diumenge, 9 d’octubre del 2011

Comarques en blanc i negre.

         
    Al següent enllaç hi trobareu la informació sobre esta interessant exposició de fotografia a Moixent.http://www.teuladi.es/evento-15223-comarques-en-blanc-i-negre-moixent.html.
    

2 comentaris:

  1. Amic dels llibres, saps com s'ha organitzat l'exposició? com s'ha contactat amb el Museu d'Etnologia?
    Quan es va iniciar la biografia col·lectiva de Cento el Dioso vaig comentar que podria ser interesant que les persones que guarden fotos fetes pel tio Cento les aportaren per tal de conservar-ne una còpia digitalitzada al Museu del poble. També qualsevol foto del poble o de persones que aporte informació sobre els edificis, els carrers, els treballs...
    Torne a llançar la idea..

    ResponElimina
  2. La notícia la donaren a la cadena SER. -No sé si va ser un projecte de la Diputació-. S'obrí un plaç per portar fotos antigues de la nostra comarca a una oficina de Xàtiva -no recorde quina-. Després de digitalitzar les còpies tornaven les fotos als seus propietaris. Al final el recull ha servit per fer una exposició itinerant.
    La teua idea és genial, ara només cal que la gent s'anime perquè hi haja un recull de fotos antigues.
    Per contactar amb el museu cercant através d'internet supose que no serà difícil, jo no he porvat.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.