dijous, 8 de setembre del 2011

Propostes un tant divertides.

   
    Ens ha arribat un mail un tant "interessant", el qual vos deixem ací.


     Acabem d'estrenar el mes de setembre i de les estimades vacances tan sols ens queda l'agradable record. Estem en un mes en el qual la depressió post-vacacional fa presa fàcil en molts de nosaltres, per la qual cosa decidim omplir la nostra ment de bons propòsits per a la nova temporada o recuperar assignatures pendents; anar al gimnàs, fer un curset d'anglés, llegir alguns llibres... La llista es ben variada segons els gustos personals de cadascú.
     Però i amb el sexe? Quants de vosaltres tingueu asignatures pendents o propòsits per a esta temporada? Ha sigut el tema d'avui de matí a la cadena Ser. Els oïents han dit algunes assignatures pendents un tant divertides:
     -Fer-ho en una esglèsia, en uns servicis públics, -en el cas d'alguns homes- que la parella els busque el punt g, per a homes solters que els regalen algun joguet sexual, una masturbació col·lectiva siga entre amics i amigues o desconeguts com si d'un botelló es tractarà, fer un trío, encara que esta última opció pareix que agrada més al homes que a les dones i clar des del punt de vista masclista sempre amb dos dones. Tingueu algunes  dones la fantasia de fer un trio amb dos homes?
     En quan a les bones propostes es poden fer jocs. Un d'ell seria en 4 sobres s'escriuen dos propostes sexuals de cada membre de la parella, un tria un sobre i l'altre un sobre de l'altre membre el que ixca és el que va a predominar eixe mes. Exemples:
    -Més sexe oral.
    -Deixar els xiquets una vesprada a la setmana en ca els iaios per poder fer sexe tranquils.
    -I tot el que vos pase pel cap, ja que el sexe és tan natural com la vida mateixa al temps que és un dels jocs dels adults i no tan adults.
     Que gaudiu molt del sexe i passeu bonestes festes de moros i cristians.

3 comentaris:

  1. tu ke vols que tornem com quan erem xicotest a les cabanyetes a fermos palles a vore qui la te mes llarga i mes grosa mira este te pels latre no lix la cabota del tot aqulel ja li ix la lleta`
    Pallús.

    ResponElimina
  2. Este comentari es prou mal sonant i vulgar .Pense que no es molt coherent .
    GRACIES.

    ResponElimina
  3. Dona, aporta una visió del que es demana en l'entrada: "una masturbació col·lectiva siga entre amics i amigues o desconeguts com si d'un botelló es tractarà".
    Respecte del lèxic emprat, fa una mostra de la nostra ampla dolça i tendra llengua. Potser tu no les utilitzes en púbic però qui sap si en privat.
    Moltíssimes generacions de valladins han tingut les seues primerenques experiències sexuals d'eixa manera, en grup. Ara a la vellea ja no és igual, ens hem tornat més primmirats i tanmateix més idiotes.
    Llengua viva.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.