dimecres, 6 de juliol del 2011

Documental de la setmana: El amor basta

Fa uns mesos vaig sentir a la radio que al sud d'Italia li havien denegat la renovació del carnet de conduir a un ciutadà perquè tenia una greu patologia.

Vaig pensar que tindira una enfermetat degenerativa, de les que empitjoren amb el temps, i que poden reduir les capacitats de resposta per a la persona que condueix, com l'alzheimer o el parkinson.

De seguit van explicar que eixa greu patologia que sofria el jove a qui li havien denegat la renovació del carnet de conduir era ser homosexual.

Aquesta setmana s'ha celebrat el Dia de l'Orgull Gay, el dia en el que els homosexuals, gays, lesbianes y transexuals ixen al carrer per dir-nos que se senten orgullosos de ser com són, a pesar de la religió, dels impediments socials, de l'homofobia, de la seua falta de llibertat... i de tants i tants impediments que la vida els fica en el seu camí, com a qualsevol ser humà.

El amor basta és un documental que te com a finalitat mostrar la normalitat de les parelles homosexuals. El seu director viatja a nou ciutats europees en busca d'històries. Nou relats que parlen de la cotidianeitat del mon de la parella homosexual. A travès d'entrevistes podem conèixer la llei que impera en les parelles d'homosexuals en diferents parts del món així com saber quina és la seua opinió sobre aspectes com l'adopció de fills o el concepte de família..





Podeu llegir la noticia sobre la denegació del carnet de conduir a un homosexual ací.

3 comentaris:

  1. És tan evident, clar que l'amor està per damunt de tot!! amb el que costa trobar algú que et done felicitat hui en dia, com per a anar parant-te a pensar si és home o dona o...

    Com diu una dona del nostre poble: "val la pena viure al día, y lo que sobre, pa la peluquería!!"

    Bon estiu a tots i totes!!

    ResponElimina
  2. Per a mi la homosexualitat es una forma tan natural de viure con la heterosexualitat. De fet, es normal. NO sé perque ens empenyem en diferenciarlos i donarlos aspecte extraordinari. Sí son extraordinaris en el sentit que tenen que lluitar contra una societat inmadura, puritana e hipòcrita. A día de hui encara conec a gent que diu el mateix, "son malalts". Ino veuen que els unics malalts son ells........

    ResponElimina
  3. http://desmotivaciones.es/principal/3

    mireu la foto de les parelles de les xiques , xics i l´altra... això es amor.. que bonic!

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.