Cercar en aquest blog

dissabte, 21 de maig de 2011

Seguiment en directe del 15-M

El que està passant a més de 60 ciutats espanyoles i embaixades, on tanta i tanta gent de diverses procedències, s'ha reunit per dir JA N'HI HA PROU, DEMOCRÀCIA REAL JA!, ens ha colpit molt endins del nostre cor i ens ha tingut (i ens te) realment emocionats i il·lusionats. Ens sentim molt identificats amb aquestes persones perquè, en certa manera, pretenen el que sempre hem intentat nosaltres amb el bloc, millorar el sistema de forma apolítica i amb la llibertat d'expresió i el respecte com a bandera.Com podem veure, els manifestants del 15-M ja tenen els seus propis problemes, ja que, depenent del mitjà de comunicació que redacte la notícia, la manifestació pren un color o un altre (tal i com molts intenten que passe amb el nostre bloc).

Volem tindre-vos informats de tot el que està passant al voltant d'aquest fenòmen històric, per això hem creat aquesta entrada i, a més, una finestra a la dreta on podeu llegir tots els twitts existents a #democraciarealya

Recordeu que a la web www.democraciarealya.es podeu trobar més informació. I a València està oberta la web www.valencia.tomalaplaza.net i també teniu una web cam en directe http://www.megalive.com/?v=6NAS8INB

També en aquestos dos links publicats prèviament al nostre bloc, podeu saber de què va tot açò.

- Carta oberta a qualsevol votant.
- Presentació Democracia Real Ya.

Per cert, sabem que demà és dia de reflexió, però ens encantaria veure a algun valladí/dina demà per la plaça major de València.

Mapa de tots els llocs del món on s'han realitzat acampades arrel del 15-M


Ens vegem!

divendres, 20 de maig de 2011

El Tribunal de Comptes obri la porta a la continuació del procediment contra l'Ajuntament

Hui mateix hem rebut escrit del Tribunal de Comptes concedint un termini de 10 dies al Ministeri Fiscal, als grups municipals de l'oposició i a l'Ajuntament de Vallada perquè al·leguen el que estimen convenient sobre la continuació del procediment obert per este Tribunal contra regidors de l'Equip de Govern del PP i altres membres del Consell d'Administració de la Societat per a la gestió del Parc Estratègic Empresarial Valpark.

Si qualsevol de les parts sol·licita que continue el procediment, s'iniciarà la fase del juí. Serà un juí ordinari, com un altre de qualsevol ordre, on es presentarà la demanda i s'aportaran totes les proves pertinents per demostrar que l'Ajuntament de Vallada ha pagat quantitats indegudament i que s'han de tornar a les arques municipals.

Açò confirma el que hem estat dient i defenent des del principi, que l'informe provisional de l'instructor no era vinculant ni definitiu i que després s'havia de fer un juí.

Queda, per tant, un camí per davant que portarà a un juí amb totes les garanties processals. Esperarem al juí i a la sentència que es dicte per a fer les valoracions que corresponguen. Que quede molt clar que a nosaltres ens mou únicament la defensa dels interessos dels valladins i no podem permetre l'apropiació indeguda de diners públics, que són del poble i han de estar a disposició dels valladins i no d'interessos particulars.

Miting del PSOE per al tancament de campanya 2011


A última hora ens han enviat el discurs de final de campanya de Mª José Tortosa (PSOE).
Dels programes electorals què demanàvem als partits polítics, no hem rebut cap resposta, però algo és algo. Gràcies de nou al PSOE per confiar en nosaltres, per fer ús de les noves tecnologies i per voler fer arribar el seu missatge a tothom.
 Del PP, AIPV i CV no tenim cap notícia digital en forma de programa electoral o miting final de campanya, excepte la notícia sobre la truita gegant i la disco-mòvil a partir del facebook del PP. 
(Aprofitem per dir que als del PP els ve de meravella no voler publicar res ací, ja que així fomenten l'idea de que aquest bloc serveix al PSOE (tal com diuen últimament), enverinant l'opinió dels lectors... Sort que vosaltres, lectors fidels i amb sentit comú, sabeu que no és així)
Aprofitem per recordar-vos que, a les 23:59 d'avui i fins les 23:59 del diumenge, aquest bloc romandrà tancat a qualsevol tipus d'entrada i/o comentari.


Tornant al discurs què ens han enviat. Diu així:
____________________________

BONA NIT!!!!

ENS TROBEM AL FINAL DE LA CAMPANYA,  UNA INTENSA CAMPANYA.

1.- EL PRIMER QUE VULL, ÉS DONAR LES GRÀCIES:

  • GRÀCIES A LA GENT INTEGRANT DE LA MEUA CANDIDATURA (S’HO HAN CURRAT DE VALENT)

  • GRÀCIES, TAMBÉ A L’EQUIP QUE HI HA DARRERE DE LA CANDIDATURA, EIXA GENT QUE NO ES VEU PERÒ QUE HAN ESTAT I ESTARAN AHI DONANT-NOS SUPORT, ASSESSORANT-NOS, PREPARANT EL PROGRAMA, PENJANT CARTELLS....SENSE OBLIDAR-ME DE LA INTENDÈNCIA. I AMB L’AFEGIT DE LA PARTICIPACIÓ IMPORTANTÍSSIMA DE LES DONES, PERQUÈ LES DONES HEU ESTAT MÉS QUE MAI, SENSE FER-VOS GENS DE ROGAR, COL·LABORANT  DES D’ANAR EXPLICANT EL PROGRAMA FINS ARRIBAR A EIXES PASTETES TAN BONES QUE PREPAREU

  • SOM UN GRAN EQUIP!!! ES DONEU COMPTE? SOU CONSCIENTS DEL QUE PODEM FER QUAN ENS ORGANITZEM? DONCS AIXÒ, AIXÒ ES PRECISAMENT EL QUE FAREM EL DILLUNS, ORGANITZAR-NOS PER POSAR EN MARXA AQUEST GRAN POBLE!!

2.- EN SEGON LLOC VAIG A INFORMAR-VOS DE CÓM ESTA EL TEMA DEL TRIBUNAL DE COMPTES DE MADRID, JA QUE

Que no s'apague la llum

Hi ha moltes paraules que ens agraden especialment, que ens ve de gust usar-les, que ens fan sentir bé, que ens proporcionen connotacions emocionals íntimes, que ens encisen i ens enamoren. A mi em va conquistar fa temps la paraula esparpell. L’esparpell és  la revifalla d’un llum pròxim a apagar-se. Quan l’última flama de la llar s’esllangueix, quan és a punt de desaparéixer, reviu màgicament per un instant amb una energia extraordinària abans d’extingir-se per sempre. La llum, l’escalfor, s’han esvaït, però abans de fer-ho han vençut la foscor i el fred en un moment gloriós i han omplit la tenebra de vida. Com el sol abans de pondre’s en l’ocàs i perdre’s en un horitzó inabastable, l’esparpell és un instant fugisser que esdevé etern i bell.

Cada elecció local a Vallada ha sigut una batalla violenta en una guerra desigual, en un escenari sembrat de por, violència, corrupció de l’ètica i els valors i vulneració dels drets de les persones. La democràcia no és això. Cada volta que persones bones han intentat defendre la

La fabricación del voto cautivo

Este article retrata perfectament el cas de Vallada i el de la Comunitat Valenciana. Val la pena llegir-lo.
José Antonio Piqueras, publicat en El País el 19/05/2011
Favores por adhesiones, protección a cambio de sumisión. La transacción se reviste de intercambio con apariencia de reciprocidad: doy para que des. En política, el intercambio clientelar es desigual, por más que una de las partes pueda pensar que sale beneficiada por aquello de que solo entrega el voto y concede a este un valor escaso, según apunta el antropólogo James Scott. El recaudador capta voluntades en forma de sufragios y asigna recursos públicos discrecionalmente, promete hacerlo, mientras los adversarios y los indiferentes quedan a la intemperie, excluidos. El patrón se ofrece como el nexo con la Administración, facilita la existencia cotidiana y dispensa ayudas: desde pequeños trámites y recomendaciones, a empleos interinos en la función pública o en las empresas adjudicatarias de servicios locales y provinciales; cuando se busca la fidelización corporativa, las ayudas llegan en la modalidad de subvenciones y de inversiones. El límite legal es impreciso. El clientelismo sobre organizaciones de la sociedad civil y empresas incrementa la

dijous, 19 de maig de 2011

Valladacity, una eina de comunicació en el punt de mira.Hola a tothom.
Dir amic dels llibres es dir Santi Boix. La majoria sabeu qui sóc. Administradors som tots els que porten seccions del blog no? Doncs bé. Jo porte la secció dels refranys i frases fetes. Per a la vostra informació, molta gent està criticant el blog, als administradors i col·laboradors com si nosaltres tinguerem la culpa d’allò que es diu.
En el  meu cas la major part de les entrades i comentaris de caire polític no les llegeixc, no vull dir el que pense d’uns i d’altres –comentaristes anònims-, per educació i guardar les formes. No sóc l’únic que pensa així, ja que la gent també comenta fora del blog. Sí, augmenten les visites per vore com airegeu draps bruts, s’insulteu i es falteu el respecte els uns als altres, Valladacity està creant la mateixa espectació que la teleporquería. Això sí de manera anònima sou molt valents per criticar, què tingueu por que algú vos toque l’estora? Vos heu mirat a l’espill? Després una vegada encés el foc voleu que se suprimixquen entrades, comentaris i ens digueu que no fem la faena ben feta. Ara ja sabeu perquè jo no faig la meua faena ben feta, pequè  eixa no és la meua faena a este blog.  Perquè  si una cosa no és del meu interés ni la mire.
   Valladacity s'ha convertit en un catalitzador d'emocions negatives. rancúnies, frustracions, malixies... Al mateix temps és un combustible que les alimenta i les transforma en malestar. Crec que Valladacity no es va crear amb esta finalitat.
 Quan em parlaren de l'existència d'este blog el veia com una ferramenta molt útil per al poble. Un lloc virtural on la gent poguera compartir informació de manera constructiva, un lloc on emmagatzemar la nostra llengua, les nostres tradicions i la nostra cultura. Una eina que ens acostara un poc més a eixe desconegut que és Vallada el poble de tots. Quants racons per descobrir, quants detalls que estan ahí i no els    havíem vist. Ara gràcies a les fotos de Kike i a altres col·laboradors coneguem i estimen un poc més el nostre poble.
El temps passarà, i amb ells les eleccions, les aigües es calmaran, uns celebraran el triomf i els altres acumularan resentiment. Valladacity seguirà ací a l’abast de tothom i tornarà a la normalitat.

Salut i força!

4 reflexiones para terminar y cierre de campaña

1) A pesar del informe provisional del delegado instructor del Tribunal de Cuentas del que se ha apresurado a alegrarse equivocadamente el PP de Vallada, los responsables del Equipo de Gobierno tienen todavía un juicio pendiente de realizarse ante el Tribunal de Cuentas por diversas cantidades de dinero que nunca deberían haber sido pagadas por el ayuntamiento en los años 2007 y 2008, sobre todo en relación a operaciones relacionadas con el Parque Estratégico Empresarial Valpark. Cuando se celebre el juicio y haya sentencia ya nos pronunciaremos.

2) El voto masivo por correo al que el PP ha obligado a sus votantes y allegados ha sido una vez más motivo de escándalo y una prueba de su talante caciquil y antidemocrático. Además, el PP ha empadronado en casas cerradas de Vallada a forasteros que no tienen ninguna vinculación con Vallada, ni tienen aquí familia ni relación alguna. Son personas ajenas a Vallada que quizá ya han votado por correo y que decidirán el futuro de Vallada. ¿Hay derecho a tales atropellos?

3) Al PP de Vallada no le han gustado nuestras hojas informativas y nuestros carteles y nos ha puesto 3 denuncias durante la campaña electoral ante la Junta Electoral de Zona. La última, porque no quería que en nuestros carteles figuraran los logos de otras formaciones de izquierdas que se encuentran representadas en nuestra candidatura. La Junta Electoral ha desestimado la denuncia por unanimidad. Acto seguido hemos decidido colgar más carteles para llegar a todo el pueblo (y aún nos quedan carteles…).

4) El PP es tan democrático y generoso que ha dispuesto del Pabellón cubierto 3 veces en esta campaña y los demás partidos ni una sola vez. El PSOE pedimos el pabellón para el cierre de campaña y, qué mala suerte, el PP ya lo había pedido el día anterior y ya se lo habían cedido. No ha podido ser. ¿Hay derecho a que unos puedan disponer de algo que es de todos cuando les dé la gana y otros no puedan hacerlo nunca? Sea como sea, no nos han dejado sin cierre de campaña. Aquí tienen la convocatoria:

DIVENDRES, 20 DE MAIG - 21.30 HORES

BAIXOS DEL LOCAL DE LA UNIÓ PROTECTORA MUSICAL

ACTE DE TANCAMENT DE CAMPANYA PSPV-PSOE DE VALLADA

SOPAR DE SOBAQUILLO, MÚSICA I BALL

(PODEU PORTAR QUALSEVOL ENTREPÀ, INCLÚS DE TORTILLA…)

Sobre el binomi roig i blau, la manipulació, el vot en blanc i altres veritats ocultes

Seguint la temàtica de les últimes entrades realitzades què pretenen informar al ciutadà sobre política, votacions i tot allò que hi ha més enllà del "escolte el que m'arriba, vote el que em sembla i espere a veure què passa", m'agradaria compartit amb vosaltres aquesta "carta oberta" ja que m'ha semblat molt interessant. No per a aquestes eleccions, si no per a les generals. 
És llarga, però val molt la pena.
______________________________________

Carta abierta a los votantes de cualquier partido


Querido votante:
Se aproxima el 22 de Mayo, día de las elecciones municipales y regionales.
Estos días habrás escuchado todo tipo de informaciones sobre un grupo de personas que han salido a manifestarse bajo los lemas Democracia Real Ya, No Les Votes o Jóvenes sin Futuro.
También habrás escuchado que hubo violentos enfrentamientos con varios policías heridos y bastantes detenidos.
Según los intereses políticos de cada medio de comunicación, éramos perroflautas de extrema izquierda, punkies, skin heads de extrema derecha, jóvenes de botellón, que somos una extensión de las manifestaciones del No a la Guerra y que vamos en contra del PP, que hay manos negras detrás orquestadas por el PP para acabar con el PSOE.
Incluso puede que hayas visto a políticos y ministros diciendo que promovemos el abstencionismo en las próximas elecciones.
Si tienes 5 minutos me gustaría compartir contigo unas pequeñas dosis de realidad, la misma que desde un primer momento han tratado de tapar los

Què passa si no votes?? Aquest diumenge, oblidem-nos dels líders estatals.

Aquesta campanya electoral està sent diferent a altres que ja hem passat. La situació de crisi ha agreujat la realitat de la gent del poble, corruptes omplin algunes llistes electorals, els pilars de l’estat de benestar oscil·len i amenacen ruïna, hi ha por al futur incert.
Per altra banda les mobilitzacions del 15M i la continuïtat de les accions pacífiques al voltant de “Democràcia real ja” obri una porta a l’esperança. Pareix que en aquest país hem arribat al punt d’indignació que ens fa reaccionar. És una bona senyal que “la generació de joves millor preparada de la història d’Espanya” demostre que no es resigna a ser una “generació perduda”, com vaticinava un mandamàs europeu.
Potser siguem capaços de trobar una manera de representació democràtica millor que l’actual de parits i eleccions periòdiques però, de moment, el diumenge hi ha eleccions autonòmiques i municipals, on decidim qui es farà càrrec de la gestió del nostre poble i la nostra autonomia durant quatre anys i en base a quins criteris ho faran. En la meua opinió l’assumpte és suficientment important com per a dedicar-li alguna estoneta per veure a quina opció em convé votar i fer un passeget el diumenge per dipositar els vots a les urnes.
Deia al principi que aquesta campanya era un poc estranya. Una de les coses rares que veig és que a la televisió només mostren als líders nacionals: Zapatero, Rajoy, Cayo Lara... quan ningú dels tres és candidat a res en aquestes eleccions. No votem la política estatal de Zapatero, ni les inexistents propostes de Rajoy. Elegim als que gestionaran les inversions, l’educació, la sanitat, els serveis socials, les polítiques actives d’ocupació, etc. de la nostra Comunitat, i qui i com es gestionaran aquestes coses en el nostre poble. Votarem per a que Mª José o Fernando administren els diners públics amb un criteri o altre, amb unes o altres preferències.
El diumenge oblidem-nos dels líders estatals. A l’any que ve ja els tocarà a d’ells. Ara toca el poble i hem de valorar a les persones que coneguem des de sempre perquè són els nostres veïns. De res servirà queixar-nos de que tot va malament si quan tinguem l’oportunitat d’arreglar les coses ens quedem a casa i no participem. Si volem una democràcia real ja hem de començar amb la participació activa en les eleccions per a que les coses canvien. No votar, o votar en blanc, és contribuir a que els elegits no siguen representatius. És permetre que amb una xicoteta part de l’electorat hi haja una majoria absoluta. És ajudar a que siga una democràcia nominal buida i no una democràcia real que represente la voluntat popular.
El diumenge tu ho decideixes
Iron Maiden

FINAL DE LA COSTERA SONALa Costera Sona, concurs itinerant de música de la comarca, celebrarà la seua Final el proper divendres 20 de maig!
L’absència de semifinals ha estat ocasionada per la renúncia del grup Flaco Favor. D’aquesta manera, hem hagut de precipitar-ne la Final que, finalment, se celebrarà amb els grups restants seleccionats de la primera fase: Naia, Siren i Skalingrad.


dimecres, 18 de maig de 2011

Dubtes sobre el vot en blanc

Hola a tots i a totes;
Ja fa un temps que tinc les coses més o menys clares per al dia de les eleccions: votar en blanc.
No cal ser molt espavilat per adonar-se'n de que a Vallada fa falta un canvi i de que els que estan governant-nos es burlen de nosaltres descaradament i de forma prepotent (prenent-nos per imbècils i subordinats). Ací podria parlar tant del nostre govern local, com de l'autonòmic.
Les alternatives que es presenten a nivell local no en convencen, sobre tot l'AIPV (de CV no cal ni parlar-ne). En quant al PSOE... reconec que ací no tinc res a dir excepte que em veig influenciat pel govern central de Zapatero, el qual m'ha desil·lusionat moltíssim... i pot ser per això no em refie del tot de l'equip de Mª Jose...

Be, deixant a banda aquest romanç... quan ja creia jo que això del vot en blanc demostrava el descontent del poble front als polítics en general, la no preferència i que no beneficiava a ningú en concret, ara llig a Internet que no, que no és així o, al menys, em trobe amb dues versions diferents... De totes les versions, em preocupa aquella que diu que el vot en blanc, benefícia al partit majoritari.

Algú podria explicar-me de forma resumida i comprensible en què consisteix el vot en blanc i si beneficia o no a algú, a la majoria, a la minoria, etc...

Gràcies!

Optimisme i il·lusió

En eṕoques de crisi, i sobre tot, en temps de canvis, com els que estem a punt de viure, o no, durant aquests dies, cal recordar que és l'optimisme.

La paraula sorgeix del terme llatí "optimum", que significa el millor, segons la definició de la RAE, una propensió a veure i jutjar les coses en el seu aspecte més favorable.

Sense dir-vos res més, vos deixe amb Emili Duró, i després d'escoltar el que diu espere que com a mínim, somrigau un poc més cada dia.

Emilio Duró: "El Coeficiente de Optimismo" Primera Parte from eLzO on Vimeo.Emilio Duró: "El Coeficiente de Optimismo" Segunda Parte from eLzO on Vimeo.


Programes electorals del diversos partits polítics del poble

Demanem als partits polítics del poble que, per favor, ens envien via mail un resum dels seus programes electorals per a que tothom puga llegir-los, analitzar-los i contrastar-los.
Preferiblement en dos formats:  .doc i també en pdf
Gràcies!

L'equip de VALLADA City.

Acte final de campanya PP

Ens hem enterat d'aquest acte mitjançant facebook.
Gràcies.

ACTO FINAL DE CAMPAÑA: DISCO MOVIL Y ESPECTÁCULO DE TORTILLA GIGANTE.


Viernes 20 de mayo a las 21:00
Lugar: Plaza de la Paz.

VOTS EN BLANC, NULS I ABSTENCIONS

D'aquest bloc he pres i traduït la següent entrada penjada per Isaac:
http://lalibretaenblanco.wordpress.com/2011/03/04/abstenciones-votos-blancos-y-votos-nulos-nolesvotes/


VOTA PERÒ:

Si eres dels que està fins dalt del cap de la colla d'instal·lats que tens en el govern, en l'oposició i en altres seients lliurement distribuïts en el panorama electoral espanyol i molt especialment, si estàs fart o farta que, a pesar de tot, es continuen repartint el pastís entre ells sense fer-te cas, és molt probable que estigues desitjant fer el mateix amb ells i enviar-los a tots a pastar fang.
 Probablement has pensat a votar en blanc, votar nul o, directament, no moure't de la butaca de ta casa el 22 de maig. Si és així, pren-te deu minuts i llig este post mentre et prens el café, perquè intentaré fer-te veure de què servix cada una de les tres posicions tal com estan les coses a Espanya, amb les dades en la mà i per què #nolesvotes no te'n recomana cap.

 

dimarts, 17 de maig de 2011

Un altre joc brut del PP: forasters que decidiran el futur de Vallada


No ens cansarem de dir que fa molts anys que les eleccions locals no es fan d'una manera neta, democràtica, justa i equitativa a Vallada, que no tots seguim les mateixes regles del joc i que hi ha qui utilitza totes els recursos i estratègies al seu abast sense importar-li si són ètics i legals i si tenen cabuda en l'Estat democràtic de Dret. Sí, una altra volta una acusació contra la manipulació que el PP de Vallada practica en cada elecció local. El fi justifica els mitjans i el PP ho té molt clar: l'objectiu és guanyar a tota costa les eleccions per no perdre una font de poder i privilegis que els ha vingut molt bé durant 24 anys; i per a aconseguir-ho farà el que faça falta, recorrent si cal a una pràctica caciquil que frega la delinqüència política. Ja no n'hi ha prou amb el vot per correu, que ja és un escàndol.

Ara, a la vista del cens electoral de Vallada que se'ns ha lliurat recentment als partits polítics, hem descobert que el PP ha estat empadronant en cases tancades del poble persones de fora que no tenen cap vinculació amb el poble, ni tenen família ací, ni vénen ací per a res. Són persones forasteres que el PP empadrona per tindre més vots i que probablement deu haver fet votar per correu ja, per tal que no hagen de vindre al poble ni tan sols el dia de les eleccions. I els posem un exemple: en el pis de sr. Alcalde del carrar sant Bertomeu, on tots sabem que no viu ningú, hi ha empadronades 4 persones de nacionalitat àrab, on per cert va anar a buscar-los la Policia Nacional per un assumpte i clar, com que no els hi va trobar perquè no viuen allí, la Policia va anar a l’Ajuntament a preguntar per ells. Hi ha altres casos flagrants que no volem esmentar per respectar la intimitat de persones del poble que no són públiques, però que han permés que en les seues cases tancades s’empadronen persones de fora per votar el PP.

Hem de permetre els valladins que, damunt de l’espectacle del vot per correu, persones de fora que no viuen ací i que no s’estimen el nostre poble, decidisquen amb el seu vot el govern municipal i el futur de Vallada? Vostés tenen la paraula el 22 de maig.

Dignitat

Les pròximes eleccions es presenten en la Comunitat Valenciana amb previsions gens afalagadores per a l’esquerra. Segons totes les enquestes són les llistes plenes d’indignes imputats per corrupció les que portaran més diputats al Parlament Valencià. Però són només previsions, perquè està en la nostra mà, en els nostres vots, que això siga realitat o no.
València té una llarga tradició de lluita per la llibertat i la dignitat de les persones. Pensem en els nostres avantpassats i recobrem la capacitat de raonar, de decidir i d’actuar amb determinació per a canviar allò que els esclavitzava i humiliava. Si volem podem

dilluns, 16 de maig de 2011

Endevina, endevinalla....

Ja estic ací de nou amb una nova endevinalla (ho sent si a algú no li agrada aquesta iniciativa).
Els guanyadors de la setmana passada han sigut Marc, Albert i Marina Calatayud, què s'han repartit el premi.
Felicitats!

Com la setmana passada vaig posar cinc fotos, i encara queda una d'elles per endevinar (el sr. Castells pot tindre-ho fàcil si es fixa be...), sols vaig a ficar una sola fotografia.
És una foto que a mi m'agrada molt perquè feia anys que no pasava per aquest lloc (i això que està dins del poble...).

Be, que guanye el millor!

DIVENDRES 20 DEGUSTACIÓ GIN TONIC D'OR I DISSABTE 21 FESTA NORDIC


DIVENDRES 20 MAIG :

ES REALITZARÀ UNA CATA DE GIN TONIC'S AMB OR, EL GIN TONIC ES UN DELS CÓCTELS MÉS CONEGUTS I UN EXCELENT DIGESTIU.
NO TE LA POTS PERDRE.

* Preu: 6€
(Aquest podrà variar depenent de la ginebra escollida).


DISSABTE 21 MAIG:

PODRÀS DISFRUTA DE LA FESTA NORDIC MIST I NORDIC BLUE AMB AZAFATES I REGALS,NO FALTES SERÀ UNA NIT ESPECIAL.
T'ESPEREM!!

GLAÇÓ ...... MÉS QUE UN PUB.

No renuncies al teu dret, no et convé


Rosa María Artal, en el llibre “Reacciona”, parla entre altres coses de la utilització del llenguatge com instrument de control. Explica com al eliminar certes paraules del vocabulari corrent de les persones s’elimina, també, el concepte. Cita concretament la paraula “llibertat”, a la que qualifica com la “la palabra más restregada, pisoteada y alterada en nuestros días”.
No li falta raó. Es parla de la llibertat dels pares a triar l’escola dels seus xiquets per a justificar el finançament de les escoles privades catòliques, amb diners dels impostos de tots, mentre les escoles públiques estan cada vegada més abandonades. S’esgrimeix la llibertat per explicar que una empresa, guanyant milions d’euros, acomiade treballadors. I en època d’eleccions és habitual veure com s’apel·la a la llibertat per recomanar que no es vote.
Aquest últim cas és especialment contradictori, doncs, el vot és l’instrument ciutadà de control dels poders que garanteixen la llibertat. Deixar d’exercir el dret de votar (o votar en blanc), és deixar que altres, els que voten, decidisquen qui i com s’han de resoldre les qüestions que

L'hora de la dignitat

Sovint ens preguntem per quines coses val la pena lluitar en la vida. I trobem molts motius per a fer-ho: per amor, per amistat, per eixa persona, per una causa justa, per la llibertat, per la justícia social... I per la dignitat. Les eleccions del pròxim 22 de maig, a Vallada i a tota la Comunitat Valenciana, són un motiu més per a tornar a demanar dignitat i honradesa en la vida i en la política, una oportunitat per a poder triar entre la dignitat i integritat i altres coses que no ho són i que fan mal a la societat, la ciutadania i la democràcia. Nosaltres hem triat la primera opció i per això ens presentem a les eleccions de Vallada. I tu?


diumenge, 15 de maig de 2011

LOS NADIE. EDUARDO GALEANO

Primer de tot, demanar disculpes per l'absència de documentals estes dos setmanes. Ja que l'error està comés, he volgut cometre un altre, premeditadament, fent entrega d'una poesia visual. Bé, és molt més que una poesia visual, és un regal escrit per un fenomen del paper i la ploma, per un uruguaià que ben bé pot estar segur d'haver revolucionat milers de cors per tot el món.
Per a mi és un moment especial, moment al qual la política ho plena tot, els carrers, els comentaris, les bromes... I es bo fer parèntesi, es bo reflexionar més enllà del poble, de la ciutat i del país, i és bo pensar més enllà dels idiomes i les cultures.
Eduardo Galeano va ser un regal per a mi amb "El libro de los abrazos" on la vida es presenta com pura poesia i màgia, sense faltar en cap moment la realitat abrusadora i destructiva que deixem créixer al nostre voltant.
"Las
venas abiertas de América Latina" descobreix l'historia escrita per aquelles persones no guanyadores, una història negra que, com tota la història, ja està escrita als llibres per aquells vencedors de batalles.
Per a mi,
Galeano és la persona que dona un full en blanc i un llapis a tota persona a la que se li ha negat la veu en este món que gira i gira a ritme de vèrtex.
I a voltes, uns més, uns menys, ens agrada escoltar aquelles veus que no coneixen la paraula crisi, perquè el NINGÚ no tenen dret ni a estar en ella.
Supose que seran molts aquells que ja coneguen les meravelloses lletres d'este home, sinó fora el cas, recomane per totes i totes dedicar-li un temps per a gaudir.

Moltes gràcies i molt bona setmana!

MÍTING CENTRAL DE CAMPANYA DEL PSPV-PSOE VALLADA


ELECCIONS MUNICIPALS 2011 VALLADA

MÍTING CENTRAL DE CAMPANYA

DILLUNS, 16 DE MAIG

20 HORES

PLANTA BAIXA DE L'AJUNTAMENT (ENTRADA PER PLAÇA LA PAU)

AMB LA INTERVENCIÓ DE:
  • Mª JOSÉ TORTOSA, CANDIDATA A L'ALCALDIA DE VALLADA
  • RAFAEL RUBIO, PORTAVEU DEL GRUP SOCIALISTA A LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA I CANDIDAT A CORT VALENCIANES

EL CANVI JA ESTÀ ACÍ. BENVINGUTS