diumenge, 18 de desembre del 2011

Efemèrides, VALLADA City ara fa un any....

Tot just fa un any que, per iniciativa d'Amic dels llibres, el bloc encetava una nova secció, la de Refranys, frases fetes i locucions, que ha estat molt ben rebuda per crítica i públic (66 comentaris i aportacions!!). El nostre col·laborador ens feia també una bona proposta per a passar el Cap d'any a Ca les Senyoretes, d'Otos.

Iron Maiden ens recordava que la felicitat no és una mercaderia en unes dates en les quals és ben difícil resistir-se al consumisme desaforat i a la identificació entre el ser i el tindre. Reflexions plenes de la humil veritat de qui busca la felicitat en sí mateixa.

L'Endevina endevinalla de Kike continuava amb gran èxit i bones aportacions no sols de coneixement del nostre entorn físic sinò també de la seua toponimia.

El meteoròleg de capçalera, Isidoro, ens advertia del Temps complicat per als Reis, que no anava a ser obstacle per a que acompliren els desitjos de les xiquetes i els xiquets valladins.

Els responsables del bloc informaven sobre l'organització d'una xerrada per millorar la seguretat de les persones grans del poble, organitzada per l'Ajuntament, amb la col·laboració de la Guàrdia Civil.
També ampliaven la informació sobre la San Silvestre 2010.
Ens donaven compte de la visita del que era aleshores president de la Generalitat, Francisco Camps, per a inaugurar el pont nou del Pla i visitar les obres del pont nou de la Font d'Espanya.
I ens traslladaven la seua emotiva Felicitació de Nadal.

Amb un comunicat del Grup Municipal del PSPV-PSOE, començava a visibilitzar-se al bloc la ja, a hores d'ara, llarga polèmica de les associacions de persones grans del poble.

Un altra de les seccions que més ha contribuït a l'aportació i al consens, la Biografia col·lectiva, s'inaugurava formalment amb la figura de Vicent Galiana Aparisi, el tio Cento "el Diosso".

Kike ens feia una proposta interessant per a baixar els excessos gastronòmics nadalencs, fer una pujada a peu al Penyò.

Marc ens convidava a la tradicional funció teatral que per Nadal organitza el Serra Grossa Teatre. En 2010 representaren la funció Anem a Betlem.

I, com no, des de les Efemèrides us desitgem un Bons Nadals o bons Dies Natalis Solis Invicti!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.