dimarts, 11 d’octubre del 2011

En resposta a la amable invitació

En resposta a la amable invitació d’alguns comentaris a que diga el meu parer sobre el nou auto del jutge Montero, he de dir que no veig res a comentar. El jutge Montero, fidel a la dita castellana de “sostenella y no enmendalla”, ha sigut coherent amb ell mateix ratificant el que va dir abans. La qual cosa no fa variar ni una coma la meua opinió expressada en els escrits “Legalitat i justícia” i “Sentit comú i un poc de vergonya”. El que sí puc fer és recomanar llegir alguna cosa sobre el jutge Juan Montero, picant sobre el seu nom, o veure alguna cosa de l’estat de la justícia al nostre país picant ací. Salut


Iron Maiden

7 comentaris:

  1. Hola Iron;
    Deus d'entendre que aquesta gent, no té cap amplitud de mires. Que miren per una palleta, i que ho filtren tot per veure sols el que volen veure.
    El títol de la teua entrada no deuria ser eixe, si no "Amable resposta a una rabiosa explicació".
    Lamentablement, Iron, la història es repetirà, i de nou, rebràs rabiosos comentaris de gent d'aquest tipus.
    Les teues entrades de "Legalitat i justícia" i "Sentit comú i poca vergonya". Són de lo milloret que s'ha escrit ací.

    ResponElimina
  2. He estat pensant que contestar a la invitació per a "rebatre la sentència" del jutge Montero que em fa Joan Francesc Giner Giner sols serviria per a alimentar un debat que no és el que jo participava.
    Mai he rebatit resolucions judicials, no tinc la formació necessaria.
    Encara que com ciutadana em sorprenen i, fins i tot, m'ofenen algunes, com la ben recent del jutge del Olmo, la que conclou que dir "zorra" a una dona és qualificar-la d'astuta, ignorant el que diu el que, d'altra banda, es considera poc menys que paraula divina, vull dir el diccionari de la RAE.
    Els meus comentaris no eren per a rebatre, sinò per a manifestar la meua perplexitat davant algunes resolucions i procediments de la justícia i, sobretot, per a posar en evidència que hi ha unes persones enmig que no haurien de ser moneda de canvi, les persones grans del poble.
    Demanar bona voluntat és el que volia i és el que vullc.
    Crec que també en això coincidia amb Iron Maiden

    ResponElimina
  3. Es insultant el teu atreviment IRON.El currículum del home este Juan Montero Aroca es de lo mes brillant de Espanya. Deixe a continuació el enllaç per al que vullga consultar-lo:

    http://www.institutoderechoprocesal.org/upload/biblio/personas/C.V._Juan_Montero_Aroca_revistas.pdf.

    No ni ha mes sego que el que no vol vorer.La millor forma de definir-te es dir-te SIMPLE I PERVERS.Afortunadament abunda mes la bona gent.

    ResponElimina
  4. Per lo que respecta a Luisa Marina.Les resolucions judicials son lo que son i prou.Joan esta de acord en tu ;Josep F.Giner sols en la unitat dels vells i de tot lo Mon.

    ResponElimina
  5. Hay quien ve la paja en el ojo ajeno y no la viga en el suyo.
    Siempre ante la falta de argumentos, se tiende a "matar al mensajero", gritar, y/o descalificar física o intelectualmente al adversario.
    Debo recordar que el sr. Luna fue absuelto, o como en el caso que nos ocupa, también se desestimó la denuncia. Por lo tanto, el argumentario de juez anti PSOE no lo veo.
    Por lo que respecta a la referencia V. Navarro no hay desperdicio: critica al tribunal supremo por ilegalidad a batasuna. Si no lo tengo mal entendido, aún existe una banda terrorista que te pega un tiro si opinas diferente a ellos. Batasuna a aprovechado para coaccionar (ídem que ildu) al libre pensamiento la vinculación con la banda.
    Por último, en cuanto al "auto" del juez, creo que le dice al denunciante que la vía penal no era el camino para este asunto sino la vía contencioso-administrativa. Sin embargo, el denunciante si ha podido incurrir en falsificación de documento.
    Espero que mis rabiosos comentarios, por si soy gente de ese tipo, no molesten a nadie.
    Por otra parte, Maria. Respeto para los mayores y para todos. Montar todo este follón por ser incompatible la presidencia de los jubilados con un puesto político.

    ResponElimina
  6. Iron Maiden tan sols veu superat el seu atreviment per la seua ignorància.
    Sincerament crec que ha quedat tot tan clar que no mereix més comentaris.
    La justícia ha posat a cadascú en el seu lloc i a Perales per la seua mala fe la condenat a pagar les costes.

    ¿ Qué més voleu ?

    ResponElimina
  7. Demane disculpes a Josep Francesc Giner Giner per haver-me equivocat al escriure el seu nom.
    Les persones que no pensem el mateix no som cecs, mirem amb un altra mirada i posem la llum en coses diferents.
    Mai diria que ell, o Uroboros, o Aprendiz son perversos.
    No crec que la veritat absoluta la tinc jo, perquè no crec que la tinga ningú.
    Sobre l'Auto de Montero, Josep Francesc, que és persona llegida i lectora, convindrà que ben redactat no ho està, hi ha comes i punts que, simplement, s'han deixat caure (comentari irònic i no malintencionat).
    Montero és un magistrat considerat conservador, tinga el currículum que tinga, com conservador és el jutge José Flors, que ha processat a Camps. La seua adscripció a la Asociación Profesional de la Magistratura ho corrobora.
    Sobre l'enllaç a l'article de Vicenç Navarro sobre la justícia, dir que visquem en un país en el que es poden mantindre opinions discrepats. I em felicite perquè siga així.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.