dimarts, 27 de setembre del 2011

Bases per a la contractació d'un/a coordinador/a d'esports.

Des de l'Ajuntament, ens arriba aquest escrit:

Desde l’ajuntament  vos enviem les bases per a la contratcio d’un coordinaor d’esports. Es publicaren en el tablo d’anuncis el dia 26 de setembre i el plaç finalitza el dia 3 d’octubre.

2 comentaris:

  1. ¡Xe!,en les bases de contractació per a la guardería no puntuaba,ni tan sols apareixia,tindrer carrega familiar,per al puesto de la filla de Vicent,tampoc,i ara el que es imprescindible es saber Valenciá,la carrega familiar,no importa.¿Per que per al puesto de ADL si que puntuaba?,seu pogueu imaginar,no?,pos com això tot.A vorem a qui tenen pensat ara per a aquest lloc,¡sorprengueumos!,¿será de Vicent o de MªJosé?.Ahorreuse el protocolo i "la ilusió i esperansa " de la bona gent i a qui tingueu pensat colocar,el coloqueu i en pau,total hem de traurer el mateix.¡QUE POCA VERGONYA!.

    ResponElimina
  2. Que poca vergüenza tiene el Sr. Perales por emplear no solo a su yerno,primo,sobrino, sino que a llegado al extremo con contratar a su hija,y eso sin el conocimiento de sus socios de gobierno. Incluso estando ya trabajando lo negaban.pero además lo mas gordo es que los votantes del PSOE incluidos los concejales en el Ayuntamiento piensa que son los que gobiernan. Pues no, hoy gobierna la extrema derecha ,la mano militar del Sr. Perales

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.