dimarts, 31 de maig del 2011

Endevina, endevinalla...

Amb un poc de retràs, torne amb una nova endevinalla.
L'endevinalla de la setmana passada va ser encertada per Marietta (recordeu que els anònims no conten).
Fa tres setmanes, una de les fotografies d'aquesta endevinalla, no va ser encertada. La porta amb el cordellet, correspon a una casa que està en obres, situada al costat de la comparsa "Els Cristians", pujant cap a Santa Creu des de l'església.

Avui, dues fotografies de gent i de raconets valladins.
Que guanye el millor!


SELECCIÓ SOCORRISTES VALLADA ESTIU 2011

“PLIEGOS DE CONDICIONES QUE HAN DE REGIR EN LA CONTRATACION DE SOCORRISTAS PARA LA PISCINA MUNICIPAL DE VALLADA”

1º.-OBJETO.-

Es objeto de estas bases la contratación por tiempo determinado de personas que desempeñen las funciones de socorristas en la piscina municipal de Vallada, así como funciones asimiladas, que se detallan en el apartado 3º de esta convocatoria.

2º.-DURACION.-

La contratación será desde el 15 de junio al 15 de septiembre del presente año.

3º.-OBLIGACIONES Y DERECHOS.-

a) Desempeñar las funciones propias de socorrista de la piscina municipal.
b) Realizar los trabajos necesarios para que el agua de la piscina esté en óptimas condiciones para que pueda la gente bañarse, echando los productos necesarios, pasando la barrendera diariamente, así como el manejo sencillo de las depuradoras conforme a las instrucciones que se le indiquen.
c) El horario será:
Desde las 9,30 horas de la mañana, con el objeto de realizar los trabajos necesarios de limpieza y acondicionamiento para que a las 11 horas quede abierta al público, cerrándose a las

dilluns, 30 de maig del 2011

"Españistán"

Hola companys de Valladacity;

He trobat un vídeo molt interessant que fa breus apunts sobre el problema de la bombolla immobiliària a Espanya i que té greus repercussions en l'actual situació d'atur.

Està tinguent molta difusió per internet i va lligat a l'obra del mateix dibuixant, Aleix Saló, "Españistán, este país se va a la mierda", de la que vos deixe una sinopsi.

Esta es la historia de un cani (o un choni, o un poligonero, ya saben…) que, en su empeño por deshacerse de la hipoteca, deberá recorrer el Reino de Españistán para enfretarse con todos y cada uno de los malandrines, meapilas y soplagaitasque lo pueblan, dando lugar a un relato plagado de tópicos, tacos y faltas de ortografía, con bien de lobbies, parados, mileuristas, pensionistas, funcionarios, obispos, SGAE, telebasura, enchufes, sobornos y estilismos poligoneros.

Molt recomanable.



Marc Mollà i Peris

Som molt més del que ens han dit que som

Cartells al campament de la Plaça 15 de Maig de València
És hora de fer balanç del pas de Fernando el catòlic per l’Ajuntament de Vallada. Aquesta setmana s’ha evidenciat el que s’ha sembrat durant 24 anys. El govern caciquil que adjudicava capritxosament el treball públic, pagat amb diners de les subvencions, a canvi de la submissió total de les famílies; l’exigència descarada del vot per accedir als drets ciutadans; o la divisió d’institucions que havien sigut llocs exemplars de concòrdia per a tots els veïns, com el Llar dels jubilats, ha convertit un poble orgullós, digne i optimista en gent sense estima, trista i caïnita.
La fractura social s’ha manifestat en els comentaris d’aquest bloc: malicia, rancor, odi, desconfiança, humiliació, manca total d’autoestima... És una mostra però no l’única. El discurs del “tots són iguals” està tan assumit que “servidors fidels” de l’antic govern local han corregut a oferir els seus serveis als que seran els nous governants. Gent que ha votat per conservar el treball ha acudit a oferir el vot als nous per mantindre-ho. Aquest és

dissabte, 28 de maig del 2011

Socialistas e independientes pactan en Vallada y desalojan a Giner tras 24 años

Vicent Perales será alcalde los primeros dos años y la candidata del PSPV, M.ª José Tortosa, en 2013

AGUSTÍ GARZÓ VALLADA en LEVANTE-EMV 28-05-2011
Un partido independiente de corte conservador y el PSPV han hecho historia. Después de lograr, el domingo, que en Vallada sean más los ediles de ambas formaciones que los del PP (seis contra cinco) el siguiente paso era entenderse. Y si lo habían hecho a la perfección durante cuatro años en la oposición, ¿por qué no en un gobierno? Dicho y hecho, los socialistas y AIPV sellaron anteanoche un acuerdo que obliga a Fernando Giner, del PP, a dejar la alcaldía tras 24 años de ejercicio del cargo de manera ininterrumpida. Las dos formaciones se repartirán la vara de mano: los dos primeros años será para Vicent Perales, ex concejal del PP que lideró por segundo año la lista independiente, y los dos últimos estará en manos de Mª José Tortosa, alcaldable socialista en estos comicios.

El acuerdo sellado entre Alternativa Independent pel Poble de Vallada y los socialistas es general. Al margen de la alcaldía, durante los próximos años los concejales de ambas formaciones asumirán las diferentes áreas de trabajo y compartirán la labor de gobierno, debido fundamentalmente a que "constatamos también una coincidencia significativa en nuestros respectivos programas electorales y de gobierno, lo que permite un

divendres, 27 de maig del 2011

PSOE i AIPV arriben a un acord per a governar l'Ajuntament de Vallada amb una alcaldia compartida

En el dia d'ahir, representants del PSPV-PSOE de Vallada i de l'Alternativa d'Independents per Vallada (AIPV) de Vicent Perales vam arribar a un acord per a sumar els regidors obtinguts per ambdós formacions en les eleccions locals de diumenge passat -4 edils el PSPV-PSOE i 2 l'AIPV- i obtindre la majoria absoluta necessària, establida en 6 regidors d'un total d'11, per a governar l'Ajuntament de Vallada durant la pròxima legislatura. Així, els dos partits polítics vam decidir acordar les línies generals d'un pacte de govern que permetrà establir una alcaldia compartida entre els dos candidats de les formacions socialista i independent, Mª José Tortosa i Vicent Perales, respectivament, de manera que cada un d'ells ocuparà l'alcaldia de Vallada durant un període de dos anys, així com també els sis edils triats d'ambdós partits es repartiran les tinències d'alcaldia i les diferents regidories. Els primers dos anys de govern ocuparà l'alcaldia el candidat d'AIPV Vicent Perales, mentres que els dos últims de la legislatura l'alcaldia serà per a l'aspirant socialista i la primer dona que ocuparà este càrrec en tota la història democràtica de Vallada, Mª José Tortosa.

L'acord entre ambdós grups s'ha produït després de constatar que els resultats electorals dels comicis de diumenge passat, en què els dos partits fins ara en l'oposició hem obtingut més vots totals i més regidors que el Partit Popular, llancen un missatge de

Carta oberta a Vicent Perales.


Hem rebut aquest escrit per a que es publique. Diu així:


Este matí ens hem assabentat, entre incrèduls i horroritzats, que, segons ha dit vosté mateix, si el PP de Vallada li dóna l’alcaldia per als 4 anys de legislatura, és a dir, si li ofereixen ser l’alcalde del poble durant els 4 anys, vosté farà un pacte electoral amb el Partit Popular local. Passat l’impacte i terror inicials, vull fer-li les següents reflexions des de la humilitat però també des de la més ferma contundència democràtica:

   1r. Els ajustats 2 regidors obtinguts no són un regal de cel, ni un premi a la tómbola, ni una afortunada loteria. Són 400 persones indignades i fartes, moltes d’elles d’esquerres, d’altres de centre, fins i tot apolítiques, que han votat CANVI, així, amb majúscules. Persones que, mitjançant el seu vot secret, han alçat la veu per dir PROU al caciquisme, manipulació i corrupció política. Persones fartes de la compra de vots, de voluntats, de servilisme, d’enxufisme, de tremendes injustícies, desigualtats i il·legalitats. Persones que han cregut en vosté quan prometia un CANVI total de rumb, una reparació d’eixes injustícies. Vosté, com qualsevol altre polític, no té cap poder en absolut per vosté mateix. No cap. Vosté té únicament el poder democràtic que li han atorgat els seus electors, els seus votants. Vosté es deu a ells i no a l’inrevés. Com vosté i tot el poble sap, tant dins la seua llista de canditats com entre els seus votants, hi ha gent d’esquerres, gent socialista i, sobretot, molta gent FARTA. Gent a qui vosté ha fet promeses que ara haurà de complir, si és que encara li queda honor i dignitat.

   2n. Vosté no és el partit, no n’és el propietari, AIPV no és seu, com tampoc no és vosté la Unió de Pensionistes. Vosté és el president, el representat, el cap visible d’aquestos grups de persones. Les altres persones compten tant com vosté. Com tot el poble sap, la seua

dijous, 26 de maig del 2011

L'altra cara de la lluna.

   Este divendres per la nit a Xàtiva, vine a gaudir d'una experiència única; sopar a La maga restaurant, visita guiada per xàtiva gaudint de llegendes morisques interpretades per actors i amb la col·laboració de Pep Gimeno Botifarra. Preu 50 euros. Telèfon de contacte 657 11 95 91. Ací tingueu l'enllaç de la pàgina que ho  organitza per recabar altra informació.

dimecres, 25 de maig del 2011

DIVENDRES 27 BINGO !!! Y DISSABTE 28 FINAL CHAMPIONS LEAGUE


DIVENDRES 27:

AQUEST DIVENDRES 27 ES REALITZARÀ UNA SESSIÓ DE BINGO ORGANITZAT PER LA COMPARSA EL TRACTE. NO OBLIDES PRENDRE EL TEU GIN TONIC AMB OR.

DISSABTE 28:

LA FINAL DE LA CHAMPIONS ES JUGA AL GLAÇÓ 20:45 H ...
I PER HA QUE DISFRUTES DEL MILLOR FUTBÓL, DURANT TOTA VESPRADA HEINEKEN A 1 €.

DURAN LA NIT EL MILLOR AMBIENT GLAÇÓ T'ESPERA.


GLAÇÓ ......... MÉS QUE UN PUB.

Resultats de l'enquesta "VALLADA PARLA": Una carta al nou Ajuntament.

Ja fa mesos els administradors de Vallada City varem decidir preguntar als valladins quines eren les qüestions que més els preocupava, que pensaven que hi havia que canviar de l’administració del poble i quines eren les propostes que farien a l’Ajuntament. Poc abans de les eleccions varem sintetitzar les reclamacions i demandes aportades per els seguidors del bloc i les varem posar a la vostra disposició per a que votàreu allò que creguéreu més important.   
Els motius que ens van moure a fer aquesta feina no van ser altres que servir d’enllaç entre la ciutadania i l’administració local. Volíem fer arribar a l’Ajuntament la veu dels valladins, de tots els valladins que volgueren utilitzar aquesta ferramenta nova per demostrar la seua utilitat. És per això que ara, una vegada passades les eleccions, hem fet una síntesi d’aquest treball per a fer-ho arribar al nou Ajuntament.
Hi ha una gran diversitat de temes proposats pels valladins, per la qual cosa els hem ordenat d’acord amb el percentatge de votants que han mostrat la seua preferència per cada assumpte.

 
La qüestió que major percentatge ha aconseguit respon a l’enunciat: “Vull que el local de la plaça torne a mans de l'associació dels pensionistes que el tenien abans”, assenyalat com preferència pel 77% dels votants.
A banda d’aquest punt, destacat, són els relacionats amb el treball els més votats. “No a donar feina a canvi de vots” és important per al 64%; “Afavorir l'establiment d'empreses què donen treball” està marcat pel 54%; i el punt “Accés a les places de treball públic segons els criteris justs d’igualtat, mèrit, capacitat i necessitat”, l’han marcat com important el 40%.
Altre punt destacat pels votants ha sigut “L’ús del valencià normatiu per l'Ajuntament”, amb el 53%, un punt més que la demanda de

Nova enquesta al bloc: Quin deuria ser el darrer moviment dels nostres partits polítics?

Amb la finalitat de saber què opina el poble, sense la necessitat de llegir comentaris inapropiats, hem el·laborat una nova enquesta què podeu visitar a la columna de l'esquerra del bloc.


No sabem si servirà de molt, però esperem al menys la vostra participació i també que els partits polítics tinguen en compte els resultats.

Salutacions.
L'equip de VALLADA City.

Notícies relacionades amb les eleccions i la nova situació política al poble.

Feu click damunt per obrir-les:


Avui parlarem dels drets humans

Valladacity pot ser una ferramenta molt bona per a millorar la convivència i les inquietuds del nostre poble. Per una altra banda, també pot ser una eina que ens enfronte les unes amb les altres, més encara si es pot.
Sóc una xica amb moltes inquietuds, i totes elles em fam créixer com a persona. Moltes vegades llisc comentaris que fonamenten, que uns són més sabuts que altres per tindre estudis. Tinc una llicenciatura, un màster i alguns crèdits d'una diplomatura. Creeu-me quan dic, que açò no és el que hem fa ser una persona més crítica que un altra, ni em fa sabedora de tots el problemes que envolten la nostra societat. La persona més crítica que conec es el meu iaio, i ell no ha tingut l'oportunitat ni d'anar a l'escola. 
No em considere millor ni pitjor que cap altra persona, i açò és una qualitat que deuríem de tenir totes doncs:

- És necessari escoltar per a saber
- És necessari viure per a conèixer
- És necessari respectar per a ser respectat

Aquestos 3 pilars, són els pilars en els quals fonamente la meua vida.
En Vallada, ja fa anys que estic molt desil·lusionada. No per l'alcalde, sinó per la gent. La gent som la que hem de decidir que classe de política volem, Vallada es caracteritza pels seus aires de xuleria i fanfarroneria que crespa la convivència veïnal.

Com tota alcaldessa que estiga al capdavant d'un poble, Fernando a fet coses bones i coses roïnes, s'ha equivocat en moltes maneres i a encertat en altres.
En la política no es tracta de criticar per criticar, es tracta de valorar, conèixer i saber fer critiques fonamentades i constructives, que duguen a un debat real sobre els problemes que hi puguem trobar en la seua pràctica.
Quan parle de la política del meu poble, em limite a contemplar la feina que fan les persones, independentment de les seues ideologies, la manera de tractar amb les persones (tan majors, com menuts), la proximitat amb els ciutadans, les iniciatives per millorar la convivència...

Si tinguera que parlar de la gent de dretes basant-me en el seu ideari, més d'una mala paraula se m'escaparia, perquè

No tots tenen preu

John Stuart Mill va escriure que “la idea d’una societat en la qual els únics vincles són les relacions i els sentiments que sorgeixen del interés pecuniari és essencialment repulsiva”. Aquesta és una idea compartida per molta gent que pensem que hi ha valors que estan per damunt de l’enriquiment. Poden haver situacions de supervivència, de necessitats bàsiques com un treball per a viure, que poden fer entendre la pèrdua de la dignitat de les persones. Però quan eixes necessitat estan cobertes res justifica la venda dels valors que ens fan humans.
El resultat de les eleccions municipals ha deixat en mans d’AIPV la possibilitat de canvi en l’Ajuntament. Els partidaris del canvi han cantat victòria, perquè el pacte es donava per fet, però els actuals inquilins tenen molt a perdre i faran tot el que puguen per mantenir-se en el poder. Intentaran comprar el vot que els falta al preu que demanen. És el que ens diu l’experiència.
Hem de dir, però, que la situació actual ha posat la decisió de

Moderació prèvia de comentaris.

Degut al poc sentit comú i a la falta de respecte que molts comentaristes anònims s'han pres al nostre bloc, els quals han confós la llibertat d'expresió per una altra cosa que no te nom, ACTIVEM LA MODERACIÓ PRÈVIA DE COMENTARIS.
Com que els administradors NO tenen accés a internet les 24 h. del dia (no treballen al bloc), els vostres comentaris aniran apareguent al llarg del dia, previ consentiment dels que administrem aquest bloc.

Bon dia a tots i a totes.
L'equip de VALLADA City.

¿QUÉ TIENES DEBAJO DEL SOMBRERO? "QUÈ TENS BAIX DEL BARRET?"

Entre agitaments socials i moviments polítics que es podien trobar en qualsevol part del carrer, la setmana passada, vaig tindre un regalet sorpresa que corria de la mà de el canal de tv2.
Un documental
meravellós en quan a continguts i continent.
És necessari per a quasi tots, normalment, la sort que tenim per tot el que ens rodeja.
És necessari que ens recorden que tots som iguals...tots tenim inquietuds, tots tenim la necessitat, com a
ésserssocials, de comunicar-nos, de fer-nos sentir... i a voltes hi han sectors de la societat que viuen sense este dret fonamental.
En el doc.
¿Qué tienes debajo del sombrero?" trobem una història increïble ubicada en un centre on diverses discapacitats ( físiques i mentals) troben un punt de fuga en l'art.
No sóc una crítica
d'art, només una simple estudiant de les Belles Arts que m'atrevisc a fer introspeccions encosetes i, sens dubte, el que vaig trobar al documental pot menejar l'interior de qualsevol persona.
Com sempre, recomane que no se perdeu esta fabulosa història en la que, els més
sensibles ( com jo) tindreu el gust de deixar esbarar-se alguna llagrimeta.
Ací vos deixe alguns fragments que he trobat a youtube per a que a les persones que els pique la curiositat després el busquen complet.

Sinopsis: http://www.juliomedem.org/filmografia/sombrero.html





Molt bona setmana!! Espere que vos encante!

dimarts, 24 de maig del 2011

Comunicat del PSPV-PSOE sobre els comentaris referents als resultats electorals


El PSPV-PSOE de Vallada, a la vista de l'escalada de comentaris inadequats, irrespectuosos i injuriosos, insults, desqualificacions i atacs personals realitzats a propòsit de les entrades creades en relació al resultat de les eleccions locals a Vallada, manifestem el següent:
  1. Censurem i condemnem rotundament els atacs a la filla del regidor de l'Ajuntament de Vallada Ramon Vila, Isabel Vila, pròxima reina de les Festes Patronals de Vallada 2011. La futura reina de les nostres festes i veïna del nostre poble té tota la legitimitat per a exercir el càrrec perquè va ser escollida democràticament pels membres de les Comissió de festers i festeres i, per tant, mereix tot el respecte i consideració. És intolerable que el seu nom haja aparegut en els comentaris del bloc referents a qüestions de política i govern local, que res tenen a vore amb ella, i demanem als comentaristes que s'abstinguen de realitzar qualsevol referència personal a persones que no són públiques.
  1. Condemnem i rebutgem igualment tots els comentaris irrespectuosos, acusacions falses, insults, atacs personals i desqualificacions que s’han realitzat en el bloc des de la mateixa nit electoral de diumenge i que continuen en estos moments. Considerem inacceptable l’escalada i l’encreuament d’agressions verbals que s’han produït entre persones pertanyents a diferents opinions i opcions polítiques i que han creat un

dilluns, 23 de maig del 2011

Fons de pantalla: El Castell entre carrerons

Hola;
Vos envie aquest fons de pantalla per a que el compartiu.
Es tracta de quatre fotografies verticals fetes des de diversos carrers sel poble.
Està fet per a pantalles panoràmiques (les més habituals actualment). Ho lamente si en algun PC la fotografia queda deformada...
Salutacions i bon inici de setmana.

22-M. Com va ser aquest dia i la seua nit al nostre poble? Conteu-nos-ho!

Ens agradaria que deixàreu ací totes les vivències que es varen viure al poble el dia de les eleccions: Problemes sorgits durant les votacions, anècdotes, alegries compartides, sentiments vixcuts, etc, etc, etc...
Conteu-nos-ho!

(amb respecte i civisme per favor)

Concurs de dibuix per a la portada del llibre de Moros i Cristians 2011

Hem trobat un full pegat a un comerç del poble anunciant el concurs què es celebra tots els anys per a l'el·laboració de la portada del llibre de Moros i Cristians.

El Cartell diu així:

Data límit d'entrega: el 15 de juny.
REQUISITS:
- DIN A4
- 3 Colors
- Temàtica/Lema: Moros i Cristians a Vallada, dies 9-10-11 de setembre.
- NO es pot fer amb ordinador.
Premi: 100 Euros.
El dibuix s'entregarà a qualsevol membre de la coordinadora.
______________________________________________

*Nota: Preguem a qualsevol membre de la coordinadora de moros i cristians, que es pose en contacte amb nosaltres (valladacity@gmail.com) per facilitar-los un compte mitjançant el qual, comunicar al poble a través del bloc o de twitter, tots els aconteciments relatius a aquesta festa.
Moltes gràcies.

I ara què?

Primer de tot cal felicitar a tots els regidors que han aconseguit ser elegits. Especialment a Mª José, la que, presumiblement, serà la nova alcaldessa de Vallada. I a Fernando, que ha tornat a ser el partit més votat i ha aconseguit, a més, continuar com diputat a les Corts Valencianes des d’on esperem que faça el que estiga en la seua mà pel seu poble.
Esperem del nou Ajuntament que funcione sense els elements que hem criticat a l’equip que ara acaba. Que gestione amb transparència, que explique com i perquè fa les coses; que ho faça amb la nostra llengua, la que tots parlem al poble; que tracte a tots els valladins de la mateixa manera, siguen del partit que siguen; que la seua preferència siguen els ciutadans i no els poders fàctics; que el treball públic es repartisca de forma equitativa entre els que ho necessiten, en base a criteris clars i raonables; que es faça tot el possible per portar noves empreses al poble per a que creen llocs de treball; i, com no, que s’acabe amb la indignitat de veure als pensionistes sense local per reunir-se.
Però la situació econòmica no està per alegries. Tots els que han portat a Vallada en el cor, tots aquests temps que estaven en el poder, han de demostrar que era veritat el que deien. El poble ha castigat amb el seu vot una gestió dolenta però, sobre tot, unes maneres d’exercir el poder despòtiques, tramposes i poc democràtiques. També esperem de la nova oposició que siga lleial amb els valladins i sàpiga comportar-se dialogant i col·laborant amb tot allò que beneficie al poble. 

"... Aquesta col·laboració pot començar per rebaixar el nivell de crispació i agressivitat que demostren els seus partidaris..."

Aquesta col·laboració pot començar per rebaixar el nivell de crispació i agressivitat que demostren els seus partidaris. Els llocs polítics de l’administració no són propietat de ningú i, en democràcia, es guanya i es perd. El relleu en els governs de tots els nivells: estatal, autonòmic i local, és la garantia de que la democràcia funciona. I dins de quatre anys tornarà a haver eleccions i la ciutadania valorarà el que s’ha fet be o malament. 

 "... cal demanar als guanyadors que frenen l’eufòria..."

També cal demanar als guanyadors que frenen l’eufòria. El respecte és bàsic per la convivència. Hi ha molta feina per fer per a traure Vallada del pou en el qual està immersa. Totes les mans són necessàries. Ara cal treballar proposant, discutint, aprovant o discrepant, però sense rancors i amb la mirada posada en els valladins, no en les pròximes eleccions.
Iron Maiden

Batacazo de Giner, que pierde la mayoría que tenía desde el 91

Los conservadores de AIPV y el PSPV-PSOE, coaligados como oposición, superan en ediles al líder de los populares

A. GARZÓ VALLADA

Perder cuando el tsunami popular de anoche fue de los de época, especialmente en la Comunitat Valenciana, da una idea de lo amarga que pudo ser la derrota del PP en Vallada, que pese a ser la fuerza más votada con diferencia: supera en casi 400 votos a su rival, el PSPV, no logra la mayoría indispensable para gobernar. Los socialistas, con cuatro ediles, y Alternativa Independent Poble de Vallada, con dos, suman uno más que los cinco del diputado autonómico, ex presidente de la Diputación de Valencia y alcalde coleccionista de mayorías absolutas desde 1991, Fernando Giner.


La situación, en todo caso, tiene dos lecturas: AIPV es un partido conservador y su líder, Vicent Perales, fue la mano derecha de Giner años atrás, cuando era incluso teniente de alcalde del PP. Pero desde 2003, este partido independiente mantiene un sólido idilio político con el PSPV, tanto con el anterior candidato, Servilio Alonso, como con la alcaldable de ahora, Mª José Tortosa.

Font: Levante-EMV

Resultat Eleccions Municipals 2011 en Vallada


Resultat Eleccions Municipals 2011 en Vallada

Total votants.....2.469.....90,77%

Abstenció.......... 251.........9,23%

Vots nuls........... 52.......... 2,11%

Vots en blanc.... 21.......... 0,87%

Regidors a elegir: 11

Candidatures..................................Vots ...........................Regidors

P.P........………………………………… 1.166.....48,24%..............5

P.S.O.E....……………………………...... 781......32,31% .............4

AIPV...………………………………….... 404......16,71% .............2

CVa...……………………………………..... 45.........1,86%

Enhorabona a tots els regidors elegits