divendres, 13 de gener del 2012

Utilitzant Google Plus i deixant-nos seduir pel David Beckham.

Ens ha sorprés saber que a molts de vosaltres vos costa encertar com publicar al Google Plus quan és d'allò més fàcil i, el més important, PRIVAT.
Google Plus sempre vos preguntarà amb quí voleu compartir allò que esteu escrivint, la foto que heu penjat o l'enllaç que vos ha agradat.
Si, per exemple, voleu escriure-li a algú en concret, sols teniu que escriure el seu nom precedit del signe "+" i automàticament voreu com el seu nom es transforma en un link.
Si voleu compartir la vostra entrada en un cercle, sols teniu que seleccionar-lo del desplegable que se vos obrirà baix del tot.
Inclús si escriviu un correu electrònic, també s'enviarà la vostra entrada al aquest correu electrònic!
També podeu fer les tres coses alhora: Compartir amb una, dos, o més persones concretes, i, a més, amb un cercle i un correu electronic!


NO MÉS allò que es compartixca seleccionant el cercle "Públic", ubicat baix del tot, podrà ser vist per qualsevol a la xarxa.


Esperem que vos haja sigut d'ajuda. Vos adjuntem aquest dibuix més explicatiu que hem el·laborat per a l'ocasió i a més, un vídeo del David Beckam animant a que vos uniu al G+.


Salutacions als 92 Googleplusers que ja formen part de la nostra xarxa, i bon cap de setmana!




I ací, el gràfic que ho explica tot molt be. Piqueu damunt per a veure'l més gran:

2 comentaris:

  1. Moltes, moltes, moltíííííísimes graçies per les explicacions, per a que puguem enterar-mos més algunes persones, que com jo, sabem ben poc de google i tením poc temps per investigar i provar, però tením al nostre favor les ganes d'estar amb vosaltres.

    ResponElimina
  2. Moltes gracies,per l'explicació
    Ara cal practicar...

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.