dimecres, 25 de maig del 2011

Moderació prèvia de comentaris.

Degut al poc sentit comú i a la falta de respecte que molts comentaristes anònims s'han pres al nostre bloc, els quals han confós la llibertat d'expresió per una altra cosa que no te nom, ACTIVEM LA MODERACIÓ PRÈVIA DE COMENTARIS.
Com que els administradors NO tenen accés a internet les 24 h. del dia (no treballen al bloc), els vostres comentaris aniran apareguent al llarg del dia, previ consentiment dels que administrem aquest bloc.

Bon dia a tots i a totes.
L'equip de VALLADA City.

11 comentaris:

  1. Jo pense que els comentaris no deurien de pasar eixe filtre per que sinó s'hi perdrà l'esencia d'aquest bloc, Cadascún em de ser conscients i respectuosos amb els altres com si estiguerem parlant cara a cara, ja que darrere de cada comentari deuria de tindre's clar que hi ha una personeta.
    Salutacions

    ResponElimina
  2. Em pareix perfecte, si la gent no pot ser educada i pense el q pense ser capaç de respectar, els comentaris s´han d´evaluar abans de publicarlos, encara q per un altre costat m´agradaria que seguiren siguent automatics per donarmos conter del poc trellat d´alguns, cosa q aixi ja no podrem veure!!

    ResponElimina
  3. Els comentaris baix l'escut de l'anonimat creen malestar, pujades de tensió arterial i malhumor. Ho veig perfecte.

    ResponElimina
  4. Vaja, ahir un centenar de comentais i hui quatre o cinc, xe, una bassa d'oli.
    No ho entenc, o ho modereu tot, o la gent s'ha tornat mooolt educada de la nit al matí...

    ResponElimina
  5. A l'anònim de les 18:28, ¿que ,ja tenim ganes de caldejar l'ambient?.

    ResponElimina
  6. Estic d'acord en que hi ha gent que el anonimat li serveix per dir tonteries sense trellat, i que ni ha qui no pot evitar contestar. Pero si modereu tant esto es fa etern i ja no pugem tindre un camvi de opinions els demes que no posem noms i diguem lo que pensem racionalment.

    ResponElimina
  7. Moderacio o censura??? es el tercer comentari manifestant la meua opinio respetuosa i ja vorem si es publica, te rao lanonim de les 18:28

    ResponElimina
  8. Moderacio o censura??? es el tercer comentari respetuos que pose i que no publiqueu... te rao el anonim de les 18;28

    ResponElimina
  9. ES VERGONZOSO!!! no sabia que habia tanto odio escondido en este pueblo!

    ResponElimina
  10. Moderacio o censura?? mha costat traure este comentari, pero del altres ni rastro

    ResponElimina
  11. Informem que, passat aquest periode d'odi entre militants, ara que sembla que la pau i el sentit comú ha tornat al bloc, obrim de nou l'opció de publicació directa de comentaris SENSE MODERACIÓ PRÈVIA.
    Per favor, controleu-se i recordeu que els administradors del bloc no estan tot el dia conectats per a eliminar comentaris irrespectuosos o dolents.
    Salutacions.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.