dimecres, 14 de setembre del 2011

Legalitat i justícia



Diu Tony Judt, en el molt recomanable llibre “Algo va mal”, que “Una fuente de nuestra confusión quizá sea que se ha difuminado la diferencia entre derecho y justicia”, i això és especialment greu en un Estat en el qual la Transició d'una dictadura a la democràcia ha sigut molt deficient i, en justícia, inexistent. El fet que casos de corrupció, malversacions de fons públics i altres assumptes semblants vagen de jutjat en jutjat fins que prescriuen; que s'impedisca l'aplicació de lleis com la de Memòria Històrica o que existisquen casos com el del jutge Garzón, ens poden fer entendre la diferència entre dret i justícia. 

L'arxiu pel Jutge Montero de la denuncia per l'assalt al Llar del Jubilats es presenta, pel PP local, com la victòria inapel·lable de Fernando sobre Perales, de la veritat sobre la mentida en el conflicte dels majors. Res més lluny de la veritat. L'arxiu del cas es pot recórrer. Però, sent greu la denúncia i els fets que la van ocasionar, no deixa de ser només que un episodi dels tants que ha provocat l'abús de poder de l'anterior alcalde amb els pensionistes. Cal recordar que el problema és un altre i ve d'abans que Perales fora president dels jubilats. El conflicte apareix quan l'Ajuntament de Giner vol desallotjar del local de la Plaça als nostres majors per utilitzar-ho no se sap per a què. Eixe és l’origen de tots els conflictes i de la divisió entre gent que fins eixe moment anaven junts a viatges o a ballar.
"Cal recordar que el problema és un altre i ve d'abans que Perales fora president dels jubilats"
És a partir d'aleshores quan l'Ajuntament, que mai s'havia preocupat dels pensionistes, comença a maniobrar, aprofitant-se de la bona fe i la ignorància de les persones majors sense formació. És a partir d'aleshores quan l'Ajuntament, encapçalat per Giner, força la divisió i, on només hi havia una associació des del principi, se'n formen dues: la de sempre i la formada des de l'Ajuntament de Giner amb la finalitat d'aconseguir desposseir del local de la Plaça Major als jubilats i pensionistes. Les actuacions de l'equip de govern d'aleshores potser foren legals però no eren de justícia.

L'assalt al local, amb nocturnitat i traïdoria, per una comitiva encapçalada per Giner, utilitzant la força per obrir el local, canviant els panys i enduguen-se documentació, potser siga ajustat a dret però no és de justícia. I molt menys sense haver notificació ni termini per a que s'executara la resolució del ple.
"Les actuacions de l'equip de govern d'aleshores potser foren legals però no eren de justícia. L'assalt al local, amb nocturnitat i traïdoria, per una comitiva encapçalada per Giner, utilitzant la força per obrir el local, canviant els panys i enduguen-se documentació, potser siga ajustat a dret però no és de justícia."
A la prepotència de l'anterior alcalde, volent llevar la seu social als majors, es va afegir l'electoralisme de Perales que, a riu revolt, va veure la possibilitat de pescar algun vot dels pensionistes descontents amb l’actuació de Fernando. L'enfrontament entre Giner i Perales, més personal que polític, es va traslladar als nostres majors, obligant-los a prendre partit entre una u altra associació. Els dos han fracassat però l'Associació que havia sigut un lloc d'encontre dels majors de tots els sectors socials i polítics del poble, s'ha convertit en dues associacions enfrontades. 

Després de les eleccions tot ha canviat. Giner ja no està a l'Ajuntament i els plans que poguera tindre per al local de la Plaça ja no serveixen, doncs el nou Ajuntament sembla que cedirà de nou el local als pensionistes. A Perales la presidència dels vells ja li sobra, doncs ha vist que no li ha servit per a treure més vots dels que va aconseguir a les eleccions anteriors. És el moment, fora de la pressió dels interessos personals i polítics, de parlar entre les directives de les dues associacions per plantejar-se la unitat. Sense guanyadors ni perdedors, sense retrets ni rancúnies. Plantejar unes eleccions unitàries per triar nou president i nova directiva amb les sigles de la UDP i el domicili social en la Plaça Major, nº 1. Fent les coses assessorats per a que siga una organització legal, democràtica, independent i justa.
"L'enfrontament entre Giner i Perales, més personal que polític, es va traslladar als nostres majors, obligant-los a prendre partit entre una u altra associació. Després de les eleccions tot ha canviat. A Perales la presidència dels vells ja li sobra, doncs ha vist que no li ha servit per a treure més vots dels que va aconseguir a les eleccions anteriors. És el moment, fora de la pressió dels interessos personals i polítics, de parlar entre les directives de les dues associacions per plantejar-se la unitat".
Açò no sé si és de dret però estic convençut que és de justícia i el millor per a la convivència i la tranquil·litat dels nostres majors. 

Iron Maiden

45 comentaris:

  1. Em sembla molt encertada la diferenciació entre Dret i Justícia. Efectivament, assistim assíduament al nostre país a procediments judicials en els quals s'intenta manipular la opinió pública constantment, fent vore que un arxiu, una prescripció, un sobreseïment, volen dir que la persona jutjada és innocent i que la denunciant és culpable. No és així. Cas que el fiscal tinga indicis de denúncia falsa, hauria de deduir testimoni i obrir un procediment.
    Que un jutge dicte una sentència de sobreseïment no implica que hi haja una denúncia falsa. El que diu la sentència, encara recurrible, és que no hi ha delicte per part de la persona denunciada, no que els fets denunciats no s'hagen produït.
    I la responsabilitat política és un altra cosa. Si les persones grans del poble han estat objecte de pressions manipuladores, que per a res han pensat en el seu benestar, sinó que han buscat "beneficis" polítics, hi ha una responsabilitat més enllà dels tribunals.
    Seria fantàstic que es poguera arribar a la situació de convivència que hi havia abans. La nostra és una comunitat menuda i de segur hi ha més coses que ens uneixen de les que ens separen.
    D'altra banda, assistim perplexes (al menys jo ho estic) a procediments judicials, com ara el Gürtel, en el qual per a res es planteja la veritat ni la justícia. Tot son maniobres dilatòries i jocs de mans. Ara sembla que a Camps sí li han regalat els vestits (YO ME PAGO MIS TRAJES!!), però no pel seu càrrec, no, és per amistat. I el presumpte delicte es va cometre a Madrid!!, amb la qual cosa el tribunal no n'és competent...
    La veritat, com la justícia, es va difuminant en l'embull legal

    ResponElimina
  2. Alguns al bloc han manifestat la seua alegria dient: Què tenen que opinar ara els indignats pel conflicte dels Jubilats VS Fernando Giner?

    Doncs ací teniu una opinió. La opinió d'un mestre de la paraula, i de la justícia com a demostrar ser el misteriós Iron Maiden.

    Com deien els de Cruz y Raya: "Ara vas y lo cascas".

    (Ojo! Per a res estic defenent al teniente Perales, si no reafirmant-me en que el nostre anterior alcalde va ser una PERSONA NON GRATA. Res més. I qui diga lo contrari, que ho demostre amb raonaments com els que fa Iron Maiden.

    ResponElimina
  3. Açò ja no té nom. Ara resulta que Iro Maiden pot esmenar la plana a un Jutge del TSJ i questionar una sentencia o auto que és ben clar en el relat dels fet, en els fonaments jurídics i en la resdolució final.
    Perales denuncia a Fernando per robar un llibre d'actes de la UDP anterior a 2010 i resulta que com s'ha demostrat el tenía en el seu poder el propi Perales sense que fora de la seua associació i pel que fa al canvi del pany hi havía un acord plenari de l'ajuntament, que coneixia Perales i que en la sentencia deixa ben clar que el local era de la UDP.
    No hi ha més cego que el qui no vol vore.
    Per molt que manipulen ha quedat de mostrada la veritat d'acord al dret i s'ha fet justicia.
    Lo demés són ganes D'ENREDRAR. Una prova més de la manipulació i demagogia típica de l'esquerra.

    ResponElimina
  4. L'unic assalt és el colp d'estat que va fer Perales, ocupant "manu militari" i manipulant unes eleccions una associació de jubilitats. En el Auto ha quedat demostrat.
    Llig si saps i si el teu sectarisme teu permitix.

    ResponElimina
  5. català afincat en Vallada15 de setembre del 2011, a les 13:41

    Si l'Auto es pot recórrer, ¿ per qué no ho fa el Sr. Perales ?
    Perque sap que ha segut desemmascarat en la farsa que havía montat. Té la ventaja que hi ha qui no vol vore la veritat o pel seu sectarisme necessita negar la realitat i si fa falta la legalitat.
    Però la veritat sempre prevaleix.
    La veritat i la justícia.
    Ala !

    ResponElimina
  6. Lo que no pot negar-se és que tot el folló el va armar Fernando volent tirar als vells d'on havien estat des de la seu fundació. Que només hi havia una associació amb el nom que fora. Que va ser l'ajuntament anterior els que, sense ser socis dels jubilats, van “forçar” que se'n fera un altra, dividint el poble. (qui vullga saber que pregunte a la directiva de la nova). Que en qualsevol desnonament hi ha obligació de comunicar “per escrit” que l'autoritat ha decidit fer fora als ocupants de l'immoble. Que és obligat donar un temps de termini per a que puga fer-se.
    També caldria preguntar-se per què el president anterior dels vells va canviar de l'UDP a una associació promoguda per Zaplana per a trencar l'UDP del País Valencià. Podeu preguntar a qualsevol dels membres de la directiva d'aleshores i veureu que ningú se'n havia adonat del que van signar. Estava preparant-se ja l'argument de “el local de la plaça és per a l'UDP i vosaltres no sou UDP, així que boteu d'ací?. Eixe president, que ara està amb el grup format per Giner, ho va fer seguint instruccions d'algú?

    ResponElimina
  7. Em sembla molt encertada la diferenciació entre Dret i Justícia-diu Marina-,defenent un sionista com Tony Judt-asessor de la invasió judia-;con se contradigueu,per polititzar-ho tot.El Psoe a judicialitzat tot en Vallada,per lo menos reconeixeu quant no tingueu rao i heu diu un TSJC,crec que queda clar.Ciceró quant segons tu Fernando els tira de la plaça es envia al carrer;resulta que es fa una gran centre en les millors condicions ¿també aixo está mal?.
    Coincidix en Iron maiden en el nom-me agrada el grup-,en tot lo que ha deixat escrit en absolutament res.
    No recurriran res perquè no poden conseguir res.
    No es preocupeu que si poden fotre políticament o personalment a Fernando presentaran un altra
    al TSJC o al "sunsumcorda".
    ¡Amunt blogueros!.

    ResponElimina
  8. L'enfrontament el crea Perales i nigú més que Perales que es presenta per a instrumentalitzar i manipular als vells en interés electoral propi.
    Les explicacions que s'han donat ´per part de Iron Meiden són pura manipulació i desvirtuació de la realitat.El local no es va llevar a la UDP, pel contrari lo que es va fer va ser restituir a la UDP que era qui tenia la cessió i no l'invent de Perales.

    ResponElimina
  9. A Ciceró.
    No es poden dir més falsetats en tan poc d'espai.
    La primera que Fernando no va tirar als vells , sino que va restituir el ús a la UDP, actuació ara confirmada com a correcta i legal pel TSJ.
    Segón, ¿ cóm es pot dir que va ser l'anterior ajuntament la que va promoure la associació progresista? L' Ajuntament com també s'ha demostrat en el TSJ no va tindre notícia , ni notificació alguna de eixa nova associació.
    Tercer, intenta el tal Ciceró, mestre de la mentira, dir que l'associació progresista la va crear Zaplana. ¡ Però home si quan es va crear eixa associació, Zaplana ya no estava en la política i a més a més, tot lo mon ben informat sap que eixa associació progresista s'ha creat en la seu del PSOE de Valéncia. ¡ Vaja cara !.
    Per cert que la UDP mai ha segut del País Valencià. Atra barbaritat.
    I per últim, mai s'han donat cap tipo d'instruccions des de nl'Ajuntament en 24 anys a la UDP.
    Ciceró has demostrat de qué eres capaç.
    Cada vegada que veja Ciceró ya sé que lo que diga no tindrà cap credibilitat

    ResponElimina
  10. NO HI HA PITJOR CEG QUE EL QUE NO VOL VORER15 de setembre del 2011, a les 19:09

    Pel que veig a més d'una persona no li a sentat massa bé el resultat del TSJ.

    La veritat és ixa, i aixi s'ha demostrat!

    Ara bé, fer cortines de fum faltant a la veritat, dient mentires és la especialitat de molts blogeros com ja s'ha demostrat en altres ocasions.

    Els recorde,que la sentència és del TSJ i en ella està tot més que explicat. Anime a eixes persones que falten a la veritat a que la miren, pq està clar que ni l'han vista.

    El problema és que el resultat obtingut no és el esperat per alguns, però així és la JUSTICIA justa en la veritat, que per sort sols té un camí com clarament s'ha demostrat.

    NO HI HA PITJOR CEG QUE EL QUE NO VOL VORER

    ResponElimina
  11. CONSTANTE HA DIT

    PORQUE NO EXPLICA NADIE COMO SE DESARROLLO EL PROCESO DE LA ELECCION DE PERALES A PRESIDENTE DE LOS JUBILADOS?

    ResponElimina
  12. Qui va ser la persona que va anar al cuartel a posar una denúncia?

    Perales

    Qui va ser la persona que va acusar a Fernando de furtar un llibre, i després va i el presenta ELL (PERALES)al magistrat fent el ridícul més espantós?

    Com té la cara dura de fer una denúncia falsa?

    Això si que és un delit, pq és una calumnia i una acusació molt forta a una persona.

    En el seu moment ell va utilitzar aquest fet com un atac directe a Fernando, i ara li s'ha tornat tot el mal que va descarregar!

    ResponElimina
  13. A Oronil dir-li que la única persona NON GRATA és ell. Molta enveja i molt poc trellat. Si per a tu el anterior alcalde era persona non grata, per a mi i per a la majoría dels nostres veïns era molt grata i la tirem de menos. Ho repetixc molt grata per a la majoría del poble.

    ResponElimina
  14. Quiero felicitar al Blanch que con "un par" i a cara descubierta defiende con el corazón a quien el bien conoce.
    Enhorabuena.
    Eres un gran hermano y una gran persona.

    ResponElimina
  15. Demà divendres será un plaer escoltar a Fernando i als concejals del PP.
    ¡Conteu tot lo que està passant!
    ¡Sense por !
    ¡ Que el pble conega les barbaritats que està fent !

    ResponElimina
  16. Fernando ha vullgut llevar el local als jubilats per a utilitzar-lo per altres coses. SI o NO?
    Fernando ha necesitat de grandíssimes quantitats de vots per correu per a intentar guanyar les eleccions. SI o NO?
    Fernando ha invertit més en religió que en promoció de la cultura i formació dels joves. SI o NO?
    Fernando NO estima l'identitat valenciana. SI o NO?
    Fernando pasava més temps fora que dins del poble. SI o NO?
    Fernando es preocupava més de cara a la galeria i de tindre-ho tot bonico que dels problemes realment importants de la gent del poble. SI o NO?
    Continue?

    Perales serà tot el que voleu (que ho és) però per favor... deixeu d'alavar a Fernando i concentreu-vos en el present, és a dir, lluitar per millorar el poble.

    Si contesteu a les preguntes que he fet, per favor, sigueu clars. Amb un SI o NO sobrarà.
    Gràcies.

    ResponElimina
  17. Contestació a Oronil
    A la primera No. Fernando es mentira que vullguera llevar el local als majors per a atres coses. Fernando va fer que es respetara la cesió del local a UDP; es a dir, li va reintegrar el local als legitims usuaris. ¿ Està clar?
    A la segón NO. A Fernando durant 24 anys l’apoiat el poble i per això a governat. O negues la limpiesa de les elccions. ¡ Vale ya de falacies!
    A la tercera NO. Cóm es pot dir una barbaritat com eixa. Fernando en cultura per als joves ha fet més que mai ha fet ningú i que farà. A titul d’eixemple, el colege de primaria, l’institut i que Vallà tinga institut, també el deport é s una expresió de la cultura i ahí està tot el poli i el Pabelló. I per al teu escás coneiximent, Fernando ha invertir en el Patrimoni d’interés local: el campanar, la Iglesia, les ermites. ¿ Això és invertir en religió ? Festeu mirar.
    A la cuarta NO. Fernando estima l’identitat valenciana però ademés l’autènica i no la que de segur defensaràs tu que és la catalana. Fernando és un gran i bon valencià en el que no poden els catalanistes.
    A la quinta NO. Fernando és de Vallà i viu en Vallà i passa sa vida en Vallà. Quant estava fora estava treballant per i per a Vallà. Alguns , segurament com tu han eixit poc del poble I es nota.
    I a l’ultima un NO ROTUNDO. Fernando es preocupava per tot. Alguns com tu deuriu de fer examen de conciencia. Preguntat el per qué de la teua forçada ceguera si eres capaç de mirar-te al teu interior.
    Oronil, ¡ quants complexes i quanta enveja i malicia !
    Si vols continuar autofotografiante per mi ho pots fer.

    ResponElimina
  18. A Oronil dir-li que demostra el seu sectarisme y que pareix que el que no a vixcut mai en Vallà és ell. La meua resposta és NO,NO,NO,NO,NO i NO.
    ¿ VALE ?

    ResponElimina
  19. Oronil
    Centramos en el present, ¿ qué el pareix la reucció a mija jornada del Bedel y la contratació de la filla de l'alcalde?

    ResponElimina
  20. Estan eixint articles de uns y de altres, uns demanant justícia per els jubilats. Doncs bé, la justícia li la deuriem demanar al que ho ha enredat tot.
    Perquè després del "pucherazo" que van fer AIPV Y PSOE en les eleccions que ells mateixos van convocar en el bar dels jubilats(plaça major), de vergonya va ser això. Es varen anular les eleccions per mig del president comarcal. Però aixina i tot es va quedar Perales a controlar els jubilats, més que ha controlar, ha endur-se els diners. Ell y dos o tres mariaxis. Ara pregunte: ¿On estan els diners de la cuota dels pensionistes que li van pagar a Perales? , que els donaba el recibo en el cuño de la udp, ¿aon estan eixos diners? i ¿On estan també els diners del alquiler del bar dels jubilats?( plç major nº1).
    Tots els pensionistes del poble li van pagar la cuota anual de 10€ a Perales. ¿Aon estan aquests diners? ¿Quina explicació ha donat Perales al respecte? Açò és el que ens deuriem preguntar tots i recordar-li-ho tots els dies per a que torne els diners a tots els jubilats.

    Un altre punt q magradaria comentar, la ruina que ha creat el psoe a tota Espanya, que ens afecta a totes les comunitats, a tots els pobles. Una ruina que en la vida s'ha conegut, però vaja! han tingut sort la filla de Perales, el gendre y el cosí, han trobat faena, no sabem si en els llocs adecuats o encara tenen que pujar més de categoria. Apart es necessita ser déspota ja que només als 3 mesos d’obtinde l’alcaldia amb 400 vots ja té a tota la família valgen o no valgen en llocs privilegiats.
    A Perales li passa el mateix que a un concejal de un poble de Mèxic. Va eixir de concejal i estaba contentísim. El dia que varen pedre posessió, quan li van donar la concejalia va dir: "YO NO QUIERO NADA MANITO, SOLO DEJADME DONDE HAYA!!".
    Mes o menys així es com treballa aquest déspota. Per a ell i per a ell. En el seu programa electoral es comprometia a que ell no cobraria cap de sou. Recordeu ja té empleats a la filla, el gendre i el cosi. Acabarà d'una manera o d'un altra posanse ell un sou.

    ResponElimina
  21. Oronil, es millora el poble amanyant les bases per a posar als seus ? És el cas de l'ADL, la selecció del personal contratat o el de la filla i el gendre de l'Alcalde.
    ¿ Qué fem per a evitar el enchufisme i el nepotisme?
    Fes alguna proposta.

    ResponElimina
  22. Oronil, ¿ pots dir-me en qué se està lluitant per a millorar el poble. Dien que anaven a crear treball i a fer de Vallada un poble alegre.
    ¿ Qunats llocs de trebal han creat, perque els que han donat es van conseguir els anteriors governats del PP. I ara quan s'acabe ¿ qué tenen previst?

    ResponElimina
  23. Oronil té raó. El que importa és el present. Fernando va fer mal les coses i el van votar al carrer. Perales no va per millor camí i si no espavila, li pasarà el mateix. De nosaltres depen.
    Deixeu de viure al passat i de llepar culs i lluiteu per un present millor. Queixeu-se. Manifesteu-se. Però deixeu de jugar a soldadets i a "este es millor que l'altre", "el meu té superpoders...".
    Per favor...

    ResponElimina
  24. La proposta ja la he fet: Queixar-nos com ho estem fent i no deixar que açò passe.
    Dir en veu alta tot el que pensem al respecte del present, tal i com ho estem fent tots en aquest bloc.
    Que s'entere Perales i els que estan governant-nos ara (tots els representants AIPV, PSOE i PP) que el poble mana, i que igual que hem tirat a uno, a l'altre o a l'altra, li passarà igual.
    I lo millor serà que tot quedarà escrit en aquest bloc.
    En quant al que diu "un parat", dir-li que no em pregunte a mi "en que se està lluitant per millorar el poble"?. Que s'ho pregunte ell mateix: En què estic lluitant jo per a millorar el poble?. No li deixem la responsabilitat a l'Ajuntament perquè ja ens han demostrat innumerables vegades que sempre van a fer el que més els convinga.

    ResponElimina
  25. Avans que res dir que este text l'escrit a les 2 del migdia, peró per error no s'ha enviat bé, aixi que he de dir que conteste als 6 primers mensajes de la noticia que son els que hi habia en eixe moment.(he partit el text en dos a vore si es per exces de text)

    1er: Per a Oronil: Es nota que a tú t'haguera agradat que el jutge fora Iron Maiden "un mestre de la justicia" (!casi res, ahi es nà¡),quand vos diuen el que voleu sentir eixos son mestres de la paraula i fins y tot deus de la Justicia. Ara bé, si hi ha una persona imparcial que ha ocupat la seua vida en aprendre lleis y aixó que tu dius Justicia i per fi a arribat a ser jutge, però diu algo que no vols sentir, en eixe moment tú dius: !eixe tio no s'entera de rés, serà burro¡.
    Conclusió... (anava a dir-la, peró millor que la tragueu vosaltres).
    2on: Per a Iron Maiden: M'agrada vorer que fins i tot els més contents de que Giner no estiga en l'Ajuntament (encara que no ha perdut les eleccions) son capaços de reconéixer que lo de Perales amb els vells va ser una pura éstrategia pólitica, el que em costa de lligar es com després de reconéixer aixó, diu que el causant de la separació es Giner, !Xé que no veus que el que politisa l'asunt es Perales, si ho dius TÙ¡. Més encara quand sé que l'Ajuntament no volía tirar-los de cap lloc, sols volía donar-los-en uno millor i més acondicionat, ja que eixe no reuneix condicions per als vells. I si tú (Iron Maiden) no veus aixó es que et passa lo que a oronil, que si t'ho diuen els teus vale, peró si t'ho diu uno que no pensa igual que tú (encara que siga Jutge) eixe no te ni "puta idea". Conclusió: Deus de informar-te millor si vols ser el adalid de la justicia.

    Fi de la primera part.

    ResponElimina
  26. Segon part del Text.

    3er: A Marina i altres com ella: Sols dir-te que tens una memoria selectiva, quand parles de corrupció sols t'enrecordes del Gurtel, els eres de Andalucia, els casos de corrupció en Catalunya etc... eixos et deuen pareixer menudalles. També tens bon concepte del que es la justicia (sols la dels teus). Ara aixó si, queda molt bé demanar pau (aixina queda implícitament que els que no la volen son els altres), ¿que fas tú per eixa pau?, ¿dir que el jutge s'enganya?. Buscar la pau es no buscar denuncies, i si eixes denuncies han segut inevitables, com a mínim no posar en cuestió al jutge i intentar tornar a la normalitat, així es busca la pau, en resum fent el bé o almenys intentant-ho, no buscant guerra.
    4art: Per a Ciceró: Este si que quand escriu s'ompli de gloria (no t'extranye que ara diga que el meu escrit te faltes d'ortografía... !Este deu ser mestre¡).
    Cita Textual d'aquest senyor: "Que en qualsevol desnonament hi ha obligació de comunicar “per escrit” que l'autoritat ha decidit fer fora als ocupants de l'immoble. Que és obligat donar un temps de termini per a que puga fer-se.". Per tant ell deu saber més que el jutge, el qual diu que com l'interessat habia estat en el pleno no hi feia falta més counicació (no t'extranye que Ciceró també siga Jutge, aixó si un jutge parcial, !arre acà¡ este segurament també buscará la pau (però a base de guerra).
    I per últim com també deu ser politic (Ciceró), ens ilumina amb una estrategia política que es remonta al temps de Maria Castanya quand ja el senyor Giner va Obligar al que era president (que a saber qui era) a que canviara a una nova asociació que estaba promoguda per Zaplana (encara que aixó del nom de la asociació que diu "de progreso" no em sona molt de Zaplana, però bé, si ho diu el mestre será de veres, ves tú a saber), i després d'aço deixa caure que com Giner ja sabía que el senyor Perales faria un colp d'estat a la asociació de jubiltats (cosa que per cert ningú nomena, eixe "gran i net" procés electoral que va portar a la presidencia a Perales nomes comparable per la seua pulcritud al 23-F, "lo que dia aquell "no hi ha pitjor cegó que el que no vol Vore"), com anavem dient, el senyor Giner pensant que hi hauria eixe colp d'estat en els vells li vindría bé este canvi d'asociació per a guanyar el jui que vindría després. !Hi ha que ser enrevessat per a creure la tonteria esta¡. "Alma de Cántaro" si lliges la sentencia (que esta íntegra en aquest Blog), voras que el que jugava la baralla de les 2 asociacions conforme li convenia era Perales, mentres que l'ajuntament no hi sabia res, fins que el senyor Perales, acorralat, donat que els estatuts de la UDP no permeten que ningun politic ostente la presidencia, es desmarca diguent que açò no es la UDP, açò es la del Progreso, ahí i nomes ahí s'entera l'Ajuntament que no es la UDP.(este Ciceró deu pensar: Jo la tire i si algú s'ho creu...per que es que aixó que diu no se ho creu ni ell). I el millor del Ciceró este es que diu: -pregunteu, pregunteu i voreu com tinc raó, el que li falta dir es, però pregunteu als que pensen com jo no vaja a ser el cas que pregunteu a algú que em cague la cara...
    Bé adeu a tots, que ja n'hi ha prou pa hui.



    Ara a les 22:58

    No em resistisc a contestar el últim de Oronil (ademés ho posa facil):
    No.
    No.
    No.
    No.
    No.
    No.
    No.
    A la de continue?, la resposta es: No fill meu, no fa falta que continues, més val que compres ulleres.

    ResponElimina
  27. Que gran articulo Iron & CIA.

    1. NO ES JUSTICIA que el archivo, sobreseimiento ( o lo que sea) se produzca 4 meses después de las elecciones locales. Es posible que alguna media docena de votos perdiera el PP.

    Cierto también es, que no hay denuncia falsa, pues los denunciados entraron en la sede de los jubilados. Pero no es menos cierto que un juez de un Tribunal Superior no ve delitos en los hechos del ayuntamiento.

    2. Si tanto os preocupan los jubilados, alguien puede explicar en este foro POR QUÉ la federación de la que depende la agrupación de Vallada anuló las elecciones a presidente? Creo que muchas personas de bien y en el ejercicio de su libertad decidieron dar media vuelta e irse a casa ante tal pucherazo.

    3. Cada día me sorprendo más. Los progresistas enarbolando consignas liberales.

    4. También estoy perplejo, como un Presidente de Gobierno regional entrega de las arcas públicas 10 Millones de euros a una empresa en la que trabaja su hija.
    No obstante, debo añadir que el tema trajes me parece una tontería descomunal, el problema es que detrás de un puesto político con poder siempre, o casi siempre, hay movimientos cuando mínimos poco éticos.

    Por último, unas palabras de aliento a la gran mayoría de colaboradores del blog, ya que estando en el poder la opción que has apoyado, es más difícil subir artículos de opinión, pero el papel es muy sufrido y lo aguanta todo.

    ResponElimina
  28. Estoy repasando esta entrada del blog, y estoy alucinando. Se hacen comentarios sobre el tema del archivo de la denuncia a Fernando, y en realidad nadie tiene en cuenta lo que de verdad está ocurriendo en el tema de los Jubilados, me refiero a la Asociación Progesista. Nadie ha tenido en cuenta cosas como, la forma de la "creación de dicha asociación", "elección de cargos directivos", "cobro de las cuotas a los jubilados de esa asociación, haciéndose pasar como UDP", etc., ya que, lo mas seguro es que, en este asunto, se habrían producido presuntos delitos como ESTAFA, como FALSIFICACION DOCUMENTAL, y algún otro más.

    ResponElimina
  29. Fernando no els ha pagat ni un berenar en 24 anys als juvilats i desde que va intentar tirarlos i no va poder va pendre molt interes. Antes de les eleccions de president el ajuntament ja va fer algunes pasaes que tot el poble sap. I no mes hi havia una asociacio de juvilats. Per voler tirar als juvilats pa dedicar el local a caprixos del alcalde sa dividit el poble. Vergonya

    ResponElimina
  30. Com es nota que els amics de Fernando s'han quedat en el carrer, perquè abans de les eleccions no volien saber res de llibertat d'expressió, i ara es passen el dia al blog fent campanya amb la nostàlgia dels bons sous que cobraven antes. Xicots espavileu-se que ara teniu que buscar-se la vida per vosaltres mateix!

    ResponElimina
  31. La realitat te raó. Es nota que ara tenen mes temps lliure i no paren, estan calens, i aixó que han guanyat el jui

    ResponElimina
  32. Al de la realitat li tinc que dir que viu en un món prenyat de veneno. En el supost de que fora cert que tots o quasi tots els que han escrit plasmant la seua opinió foren nostàlgics sense treball, ¿ tu creus que es poy parlar en la mala bava i en la mala fel de poder alegrar-se del mal dels demés ? Mire yo crec que els que han opinat ho han fet lliurement i que a vosté, que segurament es considerara un demócrata de tota la vida, lo que li passa es que no pot soportar la majoría d'opinions contraries a les seues curtes mires. ¡Tot un eixemple de demócrata!
    El mateix eixemple que estàn donant des de l'Ajuntament aquells que estàn militarisant la vida local: horari per al ecopark, horari per al cementeri, horari per a poder anar els ciutadans a l'ajuntament, règim policial, denuncies a go-go,Revisió de casetes, revisió catastral, política enchufista, sectaria i carregada de nepotisme, manipulació dels processos selectius, retall arbitrari de servicis públics, gestió dictatorial i unipersonal de l'Ajuntament, despreci als concejals( inclosos els coaligats), privatisació de servicis públics,amenaces als funcionaris i fins i tot als concejals,pèrdua de ajudes públiques per negligència,revangisme, carència de debat per silenci dels gestors de l'equip de govern,... i un llarg etcétera que de segur anirem coneguent. Això per no parlar de la revisió catastral que estàn preparant. A més a més, si es té en conter la nula capacitat de gestió i de influència per a conseguir ajudes nos dibuixa en tan sols 90 dies que nos depara el futur.
    Segurament a ningú dels que ha mostrat la seua opinió li faja falta lloc de treball.
    Ara nos queda l'esperança del poble alegre i en treball per a tots que prometeren em les eleccions.
    Lo vist fins ara exigix fortes dòsis d'optimisme perque la única realitat és el desastre del nou equip de govern.

    ResponElimina
  33. Al observador dir-li que podía ser més objetiu i si no comprar-se unes bones ulleres per a poder observar millor. Mire li aconselle que observe detingudament el contingut de l'Auto i si la seua inteligència li ho permitix - cregas que no fa falta ser superdotat- arribara a conclusions correctes i fidels a la veritat a poc que pose un poquetet d'interés.
    ¡ Ya està be de intoxicar en mentires i desvirtuacions de la realitat!
    També li havera anat be escoltar les explicacions que ha donat hui Fernando en públic, inclús si li haguera quedat algún dubte estic segur que si li'l havera plantejat, la contestació ho havera aclarit sense ser un gran observador.
    Com a observador no podria guanyar-se la vida. Tan sols valdría per comisari o per a intoxicador de la nomenclatura del seu particular Gulag.

    ResponElimina
  34. Men vaig al PUb però abans vull dir que Fernando tenia raó. Crec que això ha quedat ben clar.
    No cal pedre el temps negant l'evidència.

    ResponElimina
  35. A Iron Maiden li aconselle que repase el Auto del Jutge Montero.És molt claret, Fernando va actuar mandatat pel Ple dins de la legalitat, no li volía llevar el local als vells sino restituir-lo en la seua possessió a la UDP, i no va sustraure ap document, això ho va fer Perales.
    Si vols tindre credibilitat tens que informar-te millor i ser més ecuànim

    ResponElimina
  36. ACLARACIONES

    Respecto a la contratación de la hija del primer edil, es importante reseñar la elaboración de un contrato "hecho a medida", ya que su "labor" en el Ayuntamiento se realiza de LUNES A JUEVES (con un total de 30 horas)

    Para que los VIERNES y SÁBADOS pueda continuar con su trabajo en una tienda de alimentación de la localidad (CONSUM)

    Si la memoria no me falla, ya contamos con su yerno, primo, sobrina, miembros de la lista y ahora su hija.

    ¿Cuál será el próximo en contratar?

    ¿Qué bases utilizará?

    Que opinan de estos hechos los miembros del PSOE que comparten con él la "responsabilidad" en el Ayuntamiento.


    ¡¡ESTO ES UNA VERGUENZA!!

    ResponElimina
  37. A Pescanova dir-li que lo seu és una especialitat en peix, este Pescanova es dedica a la peixca del besugo.

    ResponElimina
  38. Resposta a Arre aca:
    La teua suposició sobre la meua memòria selectiva és un tant arriscada, com ho és que digues que tinc diferents criteris per a jutjar, segons qui siga el corrupte.
    Ni l'entrada ni jo parlàvem de corrupció, jo parlava de com es desprestigia la justícia quan s'utilitzen maniobres per embolicar els procediments judicials i de la perplexitat que això provoca en moltes persones (a mi me'n provoca). I citava l'exemple del Gürtel perquè és ben recent.
    No he amagat mai la meua ideologia, espere que això no em desqualifique, com per a mi ningú està desqualificat d'entrada per les seues idees.
    Sobre el comentari de que queda molt be demanar pau perquè aixina sembla que els que no la volen son els altres, he de dir que no hauries de pressuposar les meues intencions. Jo no vull tindre l'exclusiva de la boa voluntat, ni que ho semble. Crec que una bona part del fracàs dels valencians com a societat, i també del nostre poble, es deu a la incapacitat que hem tingut per a tindre consensos mínims, per a compartir alguns valors, per a no faltar-nos al respecte.
    Procure que els meus comentaris no siguen ofensius i els signe amb el meu nom perquè mon pare em va ensenyar que som propietaris del que callem i esclaus del que diguem. Si alguna persona ofenc, ací estic per a demanar les disculpes que calguen.

    ResponElimina
  39. colaborador vallada city17 de setembre del 2011, a les 17:50

    Per a la mare preocupada dir-li que no s'ha publicat el seu comentari al no ser, del tot cert.
    Espere que algu de L'AMPA li aclarixca com esta el tema.
    GRACIES .

    ResponElimina
  40. colaborador: cuantes vegades es diuen açi coses que no son ni de bon tros "del tot certes", i es publiquen?. En fi, no sé el que ha escrit aquesta mare preocupada pero si fileu tan prim, la mitat de les coses que diuen per açi tampoc deurien de anar.

    Es preocupant que es done cuansevol tipus de censura, cosa que no caracteritza a aquesta pagina, si no mes be el contrari. Si sabera que ho feu, jo seria el primer que no colaboraria. Gracies

    ResponElimina
  41. Al col.laborador i censor de Vallada city dir-li que estic segura que la resta de col.laboradors no comparteixen la seua actitud. Pareix que vixquem en una dictadura com quant tallaven en el cine els bessos dels protagonistes.
    La veritat és que sempre s'han publicat totes les coses i que en ocasions eren mentires o insults.
    Mantinc lo que he dit en l'anterior comentari i voldria que es publicara, perque crec que ni és ofensiu, ni es mentira.
    En este col.laborador de vallada city es demostra la tendència al Gulag d'alguns.
    Quina classe de governants tenim a l'ajuntament que no prioritzen l'educació i reduixen la seua aportació al conserge i per contra es dediquen a enchufar als seus.

    ResponElimina
  42. Dixeu de pegarli voltes al nano. Fernando volia dixar el local dels vells al escultor ixe i va fer tot lo que va poder per tirar als vells fora de alli. Aixo eu sap tot el poble

    ResponElimina
  43. Els col·laboradors de VALLADA City, així com els administradors, quan comenten, el seu nom és en blau i es transforma en un link quan passem el cursor del ratolí per damunt. Si algú comenta dient ser col·laborador del nostre bloc, no li feu cas perquè es tracta segurament d'una suplantació d'identitat.
    Li preguem a la "mare preocupada" que si vol parlar d'un altre tema, com ara, el del conserge del col·legi, que ens envie un escrit al nostre correu, explicant la situació i li ho publicarem molt gustosament.
    Gràcies.

    ResponElimina
  44. uno de tants te raó, es penós veure a tota la comitiva alçant-li el faldó a Fernando, quan tots sabem la veritat. A este el poble el ha dut sempre molt a dins, a dins del interés i fent i desfent per al seu interés.

    ResponElimina
  45. Enredrant i dient que s'ha dit lo que no s'ha dit no aclarirem res. Iron Maiden no posa en dubte la legalitat de lo que diu el jutge. Lo que diu és que el dret, que són les normes legals, no sempre fan justícia, i jo també ho pense. Fins fa poc les dones no podien ni obrir un compte en el banc sense el permís de l'home o de son pare perquè ho deia el dret, però no era just. No podíem estar afiliats a un partit perquè estaven prohibits pel dret, però no era just. I així podríem citar moltes coses.
    Iron Maiden ha mostrat un altra cara de l'auto que ha tallat l'eufòria dels que es presentaven com guanyadors absoluts i els únics posseïdors de la veritat. Això és lo que els ha fotut i els ha posat tan agressius.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.