dimecres, 11 de maig del 2011

Romanç a càrrec dels companys d'Al Tall

Hola gent de Valladacity!

M'ha semblat interessant apropar-vos al moviment a través de les xarxes socials que ha iniciat el grup valencià Al Tall sota el Hashtag #novoteucamps a través del qual recullen raons per tal de que els valencians no votem a Camps, raons aportades pels mateixos valencians.

El grup diu així:

Estimats amics,

El grup AL TALL estem preparant una cançó -ROMANÇ CONTRA CAMPS- en la que expressem la visió crítica que compartim amb bona part de la població i estenem una recomanació: NO VOTEU CAMPS (#novoteucamps). Front a la manipulació informativa dels mitjans públics valencians, trobem necessari que es facen sentir les veus dels que trobem vergonyosa la candidatura de Camps per governar la Generalitat.

El nostre propòsit és difondre este vídeo per internet tant com siga possible.

Hem obert també un nou canal de comunicació a Twitter @Al_Tall. Volem crear un forum de conversa; nosaltres tenim més de divuit raons per #novoteucamps. Podeu cadascú aportar ací les vostres raons.Demanem la vostra adhesió i que li doneu difusió per les vostres webs i correus electrònics. Si ens voleu confirmar la vostra adhesió, feu-ho a través d’ este correu: altallmusica@gmail.com

Vicent Torrent
En nom d’ Al Tall

PER UNA GENERALITAT NETA I VALENCIANA!

Vos inserisc també el Romanç que han composat especialment per a l'ocasió!



Marc Mollà i Peris

5 comentaris:

  1. Em pareix molt poc etic, respetuos i molt poc democràtic que lleveu l'entrad sobre Units x València perque no te res a vore al poble, i deixeu esta cançó, que te el mateix que vore, politítica autonómica, Eixa es la llibertat que ens voleu donar??? Em pareix patètic el comportamnet dels administradors..

    ResponElimina
  2. Crec que es mes poc etic i respetuos que el partit popular de Camps oblige als ciutatans de la comunitat valenciana a votar la llista electoral que presenten amb 11 imputats per diversos motius, i que el senyor Camps no tinga vergonya de seguir al cap cuant en Valencia mos a portat una ruina.

    ResponElimina
  3. Marc, voldràs dir Ol Tol, no?
    http://www.goear.com/listen/48834c0/ol-tol-ol-tooooollll-

    Salutacions

    ResponElimina
  4. Per suposat Kike que grans son Ol Tol XD jajaja

    Xe que fort!

    ResponElimina
  5. Marc el felicite per este video,MOLT,MOLT BÒ!!!!!es tota una realitat.GRACIES

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.