divendres, 23 de setembre del 2011

EL ALCALDE DE VALLADA, VICENTE PERALES, CONTRATA A SU HIJA.



LA CONTRATACION LA HACE POR DECRETO DE ALCALDIA.
SU LABOR CONSISTIRA EN  APOYO A LA ALCALDIA.









El Alcalde de Vallada ha contratado por Decreto de Alcaldía 232/2011 a su propia hija. El Decreto que lleva fecha de 7 de septiembre de 2011 argumenta que el Alcalde “necesita de una persona que realice tareas de apoyo al gabinete de la alcaldía como auxiliar administrativo encomendándole también tareas de protocolo”.
                El nombramiento es como personal eventual y ha tenido efecto desde el 12 de septiembre, con una indicación de 30 horas semanales y “con la misma retribución económica que tienen los auxiliares administrativos del Ayuntamiento”.
                Ante este hecho, el Grupo Municipal del Partido Popular en el Ayuntamiento de Vallada ha hecho público “su total desacuerdo por lo que entiende que es puro nepotismo, que se contradice con las promesas electorales del hoy Equipo de Gobierno”.
                Así mismo, los concejales populares han denunciado que” una de las reiteradas críticas que se les hacía cuando estaban en el gobierno municipal era la de enchufismo, lo que, como se ha demostrado en sede judicial, resultaba totalmente infundado. Ahora, con tan sólo 100 días al frente del gobierno el PSPV-PSOE y AIPV, en los distintos procesos de selección,  han puesto de manifiesto su amiguismo y total arbitrariedad y una manera de proceder que no tiene precedentes, aprobando bases sin darlas a conocer, constituyendo tribunales al margen de la convocatoria del proceso de  selección, y culminando con la colocación a dedo de la hija del Alcalde”.
                Los concejales del Partido Popular denuncian, asimismo, que en el
Ayuntamiento se ha instalado un “estado de sitio”, en el que a funcionarios por decreto se les advierte que no den ningún documento y a la oposición municipal se le dilatan más allá de lo razonable los datos que solicitan. Tan es así, que se han visto obligados a levantar un acta de comparecencia ante el secretario para denunciar en los juzgados la vulneración de sus derechos fundamentales que les asisten como ediles en la Corporación.
                El Grupo Municipal del P.P., hace un llamamiento a los responsables del partido socialista a que impere la cordura y pongan fin a tanto desmán, ya que anunciaron que si el Alcalde Sr. Perales contrataba a su hija, ellos romperían el pacto.
                Los concejales del Partido Popular en el Ayuntamiento consideran que en este caso como en otros se está demostrando que las prácticas de las que se les acusaba injustamente a ellos, son el “modus operandi”  habitual del actual Equipo de Gobierno en su conjunto si el PSOE-PSPV no se desmarca de este proceder.
 Por todo lo cual los concejales del P.P., se preguntan dónde está la transparencia en las contrataciones, dónde están las prioridades que se iban a tener en cuenta a la hora de contratar en función de las necesidades familiares, dónde está la limpieza en los procesos que pregonaban. En la práctica y en tiempo record han demostrado lo que es auténtico amiguismo, parcialidad y claro nepotismo.
                Para el grupo municipal del P.P, salvo honrosas excepciones, ha quedado claro que para ser contratados por el actual Ayuntamiento o se es familiar, o se iba en las listas electorales de los hoy gobernantes o se es destacados militantes de la localidad en sus agrupaciones políticas.
                              
                               Vallada, 23 de septiembre de 2011.

GRUPO MUNICIPAL DEL PARTIDO POPULAR
EN EL AYUNTAMIENTO DE VALLADA

39 comentaris:

  1. Que fort lo de la filla de perales!!

    La veritat es que es comentava pel poble ja fa unes setmanes. En aquest blog, si no recorde mal ja fa un temps es va comentar!!

    A mi em pareix fatal, pq hi ha molta gent que està més prepara que ella i té més necesitats econòmiques, ja que aquesta persona també treballa en consum.

    La veritat és que el CANVI a estat a PIJOR!!

    Espere que el PP continue informant a la gent de totes les irregularitats!!

    Que poca vergonya Sr perales & cia!

    ResponElimina
  2. Lo dije hace aproximadamente una semana ante la incredulidad de algunos. Ahora se comprueba la veracidad de la noticia.
    Realmente me decepciona y me hubiese gustado que no fuera cierta, pero la realidad es la que es.
    ¿ Los miembros del PSOE tendrán algo que decir ?
    Con esta y otras actuaciones, por todos conocidas, en tres meses han tirado por la borda la credibilidad que pudiesen tener.
    Queda claro que una cosa es predicar y otra dar trigo. Qué diferencia de lo que decían en las elecciones y lo que hacen cuando ostentan el poder.
    Esto definitivamente hiere de muerte ese cambio que anunciaron.
    ¡ Sí, cambio a mucho peor !

    ResponElimina
  3. Supose que quan el grup de concejals del P.P. han pubñicat esta notícia és perque han comprovat sense cap dubte la contratació que denuncien, ¡ No me cap el més mínim dubte !
    Segurament serà legal contratar eventualment a qui vullguen però ÈTICA i ESTÈTICAMENT queda del cul.
    Un eixemple deplorable que destroça les esperances d'un canvi al menys equiparable a l'anterior equip de govern.
    Una prova més del canvi a pijor.
    Està en la línea del que pensen alguns del nou equip d'AIPV i del PSPV-PSOE, que mo s'han tallat en dir-ho : ¡ Ara que estem nosaltres h ho hem d'aprofitar. Seriem ben tontos!
    Eixe és l'eixemple que fan el que pensen, sobretot si els convé.

    ResponElimina
  4. Estic d'acord en Uroboros.
    La notícia que ja havia aparegut en alguns comentaris es confirma, perque no crec que els concejals i concejales del P.P. vagen a dir sense coneixement de causa algo que té la trascendència d’una noticia com aquesta.
    Algú podrà dir que es tracta d’una decisió legal però el que ningú podrà negar és que es tracta d’una notícia, d’un fet inassumible des del punt de vista ÈTIC I ESTÈTIC.
    El canvi està sent clarament a pijor i és que clar quan els mateixos membres del nou equip de govern (alguns d’ells, per a ser justos) diguen que seria de “tontos” no aprofitar ara que manen ells, ho diu tot. Vaja que el que criticaven s’han proposat emular-ho en creixens.
    ¿ Qué diran al respecte des del PSPV-PSOE ? . Ho sabrem en breu, encara que dona la impressió que van a tragar, com estàn tragant en tantes i tantes coses, per tal de garantitzar-se un govern de futur en Mª José al front. ¿ Es complirà ? Aixina i tot, ¿ val la pena vendre-li l’ànima al dimoni?. Sincerament tinc seriosos dubtes de veure culminat el pacte., per no dir no tinc dubte que Perales farà la “pirula”.
    Esteu alimentant a LA BÈSTIA.
    ¡ Al temps !

    ResponElimina
  5. Che no digueu trellats !
    Vallada necessitava com el pa que mingem un reforç en el gabinet d'Alcaldia i garantir tots els esdeveniments en una professional de protocol com cal.
    Qué millor que la Dolo, la filla de l'Alcalde i aixina "todo queda en casa".
    El que no vullga compendre açò és que tan sols vol crear trabes.
    La xiqueta estava parada i tan sols treballava el divendres i dissabte en Consum, ¿ quín mal té que són pare la coloque de dilluns a dijous ?
    Hi haurà que aplaudir fins i tot en les orelles

    ResponElimina
  6. Ia veremos a ver como lo averiguamos.

    Bona nit.
    Em pareix una autentica barbaritat el que esta pasant a el nostre Ajuntament.
    Els votants del canvi estem arrepentits del propi CANVI, em pasat de 4ª a 2ª en cuant a ingressos, ara si en cuant a enxufes em pasat de 3ª a 5ª.
    Senyors del PSPV no ens defraudeu i no deixeu que aso continue.

    - Mª José: Tu vals molt mes que tos aso i no deus permetreu.
    - No podem fer el que mes critiquem, i molt menys consentiro.
    - Adeu al pacte si es lo necesari.



    el

    ResponElimina
  7. No entenc que no poden pagar un hora més al bedel de l'escola i fan estes contractacions tan absurdes.

    Amb becaris, administratius, regidors les oficines de l'ajuntament estàn a rebentar¡¡¡

    ResponElimina
  8. Sempre ho he dit, tenim el que ens mereixquem!!!. Una clase política lamentable, barriobajera, corrupta i fins i tot, sense ética.
    I no s´escapa ningú, aço va per a tots els politics, sense distinció alguna. Si no, mireu, per exemple, el escandol de RTVE, veure pe a creure!!.
    I lo de Perales i la seva filla, supera ja totes les meves espectatives. Si fora per mi, tots el parats de valla els duria a la plaça i exigiría que es fera una selecció tenint en conter situació familiar, necessitas i coneiximents!!.

    Poca vergonya!!!

    ResponElimina
  9. Espere que el que vaja fet el comentari de ahir li digen Bea ,perque es de ser molt rastreros el voler fer mal de eixa manera .
    Espere que Vallada City prenga medides referent a estes suplantacions de identitat ....
    Gracies

    ResponElimina
  10. Membres del PP, fiqueu-li titol a les entrades, que ja van 4...
    Gràcies.

    ResponElimina
  11. He llegit el periòdic Levante i crec que val la pena que reproduiu la noticia com s'ha fet en atres ocasions.
    M'encanta la resposta de Perales dirigida a la oposició : ¡ A callar !
    Tan sols superada per allò del Rus, dirigint-se a la seua oposició municipal : "Rodilla en tierra y cara a la pared".
    No és que vallada viu en "esat de sitio" és que viu en un "estado de excepción".
    Ascolte Sr. Perales vivim en democracia per si no ho sap i Vallada no és cap cuartel.
    L'únic que devia medir les seues paraules és vosté, perque un responsable públic no pot fer eixes manifestacions tan reprobables.
    Si no ho diguem , qualsevol dia nos vegem fent la instrucció.
    ¡ Venga ya !

    ResponElimina
  12. Per a Lily:

    Hem diuen Bea, no entenc el pq de la nova entrada de vallada city.

    Pq no puc firmar el meu comentari amb el meu nom?

    Hi ha alguna patent del meu nom i jo no m'he enterat?

    Sou vosaltres Vallada city, els que demaneu que tots posem el nostre nom o un altre per poder identificar els comentaris. I això mateix és el que jo he fet.

    Quin mal té posar el meu nom?

    Pq hi ha gent que li molesta?

    Dsd el dia que vaig nàixer el tinc, però està vist que en aquest blog hi ha alguns noms que no es poden dir. Pq?

    Jo no he posat cap cognom. No entenc res!

    La pròxima vegada que envie un comentari, utilitzaré un nom fals, ja q el meu nom no es pot utilitzar.

    ResponElimina
  13. LA gent que vaja espai en les suplantacions d'identitat.

    és delicte.

    ResponElimina
  14. Per a Bea :
    si es deveres que el diuen Bea el demane perdo.....
    pero pense que esta fet en tota la mala fe per a crear polemica... i presta a confusio.
    Com tu saps no es un nom molt abundant
    el demane respete sigues Bea o no.

    ResponElimina
  15. A Paco que no faça velades amenaces que no cola.
    Ja hi han massa encarregats d'acollonir o millor dit, d'intentar acollonir.
    Tots els anònims suplanten la seua personalitat.
    Qué fem ? els perseguim també.

    ResponElimina
  16. Con la dichosa Bea distraen la atención sobre el tema. No està mal.
    Caso de libro. Se llama NEPOTISMO.
    Sin más comentarios.

    ResponElimina
  17. Per a Lily:

    No a dit que és una xica q li diuen Bea i a quedat ben clar! que fa falta més? et té q donar el DNI per a q tu ho certifiques?

    El que esta clar és que alguna gent esta molt sensible, i pense que els adminstradors de Valla city s'han equivocat amb el seu escrit, possiblement alimentats per persones amb ment oscura.
    Perquè pensar que es una suplantació d'identitat d'una persona que treballa en l'Ajuntament, ja cal ser rebuscat per pensar-ho.

    Pense, que en aquest cas Bea a donat la cara posant el seu nom sense amagar-se darrere de ningún pseudónim (com fem tots, jo també) i damunt açò?

    Cal demanar-li disculpes com a fet Lily.

    I sí Lily, el nom de Bea és comú. Hi ha més gent amb eixe nom, la patent com apunten alguns comentaris, no està comprada de moment...

    ResponElimina
  18. A talco de Ausonia le quiero decir, que si rompe el pacto que tu propones, no sera alcaldesa, que es lo que el partido socialista estaba buscando durante 25 años aproximadamente, lo cual seria indigestible,para ciertos socialistas.No digas que no haceis lo que criticais porque a mi parecer los de su partido, entiendo que usted es socialista, a colocado mas gente en trabajos para el ayuntamiento que el propio alcalde,si ya tienen mas colocados ahora, que aun no tienen el alcaldia ¿que pasara cuando la tengan en propiedad?

    ResponElimina
  19. Efectivamente comparto lo dicho por Sultan y ello porque no hay más que mirar a quienes se ha contratado en el Ayuntamiento. De esa mera constatación se concluye de manera indubitable que lo que está funcionando en el equipo de gobierno actual es un reparto equitativo de los puestos. "Uno para ti y otro para mi".Y en cada una de sus respectivas parcelas no se permiten mútuamente interferirse.
    La fuerza del pacto radica en el tocar poder y aunque no se puedan ver entre ellos aguantan.
    El problema estriba en que cuanto llegue el momento habrá que ver si Perales deja gobernar a los socialistas o se perpetua buscando otras alternativas que las puede haber sino quema con anterioridad la posibilidad de gobernar con el P.P., que en principio estaba dispuesto pero donde cada vez son más numerosas las voces que, en vista de las actuaciones y enfrentamientos de Perales, ven más negativa esa unión posible.
    Quizás a Perales se le pase el arroz por no saber medir los tiempos y cuando quiera , entonces no quieran los del P.P., porque ya no sea una solución de futuro.
    Cada día que pasa más se queman los responsables del gobierno municipal y con las nuevas formas que se van imponiendo, el deterioro es mayor.

    ResponElimina
  20. CALLAR NO ÉS LA SOLUCIÓ25 de setembre del 2011, a les 12:03

    La gent del poble està indignà.

    Com te la cara dura de contratar a la filla en funcions de " apoyo al gabinete de la alcaldía como auxiliar administrativo encomendándole también tareas de protocolo”.

    Com poden fer açò si diuen que no hi ha diners com escusa per no donar-li més hores al conserge. (per dir un exemple)

    Es evident que les coses no quadren. Perque el contrat de la filla estarà al voltant dels 1000 euros ( mes o menys)al mes i després M José li lleva hores al conserge que és un servei per a tots els xiquets del poble.

    Per favorir uns (tots del seu rogle i familia) Vallà ix perjudicada i el tema del conserge (entre molts altres ho demostra)

    Hem de prendre mesures i no hem de callar, ja està bé de omplir-se les butxaques Sr Perales, Vallada NO VOL UN ALCALDE COM VOSTÉ.

    La gent hem de manifestar aquest malestar generalitzat en el poble, callar no és la solució!

    ResponElimina
  21. Algú pot dir quina és la titulació que te la filla de perales per poder ocupar aquest càrrec?

    Què opina Maria José, Servilio... i els atres edils de la nova contratació.

    On estan les eleccions democràtiques??

    En tan sols 100 dies ja s'ha demostrat qui sou.

    Quin serà el pròxim contrat? A perales els familiars sense feina ja li s'acaben.

    Molta cara dura i poca vergonya.

    ResponElimina
  22. La contractació de la filla de l'Alcalde com a personal de confiança, encara que siga legal, no és ètica. És cert que la contractació de personal de confiança és potestat de l'Alcalde, i ha sigut usual en els mandats de Fernando Giner, contractant persones de la seua candidatura o afins al PP. La seua filla ha estat en institucions o empreses; però no en l’Ajuntament.
    Durant el mandat de Giner (UV i PP), també ha sigut habitual la dedicació exclusiva de regidors amb càrrec al pressupost municipal, començant pel primer a cobrar sou, Frutos Biosca. Fins ací tot legal. Però l'enchufismo ha sigut la tònica constant del PP. I no parle dels programes d'ocupació com el PAMER, l'ENCORP i altres, per a contractes temporals, que es seleccionen d'un llistat enviat del Servef, Ni de les persones per a agranar, netetjar, vigilar i altres treballs, que es contractaven a dit; sinó de persones que han sigut contractades a dit com a funcionaris interins, alguns l'any 2007 i que encara continuen en l'Ajuntament, a perpetuïtat. D'esta manera el PP no ha incomplit ni bases, ni tribunals, ni procés de selecció, senzillament perquè han brillat per la seua absència.
    Què diu el PP que les acusacions eren injustes? A les proves em remitixc.
    NO ES CAU LA CARA DE VERGONYA?.
    Que conste que soc contrari a les contractacions a dit; però lo del PP no te desperdici.
    Per informacions rebudes, el gendre de l'Alcalde no està contractat per l'Ajuntament en el poliesportiu, treballa en l'empresa de construcció.

    ResponElimina
  23. A qué dius contestar-li que es tan difícil justificar lo injustificable que te que referir-se a les crítiques habituals als que nos tenien acostumbrats als valladins, per cert crítiques que no tenien fonament.
    ¿ Qué haveren dit si Giner haguera contratat alguna de les seues filles o familiars pròxims?
    Però no és eixe el cas. I aixina ho han constatat els tribunals cada vegada que han presentat reclamacions o denuncies.
    Per molt que repetixquen les mateixes mentires no van a convertir-ho en veritat. Entre atres coses perque sabem la gent normal quína és la realitat.
    Li se podría fer una llarga llista de gent que no sent del PP han estat treballant en l'ajuntament. Tan sols li posaré com a eixemple la pròpia filla de Perales quan ell estava en l'oposició del PP.I no vullc posar més noms de gent que perteneixia a atres opcions polítiques perque no ho considere de rebut.

    Però els que com vosté fa crítica de Giner, per a defensar la mangarrufia actual, són els mateixos que el criticaven per donar treball a la gent del poble des de la Diputació i ho feren en repetides ocasions i en els mijos de comunicació.
    Lo ben cert és que Giner sempre que va poder va ajudar a gent de Vallada i en el propi poble eren molts del seu partit els que el criticaven per ajudar a tots sense discriminar.
    Giner podrán dir que va ajudar a molta gent però mai als seus familiars directes els va enchufar ni en l'Ajuntament de Vallà, ni en la Diputació, llocs on ell va tindre una responsabilitat.
    Atres de Vallà ho hagueren pogut fer també quan van ocupar algún lloc de responsabilitat i no feren res per la gent del poble.
    En el PAMER, ENCORP, SERVEF ...etc,sempre es va fer la selección d'acort a les bases i en plena observancia de la Llei com ya li he dit. No ho dic yo, ho han dit fins i tot els tribunals per a pesar de la gent com vosté.
    Vosté no pot remitir-se a les proves perque no n'aporta cap. Diga en quins cassos. Vosté repetix una falsetat.
    ¿ On estàn en l'ajuntament els familiars directes de Giner ?
    En cap lloc, perque no n'hi han cap enchufat a dit com diu vosté.
    A VOSTE ES A QUI LI TENDRIA QUE CAURE LA CARA DE VERGONYA.
    ¿ Està o no està enchufada la filla de l'Alcalde com a aux. administrativa i responsable de protocol?
    ¿ Està o no està el gendre de l'alcalde en les obres que fa una empresa en el Polideportiu?
    ¿Té o no té la formació profesional necesaria, la preparació i les característiques que es requerixen per a ocupar el lloc, la filla de l'alcalde?
    Per quant a la referència que fa de la filla de Giner, una es funcionaria de educació, la seua dona també és funcionaria i les dos ho han guanyat en les corresponents oposicions i ben mereixcudament. L'atra filla mai ha estat ni en l'ajuntament, ni en la Diputació. Si va treballar un temps en la Conselleria ho va fer dins de la més absoluta legalitat, a pesar de lo qual be que la criticaren. Ho va deixar per voluntat pròpia i des de fa temps es dedica a l'ejercici professional com advocada.
    En res comparable uns als atres.
    Comparar a Perales en Giner és un insult. Hi han moltes diferències.
    Aixina que "qué dius".
    Mira en 100 dies els fets de AIPV i del PSOE-PSPV

    ResponElimina
  24. Les que no tenen desperdici són les contratacions de AIPV i els socialistes en Maria José al cap.
    ¿ Hi ha algú que no siga familiar, militant, membre de la candidatura entre els contratas en estos 100 dies?

    ResponElimina
  25. Tot el que dieu està molt be, i teniu tota la raó. El que ha fet pot ser siga legal, però de cara a la galeria queda molt mal.
    Sols una anècdota: S'enrecordeu quan els comentaris d'aquest bloc eren majoritàriament de procedència socialista i tots vosaltres dieu coses com "Aquest és un bloc socialista", "VALLADACITY blog de rojos", "PSOE City". Jajaja. Què dieu ara? VALLADA City som tots o no som tots?
    Redeu, redeu... qui no es queixa és perquè no vol...

    ResponElimina
  26. Lo que s'ha de fer es una mociò de censura i tirar a caixes destemplaes a Perales i MªJosé de l'ajuntament, per que aço ja no es pot aguantar més.¿NO van dir que els donarem 90 dies de proba?,pos be,ja han pasat i aço s'en ha eixit de mare.En 24 anys que ha estat gobernant el PP,no han fet tanta barbaritat junta ni de llunt.Per supost que ha fet coses mal,i ha enxufat a gent,pero,d'ells i dels altres,inclos gent indigna que encara hui te feina fija i un lloc privilegiat gracies al PP.La cual cosa no vol dir que li deguen la vida,no,¡per l'amor de deu!,la vida li la deuen als seus pares,pero moralment si li tindrien que agrair la seua situaciò i no girarlise de cul, com han fet molts.Brindant en champany i celebrant a viva veu el triunf del canvi.Eixa clase de gent en el meu poble tenen un nom,pero jo per respecte als del bloc,no el diré.Si voleu que vos diga la veritat, m'alegre molt del que está pasant per que esque són mereixedors tots els que volien el dichos "canvi".Aquells que es pensaven que plourien els puestos de treball i reinaría la "felicitat i esperansa",¡arre aca!.Sols n'hi ha feina per als familiars de Perales i MªJosé.Retalls en totes les subencions de múica,esports,cultura,etc...Despidos sense previ avís(un hora antes de incorporarse a la feina toquen dient que l'han despedit),o inclos no diuen res i quan van a treballar n'hi ha un altre en el seu lloc de feina,!indignant¡.Només li demane a Fernando que¡per l'amor de deu!,(valga la rebundancia),ni li s'ocurrixca fer un pacte en ningú.Que s'apanyen entre ells,i si no,li sobren vots,collons,clase i gent que el recolcem per al que faça falta.Per cert,la feliciat i la esperansa,brilla per la seua absència.

    ResponElimina
  27. Al Capità Pescanova comentar-li que està molt be lo que diu, però ves aspaiet que estos el degradaràn i el deixaràn en cabo primero o soldat ras.
    Vallada City som tots, encara que n'hi ha qui creu que uns més que atres.
    Cadascú és lo que és i té les influències que té.
    En algunes puntuals excepcions som tots i algunes sensibilitats.
    I ara on estàn els socialistes i els de l'alcalde ?
    Tal vegada ara li tinguen por a la llibertat, veritat Capitàn Pescanova ?

    ResponElimina
  28. Què dius, què dius tú?

    Tranquila, tots sabem que estas nerviosa i que cal aguantar moltes coses. La veritat es que si feren coses a la meua esquena, com teu fan a tú, a mi també en sentaria mal. Però ara toca fer un "canvi" de formes de pensar i defendre lo indefendible. com el cas de la contratació de la filla de perales, això per moltes voltes que li peges no hi ha per on agarrar-ho.

    Però això sí, llevarse u la "merda" intentat "emmerdar" altes persones que estan més netes que l'or, es una tàctica no molt eficaç. Més bé provoca l'efecte contrari.

    Doneu exemple, que ja va siguent hora, i assumiu que açò s'en va de les mans.

    El problema està ahí, però quina és la vostra solució? Suponc que serà dificil contestar a açò, pq lo de la contratació ja no té remei (ell s'ha encarregat de asegurar-li almeys 1 any) i vosaltres que heu fet? Jo teu diré RES.

    Ara toca tragar-se els principis tan vistosos en campanyes electorals i pasar per l'aro. Però la gent no és tonta i sap qui sou i com actueu.

    Els fets, com les contratacions ho demostren.

    Per cert, torne a fer la pregunta, quina titulació te la filla del primer edil? per ocupar el càrrec.

    ResponElimina
  29. A la senyora amaral... dir-li que no pluralise al familiars de Perales i MªJose que saps que no es aixina...

    ResponElimina
  30. Temis, si tenim solucions, i ja la vaig proposar. Si tots els parats del poble i els que ens em indignat amb eixa contractació anarem a la plaça i manifestarem la nostra repulsa a eixes formes despotes de governar, pots ser la cosa cambiaría. Crec que deguem de acostumbrarnos a no parlar tant i fer més. Ara mateix PROPOSE UA MANIFESTACIÓ en contra de eixa contractació arbitraria i FAVORITISTA!!!

    El tio Canya.

    ResponElimina
  31. Tio la Canya, és perfecte!!!
    En vallada hi ha molta gent parada i cal recordar-li a perales, que hi ha més gent preparà que la seua filla per poder fer eixa activitat.
    Ja està bé de callar!! ara toca també actuar!

    ResponElimina
  32. Tio Canya, això ja ho vaig dir jo fa temps. Menys parlar i més actuar.
    La idea de la manifestació és genial, però en Vallà, utòpica. Encara que una gran majoria pensem que Perales se n'ha passat de la ralla, sols una minoria hi assistiria a la manifestació. Majoritàriament els del PP que tant parlen últimament en aquest bloc. L'altre bàndol no aniria per por, i un altre, per vergonya...
    Aixina i tot, si es convoca una manifestació a la porta de l'Ajuntament o de casa del Perales, jo el primer en anar!

    ResponElimina
  33. Oronil, ja en som dos, tota pedra fa pared!. Hi han coses que jo tb les he pensat pero saps, si tots pensarem sempre així, el mon no avançaria i, hui per hui, Vallada esta fotuda dels mangons que la estant destrosant.
    Algú més que esta fins als collons s´apunta?. Si aço va amunt, tot es cuestió de obrir una nova entrada i fer la proposta en firme.

    ResponElimina
  34. Jo m'apunte també. Però res de banderetes, eh?

    ResponElimina
  35. Kike, jo crec que ha quedat clar que es una declaració pacifica de un poble, de la gent parada, que no esta disposta que els mandataris fagen el que els pase per els.......ueps!. Es evident que la unica bandera ha de ser la de el respete, pero també la de que estem farts de que creguen que som idiotes!. (ja som 3!!!!)

    ResponElimina
  36. Per fí una proposta amb trellat. Si estic al poblé, som quartre.

    Per altra part, m'agradaria fer una petició de respete per a les persones que s'estàn beneficiant de contrats amb l'Ajuntament. Qui no ho aprofitaria si puguera?. Aquest es un blog d'opinió i critica. No un lloc on ridiculitzar a persones no públiques.

    En consecuència, demanaria que si algú vol soltar per els dits torea les barbaritats del mon, que té prou cärrecs públics per a desfogar-se.

    ResponElimina
  37. Xè Batistuta! Per culpa teua ja no podrem dir que som "quatre gats" sinó cinc...

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.