dimecres, 25 de maig del 2011

Nova enquesta al bloc: Quin deuria ser el darrer moviment dels nostres partits polítics?

Amb la finalitat de saber què opina el poble, sense la necessitat de llegir comentaris inapropiats, hem el·laborat una nova enquesta què podeu visitar a la columna de l'esquerra del bloc.


No sabem si servirà de molt, però esperem al menys la vostra participació i també que els partits polítics tinguen en compte els resultats.

Salutacions.
L'equip de VALLADA City.

7 comentaris:

  1. Als administradors;

    Hi ha un problema en l'enquesta, quan jo he votat que AIPV hauria de fer coalició amb el PSOE, el meu vot als resultats ha anat a que AIPV hauria de fer coalició amb el PP.

    Ho he provat més d'una vegada i continua passant el mateix.

    Si no vos resulta molta molèstia estaria agrait de que ho revisareu ja que sino tots els resultats de l'enquesta es podrien veure compromesos.

    Gràcies per escoltar-me.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per l'avís.
    Intentarem solucionar-ho el més aviat possible.
    Fins aleshores, eliminem l'enquesta.

    ResponElimina
  3. Ja supose la feinada que du mantindre tot aquest bloc,però m'agradaria que penjareu el més aviat possible l'enquesta,seria un gran indicador per tal d'aclarir dubtes a qui puga tindre'ls.
    Ah! felicitar al poble per la gran participació a les eleccions, un 90% mare meva (a Mallorca flipen quan ho conte), això demostra la implicació i les ganes de dir la seua de tothom.
    Crec que negar que la gent esta per un canvi seria una mica negar la realitat. Personalment jo m'apartaria i deixaria fer a gent nova.

    Per acabar,felicitar als creadors d'aquest espai lliure per a totes les inquietuds del poble i lamentar encara que puc comprendre tant d'anonimat (això també espere que canvie)

    ResponElimina
  4. En primer lloc, moltes gràcies a l'equip del blog que ens regala el seu temps per a què tinguem sempre l'article d'actualitat, la foto, l'entrada cultural, l'enllaç indispensable...

    Mire l'enquesta i crec que és una idea genial.
    Comence a donar-li voltes al tema i, encara que no siga lògic, potser podrieu afegir una opció més.
    Sí, sí, segur que a mi tampoc no m'entusiasma, però quan pense en Perales, com a persona, imagine la pressió que patix ara mateix. Quin dilema: cedir als seus antics "amics" que el coneixen i segur que tenen informació que no convé o anar amb gent "massa progre" per a la seua manera de pensar (militar i de dreta)...

    Realment,segur que estaria bé unir la seua experiència i serietat amb les ganes de MªJosé (sempre que porte gent amb soniximent, clar)

    Però, anem a vore... I SI NO PACTEN AMB NINGÚ? què passaria?? un alcalde del PP amb la vara però que necessitarà parlar, convéncer, consensuar les decisions. Que, per a ixir del maldecap on mos ha ficat tinga que donar explicacions, traure el llibre de comptes de veritat i no l'àlbum de fotos ixe que mos dóna de tant en tant

    Vallada és un bon poble, ben situat, amb recursos, serra, aigua, cultius, persones amb idees creatives i ganes de fer empreses, de col·laborar, d'espentar el carro durant els més de 50 anys que ens costarà pagar el deute...
    Per què no deixar els pactes i les enveges, els mals rotllos i les tontaes i treballar, el PP ens ha clavat en el forat, ara que ens traga d'ahí, treballant, sense favoritismes ni despotismes, si no tenen majoria ja no podran jugar a fer promeses amb les coses que són de tots, no?

    Com podeu comprovar, TINC UN DEFECTE QUE M'ENCANTA !! i espere que l'any que ve les trobades siguen al nostre poble, que els altres pobles de la comarca no tenen per què pagar sempre i si ells ho fan bé, nosaltres també volem demostrar que tenim idees i ganes de compartir coses

    Moltes gràcies per donar-nos un lloc d'expressió, un mur on exposar i compartir la nostra opinió i els nostres sentiments

    Si no hi ha probñema tècnic, afegiu l'opció "cap pacte" a l'enquesta a vore si no és tan destrellatat, jejeje

    ResponElimina
  5. hola! ja he redactat 2 voltes un comentari demanant l'opció "pacte zero" i n o sé si és que no arriba o és que passa directament a l'administrador
    com funciona???
    ja no vaig a tornar a escriure, perquè cada volta m'ix diferent... ja em direu algo
    bona nit i gràcies

    ResponElimina
  6. He vist la enquesta al bloc, i aunque es molt facil participar no heu fare. Jo desitge un camvi per al poble, de fet vaix votar per que es fera, pero estic llegint moltes tonteries i sentint per ahi moltes teories. Si dic estes coses es perque em done conter que lo que nosaltres opinem a Vicent tal volta li tindra igual, perque ell ara te el manec i aunque mos parega que no pot pactar amb el PP per tot lo que ha pasat estos anys es molt golos saber que pot ser alcalde amb el PP. Si per a ell pesa mes netejar el ajuntament de "persotnages" i aclarirmos els conters als vallains entonces pactara amb el PSOE, pero si pesa mes el mando entonces fara junta amb el PP. Em pregunte jo entonces que pasara amb la denuncia de Valpark?

    ResponElimina
  7. No m'havia plantejat això de dixar governar al PP en solitari, igual en este poble començaven d'una volta a treballar tots pel poble, perquè si el PP governa soles haurà de contar en, com a mínim, un dels altres dos. I així tots faran política, tots contaran i no s'exclorà a ningú.

    No se...

    Com este poble va a la seua igual s'inventem una democràcia ara millor que la de ningún poble. Podriem fer que estaguera 2 anys d'Alcalde Fernando i 2 Mª José, o 2 una i uno Perales i uno Mª José, o a mesos.

    Al final això de l'alcaldia es portar la vara i poquet mes, ara que necessiten dels altres.

    M'agrada la idea xe, Democracia real?

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.