divendres, 20 de maig del 2011

El Tribunal de Comptes obri la porta a la continuació del procediment contra l'Ajuntament

Hui mateix hem rebut escrit del Tribunal de Comptes concedint un termini de 10 dies al Ministeri Fiscal, als grups municipals de l'oposició i a l'Ajuntament de Vallada perquè al·leguen el que estimen convenient sobre la continuació del procediment obert per este Tribunal contra regidors de l'Equip de Govern del PP i altres membres del Consell d'Administració de la Societat per a la gestió del Parc Estratègic Empresarial Valpark.

Si qualsevol de les parts sol·licita que continue el procediment, s'iniciarà la fase del juí. Serà un juí ordinari, com un altre de qualsevol ordre, on es presentarà la demanda i s'aportaran totes les proves pertinents per demostrar que l'Ajuntament de Vallada ha pagat quantitats indegudament i que s'han de tornar a les arques municipals.

Açò confirma el que hem estat dient i defenent des del principi, que l'informe provisional de l'instructor no era vinculant ni definitiu i que després s'havia de fer un juí.

Queda, per tant, un camí per davant que portarà a un juí amb totes les garanties processals. Esperarem al juí i a la sentència que es dicte per a fer les valoracions que corresponguen. Que quede molt clar que a nosaltres ens mou únicament la defensa dels interessos dels valladins i no podem permetre l'apropiació indeguda de diners públics, que són del poble i han de estar a disposició dels valladins i no d'interessos particulars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.