divendres, 9 de desembre del 2011

COMUNICAT S.D.VALLADA

DISSABTE 10 A LES 16 H.
PARTIT AMISTOS:
S.D.VALLADA & C.D.CHELLA (equip de la 1ª regional)

La resta de equips de l´escola descansen.

Davant els resultats negatius de l'equip, hem observat des de la junta directiva cert desànim entre els aficionats i els jugadors.
Per això hem de manifestar que res està fora de les previsions que vam fer al principi. No hem d'oblidar el motiu pel qual vam decidir fer-nos càrrec de l'equip, que és principalment mantenir el futbol a Vallada però des d'una sòlida base. Amb aquesta intenció en aquesta primera temporada, estem sembrant i per tant encara no és hora de recollir els fruits sinó d'aconseguir objectius més humils però no menys importants:
Tenim un equip amb jugadors el 95% locals dels quals, molts d'ells han passat per algunes categories de l'escola i amb una mitjana d'edat 20 anys, de manera que els jugadors actuals de l'escola ja tenen un referent on arribar.

S'ha recuperat el costum d'anar al camp els diumenges a la vesprada “perquè juga el Vallada” i això ho notem en l'afluència d'aficionats al camp que ha augmentat considerablement respecte a altres anys.

Hem aconseguit retenir jugadors que d'una altra manera haurien eixit de Vallada per seguir jugant al futbol i possiblement no haurien tornat. Al mateix temps hem aconseguit que altres que jugaven fora tinguen la possibilitat de jugar a casa.

No obstant això, també som conscients que els resultats no acompanyen i això provoca desànim, ansietat i preocupació en aficionats, jugadors i també en la directiva que som uns aficionats més, perquè tots volem que l'equip jugue bé i guanye.
Però per damunt de tot no hem d'oblidar que el nostre plantejament en fer-se càrrec de l'equip no pot ni ha de ser “resultadista”, ja que l'important és consolidar el futbol i els resultats arribaran al seu moment. Les derrotes d'avui seran les victòries de demà.
Per tot això des de la junta directiva demanem a afició jugadors i entrenador, que segueixin confiant en el projecte i que no es desanimrn.
Gracies a tots per el vostre recoltzament.
La junta directiva de la S.D.Vallada

2 comentaris:

  1. Ànim! Jo no entenc gens de futbol però per la preocupació que demostreu i l'exercici de difusió que feu, segur que millor que vosaltres, no ho fa, ni ho ha fet ningú mai.
    Salutacions.

    ResponElimina
  2. Recordem a aquells que últimament estan comentant anònimament que els seus comentaris no s'estan publicant.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.