divendres, 7 d’octubre del 2011

Esdeveniments lúdic-culturals per aquest cap de setmana a Vallada.

 DISSABTE 8 D'OCTUBRE 

Dia mundial de les aus a la Biblioteca: Xarrades i tallers per didàctics i lúdics per a tots el públics i els més menuts.


Campionat de truc al Centre Juvenil.


Exposició de les pintures participants al VII concurs de pintura ràpida de Vallada:
  • Dissabte 8 de 18 a 20:30h.
  • Diumenge 9 de 11:30 a 13:30h.
DIUMENGE 9 D'OCTUBRE

Concentració de bicicletes i recorregut pel poble: Eixida a les 11:30h. des de el carrer 9 d'Octubre fins la Plaça de la Pau.


Cucanyes a les 12h. a la Plaça de la Pau.

16 comentaris:

  1. Si açò és una programació cultural i lúdica, arre gos.

    ¡ Que pobret !

    Açò no arriba a ser ni d'aldea.

    Fer riure.

    ¡Que nivell! Per això val més no fer res.

    ResponElimina
  2. Aneu espallet no li agarre algú un achuchó en el traiecte des del carrer 9 d'octubre fins a la plaça la Pau.

    ¡ Che quin asgarro !

    ResponElimina
  3. ¿ Cóm podeu qualificar d'esdeveniments esta cutre programació ?

    ResponElimina
  4. Heu oblidat el campionat de truc d'aquesta vesprada, jeje !! Al final s'han apuntat 12 parelles, que no està gens malament, a veure si l'any que ve en són moltes més !! Un salut !!

    ResponElimina
  5. Ja, ja ja, ja.
    Que me destornille!

    ResponElimina
  6. Per a "Valladina": si ho consideres tan pobre et convide amablement a què l'any que ve organitzes tu una fabulosa, rica, completa i variada programació que no siga "d'aldea". Els col·lectius que han organitzat els actes han dedicat temps i esforç per oferir alguna cosa al poble sense obtindre res a canvi. Què has fet tu? Només cal mirar el teu comentari ("val més no fer res") per saber que efectivament, tu no has fet absolutament res i probablement no ho faràs mai. Per a Uroboros, més del mateix.

    Per a "EL CHE", el recorregut en bici és més que res una xicoteta concentració per reivindicar aquest mitjà de transport net i saludable per dins del poble, per vore si ens oblidem tots un poc d'agafar el cotxe per anar d'açí al cantó (ja que com bé dius no ens agafarà cap "achuchó" si ho fem en bici). De totes maneres el recorregut entre el 9 d'Octubre i la Plaça la Pau no és el més curt possible, és un recorregut per tot el poble, però evidentment no es tracta de guanyar el Tour o de fer una carrera de 10 km.

    I per a "Descollonat", bé al menys tu t'has divertit llegint la programació no? Nosaltres ho farem aquesta vesprada fent unes partidetes de truc.

    Què fàcil és, com es diu per açí, "torejar des de la barrera" !!

    Un salut!

    ResponElimina
  7. Pos sí, xica, jugar al truc i anar en bici és lúdic, aprendre coses sobre les aus, fer tallers als xiquets i la pintura és cultura!!
    Pel que fa a "arre gos", no volem "el perro del hortelano" passejant pel poble. Tota iniciativa de qui siga és molt d'agrair, perquè els anya anteriors no sé què han fet.
    Moltes moltes gràcies als uqe organitzen "esdeveniments", o siga, coses que passen al poble, perque volem celebrar la nostra festa!!!

    ResponElimina
  8. Uroboros,

    Serà cutre pero quen governaven atres en els carrers nomes que niava pols, i lo mes paregut a una cosa cultural era la observació voluntaria per part de tot el poble de les estrelles del cel per la nit, si no estava nugol.

    Poc a poc es fa una paret, perque antes de ser paret son quatre blocs calavts en terra. Ben cutres. Pero tira, poquet a poquet i a pesar dels que tiren mala bava farem la paret.

    ResponElimina
  9. Quina ràbia no poder estar demà per fer el recorregut en bicicleta... a mi la bici em perd...
    Passeu-ho be!

    NO CONTAMINA, NI GASTA GASOLINA! ;-)

    ResponElimina
  10. MOlt ben dit Joan. Cal fer callar amb arguments com els teus a aquest tipus de gentola, perque sols vejent els vostres comentaris m´entren arcades, el que no teniu es vergonya, però bé. Joan vos a dónat una bona contestació encara que ha sigut molt educat perque vosaltres com a maleducats que sou es mereixeu que vos tracten d´igual forma.

    ResponElimina
  11. La resposta és més simple que la que ha donat Joan, Batiste: Sols cal mirar el programeta per aquest cap de setmana:

    Dia mundial de les aus a la Biblioteca: Xarrades i tallers per didàctics i lúdics per a tots el públics i els més menuts.

    Final del concurs de fotografia Vila de Vallada.

    Campionat de truc al Centre Juvenil.

    Exposició de les pintures participants al VII concurs de pintura ràpida de Vallada:

    Concentració de bicicletes i recorregut pel poble.

    Cucanyes a la plaça la Pau.
    _______________________________________
    Quants anys feia que no passava açò al nostre poble? Tant de moviment i tantes iniciatives? I el més important: Amb presupost quasi de 0 Euros, si no amb ganes, il·lusió i participació.

    Un fort aplaudiment i la meua total admiració per a tots els que esteu fent aquestes activitats!

    ResponElimina
  12. Ha sigut un mati divertit , entretengut ...
    els xiquets i no tan xiquets ens agradat molt
    enhorabona a'Ajuntament, Serra Grossa,Assamblea de jovens i atots en general...
    gracies.

    ResponElimina
  13. Tindre iniciativa per a fer coses i dur-les a terme lloable, passar de tot i no participar resulta frustrant per al qui ho organitza, criticar allò que es fa i pensar que si ho fan és perquè guanyen diners quan és fa per voluntat o plaer resulta molt comú. Més col·laborar i aportar idees i menys criticar que així ens va!

    ResponElimina
  14. Felicitacions a totes les entitats, associacions i persones que heu participat.
    I molts ànims!!
    El trellat, l'explicació, el bon tractament, la capacitat de participar i treballar sense més interés que fer poble, potser coste d'entendre a alguns, però per a altres és el que ens fa tindre il·lusió i confiança.

    ResponElimina
  15. Si haguerem fet una misa i una provesó ningú mos criticaria. Les crítiques que s'han recibit volen dir que anem pel bon camí. Avant pues

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.