dimarts, 1 de novembre del 2011

Efemèrides, Vallada CITY ara fa un any...

Kike ens animava a mirar amb més deteniment el poble i les persones amb el seu Endevina, endevinalla... la cistelleta de vímet, que a Paco el transportava als temps dels jocs als carrers i bancals i li provocava una idea ben bona: recuperar, ni que fora fotogràficament cistelles i d'altres objectes de vímet.

Els nostres col·laboradors de VerdeOscuro, Mayra i Javier, ens contaven l'activitat que organitzaren, unes Jornades sobre aus al Col·legi Públic Ramón Martí Soriano, per commemorar el Dia Mundial de les Aus.

Iron Maiden ens passejava pel cementeri el dia Tots Sants, compartint les reflexions d'un amic sobre els misteris insondables de la mort i la utilització de la por per al control de les persones.

Els responsables del bloc ens informaven d'una notícia estupenda per a la recuperació de la nostra memòria col·lectiva, la publicació del llibre Memòries del paradís, de Francesc Belda i Tortosa, que es presentava la Llibreria La Costera.

També ens informaven de la convocatòria d'un curs per a la dinamització del patrimoni turístic del poble, organitzat pel CdT de la Generalitat i adreçat a persones desempleades.

I Marc ens feia una Proposta de cine: recomanava la pel·lícula V de Vendetta i ens animava a compartir totes aquelles manifestacions culturals que ens agraden.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.