dilluns, 12 de setembre del 2011

Nova secció al nostre bloc: Dubtes Valladins.

Moltes vegades, ens trobem amb el problema de que volem saber una cosa concreta sobre el nostre poble o sobre qualsevol altre aspecte relacionat i no sabem on preguntar-ho.
Molts de nosaltres optem per introduir un comentari en la primera entrada que pillem per davant, trencant la dinàmica de comentaris. 
Des del bloc, hem pensat que una bona solució, simple i eficaç, seria crear una entrada destinada exclusivament a preguntes curtes i respostes directes. Aquesta entrada tindria un accés directe des de la pàgina d'inici del bloc, anomenat DUBTES VALLADINS?
Qui tinga qualsevol dubte pot escriure'l en forma de comentari començant-lo per la paraula "PREGUNTA", i qui el sàpiga resoldre, pot escriure tot seguit.
Per exemple: PREGUNTA: M'agradaria saber a quina hora obrin la gasolinera, algú ho sap? // o,  Algú sap a quina hora s'apaguen les faroles pel matí? Com podeu veure, tot val...

Esperem que aquesta idea vos agrade i que funcione.
Recordeu comentar utilitzant un nom o pseudònim. Si ho feu com anònim, el vostre comentari no es publicarà.
Gràcies per la vostra comprensió i per suposat, per seguir-nos diàriament.
Sense vosaltres, aquest bloc no existiria.

34 comentaris:

  1. PREGUNTA: He vist avui que ja comencen a haver trastos pel carrer. Això vol dir que ja s'aproxima el dia de recollida? Quan és el dia de recollida? Gràcies.

    ResponElimina
  2. RESPOSTA: Si avui es el dia de la recollida,este mati han fet un bando .

    ResponElimina
  3. Iron maiden diu que la sentència es pot recórrer.
    ¿ Per qué no la recurrixen ?
    Lo més segur és que li donarien una alegría a Fernando.
    El fet constatat és que Perales , en declaracions al Levante ya va anunciar que no anva a recórrer.

    ¿ Per qué serà ?
    Iron Maiden vol deixar una porta oberta, que com totes les mentires i falacies té les cames ben curtes.

    ResponElimina
  4. RESPOSTA: l'arxiu, que no sentència, és pot recórrer. Si qui pot fer-ho no ho fa és el seu problema. Però el que és important és no desviar l'atenció del fet de que un alcalde ha intentat desposseir a l'associació de jubilats i pensionistes del local en el que estaven des de que es va formar. També és important no oblidar que quan es va frustrar l'intent va anar per les braves abusant del seu poder, prenent a l'assalt el local, violant els panys i enduguen-se documentació.
    Tot el que diu l'auto de que si era UDP o altre nom potser que done la raó a uns o altres, però la veritat és que ningú sabia res del canvi de nom i que era una sola associació fins que va intervindre l'Ajuntament, que en més de vint anys no havia fet res per els majors, dividint el poble.

    ResponElimina
  5. PREGUNTA: Quan toquen les campanes al poble, depenent de l'esdeveniment, toquen d'una forma diferent o d'una altra. Avui he vist a un programa que a certs pobles, les campanes inclus varien la forma de tocar per exemple, la mort d'un vell, d'un jove, etc... I també han parlat del "repic". Algú que entenga em pot explicar de quina forma sonen ací a Vallada quan és una boda, un bateig, una mort, etc... Gràcies!

    ResponElimina
  6. PREGUNTA: Yo tambien quiero aprovechar este apartado para resolver una duda. Me han pedido estos papeles "Certificado de imputaciones de IRPF expedidos por Hacienda (o en su caso, resumen de las declaraciones de la Renta)."
    Mi pregunta es: ¿Dónde pido esto? Tengo que ir a Hacienda en Xativa? Gracias.

    ResponElimina
  7. Resposta sobre els certificats tributaris:
    Es poden demanar personalment en l'oficina de l'Agència d'Administració Tributària de Xàtiva o qualsevol altra, i a través d'Internet, amb DNI o certificat electrònic.
    Tens la informació en aquest enllaç:
    https://www.agenciatributaria.gob.es/AEAT.sede/procedimientos/G306.shtml

    ResponElimina
  8. PREGUNTA: Han fet les proves de accés al lloc de coordinador de esports. ¿Qui ha sigut l'elegit? GRACIES

    ResponElimina
  9. PREGUNTA: és veritat que l'autobuset de l'estació al poble ja no està?

    ResponElimina
  10. RESPOSTA: Jo crec que no per què fa no res han repartit fulls sobre la modificació d'horaris o anulació d'alguns serveis. Aixina que se suposa que està en marxa, no?

    ResponElimina
  11. RESPOSTA a "elTossal"

    Han sigut suprimits dos horaris per falta d'usuaris, La resta, continua funcionant.

    ResponElimina
  12. Acabe de vore un link per registrar les "Basses de reg" de la Comunitat Valenciana.
    No tinc ni idea de què va això, la meua encara la tinc per netejar, però si algú vol registrar-se-la, ahí va:
    http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos;jsessionid=QZJxPG5TG1J5RMfLrynpJGPnr2BHfN4fNZHnRpgJ23C7ZpG8JCRL!1159042768!1338276206434?id_proc=16358

    ResponElimina
  13. RESPOSTA: sempre que superen els 5 metres de fonda o 100.000m3 de capacitat, les nostres "bassetes" no son tan grans.

    ResponElimina
  14. Com va quedar el PLENO de l'ajuntament?
    No heu posat el l'acta. es pot vore en la web del psoe o en la de l'ajuntament?

    ResponElimina
  15. RESPOSTA al Tossal: No podem posar l'acta de l'últim Plé celebrat a l'Ajuntament, perque encara no la tenim. Normalment, ens donen l'acta quan ens convoquen per a un proper Plé.
    També voldría aclarir que els Plens ordinaris es celebren cada dos mesos, no cada mes com es va dir en una entrada aci al bloc. Per tant, per als que voleu fer algún tipus de seguiment, dir-vos que el proper Plé Ordinari, tocara l'últim dimarts del mes de Juliol.
    El Plens Extraòrdinaris poden ser convocats sempre que vullga u ho necessite l'equip de govern.

    ResponElimina
  16. Gràcies, MªJosé. És que jo no puc anar, però m'agradaria estar un poc al dia en les coses que passen pel poble perquè crec que són molt importants i ens afecten en el dia a dia
    Em pensava que igual tindríeu una web o algun lloc per comentr en general què van dir o si es va decidir alguna cosa important
    Artra veig que Alan ha dimitit i no sé com afecta al funcionament del govern del poble. Igual és indiferent la seua funció, o igual no, com a mínim és una persona que saluda i contesta quan li parles de normal, ni idea
    Això vull dir, que la gent del poble no sabem com va això i conforme està el panorama de crisis i rescats i mandangues ja no sabem per a on va el tall
    Gràcies!

    ResponElimina
  17. hi hà molts temes a l'Ajuntament que per la seua complexitat no es poden explicar de manera ràpida i sencilla. No obstant, els socialistes estem la majoria de dissabtes a la seu i ens encantaria que us acostareu per preguntar tot el que voleu. Tot allò que no sabem, ho averiguarem. Moltes gràcies

    ResponElimina
  18. Hola, algú sap si es pot fer acampa al àrea recreativa?

    ResponElimina
  19. PREGUNTA: si segons ix en els diaris el poble està endeutat i apunt de subhastar Vallpark, com és que en el programa de festes continuem pagant vaca de matí, de vesprà i de nit com si sobraren els diners.
    La meua reflexió és, per què no anulen les vaques de de matí (3 dies) i amb ixos diners fem front al deute o paguem altres coses com l'autobús a l'estació, cursos per a gent en paro, guarderies, ajuda a dependents etc etc??
    O és que la vaca és més important?
    Els tallers de xiquets poden ser de matí i tots contents: els joves a dormir, els grans a comprar i de dinar amb la família i a la nit ben desperts per anar a ballar, que es veu que ballar cura tots els maldecaps

    ResponElimina
  20. PREGUNTA: Per què han ajuntat els dos últims dies de festes en un dia no més?

    ResponElimina
  21. PREGUNTA: últimament estan enviant cartetes demanant dinerets. Ara diuen que és per al "FEM", que si hi ha un consorci o nosequè per al tractament de residus, que si reciclem molt o poc, però... com és que a cada poble paguen un import diferent? això és legal o hem de protestar?

    ResponElimina
  22. REPREGUNTA: Hola Tossal, a mi també m'agradaria saber-ne més sobre este tema. Hi han unes cues impressionants a correus, i la gent està molt recremada, sobre tot perquè no entenen (no se si açò és cert) perquè si paguem la Basura i en aquest preu ja hi ha un impost per al reciclatge, ara ens venen amb aquest altre impost... Més de 60 euros a l'any!
    Algú sap què passaria si ens neguem a pagar?
    No reciclarien el nostre fem?

    ResponElimina
  23. PREGUNTA sobre INTERNET:
    Porte més de deu anys de contrat de mòbil a Telefònica (ara Movistar) i ara que veig que a més de mantindre a Zaplana he de donar beneficis al "señor Rarto", que té més diners que pesa, estic plantejant-me canviar de companyia.
    El problema és la cobertura, o no, no ho sé, perquè movistar en té prou en la caseta i en la serra.
    Sabeu si altres companyies com Orange o Jazztel funcionen bé en Vallada? Vull canviar però necessite saber qui té més cobertura, encara que pague un poquet més, com a mínim em podria quedar la consciència més tranquil·la si crec que no estic alimentant a gent que no necessita treballar perquè ja és prou rica en esta vida!

    ResponElimina
  24. Jo tinc Orange i va be pel poble, no he tingut cap problema.
    Que jo recorde ara, quan estas pels sumiders i eixa zona, no hi ha cobertura...
    Fes com jo, que cada any i mig em canvie.
    Total, tots són iguals i quan no et fan una, et fan una altra i acabes pagant el mateix...

    ResponElimina
  25. Referent a l'entrada 18 de juny de 2012 1.23.
    Dir li a Mª Jose Tortosa que si hi vaig a informar-me a la vostra seu els dissabtes i me veu algú del veinat puc tindre molts problemes.

    De totes maneres gràcies per l'invitació.

    ResponElimina
  26. Xe! Estes coses son les que a mi em tenen intrigat... Quins problemes? Quins mitjans te aquest equip de govern per clavar-li tanta por a la gent?!

    ResponElimina
  27. Si capitan Pescanova.. Tu saps els tentacles que té aquesta gent? per tal de fer-te mal!. I teu dic jo que he passat molts mals de caps i amenaces.

    Salutacions.

    ResponElimina
  28. TINC UN DUBTE... PER QUE A DIMITIT EL SEGON ALCALDE ?

    ResponElimina
  29. PREGUNTA:
    He sentit dir que els del BANJO tornen a obrir
    Algú sap si és veritat??

    ResponElimina
  30. RESPOSTA: Sí, és cert.

    ResponElimina
  31. M'alegre molt, un lloc més per anar a fer-te un cafenet o el que siga, sobretot en festes, darrere de la barrera de sant Ramon.

    ResponElimina
  32. RUMORE, RUMORE: és veritat que Perales està contemplant la possibilitat de presentar la seua dimissió esta temporada primavera-estiu 2013 o estic somiant??

    ResponElimina
  33. PREGUNTA: ¿Algu pot fer un resum clar y simple (per a tontos), de les fulles que ha repartit el alcalde parlant de Valpark? Gracies

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.