dilluns, 14 de novembre del 2011

Con-fianza

Les enquestes del cap de setmana passat han confirmat la victòria indiscutible del PP en tot l’Estat i l’augment de diputats conservadors en la Comunitat Valenciana. Per això em pareix interessant este escrit, titulat “Con-fianza, de Josep Sorribes, un article publicat hui en El País que no té desperdici, incidint en això que molts pensem i no podem entendre: per què?

9 comentaris:

  1. Este home te mes raó que un sant

    ResponElimina
  2. Un optimista

    Jo tinc confiança en la "gent del poble" a la que el PP només desprecia i utilitza per als seus interessos. Crec que no som tan tontos com ens volen fer creure i que tot el que s'ha sembrat en estos anys de democràcia, gràcies als partits d'esquerra i al nostre sentit comú afloraran per on menys se l'esperen.

    Ens juguem molt en este partit (la democràcia mateixa) i la gent ho sap.

    Ah!! i tots no som iguals ni molt menys

    ResponElimina
  3. Molta raó, efectivament.
    Jo votaré al PSOE, entre moltes altres raons, per les que expliquen Carmen Alborch i Elena Arnedo en l'article que podeu llegir en l'enllaç següent:
    http://www.elpais.com/articulo/opinion/jovenes/elpepiopi/20111112elpepiopi_12/Tes

    ResponElimina
  4. Tant el PP com el PSOE són partits de dretes; són diferents partits amb diferents colors però que estan infectats amb l'enfermetat del neoliberalisme.I en un partit de dretes fort ja tenim prou, dos en sobren.

    ResponElimina
  5. Jo no votare al psoe pero crec que no és lo mateix ni molt menos. Si han fet politica neoliberal és perque estem en un mon dominat pel capital que obliga a fer les coses com a ells els interesa. Els que no ho han fet s'han afonat, com Grecia, Portugal, Irlanda o ara Italia. També crec que lo que ara diu Rubalcaba que farà si guanya podrien havero fet antes. Si fan falta diners que cobren més impostos a qui pot pagarlos, als rics. Pero aixo no ho farà mai el pp, ni mirarà per la sanitat ni per la educació públiques, ni per la igualtat entre homens i dones, ni per els marginats, ni per el treballadors. Ja tirarem de menos a Zapatero els treballadors quan Rajoy impose el despido lliure, la rebaixa de salaris i retalle lo que cobrem de paro.

    ResponElimina
  6. No puc admetre que el PP és el mateix que el PSOE.
    Reconec errors, equivocacions, decisions poc explicades o, fins i tot, roïns; contradiccions entre el que es vol i el que es pot fer. Però ni la història, ni la trajectòria, ni les conviccions, ni les polítiques públiques que s'han portat endavant, son les que el PP hauria fet. Ni les persones que ens han representat tenen res a vore.
    Vota en conciència, defensa la teua opció, però no poses en la mateixa cistella els que no som per a res el mateix.
    Si eres d'esquerra crec que hauries de fer la campanya per a guanyar al PP.

    ResponElimina
  7. Són el mateix; estan al servei de les multinacionals i de la banca, i el PSOE ha realitzat polítiques neoliberals com la Reforma Laboral, la Reforma de les Pensions, donar capital públic a la banca per a salvar-la(i aquestos són els que han provocat la crisi actual a Espanya parcialment), han permés l'especulació inmobiliària que va començar amb el PP però el PSOE no ho ha paralitzat,etc.

    No dic que sigues ni com ells,ni com ningú. I la teua opinió és molt respectable com la de qualsevol. Únicament et dic i ho dic amb convenciment que "son el mismo perro pero con distinto collar"
    Una abraçada a tots.

    ResponElimina
  8. Si ho pense en gelat, estic amb tu, Marina. Però si no, en Waka Waka.

    ResponElimina
  9. Després de llegir el que explica Ignacio Escolar al seu bloc:
    http://www.escolar.net/MT/archives/2011/11/las-cuentas-que-oculta-rajoy.html
    estic més convençuda de votar per Rubalcaba. La realitat és molt complicada i cal que hi haja a Europa governs progressistes.
    Mai serà el mateix.
    M'agradaria convençer alguna persona, però, de tota manera, m'alegre de que el descrèdit de la política no guanye i que hi haja acord en que és important que votem i que participem.
    I us envie una abraçada!!

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.