dimecres, 11 de maig del 2011

TALLER DE RISOTERÀPIA COMPARSA ZEGRÍES

.

17 comentaris:

  1. El 21? Un dia abans de les eleccions?
    Molt bona elecció per al taller. A més d'un li anirà be.
    Jo aniré si puc.

    ResponElimina
  2. jo no se si sera igual, pero jo vaig anar a un i va estar molt be, la gent seu va pasar pipa i vam disfrutar com xiquets.

    ResponElimina
  3. Sí, Kike, a més d'un li anirà bé el taller, potser a tu el primer. A vore si rient-te se te'n va tota la prepotència, arrogància i aires de superioritat que tens, que pareix que no toques terra i que voles, que sigues d'una altra dimensió a la resta dels mortals. Però què t'has pensat, home? Que els altres són valladins mundanals obessionats en les eleccionas amb obscurs interessos personals i tu eres un àngel de la guarda? Perquè això de que els dies 21 i 22 no es puga escriure per a que la gent reflexione, aixo és idea teua, segur. Va home va, que ací som tots fadrinets i sabem com comportar-nos, no ens has d'ensenyar ni tu ni el bloc este. Menos lobos, Caperucita.

    ResponElimina
  4. Però tu què collons dius, SUBNORMAL?

    ResponElimina
  5. Al comentari de les 14:51. Que te molesta que no se puga escriure en el bloc eixos dos dies.Si tens algo tan important que comunicar podries fero ara en ves de insultar, que tu si que tens prepotencia. Jo seguix el bloc prou de temps i a mes escric de cuant en cuant, i no en molesta la proposta que han fet.

    ResponElimina
  6. Sembla que com la cosa continue així jo tornaria a proposar als administradors del bloc que repensarem el fet dels comentaris anònims, ja està be de mirar de fer mal a la gent!

    El que ha dit l'ànonim insultant Kike és intolerable i el fet que ho faça emmascarat només denota la seua covardia.

    ResponElimina
  7. Es que sempre te que haver un individu que escriga comentaris que no tenen res a veure en el tema...si, parle per tu, anònim de les 14:04, les coses es diuen a la cara i si tant de rencor li tens, perquè no converses en ell, en ves de fer-ho des-de l'anonimat, i sense saber segur si es cert el que dius. Deixeu de insultar a la gent aprofitant-se del anonimat, pense que no es la millor forma per a resoldre els problemes i et puc asegurar que és molt dolent...Xee!!!tingueu un poc de mirament que som persones del poble.

    ResponElimina
  8. A l'anònim del 15 de maig de 2011 14:04
    Gràcies per la demostració.

    Ja m'he apuntat al taller! 5 eurets.

    T'estime, t'estimu, t'estim!

    ResponElimina
  9. kike!! eres gran i si no fora per moltes entrades teues açò estaría molt parat. segueix així!!! i al xic q l'insulta dir-li q se trague l'anveja pel forat del cul

    ResponElimina
  10. Tens raó...
    Algu que al seu bloc de fotografia dóna a conéixer el nostre poble i parla de coses tals com la donació d'organs, el feixisme, l'identitat valenciana, l'actual sistema capitalista, viatges de cooperació, la llei de dependència, ongs, excursionisme...Sols pot ser un prepotent....

    ResponElimina
  11. Kike!! estic amb tu, sols es anveja i d´aixo no n´hia que fer cas.

    ResponElimina
  12. Com diu l'anònim del dia 15 a les 14:04 “ací som tots fadrinets i sabem com comportar-nos, no ens has d'ensenyar ni tu ni el bloc este”. Però cal fer algun aclariment. La manera de gestionar el bloc és assumpte dels administradors que ho fem de la forma que creguem més encertada. Este bloc mai ha pretés ensenyar a ningú, lo únic que fa és deixar esta pàgina per a que cadascú diga el que crega convenient com ho crega convenient.
    Això ens a permés vore que hi ha gent respectuosa i amb trellat i gent grollera, sense educació ni trellat. Kike està en el primer grup. El coneguem tots els que llegim este bloc, sabem com s'expressa i el que pensa, perquè no es talla de dir el que pensa a cara descoberta, però sempre amb respecte, correcció i argumentació. Tots no poden dir el mateix.

    ResponElimina
  13. Algunes persones s'apunten al "Muera la inteligencia". Espere que siguen minoria.
    Moltes altres ens encanta aprendre i admirem les persones que tenen tantes inquietuts com Kike.
    I crec que si el bloc no admet comentaris en eixos dos dies no és perque els responsables creguen que som uns insconcients, sino perque no volen contribuir a la bronca.
    Em ve al cap aquella frase que diu que som propietaris dels nostres silencis i esclaus de les nostres paraules. Per això, i perque crec que hem de posar en valor aquelles coses que tinguem en comú i no arribar a punts sense retorn, felicite Kike pel seu sentit de l'humor i pel seu sentit comú.
    La cortesia és un arma carregada de futur (com la poesia)

    ResponElimina
  14. KIKE, ERES EL MILLOR I EN LA TEUA CONTESTACIO HO HAS DEIXAT CLAR.....
    BESETS

    ResponElimina
  15. Des de la comparsa ens avisen que per problemes amb les instal·lacions, el taller s'ajorna.
    Ja comunicaran amb temps la nova data.
    (Aquest missatge també l'haguéreu pogut escriu-re vosaltres eh, a l'altra ja sabeu!)

    ResponElimina
  16. ¿Quin es el bloc de Quique? Punche damunt y no ix res

    ResponElimina
  17. És aquest:
    http://www.hein-rich.blogspot.com

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.