diumenge, 6 de novembre del 2011

Efemèrides, VALLADA City ara fa un any....

L'Endevina, endevinalla de Kike ens portava l'imatge d'un home conegut pel nom del seu pare, heretat amb l'ofici, i era l'excusa perfecta per a que els diferents comentaristes ens il·lustraren sobre l'ús i la costum dels noms al poble.

Amic dels llibres ens suggeria diverses activitats: un deliciós menú, el Sopar de bolets de Ca les Senyoretes; un llibre, Recuerdos, escrit per un descendent del poble, l'escriptor d'Ontinyent Ramón Cerdá Sanjuan, net d'un "perron" valladí (parlant de noms i malnoms...); i el primer cicle de debats Torrella Oberta, organitzat per l'ajuntament d'este xicotet poble de la nostra comarca, amb una ben bona sel·lecció de temes.

La pel·lícula V de Vendetta, que Marc ens suggeria la setmana anterior, provocava unes interessants reflexions d'Iron Maiden sobre les temptacions totalitàries i la por a la llibertat. I també Iron Maiden ens apropava les reflexions de Marc Adell, Un altre món és possible.

El pub Glaçó ens convidava a una de les seues festes promocionals.

Kike ens proposava col·laborar amb la Protectora d'animals de Carcaixent, Ribercan.

En Forcat titulava la Santa Inquisició del segle XXI la seua entrada i ens manifestava la seua preocupació per la insuficient separació dels poders de l'estat i per la manipulació informativa en relació al judici als dirigents de l'esquerra abertzale Arnaldo Otegi, Joseba Álvarez i Joseba Permach.

Els responsables del bloc ens traslladaven una queixa dirigida al propietari de la discoteca Son Alison per una ciutadana del poble, que donava lloc a nombrosos comentaris.

El Natzaré ens feia reflexionar amb la presentació d'un LIPDUB per mostrar l'estima d'una nació per la seua llengua i cultura.

I l'Assemblea de Joves de La Costera L'Escarot feien un resum històric i manifestaven la seua postura sobre la situació del poble sahraui i la responsabilitat d'Espanya i de Marroc.

Bona setmana!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.