Cercar en aquest blog

dijous, 23 de juny de 2011

XII Volta a peu a Vallada

Bon dia:
Vos adjunte el cartell de la cursa 2011. tambe teniu informacio en la nostra web www.voltavallada.com.
Un saludo. Gracies.
R. Boils. (camallarga)dimecres, 22 de juny de 2011

Menu dia 25 i 26 de juny al Sàez


RESTAURANT SÀEZ

MENU DIA 25 i 26 DE JUNY

· DETALL DEL XEF

PER COMENÇAR:

· AMANIDA DE FUMATS, TOMACA CONFITADA I VINAGRETA DE PINYONS

· EL NOSTRE SAQUET AMB BOTIFARRA, FORMATGE DE CABRA I OU DE CODORNIU

CONTINUEM AMB:

· OU A BAIXA TEMPERATURA AMB PURÉ DE CREILLA, POLS DE CANSALADA IBÈRICA I SUC DE OSSOS DE PERNIL

COM A PLAT PRINCIPAL:

· GARRÓ DE VEDELLA AMB LES SEUES CREILLES PANADERES

PER FINALITZAR:

· LA TARTA DE LA NOSTRA CUINERA

El menú inclou una beguda i café

El preu són 15 euros.

www.saezrestaurante.com 962257158

Aquesta setmana també és podrá disfutar del menú diumenge.

Aus al nostre poble (II)

Tomba-navius; Buitrón (Cisticola juncidis)

Per a una persona poc ficada en el món de les aus, que un ocell s’anomene Buitrón o Tomba-navius segurament el faça pensar en una au de gran tamany possiblement relacionada amb les grans rapinyaires. No obstant això, el Buitrón (Cisticola juncidis) és una de les aus més petites que existeixen al nostre territori.

El Buitrón és una espècie de la família Cisticolidae, típica de zones humides i canyissos. Menuda, d’uns 10 cm de llarg i entre 8 i 12 grams de pes, cria en zones obertes i a poca altura en la vegetació. Té la part dorsal d’un color terrós rogenc, amb franges més fosques; la cua és d’un color terrós amb les puntes blanques, i la seua part ventral és blanca.

En els nostres passejos pel camp, podem reconèixer fàcilment aquesta au pel seu vol ondulant i amb un cant curt i sonor, que sembla ens va perseguint i avisant de la seua presència. Però no deixem de reconèixer que resulta difícil de localitzar, encara que ací al nostre poble és molt abundant.


Com sempre, més al nostre blog: Http://www.verdeoscurofoto.com

dimarts, 21 de juny de 2011

Moviment 15-M a Vallada?

Ahir, un grup de indignats va eixir des de la plaça del 15 de març de València i d'altres 5 ciutats per a reunir-se tots junts a Madrid el dia 23 de juny.
Segons varem escoltar a RNE, la ruta que seguiran els indignats valencians coincidirà (més o menys) amb la ruta de Llevant cap a Santiago, és a dir, en una de les etapes faran nit a Xàtiva i, si fan una marxa de 20-25 km diaris, possiblement facen una parada a Vallada, el nostre poble.
El grup socialista valladí i en concret, alguns dels seus militants, han demostrat al bloc estar sensibilitzats davant d'aquest admirable moviment, el qual han defensat en alguns dels seus escrits.
A l'equip de VALLADA City li agradaria que, des de l'Ajuntament, es ficaren en contacte amb els representants d'aquest moviment a València per oferir-los un lloc on passar la nit i, sobre tot, un lloc i mitjanç per a  realitzar una assemblea el dia que estiguen al poble (per exemple la Plaça de la Pau). Creguem que seria una acció exemplar de solidaritat i de defensa dels drets ciutadans. Si l'Ajuntament es negara o si algun col·lectiu més estiguera interessat en col·laborar amb ell i en acollir els indignats durant la seua estança, també seria genial que ho manifestaren.


Podeu fircar-vos en contacte amb el moviment 15-M valencià en:

FESTA LIMON & NADA AL GLAÇÓ


ARRIVA L'ESTIU AL GLAÇÓ, AQUEST DISSABTE 25 JUNY LA MAGNIFICA FESTA "LIMON & NADA".
UN NOU PRODUCTE IDEAL PER A GAUDIR DELS MILLORS COCTELS DEL MOMENT (MOJITOS, CAIPIRINYHA, CIPIROSKA .....) REALITZATS EXCLUSIVAMENT PER COCTELERS I AZAFATES QUE PROMOCIONARÀN EL PRODUCTE.

GLAÇÓ ....... MES QUE UN PUB.

dilluns, 20 de juny de 2011

CEADC: Activitats per a xiquetes i xiquets a la natura


Els membres del Centre Excursionista Alt De la Creu, estem molt contents d'anunciar que estem preparant un calendari anual per tal de fer activitats en els xiquets i les xiquetes del poble durant tot l'any.

Les activitats serien gratuïtes, sols cal pagar el segur de responsabilitat civil de cada xiquet (3 € per a tot l'any).

Volem iniciar aquesta secció fent una acampada als campellets els dies 15, 16 i 17 de juliol.

Farem una reunió informativa el dia 2 de juliol a les 20:00 de la vesprada per a totes les mares i els pares que vulguen informar-se sobre aquest projecte que tenim entre mans.

Si vols que el teu fill o la teua filla aprenga a estimar la natura, no t'ho penses i acudix a la reunió!

Salutacions des del centre.

CAMPUS DE FUTBOL FEMENÍ

Eres xica i t´agrada el futbol?
Ara tens l´oportunitat!!!
Apunta´t al Campus fins el 24 de juny
No importa l´edat
Del 4 al 10 de juliol
De les 19:00 h fins les 21:00 h
Inscriu-te al pavelló
Preu: 30 euros (equipatge inclós)

T´esperem!!!

Ja ès estiu en la City of Vallada


Sembla que aquesta setmana la calor serà la nota predominant, en qualsevol cas normal per a aquestes dates. Sobre el final de setmana un vaguá atlàntica es desplaçarà bastant al sud ficant-nos el anticiclò en les nostres latituds provocant que dissabte i diumenge el repunt de temperatures produïsquen bastant aclaparament. Així que, preparar les piscines, basses, banyeres o uns altres útils per a remullar-se com cap, o si no utilitzar les piscines municipals que para açò estan.

Salutacions

Sant Joan 2011... a la replaceta de Sant Joan