dilluns, 28 de novembre del 2011

Joves emprenedors: Solfabox, pel Valladí Daniel Juan Cerdà

Missatge de Daniel Juan Cerdà:

Hola equip de valladacity,

M'agradaria que compartireu aquesta noticia, ja que aquest cap de setmana s´ha desenvolupat a València l´event iWeekend per a Joves emprenedors, on la gent aporta una idea per tal de ser votada y les 4 millors idees desenvoluparles en 48 hores per tal de començar un start-up. La idea que varem presentar Juan Hontanilla i Jo s´ha proclamat la guanyadora de l´event. Solfabox es el nom del projecte.

Podeu vore més informació al facebook (página solfabox), twitter (@solfabox) i als videos que vos adjunte a continuació:

Making of:




3 comentaris:

  1. ENHORABONA, Daniel !!
    Un projecte molt bonic i interessant, a vore si hi ha sort i en la pròxima el podeu portar a la pràctica, no sols pel tema econòmic i laboral sinó també per la part musical, que al poble tenim molt bon material humà!!
    Ànim i sort!!

    ResponElimina
  2. Em sembla genial la idea, per la part musical i per difondre el gran treball, moltíssimes voltes desinteressat, que fan tanta gent dels nostres pobles.
    Que tingueu molta sort!!

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.