diumenge, 5 de juny del 2011

Jornades de solidaritat amb el poble Saharià


Els pròxims dies 11 i 18 de juny, l'associació de Solidaritat Amb el Poble Saharià (SAPS) de Canals, vos convida a les jornades que es faran per a recaptar diners per a l'associació.


El motius d'aquestos actes són donar a conèixer la realitat del poble Saharià i recaptar diners per a poder continuar amb el programa "Vacances en Pau", que ve duent-se a terme des de l'any 1996.


El programa Vacances en Pau, és un programa d'acolliment familiar temporal que s'emmarca dins dels programes humanitaris promoguts per la conselleria de Benestar Social. Aquestos programes van destinats a xiquets i a xiquetes que als seus països d'origen estan travessant situacions de dificultats social per diversos motius, tals com són els afectats per la radioactivitat, pels conflictes bèl·lics, aquells que requereixen de tractament mèdic que no existeix en els seus països d'origen o els procedents de Camps de Refugiats.


Us convidem a assistir a aquestes jornades i col·laborar amb un país amb el qual l'Estat Espanyol té un gran deute.


Moltes gràcies!


Si voleu assistir podeu anar directament al centre cultural, i si teniu algun dubte podeu ficar-se en contacte amb l'associació 962242316 o amb mi 646933543

1 comentari:

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.