dimarts, 18 d’octubre del 2011

Xavi Castillo a Vallada!

Des de SON ALISON ens arriba aquest comunicat:

Volem informar que el gran monologuista Xavi Castillo ve a Vallada.
Per a ser exactes a la SALA SON ALISON.
L'espetacle es realitzarà el dia 29 de Desembre.
Anirem donant més informació.
"Esta-te atent"!!





25 comentaris:

  1. Hombre que decir de este gran artista, considerado como uno de los iconos de la burla política actual. Por lo que respecta a su actuación en la sala Son Alison de Vallada y conociendo la propia sala, lo considero falto de espacio por la cantidad de gente que mueve este señor..no creo que madure esta iniciativa debido a que si el propio Xavi tiene la oportunidad y creo que la tendrá de ver las instalaciones previo a la actuación, lo mas seguro que se lo piense 2 veces antes de venir, no obstante como este fenómeno la lia allá donde vá a lo mejor no veo un inconveniente el reducido aforo del que dispondrá. De una cosa estoy seguro, que si viene a nuestro municipio allí estaré partiéndome de risa y pasandomelo fenomenal!!


    Ante todo Amunt Xavi Castillo..todo un crack!!!!

    ResponElimina
  2. Felicitats a Son Alison per esta iniciativa, jo crec que eixa és la línia que els establiments i locals d'oci i música han de dur a terme: una programació diversificada i tematitzada, amb espectacles de qualitat i innovadors, que sumen un plus a l'oferta habitual. Allí estarem a vore el nostre Xavi, una de les poques coses bones que ens queden als valencians en este malaguanyat país nostre. Amunt Xavi!!

    ResponElimina
  3. Tens molta rao Simó:
    El proxim que podrien fer els locals d´oci de Valla,per a ser diversos,tematics i amb espectacles de cualitat, seria presentar. Camisa Blanca de Gonzalez Pons.
    Estic convensut que el semblaria extraordinari, a tu i a tots el Valencians, tant del nort (Catalans) com a nosaltres.
    Salut i si ve l´Esteve alli estarem.

    ResponElimina
  4. relamente no se que tendria que presentar aqui Gonzalez Pons, porque lo he leido y es , como solemos decir, un ladrillo infumable, con un lenguaje bastante relamido y que hace que el libro sea pesado.

    ResponElimina
  5. Jajajaja,¡que bó!talco de ausonia.Jo no entenc de monologistes,pero el que si se es que el tal xavi castillo sols ataca als de dretes.¿I si el son alison portara un altre com xavi que atacara sols als d'esquerres?.Segurament ja no li pareixeria tan be a Simonet.¿De quina programació diversificada i tematitzada parles Simón?.¿De un que sols OFEN als d'un "palo"?.Dic jo que lo llogic,(segons tu eu plantetjes) sería que OFENGUERA tant a uns com als altres,no?.
    PD:Cada vegada em caus mes bé Simó.
    "Pero no teu cregues",jaja.

    ResponElimina
  6. Sincerament, Amaral, jo tampoc entenc de monologistes, però sí d'humor i Xavi em fa riure.
    Jo vull creure que humoristes com Xavi, utilitzen l'humor contra aquells que ens governen malament, siguen del color que siguen. En el nostre cas, als valencians, ens governa la dreta, així que Xavi es clava en la dreta (sobre tot, però també té per altres...).
    Xavi no no més es limita als polítics, també l'església ix ferida amb els seus atacs. Què és l'església? També de dretes?
    Va Ausonia, no sigues tan pejiguera... Segur que si vas, et mors de riure parle de qui parle, perquè el que diu Xavi, són veritats com a punys (exagerades, val...), però veritats.
    Ah! Pots aprofitar aquesta entrada per a recomanar al de Sonalison un humorista d'eixos que dius que ataquen als d'esquerra, així hi haurà de tot un poc.
    Salutacions.

    ResponElimina
  7. La veritat és que estic ja un poc més que fartet de personatges patètics que, com Talco de Ausonia i Amaral, i altres que molt probablement són la mateixa persona infame que s'oculta darrere de diversos pseudònims, no tenen una altra preocupació i motivació vital que estar contínuament atacant-me personalment i provant inútilment de fer sang. I ara sí, respondré en legítima defensa, que ja n'hi ha prou. Són reprimits i acomplexats perversos, plens de rancor, que no tenen la valentia de descobrir-se públicament, manifestar lliurement la seua opinió amb nom i cognoms i encetar un debat obert sense llançar-se sobre algú obsessivament ni usar-lo de boc expiatori de la seua persecució malaltissa. La covardia i la misèria personal van sovint de la mà. I mira, aprofitant la proposta de recuperar el vocabulari valladí genuí i tradicional, he de dir que esta classe de borinots i tararots, criats panxacontents d'un tall de senyors feudals que s'han quedat sense castell, que a voltes no poden suportar la frustració de vore els seus amos a l'oposició sense poder omplir-los el pap ni partir-se el pollastre, i esclaten la seua impotència edípica en rabietes infantils, són una arjama de bocuts i morrals, una espècie de descervellats que no fan més que sumar tota la fel pudenta que porten dins. A mi, Amaral, em parles amb respecte i educació, patracol, llimac, i fins que no sàpies escriure dignament sense ferir la vista val més que calles i vages a l'escola. Però tu qui eres, palloc, per a clavar-te amb mi i fer interpretacions del que pense o deixe de pensar? A mi què m'importa com et caic, borra de matalaf? Quina culpa tinc jo que sigues fadrinet i encara no sàpies llegir ni escriure? Ja m'agradaria a mi que l'oferta cultural i d'oci al poble fóra plural i variada, i que es fera ací la presentació del llibre del González Pons, i de molts altres llibres, autors, espectacles, debats, xarrades i propostes culturals de totes les tendències ideològiques. Perquè això seria el símptoma desitjat d'una vida cultural i democràtica més plena i madura. Per això, Amaral i tota la rècua de capellanets darrere dels quals hi ha la mateixa persona, és l'última volta que conteste una provocació vostra i demane als administradors que moderen esta classe d'atacs personals directes que sempre provenen de la mateixa banda i creen un clima d'hostilitat innecessari.

    ResponElimina
  8. Si aço es normal,que vinga Deu,Alá,o eixe en el que cregueu els bunyols, i que eu vetja. PRIMER:Anem a vorer,¡listo!,ja estas enumerantme tots els insults que hasta ara t'ha dit jo,AMARAL,que no se d'aon t'has tret que tinc varios pseudonims,tal vegada eu has somniat,jo soc jo i prou.Hasta aón jo sé(perque segons tu,no se ni llegir ni escriure),lo únic que t'ha dit es que em caus mal.¿Que pasa,que per a dirigirse a tu t'hem d'adorar?.A vore si eu entens,¡que no es pot caure be a tot lo món!,aceptau o no madurarás mai.
    SEGÓN:Em pareix, de ser lo més hipócrita i lo més tirat,demanar als administradors que moderen els "atacs personals directes,que provinguen de la mateixa banda",o siga si son de l'altra,no.¡ole,ole iole!,que li donen la orella i el rabo.
    TERCER:Ni tinc amo,ni el tindré mai,com tampoc depenc de ningú,tal vegada t'has confós,"porque se cree el ladrón que todos son de su misma condición".I si no dic qui soc realment es per que no em dona la gana,i punt.
    CUART:Tú demanes respecte per a tú als demés,i tú no li en tens a ningú.Eres un tiparraco sense escrupols,ofenedor i dictaor que et creus que tens sempre posesió de la paraula, i lo més GROS,que sempre creus que tens RAÓ,i no admets cap critica ni cap debat,ataques,ataques i ataques,eixos són els teus arguments.En lo que a mi respecta,t'he de dir que no m'ofens gens dienme que no se llegir ni escriure i que no tinc cultura,potser en lo de cultura tingues part de raó,perque no tinc cap carrera,sols el graduat,en lo de llegir t'equivoques,m'agrada molt llegir i entenc perfectement el que "llixc",no se si está ben escrit,(em dona igüal),tal volta en l'escriptura falle un poc per que jo he estudiat en castellà,pero posaría la má en el foc i no em cremariá a que tot lo món enten el que escric,¡hasta tú!.No se tú la carrera de "maestrillo" aón collons l'has estudiat, pero t'agrairia que meu digueres per no enviar als meus fills mai en la vida.Entre altres coses perque deuen haberte ensenyat molt a llegir i a escriure,pero dels valors humans i del respecte a les persones,res de res.Preferixc ser una PERSONA inculta que un DESALMAT cult.
    PER ÜLTIM:Senc moltísim els "insults" que he escrit,i eu senc per respecte a la gent del bloc,pero es que em pareix que es injust lo que este tío fa,creu que ell,si pot insultar a qui vol, pero els demés no li poden dir res a ell.Per a demostraro vaig a enumerar-vos tots els insults que ell m'ha dedicat ,(I ELS ADMINISTRADORS LI EU HAN PUBLICAT)i si lleguiu,(SI ES QUE ELS ADMINISTRADORS EU PUBLIQUEN),el meu escrit de ara i el de ahir a les 19:36,jusgueu,incluits també els administradors si t'he dret a demanar respecte,o per altra banda lo que ha de fer es demanar perdó.
    DEDICATORIES PERSONALS:
    1.REPRIMIT
    2.ACOMPLEXAT PERVERS
    3.COBART
    4.MISERABLE
    5.BORINOT
    6.TARAROT
    7.BOCUT
    8.MORRAL
    9.DESCERVELLAT
    I per a acabar,ja mes "lait",PATRACOL,LLIMAC,PALLOC I BORRA DE MATALAF.
    PD:Per si aço no fora poc,llansa la pedra i amaga la mà,dient que no contestará,aixo si es de ser cobart.

    ResponElimina
  9. Pobreta Amaral....


    Ara resulta que el mal és Simó, doncs esteu molt equivocats!! Jo conec prou be Simó, i quant parla o millor dit escriu o fa de molt bona educació. El que passa que si a un no paren de arrear-li canya doncs és tindrà que defendre.

    Enhorabona Simó. No el deixe que te fagen mal. Que tens recursos per a tots.

    Pd. En el mateix ring uns a cara coberta i altre a cara descoberte sempre apostaré per la cara descoberte.

    ResponElimina
  10. En primer lloc, gracies Amaral per resumir el panflet del Simó.
    Jo no estic jens capacitat per a llegir tanta cultura i educació, per lo tant no acabe de llegir lo del erudit de Simó.
    Pero una cosa vull dir TU SIMO GASTES ES SEUDONIMS O ANOMINS CUANT ET INTERESA I CUANT NO POSES EL TEU NOM.
    GUAPET.
    ¿Per cert saps si ja san tornat els documents furtats de l´arxiu municipal?
    LO NORMAL SERA QUE ASO NO ES PUBLIQUE PERO FORA DE ACI SEGUR.

    ResponElimina
  11. Una volta més, he de lamentar que resulta impossible expressar amb normalitat les opinions i reflexions pròpies sense haver de ser contínuament interpel·lat irrespectuosament des de la desqualificació i l'atac permanent de persones que estan al bloc precisament per a això: per a fustigar i assetjar les persones que no els convenen i les entrades i comentaris que són contraris a les seues idees i pretensions. No és possible el debat racional i la confrontació assossegada perquè és una contesa profundament desigual entre qui s'exposa personalment amb nom i cognoms i qui s'oculta en la protecció absoluta de l'anonimat. Sense igualtat de condicions, sense equitat, la partida no pot jugar-se justament. És més que manifest que els atacs i les provocacions sempre comencen en la mateixa banda, sempre són els mateixos els qui llancen la primera agressió intencionadament per encendre un vesper interessat que a ells els interessa perquè crea un clima d'hostilitat que violenta i anul·la el discurs racional, deslegitima el contrincant, invalida els seus arguments i degrada la imatge que projecta sobre els lectors. I, com diu el refrany castellà, "A río revuelto, ganancia de pescadores". És la seua estratègia perversa i en el seu joc brut sempre guanyen ells. Alguns pensaran que eixa és una percepció exagerada i catastrofista que potser no es correspon amb la realitat; però la veritat és que no és el mateix proposar una endevinalla, parlar de la flora autòctona o fer la predicció meteorològica que plantejar debats i reflexions ideologicopolítics en este àmbit local tan restringit. Mentres les col·laboracions giren entorn de temes que estes persones consideren irrellevants o banals, diguem-ne inofensius o innocents, decidiran no intervindre i mantindre's simplement expectants i a l'aguait, senzillament perquè els temes no els interessen ni els importen, els desconeixen i no hi tenen res a dir. Però si algú s'atrevix a plantejar alguna qüestió de contingut ideològic o polític, en el bon sentit d'eixos dos termes, ahí estan ells per a llançar-se veloçment a sobre de tal negligent i blocar qualsevol debat dialèctic al respecte. Podríem haver parlat a favor i en contra de l'humor crític i corrosiu de Xavi, dels temes que tracta i dels motius de l'èxit dels seus espectacles, de la societat valenciana actual i dels factors que fan que puguem parodiar-la o caricaturitzar-la fàcilment, de la percepció que tenim els valencians de nosaltres mateixos i de la imatge i els estereotips que projectem a l'exterior... En fi, podríem haver discutit sanament de moltes coses i ens podríem haver enriquit mútuament entre tots. Però no és possible perquè alguns no volen i traslladen de seguida la qüestió al terreny personal. I aconseguixen dinamitar el debat. Iron Maiden ho sap bé i admire el seu coratge de continuar fent-nos reflexionar sobre tants coses interessants i alhora susceptibles de discussió i anàlisi.
    No entraré a respondre ni valorar els últims comentaris d'estes persones, que simplement ignore i considere aboslutament alienes a l'esperit i la voluntat de promoure la informació i reflexió pública, la participació ciutadana i la democràcia del bloc. Amics administradors del bloc, no puc deixar de reconéixer i agrair la ingent i noble tasca que dueu a terme i que, junt amb l'expectstiva de futurs canvis polítics en l'àmbit local, estigueu segurs que produirà els seus fruits i aconseguirem alçar a Vallada un altra societat més madura, democràtica i de convivència. Mentrestant, i ja de manera definitiva perquè no es pot negar que ho he intentat amb totes les forces, no puc continuar exposant-me a una persecució permanent i pública injusta, i no puc fer més que abandonar la meua participació personal en el bloc, al qual desitge tots els èxits i satisfaccions que mereix i que de segur obtindrà.

    ResponElimina
  12. es que Simó amb tu eu tenen mol facil, entres al drap enseguideta. si fa por dirte bondia pel carrer. Toni Colomer

    ResponElimina
  13. Per favor, uns i altres, controleu els vostres instints en benefici de tots, i més dels que fan possible que el blog vaja avant. Podríem parlar tots i totes sense amagar-nos si ens respectarem com ens han ensenyat en casa, perque jo em pense que en totes les cases del poble la gent no es tracta aixina, no??

    XAVI CASTILLO: La primera volta que el vaig vore un poc més i em muic, allò no parava d'insultar a totcristovivient, ell inclòs, no cregueu! Em pense que em va vore els ulls esbarrallats i tot. Ixa part no és la que em fa riure, no m'agrada. Però després, era l'espectacle del canvi climàtic i fa una interpretació de la terra sublim, igual que quan imita a Rita hiperbòlica, a Camps xuplant-se les galtes de la cara i trent els morros, a Alarte emparrat, al Papa en tanga, les falleretes d'Eduardo, la loteria de Fabra... amb el Rus se'n passa un poc, però ell sabrà, tampoc s'amaga, i es burla d'ell mateix quan conta com era la seua infancia a Alcoi.
    Així que, en conclusió, faré el que s'ha de fer, IGNORAR ELS INSULTS I DISFRUTAR DE L'ESPECTACLE, i això és el que demane als anònims i als no anònims, per favor, please!!!
    ALA, ANEM AL SONALISSON... no ho havia pensat, però pot ser una sala més per a concerts, monòlegs i el que siga.
    Gràcies, Vallada!

    ResponElimina
  14. Mira Simó,no digues que has intentat dialogar amb la gent perque aixo no es de veres.Al menys jo les voltes que he llegit comentaris teus com a poc han segut ofenedors,llevant de quant opines de "la flora autoctona o de les previsions metereologiques",segons dius tú.Recorda sino,el article que vas escriure que no deixaba molt ben parat al equip de gobern actual,més en concret,a Vicent,o als comentaris o escrits que feies des del PP abans de guanyar les eleccions,etc...No estic justificant el que ara siguen els del PP qui critiquen al bloc,pero si puc dir que d'alguna manera els entenc i els done la raó.S'han fartat de que gent com tú,es tractaren de lladres en amunt,(no tinc ganes de recordar les dedicatories que els escrieu),independentment de que siguen de veres o no.¿Per que ara si ells opinen se'ls tracta de aprofitosos e interesats?,¿acas els d'esquerres no eu eren quant eu feien?,no eu entenc,dieu que voleu igüaltat¿no?,pos sembla que la teoria se la sabeu pero la practica no la dugueu a terme.Creume que "independentment"de que em caiguen be o no,soc una persona que dialogue perfectament amb tot lo món,sempre dins del respecte,pero en el moment que m'el falten,reconec que soc una persona molt temperamental, o siga, que la faig antes que la pense,pero quant la pense,si l'he feta mal eu reconec i demane perdó.Tal volta no tenia que haber dit que em caíes mal,(la cual cosa no vol dir que no segueixca pensanto),no trove aont está el insult,pero per a que veges que ante tot soc persona,si t'he ofés et demane disculpes,¿serás capas tú de fer el mateix?.Si eu fas,tens la meua paraula que a partir d'ahi dialogarem.Tú desde esquerres i jo desde dretes.
    PD:Per cert jo també opine d'altres temes.

    ResponElimina
  15. Quina alegria senyors, es pot escriure sense perdre-li el respecte a ningú. Pensava que les ments privilegiades d'este bloc no tenien més vocabulari que el dels insults.

    Només una cosa més, és de lliure elecció usar un pseudònim o el nom propi. Clar està que a l'usar un nom propi pots resultar ser l'heroi d'entre els bloqueros amb la consegüent consideració pública. Però, també t'exposes al contrari, i que et puguen atacar.

    És el preu de la fama.

    ResponElimina
  16. Qué polèmics. A Espanya li falta un llarg camí per a ser un país seriós. Un clar reflexe d'açò són els comentaris vistos dalt. Dóna igual ser de dretes o d'esquerres, pensava que el 15M sensibilitzaria un poc més a la gent. Està vist que al nostre poble no.
    Pd: jo estava allí

    ResponElimina
  17. Xe! jo m'alegre que Xavi Castillo actue a Vallà. Ja ho ha fet a molts pobles propers de La Costera, la Vall d'Albaida i fins i tot a Anna. Això sí, quasi sempre en auditoris municipals i places grans i públiques. A València i Barcelona també disposa de grans espais com teatres.
    A madrid supose que no actua però no per motius politics, simplement és que allí no l'entenen.

    Lo lamentable és que ací no haja vingut abans.
    Qui vullga que el veja i qui no, no.
    Jo tampoc he anat a vore actes anteriors com intervencions a festes del president de Lo Rat penat, actuacions del Grupo de Danzas de "los xiquets del Carrer Sant Vicent", el Espiritu de Ermua, desfilada de la Legión etc, però no em queixe tot i estos venir a càrrec dels diners de tots els contribuents.
    Se li recrimina uns suposats insults per part de Simó però sols son CONTESTACIONS a alusions personals que li han fet desde l'anonímat.
    A mi m'ha fet molta gràcia eixe tipus de paraules com arjama de nosequé, borinot, bocut etc.
    Respecte a lo de "el preu de la fama" que comporta aguantar eixos atacs i alussions personals no estic gens ni miqueta d'acord.
    A Xavi Castillo el van atacar en Font la Figuera, un grup de borregos d'extrema dreta, això també seria "el preu de la fama"?
    Bé, qui vullga i puga que vaja al SonAlison i qui no que vaja a vore a l'Esteban Gonzalez Pons.

    ResponElimina
  18. Simó,no cal dir res més,tú mateix t'has delatat.T'ha oferit fer "borrón y cuenta nueva",pero está clar que tú no eu has volgut.No eres capaç de tindre un dialec de persones civilitzades amb gent que no pense com tú,no eu acceptes.¡Que trist!.Em dones llastima.Si no cambies d'actitut serás tota la vida un amargat.El que jo t'oferia no era anarnosen a fermos un café,ni a dinar junts,tan sols un dialec.¿Que ham de fer?,eixa es la diferencia entre tú i jo.
    PD:Pregaría que dugueres a terme el que has dit,(que no escriurás més a aquest bloc),al menys si fora jo,em donaría un temps de reflexió.Si no estás en pau amb tú mateix no estarás mai amb els demés.

    ResponElimina
  19. Hola Simó;
    Ja és la segona vegada que prens aquesta decisió i ho lamentem. També et demanem que no la dugues a terme i que ací sempre seràs benvingut.
    És cert que nosaltres sempre hem admirat (i animat) a qui escriu amb el seu nom (tal i com centenars de valladines i valladins ho fan a les xarxes socials), però també és cert que, donar opinions d'ideología política que poden donar lloc a refregues entre comentaristes i "escalfar" l'ambient, és una decisió molt delicada (i arriscada) si es fa amb un nom i cognoms.
    Això és "de caixò" i tu ja deuries saber-ho, per què t'ha passat sovint.
    Per damunt de tot, el que volem al bloc és que la gent participe, comente i s'enriquisca com a individu amb els diversos punts de vista que hi puga llegir al bloc. Però s'ha de ser llest i, emprar el nom personal per a unes coses, i un pseudònim per a altres perquè, al cap i a la fi, el que importa és el missatge i que aquest, es faça des de el respecte.
    Si finalment, es decideix opinar igualment amb nom i cognoms (cosa molt lloable) cal tenir molta cura i mesurar cada paraula, opinió i afirmació.
    És el que opinem de tot açò, i la nostra opinió, pot no coincidir amb tothom.
    Salutacions.

    ResponElimina
  20. Sols comentar un poc aquestes últimes intervencions:
    Al Simó, un 10, m´agrada la forma d´expressar-se i el missatge que trasmés.
    Als, Amaral i a Talco de Ausonia, ho diu tot la seua condició d´anònims, por a identificar-se, covardia, etc........ per què?.. potser els seus amos dicten i ells o elles escrigen? o bé és una forma de trasmetre el que els pperdedors volen trasmetre?..... la realitat? tots i totes la sabem, però cap ho vol dir.
    Josep R.

    ResponElimina
  21. Per fi he pogut posar-me al dia després d'unes setmanes amb molt de treball sense poder seguir el bloc.
    M'he trobat amb una bona notícia, l'actuació de Xavi Castillo, que uns agrada i altres no, però que crec que ningú pot negar la seua capacitat satírica i esperpèntica, qualitat tan valenciana, veritat?. Allí estaré per riure ben a gust.
    I una mala conseqüència, que Simó haja decidit no seguir participant al bloc, fart de atacs que arriben massa lluny, més enllà del que ell i qualsevol persona amb sentiments poden tolerar.
    Evidentment, qui hem decidit participar al bloc amb la nostra identitat encarem d'una banda això que algú ha anomenat "la fama", però també anem amb la motxilla ben carregada i és ben fàcil que els atacs es facen a la persona i no al que està expressant. I això ha passat amb Simò quasi sempre. No és el que diu o com ho diu, que conec poques persones amb tan bon domini del llenguatge i que tinguen la seua capacitat d'argumentar; és qui ho diu, Simò Colomer, arribant, fins i tot, al comentari tan desafortunat d'Amaral sobre el Déu dels bunyols (que fàcil és ofendre moltes persones quan un no té cara ni família coneguda!).
    La setmana passada llegia una col·laboració al bloc de fa un any que valorava la possibilitat que l'anonimat o el pseudònim donen per a expressar-se lliurement, donat que tots ens coneguem al poble i moltes vegades ens autocensurem. Em sembla legítima la opció, però no és la meua ni ha segut la de Simò, que hem preferit fer-nos responsables del que diguem i del que callem.
    Una pena que Simó calle, trobaré a faltar la seua intel·ligència..

    ResponElimina
  22. Anem a vorer,Josep R.,o més ben dit,ANòNIM,perque dir que eres Josep R. i no dir res,es el mateix,igüal de "COBART" eres tú que jo,perque hasta aon jo se,Amaral,també es un nom propi,no un pseudonim.
    Que digues que t'agrada la forma d'expressar-se i el missatje que transmet Simò,¡BUENO!es "pa cagarse i no torcarse",em demostra l'educació que tens.¿Em pots dir,per favor,quin es el missatje?.¿Acas es este?.
    DEDICATORIES PERSONALS:
    1.REPRIMIT
    2.ACOMPLEXAT PERVERS
    3.COBART
    4.MISERABLE
    5.BORINOT
    6.TARAROT
    7.BOCUT
    8.MORRAL
    9.DESCERVELLAT.
    ¿Aquesta es la seua intel.ligència Marina?.¡Que bonic!,¡Estem bons!.Tal volta el "missatje" esta entre linees i jo soc tán poc intel.ligent que no el logre descifrar.
    No es la meua intenciò ofendrer,Josep i Marina,pero sincerament,jo crec que seu haveu de fer mirar,que o no sabeu llegir,no entengueu el que lleguiu o es que entengueu el que voleu.Tal volta siga,que tingueu una "VIGA" als ulls,que vos impedix vorer més enllá.O a lo millor es que (l'amo vos dicta i vosaltres escriviu),¿no Josep?.¿Aci que pasa,que només s'ataca a Simò,que els demés no tinguem sentiments,o es que els insults depen d'aon o de qui vinguen,es poden tolerar?.¿Com tens la poca vergonya Marina,de dir que,¡quin comentari més desafortunat,de Amaral,parlar del deu dels bunyols!?.¿Acás no es el seu apodo,no creuen ells en un altre deu?,¿aon está el desafortunat comentari?,¿O es que ell "renega" de les seues arrels?.Si fora aixi,encara eu entendria,pero si no, al qui no entenc es a vosaltres.¿Que em dius de tota la llista de dedicatories que ell m'escriu a mi?.¿Això si que es afortunat?.¿Això es de ser una "persona" amb bon domini del llenguatje i amb capacitat d'argumentar,segons tú,Marina?.De veritat,festeu vorer per que això no es normal.Jo he reconegut i reconec que "qui ho diu" no em cau be,pero es que si damunt,lo que "diu" es per a censurarlo,que no es queixe de que l'insulten per que seu ha buscat ell "soletes". Jo he demanat disculpes per dirli que no em caia bé,perque d'ahi es d'aon arranca tot.Li he proposat un dialec amistos a pesar de tot,¿i ell que ha respost?.¡RES!.Ni es capas de demanar disculpes,de perdonar ni molt menys de dialogar.
    PD:Si ser un guanyador,es açò,prefereixc, un milió de voltes,pedrer.

    ResponElimina
  23. Amaral, en comentaris com ixos te poses a l'altura del criticat.
    I pareix que no sapies qu el Deu dels Bunyols, es el mateix Deu dels Protestants, dels Luterans, dels Ximes...
    Engraci Josep Vicent Lluis Abelard de todos los Santos

    ResponElimina
  24. Ja se que hem pose a la mateixa altura,i prou mal hem sap,pero es que no puc aguantar ni pasar per alt,les barbaritats que diuen per aci.Saps que?,vaig a apuntarme al curset eixe de taixi a vorer si m'ensenyen relaxarme i contar hasta deu antes de contestar.Jajajaja...

    ResponElimina
  25. Hola, bon dia!
    com està el tema de Xavi?? vindrà o què?
    Aviseu quan vengueu les entrades, per favor
    gràcies!

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.