dijous, 28 de juliol del 2011

Giner nega haver-se endut documents de l’associació de jubilats de Vallada que presideix l’actual alcalde


L’ex alcalde de Vallada i ex president de la Diputació de València, Fernando Giner, ha negathui dimecres davant la Sala Civil i Penal del TSJPV haver-se endut documents de l’Associació Democràtica i de Progrés de Jubilats i Pensionistes de la localitat, presidida per l’autor de la denúncia Vicente Perales, ex mà dreta seua alPP i ara alcalde per AIPV amb suport del PSPV.
Giner estava citat per un delicte de coaccions i ha declarat -davant el TSJPV per ser aforat com a diputat a les Corts pel PP- durant gairebé hora i mitja temps en el qual, segons ha comentat als periodistes a la seva eixida, ha respost a les preguntes plantejades per totes les parts i també les efectuades pel magistrat.
Vicente Perales, actual alcalde de Vallada, ha denunciat a Giner per suposadament haver canviat en la seva època d’alcalde el pany d’un local municipal, cedit a una associació de jubilats, i haver-se endut diversos documents en el mes de maig de 2010.
En aquell moment Perales ja era el president de l’associació, càrrec que va assumir després de donar-se de baixa del PP -per les discrepàncies internes amb Giner- i crear el partit Alternativa d’Independents per Vallada (AIPV), que ara governa amb el suport dels socialistes.
Fernando Giner ha afirmat que tenia “moltes ganes” de prestar declaració davant el tribunal, perquè es tracta d’una denúncia “infundada, totalment falsa”. Així, ha indicat que amb
el seu testimoni “ha quedat suficientment clar el tema” i “el més lògic és que en el seu moment s’arxivin les diligències prèvies“.
L’ex alcalde ha afirmat que la documentació a la qual s’al·ludeix en la denuncia -llibres de la Unió Democràtica de Jubilats i documents interns de l’associació- “lògicament jo no la podia sostreure“, “estos documents no han estat a la meva mà en la vida”, ha sentenciat. Respecte al canvi del pany, ha explicat que ho va realitzar una altra persona i després que s’acordés en un ple de l’Ajuntament.
Així, estima el diputat popular que la denúncia obeeix a un “caire polític” i ha ironitzat amb que “en pobles xicotets, inferns grans”, i assegura “la denúncia la formula una persona que políticament està enfrontada amb mi i crec que l’únic objectiu és danyar la meua persona”, ha opinat.
Acaba Fernando Giner afirmant que per este motiu “alguna cosa s’haurà de fer” ja que està acceptant ara “la condemna del telenotícies, la condemna de la premsa, quan et diuen que estàs imputat”. “Però jo no he comès cap delicte i es demostrarà. Ara pague això sent absolutament innocent, però mentre no canvie esta qüestió, aquests són els fets” ha finalitzat.
Per la seua banda, Vicente Perales ha indicat en declaracions a Europa Press que este dimarts es va personar en el tribunal per ratificar la seva denúncia “en tots els sentits” i ha aclarit que la va interposar per ser el president de l’associació, però que no es deu a res personal. També ha dit que els fets “són els que són, constatats per infinitat de parts”, però ha indicat que acceptarà la decisió adoptada pel magistrat.
També ha aclarit que Giner és per a ell un “contrincant polític” però no un “enemic carnal“, i ha afirmat que no li guarda “cap rancor” pel succeït, amb el que li ha tendit la mà i ha assegurat que està obert a “qualsevol diàleg”.
Perales també ha avançat que preveu deixar en breu el seu càrrec com a president de l’associació de jubilats, i que ho farà amb una reunió amb els associats per informar també dels fets judicials.
 Font: Comarcalia

17 comentaris:

  1. Bon dia. Este copmentari no res que vore en esta entrada. Algú pot donarme informacio de la marcha nocturna deste disapte del centre excursionista? Gracies.

    ResponElimina
  2. Lo que diu Giner i lo que sap tot el poble, especialment els que estaven en la directiva del pensionistes i en l'Ajuntament, saben que no casa. És argument suficient per poder afirmar que no diu la veritat amb intenció d'enganyar, o siga, que és un mentider.

    ResponElimina
  3. Com a valladí, sent una gran vergonya d'aquells polítics que ocupant un càrrec tan important i de tanta responsabilitat, cometen actes tan cobards com els que se li imputen a Fernando.

    Però alhora, em sent orgullós que el poble haja demostrat que no li resulten indiferents aquesta mena d'actes i que haja parlat alt i fort a les urnes. És l'única manera de fer vore als polítics que no poden fer i desfer al seu gust, perquè es deuen al seu poble, i no a l'inrevés.

    ResponElimina
  4. Sí que no te res a veure, a no ser que Giner i Perales se'n vullguen vindre d'excursió...
    El CEADC té un bloc on pots informar-te.
    Visita http://www.ceadc.blogspot.com

    Salutacions.

    ResponElimina
  5. NO es doneu conter qué les declaracions de Giner a la premsa estan totalment argumentades, ben explicades i enteses?

    I qué el Senyor Perales apenes fa cap comentari respecte al tema i damunt ara vol deixar el carrec de president dels jubilats?

    En este cas, he de reconeixer que l'actuació de Perales no pareix normal i "huele a chamusquina"

    NO obstant, encara hi ha gent que només enten les crítiques cap al contrari polític i no es capaç de raonar d'una manera imparcial i contrastar objetivament la informació.

    Eixa de manera d'actuar d'algunes "persones", en la meua educació, s'anomena radicalisme intolerant, ceguera ideològica congènita o retras cognitiu perceptiu.

    No hay peor ciego que el que no quiere ver!

    Un veí del poble.

    ResponElimina
  6. al anonim de les 10:43,tens molta rao,es un mentider,y sobre tot sabent que enian mols testics que eu varen presensiar,y saben molt be que ell va dur a terme ixe acte tant salvatge per als temps que corren.SEÑOR FERNANDO MARIA,DIGA VOSTE LA VERITAT O SERA ( millor dit eres -) COM EL CAMPS,UNS MENTIROSOS!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  7. Lectores/as de Vallada City:

    Recientemente, los tribunales han rechazado el recurso interpuesto por el actual Ayuntamiento de Vallada contra el antiguo equipo de Gobierno por presuntas irregularidades en el proceso de selección de personal para cubrir las plazas ofertadas en la última escuela-taller de empleo.

    De manera resumida, el juzgado, ha expuesto:

    1. Que no existen indicios de irregularidad en el proceso de selección de personal.

    2.Que esta tarea fué realizada por un representante de la oficina de empleo y el personal del Ayuntamiento, según la normativa vigente y con total transparencia.

    3. Queda rechazado el recurso interpuesto contra el anterior equipo de gobierno.

    Recurso promovido por AIPV y PSPV de Vallada en colaboración con algunos vecinos del pueblo alimentados por los partidos políticos anteriormente expuestos.

    Sim embargo, durante las últimas semanas algunos vecinos de Vallada hemos podido constatar las irregularidades de Sr. Perales en coalición con el PSPV de Vallada. Por ejemplo; en la selección de la nueva ADL para sustituir a la actual, o el mismo yerno del Alcalde, empleado en la obras de remodelación del polideportivo municipal. Así como Juán Lladosa, contratado por el Ayuntamiento de Vallada de manera irregular, y sin ninguna fundamentación legal.


    Una vez más, lamentable actuación de quienes ahora nos gobiernan.

    Un vecino preocupado.

    ResponElimina
  8. Sense voler, hem eliminat un comentari d'un anònim que es queixava de varies coses. Deia algo així com: Que el govern actual estava tan ocupat enviant paperets de crítica al seu oponent, que no ha sabut informar al poble sobre les possibles ofertes de treball que hi havien a l'Ajuntament. Aquest anònim, a més, deia que estava molt més qualificat que les persones elegides per al llocs que recentment s'han ocupat, i li semblava injust el que ha passat.
    (be, això és el que recordem del comentari... o sentim).
    Salutacions.

    ResponElimina
  9. per fi!!! s´han adelantat les eleccions general!! el presidentisim ja no sap on amagar-se!! per fi España deixará de ser Socialista, al menys, ja que ha aplegat el caos al poble, a vore si el nostre país s´arregla un poc!!!!
    Gràcies ZetaParo!!! m´has fet molt feliç!!

    ResponElimina
  10. La causa d´aquesta crisi no ha sigut sols de Zapatero i dels Socialistes, anònim de les 14:47.

    Jo no sóc socialista però encara que no m´agrade millor que Espanya siga socialista que no pas falangista o de dretes.Perque llavors totes les nostres llibertats serien oprimides.

    ResponElimina
  11. En el TSJ es demostrarà que Giner dia la veritat i que Perales ha mentit i manipulat. Ara el Sr. Perales vol apareixer com a "bon chic" retirant la denúncia i mentint de nou dient que Giner li ha demanat. Lo que passa és que el Sr. Perales està molt preocupat ara per si el denuncien per fals testimoni i falsa denúncia després d'archivar la seua denúncia.
    ¡Poc viurà el que no ho vorà !

    ResponElimina
  12. tot el poble sap el que va pasar eixe dia, diga el que diga la justicia que pot ser que el jutge conega a valparknando. Segona es normal que renuncie al carrec de l´asociacio de jubilats ja que ara es ALCALDE i es un carrec que requerig molta responsabilitat, valparknando aixo no sap el que es ja que ell sempre a estat a les corts i al poble sa arrimat poc inclus hi ha hagut mesos que res. pero si era molt bon alcalde...¿? i jo no subestimaria a rubalcaba, tambe estabeu molt segurs que guanyaria valparknando i mira.

    ResponElimina
  13. Anonim de les 11:27,es pot dir mes alt,pero mes clar no.

    ResponElimina
  14. Qui va guanyar les eleccions , es diga lo que es vullga, va ser el PP. Cert és que li faltaren 6 vots per a la majorìa absoluta i en 4 vots menys del PSOE també havera tingut majoría absoluta. ¡ Eixa és la veritat!
    Com també que el hui Alcalde, Perales, va ser el que menys vots va traure. El PP, casi el va triplicar en vots.
    La majoria va recolzar al PP. Atra cosa és el pacte entre la extrema dreta i el PSOE.

    ResponElimina
  15. Xe! Sembleu monyacos del cole...
    ""Pues este a guanyat, pues no, pues el meu és més fort i valent, pues mentira perquè mon pare ma dit...""
    Voleu fer algo més productiu que parlar de tonteries que ja es varen parlar fa un mes i que no duen a cap lloc?

    ResponElimina
  16. así les coses productives no es poden dur a terme, la gent no té sentit col·lectiu, ni propi ni comí. per això no es farà realment mai res de profit. Así sols se sap el sentit de qui més puga que s´aprofite!!! i quin atajo de vividors hi ha en aquest pobluxo.

    ResponElimina
  17. Quina raò!!! Oronil aço pareix el conte de mai acabar...
    Que no sabeu aceptar que este ajuntment ara te quatre anys per a fer lo posible per traurelo endavant ?
    Per favor opineu pero en arguments
    gracies

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.