dilluns, 21 de novembre del 2011

Gràcies a Déu


Gràcies a Déu el PP ha aconseguit la major concentració de poder del període democràtic en el moment que més calia. Ajuntaments, autonomies i, després del 20N, el govern central, resten en mans d'aquells que més profit saben traure al poder. Ja no haurem de patir la contradicció, el sí però no, la punteta només, etc. dels socialistes. 

Ara tindrem una reforma laboral com cal, com fa temps que estan demanant els emprenedors (abans s'anomenaven empresaris) que al capdavall són els que creen ocupació (especialment si els treballadors no tenen cap dret); una reforma fiscal que permeta als rics ser més rics perquè, al fi i al cap ells són els que més consumeixen i així estiren de l'economia; una reforma, que ja calia, que potencie l'educació de qualitat pagada amb diners públics, és a dir, escoles on estudien els més sabuts (que com tots sabem, són els fills dels rics), perquè el que és important és una educació de qualitat per a qui pot aprofitar-ho (i no per a la xusma); una sanitat pagada amb diners públics però en mans d'emprenedors privats (abans empresaris) que saben gestionar millor (doncs la medicina mou molts diners i és una llàstima no aprofitar-ho); uns serveis socials que deixaran de ser un dret (fins ací podíem arribar) per a tornar, en gran mesura, a ser caritat per a que els rics puguen fer les seues aportacions miserables i guanyar-se el cel (caritat subvencionada, això sí pels diners públics, que tot té un límit).

Gràcies a Déu (i al sistema electoral) tinguem una majoria més que absoluta que permetrà que el nou president li diga a Europa que ja està bé d'imposar el que s'ha de fer en Espanya. Ara serà Rajoy el que dirà als mercats que ja poden estar tranquils, que ell s'encarrega de tot, que tinguen confiança. El responsable de la crisi era Zapatero però ara que ja ha sigut derrotat, serà el nostre flamant president el que farà que l'Estat funcione, que es genere confiança dins i fora, i comence a generar-se ocupació. Com hom diu, morta la bèstia mort el verí. 

Podem estar d'enhorabona doncs ara un dels problemes més greus de la societat, la corrupció, desapareixerà. Com ja va fer el memorable Aznar els organismes de control desapareixeran o veuran reduir-se els seus pressuposts fins que siguen inoperants. Sense fiscalia anticorrupció tota la runa no sortirà a la llum i la corrupció desapareixerà (si més no dels jutjats i dels informatius). I amb les llistes d'espera de la sanitat passarà el mateix. Sense noticies alarmistes els ciutadans podrem viure millor i més tranquils.

Podem estar orgullosos d'haver votat majoritàriament al partit que més corrupció nia, doncs el que alguns anomenaven corrupció serà, d'ara endavant, una manera com un altra d'enriquiment i, quina és l'aspiració de tothom si no és fer-se ric?

Gràcies a Déu (i a més de deu milions d'electors que s'han abstingut o votat en blanc) la majoria absoluta permetrà reduir la molesta democràcia a la participació (de quanta menys gent millor) cada quatre anys i permetre que el guanyador impose el seu corró per a fer el que cal fer (una política com Déu mana). Ja no hi ha cap impediment per a que s'apliquen les mesures de retallades socials i econòmiques que proclamen els sabuts que han provocat la crisi perquè, després de tot, eixa és la finalitat de perllongar la crisi a Europa: desmuntar l'estat de benestar i desregular el mercat de treball. Gràcies a Déu...

Iron Maiden

7 comentaris:

  1. Iron,eres molt irónic... Saps? Francament pense practicament igual que tú. Però, LA GENT HA PERDUT LA ISUSIÓ EN LA POLÍTICA. Ningú creu en la dreta, ni en l'esquerra tampoc. Ací estem els de baix i els de dalt. De manera que els de baix ens dediquem a alimentar als de dalt, siga qui siga. I, que vols que et diga, bé que s`han encarregat els del PSOE de demostrar-nos-ho. Igual que ens ho van demostrar els del PP.
    FRANCAMENT NINGÚ ERA DIGNE DE LA CADIRA!!!

    ResponElimina
  2. Amén, i per almenys 8 anyets, comparat amb la noció d'eternitat, això no és res.
    Alabat siga el senyor Mariano Rajoy, que ens portarà al paradís...
    I ara en sério, enhorabona als PPristes, han aconseguit el que volien, però llàstima em donen si es creuen tot el que estan prometent, ho tenen molt cru. Una pena que la resta de mortals votants encara ho tindrem pitjor.
    Ara, els valencians ja estem acostumats, no?
    Però com a mínim, per fi hi ha molts partits en l'altre costat, la forquilla és multicolor, sí, sí, sí!!!

    Ale, ja tenim un himne de l'oposició "RESISTIRÉ", cantat pel gran wyoming. Anem practicant

    ResponElimina
  3. Je je, un article de Público: Rouco Varela bendice a Rajoy
    El presidente de la Conferencia Episcopal da su "apoyo espiritual" al futuro jefe del Ejecutivo
    http://www.publico.es/espana/408134/rouco-varela-bendice-a-rajoy-elecciones-generales-2011

    ResponElimina
  4. A l'anònim primer dir-li (per cert, administradors, per què aquest anònim a passat el vostre filtre?)
    Anònim, estàs equivocat, la gent que ha pedut la fe en la política és gent que no sap que existeix més política que la del PPPSOE. És gent sense cap inquietud, sumisa i messinfotista. Per sort hi ha d'altra gent, que ha sabut castigar y votar a altres partits, o que sempre vota a altres partits. Gent que llig altres programes electorals. Gent que vol més varietat al Congrés.
    Hi ha altra gent que, per desgràcia, sempre vota als mateixos, per molt mal que ho facen. Eixa, eixa és la gent més perillosa!.

    ResponElimina
  5. Amb ganes de q pasen 4 anys mes22 de novembre del 2011, a les 11:29

    vaig fer un comentari la nit de les eleccions q no s´ha publicat, curios, no? a, clar, q soc de dretes i ho vaig manifestar, per aixó no s´ha publicat, no?
    molt d´acord amb q la gent ha perdut la confiança en la política, aixó es ben cert. Sols 3 partits polítics de dretes a les llistes de les eleccions generals, be, al meu pareixer de dretes dretes sols 2, i ja que debem votar als partits menuts... així ho vaig fer, amb la mínima il.lusió de ser l´unic, pero que sorpresa al veure als resultats que no vaig ser l´unic!! ja va siguent hora de que la gent es done conte.
    i per cert, també em pareix curios que publiqueu un comentari anonim, perq sera?

    ResponElimina
  6. Hola Iron.

    Ja ho diu Raimon...."si només els rics estuidien, només els sabran... " i ací anem a vore la realitat de la cançó.

    Gràcies Iron.


    Per cert aquest blog a perdut molta audiència.

    ResponElimina
  7. T'ha faltat dir que gràcies a Déu l'extrema dreta prendrà vol i mentres els empresaris/emprenedors s'aprofiten dels immigrants fent-los treballar per salaris de fam, els seus cadells fomentaran la xenofòbia i el racisme. Buscar un culpable, contra qui desviar la frustració que produeix la crisi provocada per l'avarícia dels rics, sempre troba als immigrants com a víctimes dels que no veuen més enllà dels seus nassos. I tot això gràcies a Déu, que està sempre davant i darrere i al mig dels agressors.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.