dissabte, 21 de gener del 2012

Carnestoltes de Pego 2012

L'Assemblea de Joves de Vallada hem pres la iniciativa de oferir un servei d'autobusos a un preu raonable, com una bona alternativa al transport privat, per a tota la gent de Vallada i rodalies que vulguen apropar-se fins els multitudinaris i famosos Carnestoltes de Pego, que enguany se celebren la nit del 18 de febrer.

Els Carnestoltes de Pego forma part de les festes populars valencianes, al qual molta gent d'arreu de les comarques valencianes s'apropa a Pego i ompli els seus carrers de festa i germanor.

" La nit de Carnestoltes el desig camina
sense disfressa, el sol no té pressa en eixir
i la lluna menja esclata-sangs màgics per no dormir
...i les veus no callen." [Carnestoltes, La Gossa Sorda]

On puc apuntar-me?

El preu de la plaça (una persona per plaça/seient) és de 13€. Quan compres la plaça, se t'entrega un rebut numerat i cunyat, el qual és la prova de que la persona o persones que el porten té o tenen una plaça als autobusos.

Les places es compren mitjançant un ingrés o transferència al número de compte:
2077 0464 47 1100190447 (Bancaixa) Concepte: Pego / Indicar: Noms i cognoms.
A més, cal enviar un correu a ajvallada@gmail.com amb el nom de la persona que ha fet la transferència, el nom de totes les persones que han pagat (en cas de ser grup i fer una transferència conjunta) i els telèfons de contacte, per a poder contactar en cas d'haver novetats.

Si tens cap problema per a fer l'ingrés o tens qualsevol dubte, envia'ns un correu a ajvallada@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.