dimecres, 27 de juliol del 2011

15 Dies a l'Agost

El Curtmetratge “15 dies a l'agost”, una reflexió sobre el treball i les vacances

No cal dir que el ritme de la vida actual és esgotador. Es treballa tot l'any sense respirar, amb una pesada càrrega d'estrès i poca vida personal. Per això, val la pena preguntar-se: per a què?. El curtmetratge d'avui ens convida a reflexionar precisament sobre això.

“15 dies a l'agost” ens parla sobre si és necessari viure per treballar o treballar per viure. Si aquests esperats 15 dies de vacances són una extensió de la nostra vida o es converteixen finalment en el nostre únic al·licient.
Produït per Tropofilms i dirigit per Edu Glez, aquest curtmetratge va guanyar el primer premi del certamen Triminuto. Amb la dolça locució de Pablo Álvares i la música d'Óscar Benas, “15 dies a l'agost” és una interessant proposta visual, on el seu valor primordial radica en el contingut que ens convida a pensar sobre el veritable sentit de la vida. No te'l perdes!

1 comentari:

  1. Quinze dies (qui els tinga) no lleven les penes de 300 treballant, però poden donar per a fer moltes coses si es planifiquen bé.
    Encara que deixar-se seduïr per les circumstàncies també és una altra opció, tal vegada més divertida per inesperada i sorpressiva.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.