dimecres, 17 d’agost del 2011

Calendari de festes 2011.

Vos recordem que teniu a la vostra disposició un calendari d'esdeveniments que podeu consultar a la pestanya superior del bloc. Allí, entre altres, també estan els esdeveniments de les festes patronals. Piqueu ací damunt per accedir directament.

4 comentaris:

  1. Moltes gràcies per prendre-vos tantes molèsties.

    ResponElimina
  2. Em pareix fatal que es penje el calendari de les festes patronals,perque hi ha molta gent que no ha volgut col.laborar comprant el programa i aixina i tot tenen acces a la programaciò.Es una provocaciò i una burla per als que l'hem comprat.El que vullga saber lo que fan,que compre el programa,i ja de paso que col.labore en les festes del poble,que después si que saben renegar dient que les festes no valen res.
    Es lo que pense.

    ResponElimina
  3. Estimat anònim. El calendari de festes també es pot descarregar des de la web de l'Ajuntament. El calendari és informació municipal i és d'obligatòria comunicació al poble. Una altra cosa és el llibre de festes amb tots els articles i fotografies que l'acompanyen.
    Ja que ho nomenes, si vols col·laborar encara més a les festes del poble, als anomenats "tallers per a tots" segur que necessiten assistència de gent, participació i ajuda.
    Salutacions i bones festes.

    ResponElimina
  4. En alguns pobles el llibre de festes és gratuït i conté poca publicitat. En altres pobles als qui no el volen o no els ve bé comprar-lo se'ls repartix un parell de fulls amb la programació.
    Em pareix bé que Valladacity continue compartint informació amb la gent.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.