dissabte, 20 d’agost del 2011

EL CORREDOR DE LA VERGONYA


Quina s´ha montat aquest any amb la posada de llarg dels cadafals i barreres a la plaça. La foto que encapçala aquest article dona bona mostra de quin ha estat el resultat final de tota la trifulca: fer un corredor per a que tot hom puga accedir a la farmacia, pero de quina manera?. Be, vosaltres observeu la foto i digueume, qui pot entrar a la farmacia sense pegarse una llet del 15?. Jutjeu per vosaltres mateix, crec que esta tot dit. Ara enteneu perque li dic "el corredor de la vergonya".
He observat com entraven algunes persones de edad i de no tanta edad i cregeume, milacre a segut que no s´astampen contra el mostraor!!!!
Observeu la segona foto. Es, el que es suposa, que fa de corredor per anar a la farmacia. Va desde el bar Bon día, passant per la lliberia fins arribar a la farmacia. Be, doncs observeu eixa barrera. Algú por dirme on esta el corredor?. Algú pot dirme per on pasen les persones amb alguna dificultad, per poca que siga?. Es licit fer pasar a la gent per dins del cadafals per a poder accedir a la farmacia?.

En fi, jutjeu per volsatres mateix, i digeume si no es vergonyos que tot el motiu de trifulques i malhumors a la plaça a estat generat per un corredor que realment es inaccesible. Per a mi, una vergonya.

I no negue que Mª José a fet el que mai han fet els altres, donar la cara, abaixar a la plaça i escoltar a la gent, inclós aguantar insults i amenasses (jo ho es escoltat personalment), i ha aguantat el tipus. M´agradat molt la actitud de Mº José per que a estat alli donant la cara, i es de 10 per mi. Crec que aixó li donará un impuls molt possitiu de cara a la gent, pero encara te que lluitar amb totes estes coses tan absurdes com el corredor de la vergonya. Ella deuria de donarse conter de coses i utilitzar el sentit comú.

El tio canya

10 comentaris:

  1. Tio canya, avui has honor al teu nom!
    Jo la idea la veig bona i comprensible 100%, però com tu dius, l'execució podria ser millor...
    (és el que pense)
    Salutacions.

    ResponElimina
  2. Amb els mitjans què hi han, no és possible altra forma.

    ResponElimina
  3. el corredor es una bona idea el que passa, es que no està ben fet, però esperem que a l´any que ve siga i estiga millor fet- Per cert tio canya la foto eixa que ix una barrera del reves, que no cregues que està sempre així que quan ixen les vaques les possen be. Està be que crítiques però amb sentit comú sempre.

    ResponElimina
  4. Gracies anonim de les 21:01. Sense el teu sentit comú no haguera vist la llum!!!. Estaría bò que eixa barrera es quedara ahi amb les vaques fora. Acabarien fense unes canyes al boro´s!!!!.

    ResponElimina
  5. Dir el que corredor es normativa d'aquest any en tots els llocs, per aixó avanç no estaba, i dir que tots els anys es fan les revesion pertinets dels carafals i barreres, però no de la manera que s'ha fet aquest any 1 hora avanç del bou i ja en tot preparat, una vergonya.

    ResponElimina
  6. El corredor a mi en pareix perfecte, el que no en pareix be son les formes en el qual s'han fet les cosses . Em pareix mal que gent que no te res avore en L'ajuntament ,estiguera possant ciçanya quant s'estaba discutint amb M.José. pelegri no es ningu per a dir el que va dir amb una actitud feixista i dictatorial.

    ResponElimina
  7. I MªJosé tampoc es qui per a parlar com forme va parlar(amb chuleria,prepotencia i faltant el respecte),a ningú.Que es això de dir als del carafal de farico i companya:¡HE DIT QUE EIXE CARAFAL EL VULLC FORA D'AHI I PROU,EL VULL FORA!.Eixes son les maneres del "CANVI"?,o es que eu va dir per ser de qui era el carafal?.En tot cas si les seues maneres son eixes quasi val la pena que no done la cara,ni aparega pa res.
    PD:Despres diuen que els altres eren uns dictaors i que feien el que volien.
    Uns porten la fama i altres carden la llana.

    ResponElimina
  8. dir-li l'anonim de les 11.06 que jo estaba allí i si va parlar aixi es per que des de les 8 del mati va estar intentatan arrivar acords i es varen fer les 12 del migdia i tot estava igual. Per cert gent del pajarito que mai han dit res " per no anar en contra del antic ajuntament" ara li eixia la espuma per la boca criticant a la concejal. Una xica que esta a peu de carrer per solucionar les coses SENSE DECRETS !!!!

    ResponElimina
  9. anonim de les 11:06 per lo vist tu no entens el que va passar o no ho saps, maria josé si va dir això i no es certament com tu ho contes ho va dir perque estava davant l´expert taurí i la policia nacional i estaven obligant-la a que llevaren eixe cadafal com a maxim després dels bous ja que sino es podrien acabar les vaques i obtindre una denuncia i també perque eixe cadafal no era legal com estava fet i els del cadafal sabien que no era legal.

    ResponElimina
  10. Xi lideu ja estem en el postre ???

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.