dijous, 15 de desembre del 2011

INFORMACIÓ COMPARSA SAN BORLA

Bon dia
Hem obert este correu per a poder donar informació a tot el poble de les activitats i accions que va a realitzar la comparsa San Borla durant aquest any per a preparar la capitanía 2012. Estem oberts a qualsevol suggerència o ajuda.
En primer lloc recordar que tots els divendres fem campeonat de poker al local de la comparsa amb servici de barra a preus populars, foc de llenya per estar calentets i molt bon ambient.
En segon lloc agraír a tots els veïns del poble que ja ens han comprat el calendari que hem realitzat, un calendari que repassa amb imatges els 31 anys de la comparsa, este pròxim cap de setmana continuarem amb la venda i també poden adquirir-los a la tenda de Carinyo al preu de 5 euros.
També recordar que encara ens queden DVD de l'últim play back dels moros i cristians, també es poden adquirir a la tenda de Carinyo. Estem preparant noves sorpreses que en breu vos comunicarem també per ací.
Gràcies a tots i visquen els moros i cristians.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.