes i anem mirant tots per el be tant a nivell nacional, com a nivell local.
    A tots els que no sou del PP vos agrada molt criticar a Fernando, pero que farien els Socialistes?? penseu que tindríen un bon govern??? espere no comprovaro mai.
    Que facil es parlar!!

    ResponElimina
  84. Vos agraïsc la supressió del comentari als administradors del bloc i demane disculpes pel to exigent i imperatiu, que ha pogut resultar estrident i inadequat. Però vull dir que jo sí que m'he sentit ofés quan l'autor del comentari al·ludit, sota l'anonimat covard, qualifica de "disminuïts" les persones que pensen i diuen arguments discrepants amb l'actual govern municipal, o en critiquen certes actuacions i maneres de fer les coses.

    A mi sí que m'ofén que s'use l'insult de "disminuïts" per agredir veïns del poble que tenen tot el dret i la legitimitat de pensar com vulguen, faltant al rspecte més elemental a les persones que tenen alguna deficiència o discapacitat i que, en eixe sentit, tenen disminuïda alguna facultat. Eixes persones no mereixen que s'use un terme referit a la seua situació per insultar a ningú.

    A mi sí que m'ofén que s'ataque la candidata socialista de manera personal utilitzant els seus fills, una cosa tan volguda per tots els pares i tan digna de respecte, que és del tot inacceptable.

    A mi sí que m'ofén que en este poble, des de fa massa anys, el senyor alcalde i, fent-ne un seguidisme servil i còmplice, els seus regidors, ha instal·lat una violència verbal en l'Ajuntament i en el poble que és intolerable, insultant i humiliant contínuament els regidors de l'oposició en les sessions plenàries i exercint una despotisme irrespectuós que és impropi d'una societat democràtica. A mi tot això m'ofén, sí.

    Vallada, seguint el pèssim exemple d'un alcalde i uns governants que mai han conegut les formes i l'ètica política, s'ha acostumat i ha normalitzat el fet que es pot insultar i agredir les persones, que impera la llei del més fort, que tindre la majoria absoluta i governar és xafar a l'altre i, citant textualment l'alcalde en l'episodi lamentable de l'últim Ple, "machacarlo". A mi això m'ofen sí. ¿I el respecte, l'ètica, la convivència, l'empatia, la cortesia i la democràcia? No em valen els arguments que cada u defén els d'ell o el seu partit, hi ha molt més en joc, molt més. La mateixa societat de Vallada.

    La situació de pressió i tensió que viu el poble, la transgressió de les normes d'un joc net i democràtic, i la pèrdua de les formes més bàsiques, dibuixen una volta més un escenari electoral lamentable en un poble que necessitarà temps i una segona transició per a recuperar els valors, les actituds i els comportaments propis d'un país civilitzat, madur i just.

    ResponElimina
  85. Alm comentario anterior de las 11:31, parece que tus ideas son las unicas que valen y que tu democracia es la unica, que tus ideas son las unicas y que solo tu tienes la razon.
    Que pasa? te crees que solo tu tienes la razon? la razon no la tienen a veces ni los locos, como se nota que eres de una ideolgia politica, y que tan solo tus palabras son las buenas.
    Por cierto,tus opiniones son solo tuyas y las de los demas tengan o no a tu entender razon son tambien opiniones, si quieres que te se respete, acoplate el cuento:" el respeto empieza donde termina el tuyo". Sease dicho, que sin ofender y con mutuo respeto,tus ideas son solo tuyas, pero no quieras que las tuyas las hacepten otras personas, aqui se ve que hay mucho odio politicamente hablando.
    No quieras ser tu más que nadie que aqui en Vallada nos conocemos todos, respeta si quieres que se te respete, la educación solo tiene un camino, por el cual no todos estamos dispuestos a ceder en armonia democracia que exigis, y no aparaentar otra forma de dictadura, en plan de que tus argumentos son los adecuados y los de los demas NO, al igual que te ofenden a ti ciertos escritos hay gente que no son de tus ideas que tambien les ofendes.
    Donde esta la libre expresión? que tanto quereis, pero solo para unos pocos?, no seamos asi y aceptemos aunque nos duela la opinión de otros que aporten positivamente donde estamos fallando.
    No es más el que más escribe, sino la razon solo tiene una dirección, que no todos tenemos razon y que los escritos sean para bien y no para cambiar la opinión de los que no piensan como nosotros,porque asi no se llega a ningun sitio.

    ResponElimina
  86. Rectificar és de savis, fixat Simó com tenint la raó (perque el comentari de l'anònim era molt insultant, com be has explicat), la pots perdre si no fas un discurs adecuat.

    Hi ha una tensió al poble que fomenta aquestes coses. Estem farts d'aquest clima de males mirades, actituts déspotes, desinformació i d'altres coses que passen al poble.

    Volem un canvi JA! Però si finalment s'aconseguira, tot el poble espera que hi haja una total i absoluta transparència, començant per fer saber a tot el poble com estàn els conters de l'ajuntament. Els vallains volem saber-ho, no volem estar quatre anys més desinformats.

    En la veritat s'aplega a tots els llocs(com be a dit un anònim abans), anem a ser realistes i si el psoe aconsegueix entrar en l'alcaldia, vos demane que no mos enganyeu, com ha fet l'actual alcalde o com va fer el president Zapatero.

    Que no hi han polítics honrats en aquest païs?

    Els altres països europeus que tenen un panorama polític ben diferent al nostre, sí que estan ixint de la crisi. Igual el problema de la crisi radica en eixe fet. Pareix que en aquest païs ( i en aquest poble també, per supost) la gent vol governar per tirar-se diners a la butxaca. Així estara mal eixir de la crisi.

    ResponElimina
  87. Estic absolutament d'acord amb tu, anònim de les 12:45, i em pareix que has escrit un comentari molt encertat. Si de cas, hi faig només tres puntualitzacions. La primera és que jo no crec que tinga sempre raó, crec que m'equivoque en moltes ocasions (i en eixos casos sempre demane disculpes o rectifique) i, en tot cas, no prentenc que les meues idees i posicionaments siguen universalment vàlids. Això seria molt pretensiós. Són només, humilment, les meues idees, i amb eixe únic valor les expresse. En segon lloc, jo no tinc ni practique cap odi polític, ja fa molts anys que em vaig aplicar el consell del filòsof Fernando Savater de "procura no ocupar tu vida en odiar y tener miedo". De fet, m'agradaria un govern multicolor de consens en què els representants de les diferents formacions polítiques governaren junts i treballaren colze amb colze pel poble, obrint la gestió de l'ajuntament als valladins i als col·lectius i entitats del poble que hi volgueren participar. I en tercer lloc, finalment, em dol ofendre altres persones i demane disculpes si a vegades ho faig. A voltes ocorre perquè no podem agradar a tot el món i perquè posicionar-nos davant de les coses fa que també ho fem enfront d'algú. No és mai una qüestió personal. Al final, tots volem eixe poble millor per a viure millor. I això s'ha de fer entre tots des de la tolerància, la pluralitat, la diversitat i la convivència. Per això, ens ha de doldre i hem de rebutjar la violència en qualsevol de les seues formes i expressions. Que així siga.

    ResponElimina
  88. tanto da la politica que estais todos sacandose los ojos?,O ESQUE EL QUE ESTA DENTRO ES TAN NEFASTO QUE SI NO SALE SE VA A MORIR DE HAMBRE?,Pues aqui esta el ejemplo mas puro y mas sincero del mundo,que se apartenlos PEPEROS Y QUE DEJEN DESARROLLAR IDEALES A OTROS QUE A ELLOS YA LOS CONOCEMOS,VERIAS COMO EL PUEBLO YA NO TENDRIA LOS DUEÑOS QUE TIENE,COMO BIEN DIJO EL ANONIMO DE AYER A LAS21:45

    ResponElimina
  89. Recordeu que el Sr. Fernando Giner és d'origens d'extrema dreta, doncs un de tants partits dels què ha sigut militant era "Fuerza Nueva" del gran demócrata Blas Piñar.

    ResponElimina
  90. Efectivament, Simó NO creu tindre sempre raó per que el primer que ha fet, és demanarme disculpes. Així de simple.
    Simó, perdona si la meua contestació va ser violenta. He tingut remordiments tot el matí.
    A l'anònim de les 12:45, tindre les idees excesivament clares i no donar peu al dubte, pot convertir-te de vegades en un quadriculat (que crec, no és el cas), però pitjor és no tindre res clar, no participar en res i passar de tot... i així en aquest país, hi han un bon grapat.
    Salutacions i pau.

    ResponElimina
  91. Per a Simo, gracias por tu comentario, me gustaria que la gente que escribe aqui, escribiera sus opiniones sin perjudicar a nadie, sin ofender, y sin tener esa ideologia tan marcada como tienen algunos, al menos hemos llegado aun entendimiento, y es cierto que ofendiendo no se tiene más razon, si todos los que estamos aqui escribiendo les dieramos una lección a los politicos que tal vez puedan gobernarnos como a pueblo, quizas otro gallo cantara, quiero decir con esto, que hay gente en el pueblo que podriamos aportar mucho por el pueblo de Vallada, y tal vez y digo tal vez, se den cuenta que los que nos pretenden gobernar despues del 22 de mayo lo hagan con otra filosofia, con rectitud,honestidad y sobre todo con ese corazoncito que tenemos todos, sin odios y por un bien en comun, que nuestro pueblo vaya hacia adelante, gobierne quien gobierne deberia tener estos fundamentos primordiales: crear empleo, en el cual entren todas las ideologias (rodando para que entren todos y por lo menos ingresen algun dinero a sus casas, sin que sean siempre los mismos y del mismo partido) que si hay una subención que a ser posible entre en el pueblo y algo nos veneficie y que los politicos tanto de un bando como de otro vayan como Fuente Ovejuna "todos a una" y no a ver como jodo y de que manera.
    Se que lo que digo a lo mejor es una utopia, pero que bonito seria que un pueblo estubiera todo unido, eso si con diferentes ideologias pero con un fin comun, el bien del pueblo y luichando para el pueblo, un saludo " La mà de la cova negra"

    ResponElimina
  92. A Kike, del anonim de les 12:45.
    Creo que hay que tener en primer lugar un poquito de respeto por el comentario y no maracarme como: "tindre les idees excesivament clares i no donar peu al dubte, pot convertir-te de vegades en un quadriculat". Eso de la cabeza cuadriculada no es ni sera nunca mi intención, le doy las gracias al comentario de Simó que por lo visto el si ha entendido mi escrito, pero un poquito de humildad,os podria venir muy bien a todos, incluso a los dueños y señores de este "Vallada City".
    Pienso que por dar mi opinión no se me puede tachar de cabeza cuadrada ,ni rectangular, un poquito de respeto que yo creo que con mi opinión no he ofendido a nadie, y menos que se me ofenda por muy dueño que seas de este Bloc.
    Si crees que mi comentario te insulta ofende u otra cosa, lo borras, con ello demostraras que no todas las opiniones valen,pero un poquito de respeto creo que me lo merezco ya que ni ofendo con mis palabras, ni me gusta que se me ofenda por no pensar como tu.
    Respeto y buenos modales ante todo, No?

    ResponElimina
  93. Com que açò del bloc encara soc principiant, he posat el comentari que copie a continuació en un fil que no el que jo volia.
    Disculpeu-me si soc reiterativa, però m'agradaria que algunes persones que han comentat en aquesta entrada el llegiren (especialment Simó):
    Hi ha formes, comportaments i actituts que son prova de falta de principis.
    No és que es defensen possicions diferents, és que es nega al que no pensa com ells el respecte mínim i la consideració que totes les persones mereixquem.
    Recuperar l'armonia, la capacitat de treballar junts els projectes que requereixen un consens mínim; semblen impossibles en un poble que ha estat massa anys en unes condicions que no faciliten la plena i lliure participació política de totes les persones.
    Però cada vegada hi ha més gent que no vol seguir embolicada en les xarxes clientelars, que és conscient de que s'han confundit els favors personals, fets amb recursos públics, en deutes que després s'exigeixen, que no vol entrar en les desqualificacions permanents i els insults.
    Tota eixa gent té la oportunitat de participar i el poder per canviar. Vixquem en un estat democràtic i tots el governants han de donar comptes al que és sobirà: el poble.
    El poble decidirà el proper 22 de maig.
    Espere que siguem capaços de reconstruir l'esperit de poble que hem perdut, la nostra autoestima de valladins, la dignitat per a totes les persones.
    No dinem alegria i ni sopem il·lusions, però sense alegria, il·lusions, llibertat i dignitat el menjar no ens senta be.

    ResponElimina
  94. Benvolgut anònim/a, t'agraïsc també els teus comentaris i la teua aportació valuosa al bloc, perquè entre tots podem fer que ací, com al poble, impere la cordialitat, la convivència i la pau. Perquè al final el que volem és fer un poble millor, eixe poble que estimem i a voltes patim i que ha de ser plural i de tots. Crec que no has entés bé el comentari de Kike (a qui agraïsc la disculpa i amb qui compartisc el desig de pau i bon rotllo), perquè crec que no et deia a tu això de les idees excessivament clares i de ser quadriculat, sinó que feia una afirmació genèrica en segona persona però no adreçant-se a tu. En tot cas, m'alegra molt este ambient tan sa i crec que hauríem d'esforçar-nos a mantindre'l sempre i demanar a tots els col·laboradors que feren el mateix.

    Marina, efectivament, jo ja t'havia llegit abans, encara que en el fil d'una altra entrada, i no puc més que coincidir plenament amb tu i agrair-te eixa reflexió lúcida, honesta i íntegra. S'han de canviar moltes coses i potser som els ciutadans els que hem de demanar a crits unes noves formes de ser i governar i predicar nosaltres amb l'exemple, per exemple en un fòrum com este. És una sort tindre't al bloc, potser algun dia et tornarem a tindre al poble. Salutacions.

    ResponElimina
  95. A Simó, te agradezco tu nuevo comentario,ves,Hacepto y rectifico si no hiba por mi lo de Kike, tambien pido disculpas, siempre se ha dicho que rectificar es de sabios.
    Como tu bien has dicho lo que queremos es el bien del pueblo "Vallada",aunque no seamos de las mismas ideologias estamos deacuerdo en algo, un buen principio de esperanza que no se si nos la daran los que nos gobiernen y dicho de paso, me gustaria que hubiera aqui un rincón dedicado a "quien corresponda" como hace la cadena Ser en Xativa, que sin faltar al respeto a nadie se da una opinión siempre constructiva y en vias de que se vayan solucionando cosas por el bien del pueblo, sin tirarse los trastos a la cabeza, realizando un contexto armonico, que sea para bien y sin comentarios oscenos, vamos que creo que funcionaria y entraria mucha más gente en el bloc, un saludo Simó.

    ResponElimina
  96. vendo mi boto al PP,QUE LE PONGAN PRECIO Y QUE LE DEN TRABAJO EN LA DIPU.SI ESTAN INTERESADOS,QUE VENGA PAQUILLO A AVERIGUAR QUIEN SOY QUE SE LO VENDO. MI NOMBRE EMPIEZA POR RRRRRRRRRRRRRR.SIGUE BUSCANDO PAQUILLO,DETRAS DE LAS PUERTAS LOS ENCONTRARAS TUS VOTOS Y ALGUNA GARROTA TAMBE.FALSO PUES TU NO ERAS SOCIALISTA? QUE CHAQUETERO,PERO QUE ORGULLOSO VA POR EL CENTRO DE VALENCIAN SENTADO EN LA PLAZA LA VIRGEN TOMANDOSE SU COCACOLA Y MIRANDO DE LADO A TODOS LOS VALLADINOS Y VALLADINAS,SOLO DIGO UNA COSA QUE ESTA GENTE REAVIVE SUS PRINCIPIOS PORQUE OTRA BOLSA VEGETAL ESTO NO SIRVE PARA NADA XAOOOO Y BUENAS TARDES A LA GENTE QUE TIENE SUS IDEALES Y LOS DEFIENDE,SIN VENDERSE A NADIE

    ResponElimina
  97. Lo de Paquillo ja atenta a l´inteligencia, el tio no es talla el mes minim a l´hora de reclutar gent pa que entre a la peixera, anava l´altre dia tranquilament caminant per la plaça i a 30 metres anava una senyora major amb el seu garrotet caminant per la cera, cuant paquillo la va visualitzar i va ixir com un resort a per ella, la va agafar no se que li va dir i la va introduir en la peixera... el desenllaç ya poguem imaginar-lo tots, sobre en mà direcció correus...

    ResponElimina
  98. M'han dit que en un balcó de la plaça s'ha colocat una càmara de vídeo en alguns moments pera fer un vídeo per després poder mostrar (no se on) lo que passa en l'itinerari peixera-correus.
    Igual el video...

    ResponElimina
  99. Totalment d'acort en l'anònim de antes. Espere que ningú s'haja d'arrepentir del merder que uns i atres, dretes i esquerres, esteu creant per les eleccions. Espere que en festes o antes puguem fermos cervesses o cafés tranquils i juns i que ningú s'haja d'amagar per lo que ha dit o lo que es pijor, per lo que diuen d'ell algunes males persones amagaes que escriuen.
    I no olvideu que pugueu fer mal a persones i families que no seu mereixen, uns i atres. Que paregeu xhiquets insultantvos a vore qui te la trompina més gran.
    Pareix mentira...

    ResponElimina
  100. Yo crec que lo del pusa ho ha escrit algú en mala llet pa ferli mal. En tot cas se li hauria de preguntar e el pusa si ho ha escrit. Si és ell molt mal, perquè és un comentari malallet i deuria ser eliminat, crec jo, per irrespetuós.
    Si no es el pusa es doblement malallet i algo pijor, perque escriure en nom d'un atre es de ser molt requete... i lo que es pijor: un covart. Com covarts son els que escriuen así insinuant coses sobre gent particular sense saber pa ferli mal, siga Pilar, Soledad, MªJosé, Pepín o families dels candidats o a qui siga.
    Vos se deuria caure la cara de vergoña a molts.

    ResponElimina
  101. Tots volem un clima cordial, seria fantàstic. Però ací al poble s'ha generat un clima de tensió que de vegades porta a ser irrespetuosos.

    Són massa anys sota el mateix mandat i massa temps veient les coses tan extranyes que passen a les eleccions, com per exemple ixa barbaritat de vots de per correu (mirant la gent que vota per correu als altres pobles, i veient la quantitat de gent que heu fa en aquest poble: algo raro passa. Tal volta no ens agrada fer un passeig el diumenge, i per això votem per correu, no heu se). No hi ha excusa ninguna per aquest fet, es que abans d'aplegar el dia de les eleccions hi han partits en 2 o 3 concejals a la butxaca, gràcies a aquestos vots.

    Que els qui entren a governar no mos enganyen, tampoc es demanar molt.

    ResponElimina
  102. Pa demanar aixó no fa falta fer com les cabres i els altres animals com fan molts así, anonim.
    Clar que n'hi han coses rares en les eleccions de Vallà, que això eu sabem tots, per més que diguen alguns que "això passa en tots els pobles". Si passara en tots els pobles no votaria més gent per correu en Valla que en Soria. Mes gent que en Moixent, Montesa, Canals i Alcudia junts. I no crec que siga perque la gent s'ha quedat coixa o perque sen van de viage (en els dines que nian no crec) Ací passa algo raro i molt raro.
    Pero es pot denunciar aixo sense fer el burro i dir animalaes, igual que es pot parlar de lo roin del psoe sense insultar a ningu ni als familiars de ningu. Cuanta mala folla que nia collons.

    ResponElimina
  103. A Simó Colomer i als responsables del bloc dir-los que si és cert que hi han molts comentaris que amparant-se en l'anonimat vertixen insults i les mil barbaritats, crec sincerament que feu un flac servei a un debat democràtic, net i enriquidor.
    Estic d'acord en Simó en lo del circ.
    No deixa de ser curiòs que Simó, acertadament califique d'injuriòs i intolerant un comentari desafortunat i faltó,per lo que demana i exigix als editors del bloc la seua supressió immediata.
    I quan s'insulta permanentment a persones com l'alcalde, quan li s'atribuixen dos pisos en la ciutat de les ciències, que me consta que no té, quan li s'atribuix una cadena de pastisseries en Valencia que tampoc té, quan es vomiten falsetats, s'imputen corrupcions totalment falses, quan es calumnia, quan es reballa tota la basura en una total carència d'ètica,quan es difama... al Alcalde o als seus companyers, ¿qué passa ? Llavors tot és correcte.
    Lamentablement este bloc està servint als interesos dels que amagant-se baix l'anonimat aprofiten en tota la cobardia per a soltar mentires i fer mal.
    Encara no he vist ni una sola proposta constructiva.
    Mireu, per ser com sous alguns, el poble que és savi i no s'enganya, exceptuant als que creuen que tant sols ells són portadors de la veritat, posarà a cadascú en el seu lloc el pròxim dia 22.
    I eixe dia no vingau en romanços de votos per correu, ni "pucherazos".
    Parlarà el poble sobirà i la seua veu serà clara i alta.
    Per últim, ¿ que els del PP no poden tindre una Seu del Partit? O és que per als que es creuen portadors de les esències tan sols poden tindre-la ells.
    Més ecuanimitat i més trellat.

    ResponElimina
  104. Senyor Uroboros, el vot per correu no és cap de romanç, és una realitat amb la qual puc pegar-te en tota la cara i en Vallà part del poble no és sobirà i no parla amb veu clara i alta, sinò tremolosa i amb por.

    Demanes trellat... jo et demane simplement què veges la realitat.

    ResponElimina
  105. Sr uroboros, que el nostre alcalde estiga imputat no es cap calumnia, informa't i despres parla.
    Altra coseta, lo del vot per correu es de vergonya. Tu penses que es normal que fa cuatre anys votara mes gent per correu aci en Vallada que en ciutats com Granada?

    ResponElimina
  106. Si cregueu que hi ha alguna irregularitat al vot per correu. Demostreu-ho¡¡¡

    ResponElimina
  107. El que vote tanta gent per correu és la irregularitat, meló!

    ResponElimina
  108. Tu mateix acabes de demostrar l'acció. Irregularitat? No crec que sigueu tan panolis com per a entrar en una il•legalitat, més es tracta d'un xantatge emocional que sotmet les persones a deixar-se portar cap a on vosaltres voleu. Deixeu que la gent vote voluntàriament el que crega més oportu!

    ResponElimina
  109. Señor/a Ñ el señor alcalde no esta imputat de res, ha sigut tot DESESTIMAT, ni tan sols ha donat peu a que se´l imputara,perque allo que volien denunciar no era ni denunciable,no hi havia ninguna IRREGULARITAT.Informat tú be.

    ResponElimina
  110. L'alcalde esta imputat per l'assalt al llar dels pensionistes

    ResponElimina
  111. tant vos fot que la gent vote per correu? o esque teniu resquemor de q sabeu q no aneu a eixir ni a la de tres????

    ResponElimina
  112. La paraula resquemor vol dir ressentimen

    ResponElimina
  113. tant vos fot que la gent vote per correu?



    Abans que res dir que ni soc ni tinc ningun familiar en ningún partit i que segurament ni vote el día 22, pero la gent com vosté que imagine que vota al PP per la defensa incomprensible que fa del vot per correu, s´ha de donar conter que es increible que así a Vallada vote mes gent per correu que en xativa, alcoy, soria, grananda, més gent que en tota la costera junta sense contar xativa i canals... i tots tinguem ulls i ens donem conter de lo vergonyos que es anar caminant per la paça i que gent com paquillo t´asalte pa durte a la peixera i intente compar el teu vot. I a gent amb coherencia com som molts al poble no ens pot convencer per a votarlos pero gent amb poquetes llums que també hi ha molta al poble si, i arriba el dia 22 i el PP té 600 vots abans de començar a votar la gent. AIXO ES INDIGNANT!!!!


    pd: un altra cosa curiosa es veure el control que duene de les llistes de persones que van votar les anteriors eleccions, que saben perfectament qui a votat i qui no, i l´altre dia anava tranquilament amb el meu fill i una persona es va apropar a mi i em va dir: les anteriors eleccions no vas votar, avore si el dia 22 votes (a modo d´intimidació) i li vaig dir amb tota l´educació que vaig poder tindre después de tal atac " ni vaig votar les anteriors, ni votaré estes" per gent con vosté.

    ResponElimina
  114. Pues dic jo que per evitar que pase el que vosté està dient cal votar i no quedarse en casa

    ResponElimina
  115. Al Senyor Uroboros:
    La funció dels administradors d'un bloc és qüestionable i podria anar bàsicament des de el manteniment de l'estética, fins a la moderació dels comentaris (una tasca gens agradable perquè la seua subjectivitat, deixa pas, entre altres coses, a que persones com tu l'aprofiten per al seu benefici, criticant-nos).
    Podem eliminar comentaris que clarament insulten o poden ferir la sensibilitat, podem eliminar els comentaris que la gent ens demana que eliminem, ara be, el que no podem fer és anar de detectius privats i averiguar si el que diu un comentari sobre algú és cert o no...
    En aquest cas, si un comentari és fals, doncs seguidamen, qui crega que és fals, doncs que ho diga ho heu demostre, i tot arreglat, no?.

    Una altra cosa Uroboros, dius literalment que ací no fem res constructiu... No sabem si et refereixes a aquesta entrada en qüestió o al bloc en general... Esperem que no siga al bloc en general, perquè t'estaries equivocant seriosament (biografia col·lectiva, fotografies col·lectives, dites i refranys, enquestes participatives, endevinalles, notícies provincials, informació útil per als valladins, articles d'opinió, etc....). Això no és constructiu? No serveix per a res?

    Una altra cosa;
    Hem vist com hi ha un comentari escrit per un tal PUSA que pot o no ser vertader... El tema dels comentaris anònims està més que parlat al bloc i tots sabem els seus problemes i els seus avantatges, però hi ha un tema que no hem tractat, i és el tema de la suplantació d'identitat.
    Si algú te ganes d'incordiar, pot escriure (com anònim o amb pseudònim) i dir que és qui no és. Aquell que no vullga ser suplantat per algún bandoler virtual, li recomanem que ara mateix s'obriga un compte a google amb el seu nom i el faja servir per escriure al nostre bloc, sempre que vullga escriure utilitzant el seu nom real. És a dir: Si algú vol escriure un comentari a nom de, per exemple, Juan Giner Jordà (per què te el gust de dir-ho i de que tots ho sàpiguen) doncs que faja servir el seu compte de gmail. Si algú no vol que sàpiga qui és, doncs que no faja servir el compte, si no que escriga amb un pseudònim (anònims, no, per favor, si no es fa una botifarra d'anònims i és un lio seguir el fil).
    No sabem si ens hem explicat be o no...

    ResponElimina
  116. En este mundo, cuando se juzga a alguien, son los tribunales los que dictan si son culpables o no, por lo tanto siempre se debe advertir y admitir su presunción de inocencia.
    Cuando se imputa a alguien de un presunto, o posible delito, hasta que un juez no dicta sentencia, no es culpable, hasta que este dicte la culpavilidad o la inocencia.
    LOs conceptos para algunos no estan claros, por lo tanto, siempre hay que tener mucho cuidado antes de culpar a nadie, ni tratarlo de corrupto etc...
    Me temo, que no hay que ir tanto a la ligera, hay que esperar a los resultados de la sentencia para poder afirmar las cosas.

    No juzgues ,si no quieres ser juzgado.

    Un saludo "La má de la Cova Negra"

    ResponElimina
  117. Totalment d'acord en l'anònim de les 13:19, no es poden començar unes votacions sabent que ja tenen 600 vots sota mànega. És indignant, i encara van diguent, en un to de burla, que si hi ha irregularitat que heu demostrem. Si que féu tonta a la gent.

    Hi ha més vots per correu a Vallada que en capitals de provincies espanyoles, però ací que passa?

    Esta vist que per a guanyar val tot, inclús abordar gent major en mig de la plaça i menjar-li el cervell en falces esperances, i tot per un simple vot.

    Esteu enemistant a tot el poble, hi ha que ser legals, s'està fomentant un mal ambient que no se sap fins a on aplegarà.

    Que hi haja més cordialitat, i menys vots per correu, encara que per estes eleccions estarà mal això, anem a vore si superen el récord de les passades eleccions, en quan a nombre de vots per correu. I açò no són romanços, són estadístiques.

    ResponElimina
  118. Per a “la mà de la cova negra”:
    Este alcalde ha sigut condemnat per mala gestió, per cobrar taxes excessives saben que ho eren, per escamotejar informació als legals representants dels ciutadans en l'oposició i està imputat per l'assalt del local dels pensionistes, amb força i nocturnitat.
    Un bon currículum per votar-li
    Salut

    ResponElimina
  119. Per al anonim de les 18:17:
    Soy "la mà de la Cova Negra" dices que esta el alcalde imputado por asalto del local de los pensionistas, con fuerza y nocturnidad, me parece que nos haces a todos los que podamos leer tu comentario como Id..... (no lo digo por respeto a que pueda ofender a alguien).
    Primero te dire que para que se asalte un local el propietario debera demostrar que el local es de él, tengo entendido que ese local del cual tu hablas pertenece al exc. Ayuntamiento luego el dueño es el ayuntamiento que es el que tiene las escrturas de propiedad.
    2º tengo entendido que tan solo habia un papel firmado por el ayuntamiento con el veneplacito de ceder el local a los jubilados del pueblo y no a la asociación que se a formado ahora, y 3º y ultimo, deberias informarte bien de quien puede en este caso tener la razon, no sea que a algunos le salga el tiro por la culata como le paso a otra asociación aqui en el pueblo ( la cual no voy a nombrar por que no viene a cuento).
    Cuando en su dia salga la sentencia, veremos quien tiene la razon.
    Por otro lado con la fuerza y nocturnidad......
    tengo entendido que fue la misma policia municipal la que entro y no el señor alcalde como tu afirmas.
    Yo soy como el abogado del diablo, que digo las cosas, para que queden un poquito más claras, y sin ese odio que parece que tienes tan dentro, un poquito más tranquilito y con otros modales quisiera que hablaras de personas que no conoces, ni sabes que ideologia tienen, un saludo y hasta tu comentario proximo que espero no sea tan sarcastico, ni tan inquisidor, "la mà de la Cova Negra"

    ResponElimina
  120. Sense intenció d'entrar en una discussió sense eixida he de dir-te, amb tota la tranquil·litat del món, sense cap odi ni ressentiment exactament com en el comentari anterior, que l'alcalde està imputat. Quan es faça el juí veurem que passa però imputat està.
    El local és propietat de l'Ajuntament i l'usdefruit està cedit a la associació de pensionistes que hi havia aleshores. Si un propietari no pot entrar en un pis que haja llogat sense permís del llogater, perquè seria violació de domicili, una institució que ha de vetlar pel compliment de la llei tampoc pot fer-ho, i menys apropiar-se de la documentació.
    Amb força perquè va anar una comitiva amb alguns regidors, policia municipal i encapçalada per l'alcalde, amb el fuster que fa forçar la porta i canviar el pany.
    Amb nocturnitat perquè van aprofitar la nit, quan no hi havia ningú per a cometre l'abús. Amb l'agreujant que poc abans havia estat la directiva dels pensionistes reunida i podien haver anat sense tanta parafernàlia.
    He de dir-te que sé de què parle i sé el que dic i ho faig sense cap cap odi, perquè no li desitge mal a ningú, però no puc evitar que els abusos i les indignitats m'indignen.

    ResponElimina
  121. Me pareix vergonyós lo del vot per correu. N'hi han coses que a lo millor no son delit, pero que son impresentables.
    Si el PP guanya en Vallà hu haura fet en métodos impresentables propits d'una democracia africana sense ofendrer a Africa.
    Pareix mentira que encara alguns eu defengeu. Tampoc és ilegal ni irregular tirarse un pet o cagar en, per eixemple, un pleno de l'ajuntament.
    pero es indigne i brut i menospreable.
    I aixó es lo que estan fent els sicaris que van per la plaça, tirarse un pet en la democracia, en la dignitat i en tota Vallà, perque si guanyen les eleccions a mi em donaria vergoña haverles guañat aixina.
    A l'alcalde li deuria caure la cara de vergoña.
    I a tot açò:
    Per que tant d'interés en guanyar que han de gastar ixos metodos??????
    Deu mos pille confesats.
    I espere que siga veritat lo de la cámara de vidio en un balco de la plasa.

    ResponElimina
  122. Al anonim de les 20:30.
    parece que como tu hablas tienes más razon que nadie, como tu bien has dicho el resultado de ese juicio ya se vera. Todo depende del color en que se mire,puesto que crees que tienes tu la razon, te dire y tambien lo se de buena tinta y conozco las dos versiones que el local de los juvilados era de los que estaban antes y no la asociacion que encabeza un politico, que por cierto se presenta a estas elecciones.
    Los antiguos moradores se pasaron al local cedido por "la Caixa de ontinient" por lo que el local pasa a manos del ayuntamiento para hacer ahi lo que ellos crean combeniente.
    Y te dejare dos preguntas en el aire, una es esta¿tu crees que la asociacion que esta en ese local es la legitima del famoso papel firmado "per a cent anys i un dia?
    y la segunda ¿crees que no hay intereses economicos detras de todo esto? y me refiero que el local de la caixa de Ontenient, de ese local no se percibe ningun fondo para los jubilados y del otro del arrendatario del bar si.
    Un saludo "la má de la Cova Negra" y sigo realizando mi función de abogado del diablo, para que comparemos las versiones y saquemos nuestras propias conclusiones, tu mismo.

    ResponElimina
  123. Manolo, jo no sóc afí a ningún partit polític, i t`he de dir que estàn molt ben dites les teues paraules.

    És un acte indigne lo dels vots per correu, almenys la manera en que se està fent en aquest poble. Que enguany no coincideix en les comunions, o si? Quina excusa trauran per encobrir la realitat.

    EN LES PASSADES ELECCIONS VAN HAVER MÉS VOTS PER CORREU EN VALLÀ QUE EN GRANADA. Però que som un poble de menys de 4000 habitants i Granada en té més de 100000 habitants.

    Que alguna persona honrada vinga i m'explique aquest fet, es que són unes dades realment increïbles. I més increïble és, que siga un fet irregular (irregular de llibre de récord Guiness, podriem tocar a vore), sino que no és un fet delictiu.

    Com se les arreglen els polítics per poder fer aquest fet tan denigrant, als altres pobles pensaran que estem tontos. Tal volta sols una mica asustats, però no tots, menys mal.

    ResponElimina
  124. En este poble no es vota al partit,es vota a la persona,i jo sinceramnt,preferixc votar a un home que aporta progres i feina al poble,(demane vots per correu o no), que a una dona que es negaba ROTUNDAMENT a que feren el institut.Pa ser exactes va dir,que si el feen,els seus fills mai no anirien, encara que tinguera que andurselos de Vallà amb helicopter.No només están els fills a l'institut si no que a mes a mes treballa l'home de mestre.Té collons la cosa.Lo de les casetes de l'ermita,un altra,aixo es imperdonable,i etc,etc...Aixina si que donarem puestos de treball,si les coses ja estan mal,sols falta que vajen posant la (zancadilla).Jo sé de molta gent dels seus, que no estan ni molt menys d'acord en eixa decisió.Una BARBARITAT, pa ser mes exactes es el que deien.El bé per a tots no es pot fer,pero el mal,no es deu ni plantejar.

    ResponElimina
  125. quina faena aporta esta persona a este pueblo? si estan todos que se quieren ir,estan parados,si no chupas el culo no trabajas? vale la pena en este pueblo ser chapero,porque asi cobras y no tienes que darle las gracias a nadie.A y otra cosa sabeis la tecnica de paquillo? ahora esta empadronando a todos los extranjeros del pueblo y los que no son del pueblo,a la salida de puntos de ocio esta a la espera como si fuera a cazar al javali,prometiendoles papeles y trabajo, ayudas,pero que poca verguenza en las familias tan necesitadas que hoy por hoy hay en el pueblo,tendremos que ponerlo en la ermita junto al cristo,porque solo hace que milagros,y los que de verdad tienen problemas,tienen cojones a darles una solucion? o esque todo es mentira? hasta donde vamos a llegar? los bancos ya no dan ni prestamos en este pueblo, ahora los orestamistas son los cuatro dueños del pueblo,para cualquier credito llame al 697457035 maria jose baño les puede informar,pues como ella a quedado asi es como actuan ellos,otro ejemplo de como actuan y dejan a las personas, REBENTADAS Y ENDEUDADAS,PAQUILLO PARA YA DE PROMETER YDE FALSEAR TANTO,LO QUE PASA ES QUE TU EN VALENCIA TE LO PASAS MUY BIEN HACIENDO TIEMPO CON TUS COCACOLAS EN LA PLAZA DE LA VIRGEN, SENTADO ´´AL CARA EL SOL´´ un saludo a todos y que las verdades no ofendan,el que mama tiene que asumir la critica,y mas si nunca se la ha ganado la leche que se esta bebiendo.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.