divendres, 2 de setembre del 2011

Nou àlbum de fotografies: Festes patronals de Vallada 2011.

Estimats valladins i valladines;
Ja tenim creat el nou àlbum de fotografies d'aquestes festes patronals 2011.
Entre tots i totes, podriem crear un gran àlbum de records del que han sigut aquestes últimes festes patronals. És per això que ens agradaria molt que participareu i que li enviareu a Kike (l'encarregat de la secció gràfica), les fotografies més representatives que hageu fet per incloure-les en aquest àlbum.
El seu mail és heinrichfotograf@gmail.com
Moltes gràcies per la vostra participació!

Podeu veure aquestes fotos i moltes més a Google Plus.

més fotos al Google Plus

10 comentaris:

  1. Moltes gràcies per aquesta aportació. La veritat és que, vegent-les, es nota que aquest any ha hagut més moviment cultural a les festes. Enhorabona als participants: Sombras en color, Assemblea de Joves, Araceli, etc...

    ResponElimina
  2. algu en podria explicar com entrar en el google plus per a vorer les fotos??????? y donar la ennohrabona a totes ixes persones que han fet de unes festes aburrides y sense sorpreses algo interesant y divertit per a tots.MOLTES GRACIES

    ResponElimina
  3. Hola Eva, bon dia;
    Tens que registrar-te a https://plus.google.com/
    Per a fer-ho, necessites crear-te un compte a www.gmail.com (si encara no el tens).
    Com ja varem explicar, google plus és una xarxa social amb nombroses novetats i millores. Una barretja entre twitter i facebook. Ací http://youtu.be/URISnEmnh-M pots trobar tots els seus avantatges. Uneix-te, ja som 59 valladins i valladines!

    ResponElimina
  4. QUE RISA¡¡¡¡
    Les festes interesants i divertides¡¡¡,
    però si les festes les ha donat l'anterior ajuntamnet elaborades i han segut igual que l'any passat.
    Vore'm l'any que ve com son les festes, temps al temps.

    ResponElimina
  5. Jo no he vist que siguen diferents als altres anys. Les mateixes coses de sempre, bous, vaques, mes bous, mes vaques i.....ostres, se m´oblidaba, i bous!.

    ResponElimina
  6. Estimats comentaristes, vos recordem la necessitat de publicar amb nom o pseudònim, no com anònims. Els comentaris no es publicaran si no és així.

    ResponElimina
  7. Teniu raó! Açò del google Plus, està molt be, i és veu més simple i clar que el facebook.
    Sabieu que es poden importar tots els contactes del facebook al google plus?
    Supose que sí.
    Gràcies per estar tan actualitzats i informar-nos.

    ResponElimina
  8. Al tio canya i Brolladors;
    Es nota que no heu eixit de la plaça.
    Aquest any han hagut novetats: Tallers de camisetes, Fabricació de jocs malabars, taller de dances, tallers per majors, acrogimnàstica, concurs de truites, karaoke...
    Alguns tallers han funcionat molt be, altres no tant, sobre tot els destinats als de mitjana edat, els quals sembla que han preferit tragar-se vaques i bous (i remugar en veu baixa), a assistir i arriscar-se a que "la gent" els veja i pense mal d'ells.
    24 anys... és comprensible i justifica aquest comportament... també és veritat...
    Él més novedos és que tots aquestos tallers res han tingut a veure amb l'Ajuntament, si no amb un grup de joves i no tan joves que s'han animat a realitzar-los, han fet la proposta i han rebut una ajudeta.
    Aquestes festes alternatives es varen proposar també l'any passat... sabeu quina va ser la resposta? Doncs això mateix.

    ResponElimina
  9. Oronil, eixos tallers han estat a hora de vaca, cosa que dificultava (si no mes be impedía) la asistencia de moltes persones, ja que viuen dins del recinte. No oblides que alguns no son tan valents i no els agrada torejar!!!I de tot el que has nomenat, francament, no veig res diferent (concurs de truita, karaoke). Per a mi la diferencia comença per fer menys vaca, i mes propostes coherents,diferents i creatives i fetes per l´ ajuntament (respectant les alternatives, clar). Per exemple, una cosa que vaig vore interessant, el concert de jazz a la hermita, encara que fora també una alternativa fora de l´ajuntament.

    ResponElimina
  10. Tio Canya, el concert de jazz ja es va fer l'any passat.
    També pense que si els tallers són "alternatius a", aleshores no hi ha problema en que coincideixca amb els bous.
    Per altra banda, crec que tens raó al dir que la solució seria llevar hores de bous, per què si l'excusa és que coincideix amb el seu horari, la veritat és que hi han tants bous i vaques, que seria quasi impossible situar els tallers en un horari que no coincidira... però be, l'any que ve vorem.
    També pense igual que Oronil, que a la gent de certa edad que va assistir (30-40 anys) li va faltar espenta per participar encara que se li veia ganes.
    (és el que pense)
    Salutacions.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.