dimarts, 27 de desembre del 2011

Efemèrides, Vallada CITY ara fa un any...

Les festes de Nadal es notaven al bloc: va ser una setmana amb menys entrades de l'habitual.

L'encetava Kike, que compartia el reportatge fotogràfic de la San Silvestre.

L'equip responsable del bloc sol·licitava una donació (o "arguilando") per a mantindre'l. Poca cosa, 28 euros, si valorem l'aportació informativa i de debat constructiu que Vallada CITY aporta al poble.
I aprofitaven l'avinentesa (no oblideu que el 28 és el Dia dels Innocents!!) per gastar-nos una brometa.... amb un Comunicado de este, nuestro bloc, a los lectores, en perfecte castellà!!

La Llar de Nuri publicitava la seua proposta de Sopar de Cap d'Any.

Iron Maiden escrivia sobre un dels temes que més encertadament tracta i més polèmica crea: la manipulació informativa i la utilització que les religions fan de la feblesa humana. Amb Bones i laiques festes nadalenques, una reflexió a partir d'un article sobre les adaptacions que les religions han fet dels seus dogmes als calendaris festius pre existents, molt adequadament complementada pels seus lectors, que ens recomanaven el documental Zeitgest; i la importància de que a l'espai públic es respecten totes les creences i cap predomine.

L'Amic dels llibres compartia el seu Insomni, un conte de Nadal, pensaments vitals i reflexions personals que no ens podien deixar indiferents.


Fins l'any que ve, que no pinta massa clar i per al que ens caldran tots els bons desitjos i tota la bona voluntat. Bon vent i barca nova, valladines i valladins!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.