dijous, 15 de setembre del 2011

Latino i el col·lectiu Sedajazz

El País de huí publica un interessant reportatge de Juanma Játiva sobre el col·lectiu Sedajazz, que lidera Latino, valladí per elecció, músic excel·lent, que demostra, amb les seues iniciatives i la seua presència generosa en les activitats dels demés músics valladins, una gran implicació.

Tot un luxe per al nostre poble!!

El podeu llegir en: Un portentós planter de jazz

Foto treta d'ací.

2 comentaris:

  1. Paco "Latino" és un dels millors músics del món, a banda d'això, és una persona plana on la seua vida gira al voltant de la música moderna i de donar-la a conéixer de manera desinteresada. Tot un luxe per als valladins, el poder contar amb un veí com ell, i sobretot, disfrutar de les seues actuacions i col·laboracions musicas que fan ell i el seu col·lectiu de músics amb la banda i amb altres grups, com per exemple enguany, Sombras en Color.

    ResponElimina
  2. Un deu a Latino.Me consta que es un enamorat de Vallada.Sobretot es un gran music aixina com els companys de la foto-als que alguns els he escoltat.Felicitacions.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.