Cercar en aquest blog

divendres, 9 de desembre de 2011

COMUNICAT S.D.VALLADA

DISSABTE 10 A LES 16 H.
PARTIT AMISTOS:
S.D.VALLADA & C.D.CHELLA (equip de la 1ª regional)

La resta de equips de l´escola descansen.

Davant els resultats negatius de l'equip, hem observat des de la junta directiva cert desànim entre els aficionats i els jugadors.
Per això hem de manifestar que res està fora de les previsions que vam fer al principi. No hem d'oblidar el motiu pel qual vam decidir fer-nos càrrec de l'equip, que és principalment mantenir el futbol a Vallada però des d'una sòlida base. Amb aquesta intenció en aquesta primera temporada, estem sembrant i per tant encara no és hora de recollir els fruits sinó d'aconseguir objectius més humils però no menys importants:
Tenim un equip amb jugadors el 95% locals dels quals, molts d'ells han passat per algunes categories de l'escola i amb una mitjana d'edat 20 anys, de manera que els jugadors actuals de l'escola ja tenen un referent on arribar.

S'ha recuperat el costum d'anar al camp els diumenges a la vesprada “perquè juga el Vallada” i això ho notem en l'afluència d'aficionats al camp que ha augmentat considerablement respecte a altres anys.

Hem aconseguit retenir jugadors que d'una altra manera haurien eixit de Vallada per seguir jugant al futbol i possiblement no haurien tornat. Al mateix temps hem aconseguit que altres que jugaven fora tinguen la possibilitat de jugar a casa.

No obstant això, també som conscients que els resultats no acompanyen i això provoca desànim, ansietat i preocupació en aficionats, jugadors i també en la directiva que som uns aficionats més, perquè tots volem que l'equip jugue bé i guanye.
Però per damunt de tot no hem d'oblidar que el nostre plantejament en fer-se càrrec de l'equip no pot ni ha de ser “resultadista”, ja que l'important és consolidar el futbol i els resultats arribaran al seu moment. Les derrotes d'avui seran les victòries de demà.
Per tot això des de la junta directiva demanem a afició jugadors i entrenador, que segueixin confiant en el projecte i que no es desanimrn.
Gracies a tots per el vostre recoltzament.
La junta directiva de la S.D.Vallada

LA MOVIDA MADRILEÑA AL GLAÇÓ
AQUEST DISSABTE 10 FAREM UN TRIBUT ALS ANYS DAURATS DEL POP ESPANYOL RECORDANT GRUPS COM RADIO FUTURA, GABINETE CALIGARI, LOS SECRETOS, MECANO, LOS RODRIGUEZ, LA UNION, LA FRONTERA, HOMBRES G, ETC...


SERÁ UNA FORMIDABLE NIT!!

NO FALTES!!!


PUB GLAÇÓ VALLADA

dijous, 8 de desembre de 2011

Menú al Sàez dia 10 de desembre


RESTAURANT SÀEZ

MENÚ DEL DIA 10 DE DESEMBRE

  • DETALL DEL XEF

ENTRANTS

  • LA NOSTRA COCA DE DACSA
  • LA TRADICIONAL MANDOGUILLA AMB LA SEUA SALSA

CONTINUEM AMB

  • ARRÒS MELÓS DE PEBRASSOS AMB FOIE

COM A PLAT PRINCIPAL

  • CARRILLERA DE TERNERA AMB CREILLES PANADERES

POSTRE

  • LA TARTA DE LA NOSTRA CUINERA

EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROS, AMB UNA BEGUDA I CAFÉ.

WWW.SAEZRESTAURANTE.COM 962257158


RECORDEM QUE EL DIA 17 DE DESEMBRE HI HA UN MENÚ DEGUSTACIÓ ESPECIAL, I QUE ELS DIVENDRES I DIUMENGES PODEU DISFRUTAR DEL NOSTRE SURTIT DE TAPES.

dimarts, 6 de desembre de 2011

Presentació "Noves glòries a Espanya", divendres 9 a Vallada‏Presentació del llibre:


Noves glòries a Espanya. Anticatalanisme i identitat valenciana, de Vicent Flor.


Serà el proper divendres 9 de desembre, a les 19'30h al Centre Cultural Juvenil (Plaça de la Pau).
Hi intervindran: Vicent Flor (sociòleg i autor del llibre)
Vicent Olmos (historiador i editor)
Presentarà un membre de l'AJV.
Noves glòries a Espanya és un llibre d'assaig sociològic que analitza el sorgiment del moviment polític conegut com blaverisme, la posterior evolució, i la seua acceptació i influència en la societat valenciana actual. Així, explica la reeixida penetració social d'aquest regionalisme, amb tint de populisme i anticatalanisme, i les seues conseqüències en el desenvolupament de la consciència col·lectiva dels valencians els darrers 30 anys.
Entrada lliure i gratuïta.


Organitza: Assemblea de Joves de Vallada (AJV) i l'Editorial Afers. | Col·labora: Ajuntament de Vallada

com es diu este plat?

Hi ha plats típics del poble que no es fan molt sovint... un exemple és el que podeu vore a la imatge. Jo només n'havia menjat un matí de sant Vicent, allà pels anys 80, a l'hora d'esmorzar, quan el pare d'este cuiner en va fer per a celebrar el seu sant, i este cap de setmana vam decidir tornar a tastar-lo
QUI SAP QUÈ ESTÀ FENT ESTE XIC ??

Algú ens pot indicar quins són els ingredients i la mida?? L'ordre de les fotos facilita la redacció de la recepta, ara ja només cal que s'animeu i passeu un bon dia amb els amics... BON PROFIT !!


Potser es tracta d'una paraula en perill d'extinció, esperem que no, perquè està ben re bo i és ideal per a compartir. Feliç dia de festa!!!
ENHORABONA: la paraula que buscàvem era efectivament GATXAMIGA

dilluns, 5 de desembre de 2011

SON ALISON MUSIC CLUB

COPO EN CONCIERTO!!!!
VIERNES 30 DICIEMBRE ACTUACION DE COPO EN SON ALISON MUSIC CLUB
ENTRADA LIBRE. 00:00 H. HASTA 7:30 H.

Copo es un grupo de Rock-Pop indie con domicilio en Valencia, formado en el 2007 por Toni (Voz y guitarra), Alberto (Guitarra y bajo), Jaume (Dice que hace algo, pero no se ha podido demostrar que no está todo grabado) y Víctor (Que es el que mejor toca).

Graban su primera maqueta a finales de 2007, la cual se alumbra con el nombre de “Laberintos de Hielo”, y consta de cuatro temas que sirven como presentación de esta formación. Ante la buena acogida que tiene, Copo decide grabar su segunda demo a finales del 2008 en los TigrusStudio de Gandia, y esta vez cuentan con la ayuda de varios ilustres personajes, ya que Jordi Sapena, nuevo integrante de La Habitación Roja, les presta su ayuda en la grabación, Paco Loco se hace cargo de la producción, y Mario G. Alberni de la Masterización. En este segundo trabajo, llamado “Matrioshka”, ya se puede con alegria y regocijo escuchar lo que será el sonido característico del grupo.

Desde el 2007, han dado decenas de conciertos a lo largo de toda la geografía de nuestro país, mostrando lo que mejor saben hacer en el escenario. También, son multitud de medios los que se han interesado por este grupo, aparte de ser seleccionados para participar en diversos concursos de bandas independientes y aparecer en varios recopilatorios. Últimamente han sido premiados como la mejor maqueta del 2009 por “El Club de amigos del Crimen”, colectivo dedicado a descubrir y promocionar bandas del levante español.

Actualmente, Copo se encuentra poromocionando su último trabajo, “Juegos de Invierno”, y preparando la gira que les llevará por toda la península para presentar su trabajo.

LA CAMBRA DE DALT: EL PINARET DE MÀXIM i EL PEBRÀS

LA CAMBRA DE DALT: EL PINARET DE MÀXIM i EL PEBRÀS: A casa el pebràs era un sagrat i nomes calia sentir campanaes i anar serra amunt a buscar-los. Des de ben xicotet, i quan dic de ben xico...

Efemèrides, VALLADA City ara fa un any

Encetava la setmana, amb molt bon humor, una persona del poble que traslladava al bloc una proposta d'oci saludable: A mi m'agrada fer olives, on, pel mòdic preu de cinc euros*, convidava a gaudir del companyerisme, de les tradicions i a fer exercici.
(*els cinc euros els pagava qui anava a fer les olives, no l'amo del bancal!! Desconeguem si es va apuntar algú)

Iron Maiden escrivia sobre un tema que no ha perdut actualitat, sinó que en guanya amb les retallades de les despeses socials que ja han arribat i no sabem fins on arribaran. Amb Sensibilitat social reflexionava sobre l'aplicació desigual de l'anomenada Llei de la Dependència i de la responsabiltat que els governs de les comunitats autònomes tenen en les decisions de a quines coses es destinen els diners públics i quines son, per a ells, secundàries.

Isidoro, amb Quan Mariola s'emboira..., i PSM, amb Un temps loco loco..., ens annunciaven un temps meteorològic inestable i molt canviant, i la preocupació pel que eixa variabilitat pot indicar de canvi climàtic.

Kike portava a l'Endevina endevinalla una persona coneguda i estimada per tots, com que la solució es va donar enseguida, un comentarista plantejava que s'endevinara el lloc on s'havia fet la foto i donava peu per a que Paco GB ens fera mirar d'un altra manera les pedres i els empedrats.

El Pub Glaçó anunciava l'actuació del monologuista, Ivan Rey.

Els responsables del bloc transmetien la convocatòria d'una Vaga de consum.

Serra Grossa convidava a la presentació, a la biblioteca del poble, del llibre Memòries del paradís, del valladí Francesc Belda i Tortosa, que va obtindre el Premi de Narrativa curta 25 d'abril, de la Vila de Benissa.

I tancàvem la setmana amb un altra bona notícia. El valladí i col·laborador del bloc Pablo Lladosa Giner obtenia el premi de cartells anunciadors de les falles de València en la categoria d'estudiants.

Bona setmana per a totes i tots, i a plegar olives!!