divendres, 18 de novembre del 2011

L’analfabet polític

El pitjor analfabet és l’analfabet polític. No sent, no parla, no participa dels esdeveniments polítics. No sap que el cost de la vida, el preu dels fesols, del pa, de la farina, del vestit, de la sabata i de les medicines, depenen de decisions polítiques. L’analfabet polític és tan burro que s’enorgulleix i eixampla el pit dient que odia la política. No sap que de la seua ignorància política naix la prostituta, el menor abandonat i el pitjor de tots els bandits que és el polític corrupte, mamarratxo i lacai de les empreses nacionals i multinacionals

(Bertolt Brecht)

Font: Escolar.net

3 comentaris:

  1. Marina aqui en valencia tenemos lo que nos merecemos,en Vallada teniamos,un alcalde dictador y prepotente ( FERNANDO ),en la diputacion un señor que es un analfabeto politico como dice la frase y en Valencia teniamos a Camps que ya ni te cuento....QUE NO SE OLVIDE LA GENTE QUE ESTAMOS EN DEMOCRACIA Y QUE TENEMOS LO QUE VOTAMOS,NI MAS NI MENOS Y AHORA EN EL GOBIERNO TENDREMOS MAYORIA ABSOLUTA DEL PP PARA TERMINAR LA PANDILLA.

    ResponElimina
  2. Anava pel carrer i he vist uns paperets. Posava "las mayorías aplastantes aplastan a sus propios votantes". Pot ser, però podem fer-ho canviar si votem moltes opcions diferents!!!

    ResponElimina
  3. ah, i si vols un vídeo per a "resistir", el del intermedio es el millor
    mira, mira,
    http://www.youtube.com/watch?v=c4Y-KuBnNN0

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.