diumenge, 31 de juliol del 2011

El Partit Popular de Vallada informa.

A finales del mes de julio de 2.011 se ha conocido la sentencia recaida en el contencioso-administrativo planteado por José Martínez Cerdá en nombre de algunas personas que no fueron seleccionadas para el último Taller de Empleo Turístic III de Vallada y en el que denunciaban supuestas irregularidades en la selección de los elegidos para el mencionado Taller, y que se había vulnerado La Constitución Española, la Ley de Bases de Régimen Local, las normas de selección de personal acusando de arbitrariedad en la selección. Se solicitaba una indemnización por daños y perjuicios.


Pues bien, la decisión de la Magistrada-Juez ha sido desestimar el recurso contencioso y con ello ratificar que la actuación de la Comisión Mixta y del Ayuntamiento de Vallada fue ajustada a derecho y que en modo alguno hubo irregularidad, ni arbitrariedad.


Ahora se ha demostrado en sede judicial que el Ayuntamiento de Vallada y el Equipo de Gobierno del P.P., actuó cumpliendo la legalidad, pero mientras tanto se ha alimentado una campaña manipuladora, acusando de amiguismo y de proceder ilegal a nuestros compañeros de Partido.


Y ante estos hechos difamatorios, potenciados con campañas de desprestigio, alimentados por los dos grupos hoy en el gobierno municipal (PSOE y AIPV), ahora con tan solo dos meses de gobierno, ya tenemos ejemplos para comparar la manera de proceder de unos y la de los otros.


En los distintos procesos de contratación realizados en estos dos meses por parte de AIPV y del PSOE en Vallada, hay bastantes ejemplos, más que sobrados, para que los valladinos puedan juzgar. Por conocidos no vamos a insistir en ellos. Nos preguntamos que opinarán las personas firmantes del contencioso-administrativo contra la selección del personal del Taller de empleo, que ahora están contratadas por el Ayuntamiento.


Quienes tanto criticaron e infamaron entonces (aunque como se ha demostrado el Ayuntamiento gobernado por el PP actuó con total respeto a la legalidad) ahora actúan con un proceder que antes denunciaban en la contratación de personal.


SEGUIREMOS INFORMANDO
PARTIT POPULAR-VALLADA
Julio de 2.011

Sentencia original en PDF

30 comentaris:

  1. Es la primera vegada que llegeixc una entrada del PP,que no de PPero,si ho feren en valenciá ja sería la hos...,bueno millor no que igual ho fiquen en el idioma eixe amb el que solien escriure la primera pagina del llibre de festes i no ho entenem....

    ResponElimina
  2. Estoy de acuerdo con lo expuesto en esta "entrada", simplemente hay que fijarse a nivel nacional en la forma de actuar de las izquierzas y fuerzas que les apoyan, y compararla con la actuación del PP donde gobierna, existiendo una gran diferencia en la transparencia, asi como en la utilización de los medios que controlan (Véase en las izquierzas, los casos Faisán, ERES, Bonos, utilización de la fiscalía en su beneficio, etc.).
    En cuanto a nivel local de Vallada, la gente, no tardará en darse cuenta en la situación que nos dejará este Ayuntamiento con dos cabezas distantes, de momento, el transporte gratuíto a la estación (servicio Chambito), a partir de mañana día 1 Agosto, un Euro por trayecto a la estación.
    También, la Residencia de Ancianos, veremos si se puede salvar, parece ser que las empleadas están sin cobrar desde hace dos meses.
    Bueno, que Dios nos pille confesados.

    ResponElimina
  3. Sense dubte, no coneixen la vergonya, ni uns, ni altres. Ah, i a vore cuant s´animeu a escriure alguna cosa en valencià!!. Adeu-siau.

    ResponElimina
  4. anònim de les 21:03, el que no pot ser es que l´anterior governs fera el que li donara la gana hi haja deixat un deute impresionant per a un poble d merda com es Vallada. Per això ara hi ha que retallar de tots els llocs, en el cas de l´autobus es que des de la generalitat han llevat la subenció que pagava els trajectes de bus i com l´ajuntament no pot pagar-ho doncs s´ha llevat. informat abans de queixar-te.
    per finalitzar dir que no digues izquierdas perque el PSOE no es d´esquerres ni tota l´esquerra d´Espanya i del món actua com el PSOE. Està clar que PP I PSOE actuen d´una mena igual, aprofitant-se dels treballadors i del estat.
    Anònim de les 21:03 a tu deu si que et tindria que pillar confesat perque ets més curtet de vista. Salutacions.

    ResponElimina
  5. Anonim de les 21:03

    has visto algun documento donde diga la deuda del ayuntamiento???

    has visto alguna auditoria???

    has visto a alguien en Picasent???

    Yo te dire porque no lo has visto: PORQUE ES TODO MENTIRA... y si no... tiempo al tiempo


    PD: sobre la gente que dice del castellano y valenciano... sin comentarios

    ResponElimina
  6. No entenc una cosa, qui es qui va firmar el contencios i que ara te faena en el nou ajuntament???

    ResponElimina
  7. el que es tot mentira anònim de les 23:38??? explicameu que no sé a que et refereixes.

    per cert si als comentaris sobre el valencià i el castellà et refereixes al anònim que ha deixat el primer comentari que sàpies que té raó.

    ResponElimina
  8. Jo opine que si l'Ajuntament, com diuen, té un deute molt gran, es prenguen ara mesures per estalviar, com les del bus a l'estació... (també podeu anar en bici, a peu o en cotxe...).
    Ara be, això de que, com diuen més amunt, hi hagen persones sense cobrar el sou, em sembla molt mal.
    (és el que opine, gràcies).

    ResponElimina
  9. estimat anònim de les 23:38 m´agradaria que m´explicares a que et refereixes en lo de que es mentira, es que no se a que et refereixes.

    explicar que si el bus ara ja no està es perque eixe bus el subencionava o el pagava la generalitat, ara generalitat ha llevat eixa subenció i com l´ajuntament no té ni un duro i està ple de deutes gràcies a l´antic govern doncs no poden pagar eixe cervell al complet i per això tenim que pagar-lo també entre tots, informat abans de parlar fes el favor.
    per finalitzar una cosa, si als coemntaris sobre el castellà i el valencià et refereixes als del primer anònim que sàpies que te raó.

    ResponElimina
  10. Hola Kike, el que el ayuntamiento tenga o no tenga deudas no debe de ser una opinion... deben de ser hechos... y yo hechos no veo ninguno, ni cuentas publicas, ni auditorias... solo palabras (que me extraña que hasta tu te las creas)

    Si se ha quitado el autobus y el servicido de ecoparc es solo por desprestigiar lo hecho por el antiguo gobierno, y esto no ha hecho mas que empezar

    ResponElimina
  11. Anònim 31 de juliol de 2011 23:51
    pots consultar la sentencia en l'enllaç que hi ha en l'entrada on es marca en Sentencia PDF
    tal vegada, en veure els noms entens moltes cosetes...

    Per cert, respecte a l'autobuset els que comenteu que no vos importa pagar... si això es produeix fa uns anys segur que molts que hui diuen que els dona igual, criticarien els que més!!
    Pense que hi ha que ser més objectiu, hi ha gent que no pot anar en altres transports com la bici, cotxe o a peu...

    Vorem que diuen les persones que van a treballar tots els dies amb tren i no els pot dur ningú a 1€ anar i 1 € tornar tot un més...
    ix a 2€ al dia durant tot el mes...
    Són més de 50 €
    Sí, serà un estalvi per a l'Ajuntament, però per les persones que utilitzen aquest transport no és estaviar més ben dit el contrari.

    La feina de l'actual Ajuntament, al meu pareixer, és intentar i dic intentar mantindre aquelles coses que fins avui tots hem disfrutat, però per lo vist ni això saben fer...

    I en referència a l'escrit del PP si està o no en valencià, per a mí crticar això deixa veure clarament que eixes persones no volen que comentem la sentencia ni res que els vinga de cara. Però, per sort o per desgràcia, i jo dic PER SORT hi ha democràcia i cadascú pot comentar i opinar de qualsevol tema, sempre sense faltar a NINGÚ no com altres...

    Per últim, recordar que en la COMUNITAT VALENCIANA el valencià i el castellà són les llengües oficials i per tant, tal i com es diu en l'Estatut d'Autonomia poden ser utilitzades lliurement per qualsevol persona, perquè vivim en un país on la llengua oficial és el castellà, pese a qui li pese.

    ResponElimina
  12. la llengua..............el etern dilema!. Voràs. anònim de les 13:15. la llengua es un mitjà de expresió. I per a mi, alguna cosa més. Es una cultura, una forma de ser, de viure, de existir. I hi ha gent que s´ empenya en escriure en castellà, parlant com parlen en valenciá de forma cuotidiana. Sols vullg fer que els partits politics (tots), s´acostumen a fer les coses oficilas en valencia, no sols en castellà, tant es demanar?.

    ResponElimina
  13. anònim de les 13:15, que no entens de que no es pot pagar perque l´ajuntament està arruinat?? entens o hi ha que dibuixar-teu, si la subenció seguirà es molt fàcil continuar amb el cervell al igual que feia l´antic govern. però si no hi ha subenció no hi ha autobus gratis. Tranquil hi ha molta gent que es gasta moltísims diners en gasolina perque té que treballar fora el poble i mira no obrin la boca, així qu qui no vulga pagar que vaja caminant.

    ResponElimina
  14. Apoyando al tertuliano de las 13:15 horas.
    Muy bien dicho, y además quiero hacer hincapié en lo que sobre el castellano, dice el Art. 3 de la Constitución Española, que por si alguién lo lo ha leído, dice que el Castellano es el idioma oficial de España, y solo en las Comunidades donde exista lengua propia, ésta será cooficial.

    ResponElimina
  15. http://www.elpais.com/articulo/espana/Generalitat/nombra/asesor/conductor/Camps/elpepuespval/20110801elpepunac_2/Tes

    La Generalitat nombra asesor y conductor para Camps
    El expresidente, que no ha dejado su escaño en las Cortes, también pide el ingreso en el Consell Jurídic Consultiu.-Alarte ve "inaceptable" e "ilegal" que compatibilice ambos cargos


    per a cagarse i no torcar-se

    ResponElimina
  16. Aqui hay muxa gente que asegura que el ayuntamiento esta muy endeudado, donde lo habeis visto?? lo oisteis en campaña electoral?? tambien oisteis que no se daria trabajo a cambio de votos, no??

    Lo unico que el pueblo de vallada sabe de la economia de su ayuntamiento son las cuentas que se envian al tribunal de cuentas, y estas no dicen eso, sino todo lo contrario (en terminos relativos y comparando con otros consistorios)

    Si volvemos a campaña politica los "del cambio" nos prometieron una auditoria, que literalmente llevaria a mas de uno a pasar una temporada a PICASENT

    Donde estan esas deudas?? Donde esta la auditoria???donde esta el trabajo justo??
    yo te digo donde... TODO MENTIRA

    Ah! y sobre la guerra que intentais crear entre val y cast. digo que no comento porque para eso esta el estatuto de autonomia.

    Para cualquier otra aclaracion no dudeis en pedirmela, saludos

    ResponElimina
  17. AH!!! y donde esta el Sr. Simon Colomer???? el gran defensor de las causas injustas, empiezo a pensar que tambien es UNA MENTIRA y que en realidad no existe

    ResponElimina
  18. Alguns no poden soportar el que es demostre que l'anterior ajuntament va complir la llei en la contratació del personal en l'escola taller i introduïxen comentaris a modo de "maniobres de despiste".
    La veritat tan sols té un camí, encara que s'inteneten maniobres disuasòries o descarregar noves notes per a despistar.

    ResponElimina
  19. Que nos expliquen la sentència Pepin, l'Alcalde i Maria José.
    ¿ Algo que dir ?

    ResponElimina
  20. Volía preguntar si com pareix el Llibre de Festes l'ha fet el P.P., perque és "más de lo mismo". ¿ On està el canvi Maria José?
    Información Municipal en castellano a palo seco i tot lo que molts esperaven, res de res.
    Si tot el canvi és igual, i apereix que sí, ¡ Vaja canvi!

    ResponElimina
  21. Anonim de les 14:35. Com sempre, vos dona igual 3 que 33. Sou així els castellanoparlants. Es paseu la cultura valenciana per el forro, i després ens digeu que som intransigents. No, si encara vos tindrem que donar les gracies per poder respirar, clar, el aire es CASTELLÀ!!!!!!

    ResponElimina
  22. Crec que eixe comentari del anonim de les 14:19,no te res a vorer en aquesta entrada.No se per que no el suprimiu.AÇi s'esta parlant de la sentencia que tenen a favor els del PP contra els que están enxufats ara.Això si que es per a cagarse i no torcarse.

    ResponElimina
  23. A l'anònim de les 14:10, està vist que les veritats ofenen e inclús arriben a fer tant de mal que el rebaixes a dir-me a mi:

    "Tranquil hi ha molta gent que es gasta moltísims diners en gasolina perque té que treballar fora el poble i mira no obrin la boca, així qu qui no vulga pagar que vaja caminant"

    gràcies a que tinc boca puc parlar i dir-te una vegada més que s'evidència la incapacitat per a gestionar, governar i optindre ajudes per al poble que té el govern d'AIPV i PSOE.

    Per cert, no sóc jo la única persona que pensa açò hi ha més gent, és a dir més boques com tu dius... que tenen igual de dret que tú a dir la seua opinió.

    ResponElimina
  24. Per una personeta que "supuestamente a sido colocada" com feia l'antig govern!!!! Menut mal de cap !! que dir de l'aguacilillo " on estan les bases? que dir de l'encarregat del pabelló ( el d'esports ), que dir de l'obrer que va sempre en el camionet, etc etc...

    Seguiremos informando.

    ResponElimina
  25. sóc l´anònim de les 14:10, a mi no mofen res, més que res perque jo no dec res a ningú ni ho deurè, l´únic que dic és que si gent de la meua familia treballa a fora i es gasta tots els dies diners en gasolina que no ens ve gens bé gastar-los altra gent que utilitza el tren també pot pagar el viatge de bus, eixa gent pot anar a peu a l´estació familiars meus no poden anar a peu al seu lloc de treball. A més a més no es culpa del govern d´ara no poderpagar eixe servell públic a causa d´un gran deute de l´antic govern, i a més si tu demanes la meteixa subenció per a pagar el bus i no te la dónen no es culpa d´ells. A tu el que et passa es que ets del PP i tot el que el nou govern faça siga pel que siga et dóna el mateix vas a quixar-te sense parar-te a pensar perque ho han fet eixa es la forma d´actuar de la gent com tu.

    ResponElimina
  26. i aci ningu pensa donar la cara?? el nou govern on esta??? els denunciants on estan ara?? Simo on estas??? vergonyos!!!

    ResponElimina
  27. un dato, se haveu fijat que hui hi han el doble de comentaris en l´article del restaurant la torre que en este???

    Si "cuando el sabio señala a la luna, el ignorante mira el dedo" ja ho diu la meva mare

    En tot el respecte al magnific restaurant la torre

    ResponElimina
  28. Estic completament indignat,perque he escrit un comentari, que he considerat interesant que la gent sabera lo que está pasant en realitat en l'ajuntament,i me l'eu eliminat.No ha faltat el respecte a ningú,no he fet ningún comentari ofensiu,i he aportat informaciò veridica "comprobable".¿Quina ha segut la meua falta,donar noms?.Per favor,reconegueu ja d'una vegada el que prima aci.No hi ha cap llibertat d'expreció en aquest bloc.Estic cansát de llegir comentaris amb noms i cognoms,i que justet, quant es tracta dels nous gobernans,ja no mola,eu elimineu,i més encara si el comentari va en contra.No crec que torne a escriurer més,ni ha llegir a aquest bloc,per que no em puc expresar amb ¡LLIBERTAT!.

    ResponElimina
  29. He llegit un comentari de algu en referencia a que les treballadores de la Residencia no cobraben.En primer lloc no se aixo que te que vore amb el equip de govern,jo tinc entes que es un negoci privat de una empresa de Zaragosa, i que si no cobren es perque la gran majoria del majors que estan alli tenen bono de la generalitat i qui no paga es ella. Alli no entra ningu per caritat, tots pagen de una manera o altra. Per tant si els treballadors no cobren es perque l´empresa no es paga igual que es ha pasat a molts en altres llocs de treball.

    ResponElimina
  30. En el tema del autobus que porta a la gent a l´estacio he llegit en un escrit que el nou ajuntament no te res a vore perque aixo ja estaba decidit i en Gener ja anaben a llevarlo per falta de subencions. Lo que crec que ha fet mal el anterior govern es no haver cobrat mai el servici en un preu mes barat i que la gent heu havera pagat i ningu havera dit res perque sempre ham anant a l´estacio a peu o tan portat en cotxe i mai ha pasat res.El problema es que pareix que n´hia gent que els seus problemes som mes importants i que tinguem que donar-li solucio els demes.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.