diumenge, 13 de novembre del 2011

Efemèrides, VALLADA City ara fa un any....

Encetava la setmana Kike, amb l' Endevina endevinalla per al que contava amb la inestimable col·laboració dels seus lectors i, especialment, de Paco GB, que, a més a més de donar la solució, ens aportava dades ben interessants sobre la imatge i, fins i tot, les fonts històriques i bibliogràfiques.

Iron Maiden ens evocava Les veus de la memòria a partir d'un text d'Eduardo Galeano, que reflexiona sobre la importància dels records i la història en allò que som com persones i com col·lectivitats.

Furtar-li un caramel a un xiquet era la metàfora que triava Camot Roder de La Costera per il·lustrar les malèvoles estratègies de les grans corporacions per apoderar-se dels recursos naturals dels països pobres, que un dels "bandolers" explicava al vídeo comentat a l'entrada.
També ens contava la història de l'inspirador del seu nom en Quedar com Camot, a partir de les fonts històriques i periodístiques de l'època.

Els responsables del bloc ens informaven sobre com Valencianitzar els nostres noms i cognoms.
En Música, mestre ens parlaven de la selecció musical que, amb la col·laboració dels lectors, s'ha anat conformant i que es pot escoltar a la Mediateca.
Compartien l'alegria pel naixement d'un nou bloc valladí, Menuda natura, que des d'aleshores tantes interesants aportacions ha fet a VALLADA City.
I compilaven les notícies aparegudes als diaris sobre l'afiliació de l'ex secretari del PP de Vallada i la ex presidenta del PP de La Costera a Coalició Valenciana

El pub Glaçó informava d'una nova festa promocional.

En Forcat traslladava la convocatòria d'una Assemblea per a constituir el Casal Jaume I a La Costera.

Bona setmana!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.