dijous, 18 d’agost del 2011

Nova distribució de barreres i cadafals.

Aquest matí hi ha hagut problemes a l'hora de distribuir els burladeros de la zona propera a la farmàcia i la geladeria. Hi han hagut opinions diverses i inclús alguna que altra discussió acalorada.
Amb les barreres i els cadafals, s'ha creat un corredor, de manera que l'accés a la farmàcia no es veu perjudicat.
La idea, en un primer moment, sembla bona.
Què opineu vosaltres?



29 comentaris:

  1. Que no pase res es menester.Jo no eu veig jens segur.Els antics gobernants, mai eu han aprobat per que no era segur ni del tot legal.

    ResponElimina
  2. Jo pense que si be, alguns cadafals han eixit perjudicats, la gent del poble ha guanyat en poder moures millor per veure el bou des de altres llocs diferents i més amplis.

    ResponElimina
  3. es una cosa precisa de fer ja que el acces a la farmacia es indispensable!!!

    ResponElimina
  4. crec que no era necessari. Portem moltíssims anys amb la farmacia tancada els 2 ratos de vaca i mai s´ha queixat ningú ni ha passat res. Ara la plaça està massa reduida, sense contar que hi han cadafals que ha eixit molt perjudicats. No s'ha tractat a tots igual. Ho veig una patinada prou gran, i ho vam poder comprobar ahir al matí.

    ResponElimina
  5. una pregunta per a l´anònim de la 1:03. quan dius que la gent ha guanyat en poder moures millor per veure el bou des d´altres llocs diferents i més amplis, et refereixes a que la gent del poble podrà vore el bou des de els cadafals privats? perque que estiguen sent utilitzats per a delimitar el recinte no vol dir que puga entrar qui vulga

    ResponElimina
  6. Despues de lo que paso ayer,me da la sensacion de que hay cadafals que tienen la escritura del suelo donde se colocan,no hay muchas ganas de colaborar(todos contra la concejala)creo en mi humilde opinion que el problema es que hay demasiados cadafales ademas de que parece que no hay normas sobre como deben ser(medidas,seguridad,etc,etc)y la verdad es que la imagen de la plaza deja mucho que desear.

    ResponElimina
  7. Es podrien adelantar les revisions dels cadafals un hora abans de començar.
    Ahir el bou va començar a les 2h de la matinada. MASSA TARD¡¡¡

    ResponElimina
  8. No, em referia a les barreres. També veig mal que la gent s'aprofite dels cadafals, clar. Una altra cosa que veig bona és que ara la gent que viu a la plaça, en eixa zona concreta, podrà eixir de casa sense por a trobar-se el bou a la porta. I una altra cosa: Que sempre s'haja fet aixina no vol dir que siga el més correcte. Ho dic per l'altre anònim de les de les 9:37.

    ResponElimina
  9. Sobren la mitat dels cadafals

    ResponElimina
  10. Pais tercermundista som, respecte a les normes de seguretat i respete als demés. La gent dels cadafals (previ pagament de 400€ en concepte de segur) es creuen amb el dret de fer els que es vinga la real gana amb el seu cadafal, i si son dels que fa temps que el tenen, es creuen fins i tot, amb drets adquirits. Es salten a la torera les normes establides i cuant els obiguen a cumplirles, posen el crit en el cel, o el que es pitjor, falten al respete a la gent que viu a la plaça, rigense d´ells.

    He vist de primera ma tot el que va ocorrer air a la plaça i, particularment pense que, encara pasen poques coses. Un dels primers culpables de este desficaci ha segut el anterior govern municipal per no fer cumplir la normativa.

    El que més m´alusinava era vore con la gent, inclos sabent que no ho tenien be conforme anormativa, encara volien tindre raó i li discutien al inspector de la generalitat!!!!.

    En fi, que al final açi tots volem saber mes que ningú i criticar, pero que no ens toquen lo nostre si no ja no som tan democratics. HIPOCRITES, AIXO ES EL QUE SOU!

    I una altra cosa diré per al nou govern municipal: si no s´espabilen, al any que ve possiblement no es faran ni bous, i parle de fer cumplir la norma, respectar a la gent que viu a la plaça, adecuar uns nous torils (els que hi han ara son tercermundistes)..........segueix?

    Adeu siau

    ResponElimina
  11. Anònim de les 9:44, segons tinc entés, la part privada dels cadafals és la de dalt. A la part de baix pot estar qui vulga.

    ResponElimina
  12. Els que vixquem a la plaÇa no tenim dret a res,cansat estic de que en diguen(es que vius a la plaça pa lo bo i lo mal)en fins

    ResponElimina
  13. Crec que és un erro del nou govern municipal la manera de gestionar esta qüestió i empenyar-se en fer un corredor baix l'argument de la Farmàcia. Mal per la concejala i pèsima la seua actitut i les seues formes. Vaig tindre vergonya d'escoltar a la concejala Mª Josepa com responía a la gent, en quina prepotència i mala educació. La mateixa que va demostrar anit en el Concert, ella i el seu marit a l'ausentar-se per a no escoltar i tindre que psar-se de peu en els himnes de Vall'a i de la Comunitat. Això és no estar a l'altura de les circumnstàncies.

    ResponElimina
  14. A l'últim anònim. El que pensa cada persona deu de ser respectat. No se si el que dius del concert és cert, però si és així, és molt respectable que algú prenga aquestes decisions i les duga a terme davant de tanta gent. Això és diu tindre ous, i no deixar-se dur pel què diran i ser uns falsos.
    Per a mi, eixa actitud és exemplar.

    ResponElimina
  15. A Oronil

    Vaja concepte que tens de la eixemplaritat.
    Tens que saber que a qualsevol part del mon quan sona l'himne d'un pais , siga el que siga, per respecte tot el mon s'alça.

    Això no sols careix d'eixemplaritat, ni és tindre molts ous, com dius tu, això parlant en plata és pura i senzillament no tindre gens i miqueta d'educació.

    ResponElimina
  16. Perdona que et diga anònim de les 16:56, per lo vist veig que tens poca idea, jo sóc un dels col·laboradors taurins i vaig estar a tota hora al costat de Maria José, perdona que et diga mai vaig veure que faltara el respecte a cap persona a l´hora de contestar-li o resoldre dubtes, sino tot al contrari. El que et fot es que maria jose s´obriga al poble i resolga tots els dubtes i parle amb tots , cosa que si et fixes l´antic govern no ho va fer.

    ResponElimina
  17. Ho sent, no estic d'acord amb tu.

    ResponElimina
  18. amb qui no estas d´acord Oronil?

    ResponElimina
  19. Jo també estic d'acord amb Oronil.
    Cadascú és lliure d'actuar segons la seua escala de valors i creences (sempre que no li faja mal a ningú). En aquest cas, no li està fent mal a ningú, és més, està demostrant tindre criteri (el seu), valors ferms (els seus) i com diu Oronil, un par de c... Per a mi, també és admirable.
    Tu parles de "donar exemple" i de "respecte" i sembla que ho digues per inèrcia, perquè no eres capaç de raonar... Quin exemple? Exemple de què? Respecte a quí?

    ResponElimina
  20. Amb l'anònim que es dirigeix a mi. Fotre, quina mania en no ficar-se un nom! Tant d'anònim, tant d'anònim, serà difícil inventar-se un nom, xè!

    ResponElimina
  21. VIXCA L'HIMNE DE VALLÀ I EL DE LA NOSTRA REGIÓ VALENCIANA!!! VIXCAAAAAAAAAAAAAAA

    ResponElimina
  22. A l'anònim de les 19:03i a Oronil. Ben sabut és que els agrade o no, el himne de la Comunitat Valenciana és el que és, i que MªJosé quan va entrar al càrrec ja sabia quines són les formes o el protocol, o es que sempre demanen que es complixquen les normes i ells no les han de complir. Mentre estiga al capdavant d'aquest ajuntament, deu de respectar el que hi ha ací. No pot prevaldre l'opinió personal d'una persona davant del càrrec que dessempenya.

    ResponElimina
  23. La veritat es que no es cert que cadascu faja el que crega, per que M Jose hui representa la cultura del nostre poble i per consecuent la dels valladins, la seua obligacio i dic ben dit obligacio es la de respectar les lleis i deixar el nom del poble ben alt, i hui per hui el himne regional es el que es per que el va aprobar les corts valencianes, i esta si que representen el poble valencia. PER FAVOR M JOSE RESPECTA EL NOSTRE HIMNE,TU HUI ENS REPRESENTES I EM SENT OFES QUAN NO T' ALCES O DESAPAREIXES PER A NO ALSARTE. GRACIES

    ResponElimina
  24. perdona anònim de les 20:41 però s´escriu " VISCA " no " VIXCA". Per a que aprengues un poc, que molt de visca valència però no sabem escriure una cosa tan simple com es " VISCA "

    ResponElimina
  25. Sóc el anònim que ha fet el escrit de les 2:12 del 22/08 i tinc que deixar clar que els moderadors han censurat part del meu escrit, on deixava clar que MªJosé i el seu marit si no els agrada el que hi ha que es presenten a les eleccions a Catalunya". Pense que és una falta de respecte que publiqueu el meu escrit rectificat perquè després digueu que sou neutrals. És vergonyós i espere que este escrit aclaratori es publique i no es censure també.

    ResponElimina
  26. A l'anònim de les 6:17
    Listillo en català s'escriu Visca, en Valencià cal dir i escriure Vixca.
    Per a mi i per a molta gent que no creguem, ni nos traguem l'unitat de la llengua i que per tant no parlem català s'escriu VIXCA.
    D'acord en les normes de la Real Academia de Cultura Valenciana s'escriu VIXCA.
    Per tant VIXCA EL REGNE DE VALÉNCIA.
    lISTILLO PER ALS VALENCIANISTES TAMBÉ VALÉNCIA I NO VALÈNCIA. HO CAPTES ?
    Aixì que lliçons de catalanisme cap sabut, encara que tu cregues que parles "excatedra".

    ResponElimina
  27. Anònim del 22 d’agost de 2011 17:45, tens raó, hem publicat el teu comentari, omitint una frase.
    Aquesta frase no és la que tu dius (versió light) si no més forta, o siga que el que dius no és cert.
    Hem fet el que hem fet, per què al nostre parer, dies coses interessants i llevant-li aquesta maliciosa frase, el que volies transmetre no perdia el significat.
    A l'altra, ho cesurarem tot i ja està.
    I per favor, aneu acostumant-se a ficar nom o pseudònim o optarem per publicar sols els que estiguen firmats, que açò és un lio.

    ResponElimina
  28. perdona anònim de les 18:40 , però estas molt equivocat, pots no creuret res, però eñ que es es i s´acabat, s´escriu VISCA i VALÈNCIA, no VIXCA I VALÉNCIA, això es la mentida més mal escrita i dita del mon. A veure si n´aprens, jo sóc valencià i estic escribin-te com s´escriu el valència igual que l´anonim de les 6:17. Així que no sigues tan maleducat ni prepotent en el de listillo, perque vas de sabut i no sas ni escriure ni el que dius. a veure si n´aprens un poc tu també. Molta boca i molt de valencianisme però no sabeu escriure´l ni sabeu que dieu ni que defenseu.

    ResponElimina
  29. Donem per tancat l'opció de comentaris d'aquesta entrada QUE TRACTA SOBRE L'ASSUMPTE DE LES BARRERES.
    Vos recordem que per a noves temàtiques, teniu l'opció de publicar vosaltres mateix una entrada nova enviant-nos un correu electrònic.
    I per a qui tinga dubtes ortogràfics, sempre està el diccionari de valencià, on podreu comprovar qui té raó i qui no, sense la necessitat d'aquestos culebrons idiomàtics que vos monteu de tant en tant.
    Gràcies.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.