dimecres, 3 d’agost del 2011

INFORMACIÓ MUNICIPAL AJUNTAMENT DE VALLADA



El nou equip de govern va entrar a l’Ajuntament de Vallada el 11 de juny. Poc de temps per rendir comptes, però temps suficient perquè els valladins i valladines comencen a enterar-se de quina és la situació que ens ha deixat a l’Ajuntament l’anterior equip de govern.
La nostra línia d’ actuació des del moment hem entrat ha sigut doble: per una banda, reduir despeses a l’Ajuntament i per altra, fer front als deutes.
Hem reduït deutes al retallar els sous de càrrecs polítics i personal de confiança (al voltant de 7.500 € al mes, de moment)
El 13 de juny, dos dies després de prendre possessió, l’Ajuntament NOMÉS TENIA 5.042 € en el conjunt dels comptes bancaris!!!
- Dos dies després, teniem que pagar 15.804 €, dels interessos d’un préstec heretat de l’Equip de Govern del PP.

- L’any que vé començarem a pagar el capital d’eixe prèstec de 1.649.166 €.

- A finals de juny, també vam pagar una quota de 13.442 € d’un altre prèstec de 150.000 €, heretat de l’Equip de Govern del PP; a dia de hui queden per tornar 126.384 €.

- Sols les NÒMINES, PAGUES EXTRA i SEGURETAT SOCIAL del mes de juny, dels treballadors municipals, sumaven un total de 90.318 €. Quina previsió de pagaments havien fet?

- L’anterior Equip de Govern ha cobrat als valladins la taxa de basura, però no li ho ha pagat a GIRSA (l’empresa de recollida del fem). Els deutes pugen a 327.106 €!!! corresponents als anys 2007 a 2011. Tant és així, que l’empresa va amenaçar en
suspendre la recollida de la basura i vam haver de pagar-li immediatament 7.332,94 €.

- Tampoc s’havia preocupat l’anterior Govern en pagar la llum del poble. Hem hagut de pagar de manera immediata els 23.000 € de febrer i març; tenim pendents de pagar 30.000 € d’abril i maig.

- Però tot això que sembla greu, no és res quan veiem que se li deu a l’empresa Asfaltos Guerola, S.A., 430.381 € per asfaltats i camins diversos de ja fa anys.


- A l’empresa Construcciones Francés, S.A., li devien obres vàries, (Pla Confiança que correspon a diners que adjudica la Generalitat, Centre de Salut, obres de les Eres…) per 936.533 €. Per a major sorpresa, descobrim que la Conselleria de Sanitat ens havia enviat en el seu dia a compte del Centre de Salut, 300.000 €, que l’anterior equip de govern s’ha gastat en altres menesters. I ara, qui li paga eixos diners a l’empresa Construcciones Francés, S.A.?

- Els Valladins han pagat tots els anys l’aigua potable, i l’ equip anterior no ha pagat a la Conselleria el canon de sanejament des de l’any 2009, per tant el deute puja a 312.183 €, quantitat superior a la que déiem en campanya electoral.

- Proveïdors varios (autor del famós mural, impremta que ha fet el llibre “Donem Compters”, petits distribuidors…., factures a montons); Ara, tots tenen presa per cobrar. (I no els culpem en absolut, els demanem paciència i disculpes per allò fet per l’anterior equip de govern)

- Es deuen 386.134 € a Hisenda, com ja avisàvem en campanya electoral, perque no van fer bé les declaracions d’IVA de Valpark; i després no ho van pagar. Cada dia que passa, aquest deute augmenta…

- Com hem informat anteriorment, la Conselleria va notificar a l’Ajuntament que a partir de gener de 2011 deixava de pagar la subvenció de l’autobus a l’estació. La subvenció era de 16.000 € annuals. Revisant els comptes hem comprovat que a Chambitos li se deuen 41.436 €, dels anys 2009, 2010 i el primer semestre de 2011.

- QUE ELS DEUTES NO CABIEN EN LES PÀGINES, DEL LLIBRE DE “DONEM COMPTERS”, SENYORS DE L’ANTERIOR EQUIP DE GOVERN?
- En el poc temps que portem a l’ajuntament, hem hagut d’agilitzar cobraments i buscar solucions, i és que a pesar dels enormes deutes existents, l’anterior Equip de Govern havia deixat de cobrar, de manera incomprensible, determinats pagaments obligatoris i taxes que calia recaptar per a fer front als pagaments; a més a més considerem que no és just que uns ho hagueren pagat i altres no. No obstant, i conscients de la situació econòmica general, donem facilitats per a poder-ho pagar a plaços.
- Ens felicitem per l’interés creixent que la població ha mostrat en l’accés a la informació, base de la societat democràtica que entre tots hem de construir.
Agost de 2011
EQUIP DE GOVERN DE L’AJUNTAMENT

20 comentaris:

  1. ¿ Com és possible que en 5.042 € que hi havien en caixa,segons l'ajuntament, hagen pagat no menys de 150.000€ ?

    Més serietat. Si parleu de gastos, parleu d'ingressos.

    ResponElimina
  2. I per qué el PSOE i AIPV no s'han baixat els sous ?
    L'han baixat als demés a ells NO.

    ResponElimina
  3. En lo del autobús vos ha faltat reflexes.
    Espavileu-se

    ResponElimina
  4. Xe, però no diu que es devien 20 milions d'euros.

    ResponElimina
  5. En el supost que fora de veres lo que digueu el deute es de risa si compareu en lo fet i en el patrimoni que hui té l'ajuntament.

    ResponElimina
  6. ¿ Qué passa en el Bedel de l'escola ? Li reduixen el sou i contraten a un altre arquitecte tècnic d'inquisidor major?

    ResponElimina
  7. Sembla increïble que les coses estiguen aixina de mal... No sabem com dimonis aneu a fer front a tot aquest dineral. Els "malabars monetaris" que vos esperen, semblen complicats... Aixina i tot, el poble espera que netegeu tot aquest merder i que d'ací a quatre anys, les coses estiguen al menys, millor del que estan ara.
    Salutacions, ànims i gràcies per escriure en la llengua del nostre poble.
    PS: El poble continua esperant una resposta esclaridora respecte de l'objectiu del quadrienni VC-3 i VC-7.
    Gràcies.

    ResponElimina
  8. Què passa amb el Bedel de l'escola? Li rebaixen el sou i contracten a un altre arquitecte tècnic?

    ResponElimina
  9. Allò que sembla increible és que una persona puga fer eixe comentari en nom de tots els administradors de Vallada City.
    Tal vegada açò no sente bé a la resta d'administradors.

    ResponElimina
  10. Pues menos mal que el antiguo equipo de gobierno se ha apresurado en aclarar las cuentas, sino aun me estoy cagando.

    Si el PP has sido capaz de gentionar estos ultimos 4 años sin nuevos prestamos y amortizando los anteriores... no esperamos menos de AIPV i PSOE

    El caso es que el antiguo equipo contaban con un economista al frente, pero este gobierno solo cuenta con libretas bajo el brazo, adl que no lo son o informaticos sin el baxiller

    :(

    ResponElimina
  11. i que queda molt mal que un administrador de un blog que va de independent siga tan partidista

    ResponElimina
  12. Això, a vorer si diuen algo dels objectius VC 3 i VC 7!!

    ResponElimina
  13. Per què?
    Explica't. Diu alguna barbaritat? Simplement anima, dóna esperances i aprofita per altra banda per recordar que el poble vol també altre tipus d'explicacions. VALLADA City està ahí per a millorar les coses.

    ResponElimina
  14. jaja, partidistes?
    simplement estan felicitant-los, però si saps llegir, després segueixen demanant-los explicacions sobre altres coses. Això és ser partidista? Que cec estàs...
    Per altra banda, en l'escrit que ha fet el PP com a resposta, el bloc també el felicita al PP...
    Des de luego... quines ganes de liar al personal i no acceptar que valladacity està per ajudar a TOT el poble.

    ResponElimina
  15. Parla un anònim de l'equip anterior i diu que ha gestionat la crisi sense llevar serveis, però el que sembla és que ha hipotecat els serveis bàsics d'una manera irresponsable. No és la meua intenció agredir, però sí que és aclarir les coses amb les dades que tinguem. A l'actual equip li se tira en cara la pèrdua de la subvenció del Chambitos de l'estació quan és va negar des de gener, amb l'antic equip de govern del PP. Es parla del conserge de l'escola quan encara no està clar que passarà. Això és tot.
    Ara si vos pareix mirem ulleres ideològiques o interessades les dades reals del deute.A banda del préstec d'1.649.166 € del qual encara sols s'han pagat interessos, és a dir, està tot per pagar, hi ha dos milions i mig d'euros en deutes generats en aquests anys que se suposa que s'ha gestionat bé i sense llevar serveis.
    Deute de 327.106 euros del fem + deute de 430.381 a Guerola + deute de 936.533 euros a Francés + deute de 312.183 euros d'aigua + deute de 386.134 euros a Hisenda + deute de 41.436 a Chambitos + el mural sense pagar, el llibre d'autobombo sense pagar i altres factures. Total, sense contar el préstec, més de dos milions i mig d'euros. Tot aquest deute generat en eixe temps de crisi que tan bé s'ha gestionat segons algú. Més que gestionar bé la crisi ací veiem, a escala local, el motiu dee la crisi: gastar sense trellat per damunt de les possibilitats reals.

    ResponElimina
  16. el antiguo equipo de gobierno ,con un economista al frente??
    pos menos mal, perque menuda administraciò han portat!!!!!

    ResponElimina
  17. OLÈ !!! Ciceró es pot dir les coses clares ,pero tu les has dit perfectes...
    Gracies

    ResponElimina
  18. Cicero. De 2.5 milions fins 20 milions hi han 17.5 milions. Ara ens podria explicar ixe deute. O es que deien mentides en quan parlaven de un deute de 20 MILIONS D'EUROS???? MANIPULACIO PURA I DURA.

    ResponElimina
  19. ESCOLTEU A TOTS ELS DEL POBLE DE VALLADA, TOTS ELS ANÒNIMS QUE HAN ESCRIT AL FORO.

    PER QUE NO FA L'AJUNTAMENT DE VALLADA UN PLE OBERT ON SIGUIN TOTES LES FORMACIONS POLITIQUES DEL POBLE, AIPV, PSPV, I PP. (FERNANDO GINER TAMBÉ EL PRIMER DE TOTS).

    EXPLICANT PAS A PAS I CAS PER CAS TOTA LA DEUDA DE L'AJUNTAMENT, I QUE ELS INTERESATS O SIGUI NOSALTRES ANEM A TINDRE QUE PAGAR DE LA NOSTRA BUTXACA.

    JO HI CREC QUE TANT ALS PEPEROS COM ALS DE PERALES COM ALS SOCIALISTES ELS INTERESA.

    NOTA: ARA SABREM QUI MENTEIX I QUIN ES EL SEU GRAU DE CULPA, JA QUE AQUELL PARTIT QUE NO HI VULLGA, PRESENTARSE DAVANT DEL POBLE DE VALLADA ES UN MENTIDER.

    ACCEPTEU TOTES LES FORCES POLITIQUES DE VALLADA, ACCEPTEU TOTS EL VALLADINS I PARTICIPAR.

    HEM PODEU DIR COM A NOM:
    MATARILEALACORRUPCIO
    per no ser anònim

    Aquesta nota ja esta publicada dins de la informació quel PP a escrit

    ResponElimina
  20. Estimat anònim de les 16:46, amb el folló que hi ha, crec que és imprescindible fer una auditoria, coste lo que coste, per aclarir el deute de manera que tot lo món ho conega sense cap dubte, però per damunt damunt, els dos milions i mig eren sense comptar els deutes de Valpark, per això no havia comptat 1.649.166 euros del préstec ni els milions d’euros que, per sentència, ha de pagar l’Ajuntament. Per fer memòria pots llegir-ho ací: http://www.valladacity.com/2011/03/informem-el-poble-la-veritat-sobre.html
    Als polítics potser els interesse manipular la informació, l’anterior ajuntament ho feia habitualment, però crec que als ciutadans d’a peu ens interessa tindre els comptes clars, mane qui mane. Eixa és, només, la meua intenció. Salutacions

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.