dilluns, 2 de gener del 2012

Efemèrides, Vallada CITY ara fa un any...

Al gener de 2011 encara no ens fèiem idea de com de difícil anava a resultar l'any.

Kike "animava" el bloc amb una pel·lícula de dibuixos molt recomanable: Un curt "de mort". Si no el vegéreu l'any passat, no deixeu de vore'l ara.
La seua Endevina, endevinalla, una de les seccions més populars, era el repte personal de moltes de les persones seguidores del bloc i s'encertava en temps rècord.

La temporada de l'oliva s'acabava a les almàsseres. Camot Roder de La Costera ens contava la seua impresió sobre el poc oli que donen les olives, Bandolers d'ahir i avui.

Iron Maiden compartia la lectura dels discursos del cap d'una illa del Pacífic, amb una visió del mon i la vida integrals i integradores, que qüestiona profundament el que anomenem civilització: Els Papalagi, un llibre molt recomanable.
També ens traslladava unes interessants reflexions de Martí R. Electrique sobre la nova normativa que regula el consum de tabac als establiments públics, i que tan polèmica ha resultat i resulta encara: Fumador versàtil,que va rebre nombrosos comentaris.

Els responsables del bloc li donaven una volta a les endevinalles i proposaven una molt ben treballada Prova de coneixement del medi.
Compartien els vídeos del programa Nuestras bandas de música, dedicat íntegrament a la banda de la Unió Protectora Musical de Vallada, que va guanyar el primer premi del Certamen de Torrevieja, provocant orgullosos comentaris dels lectors
Tanmateix compartien el vídeo One Goal, en el que "furgolistes", que han patit l'amputació de diversos membres als conflictes de Sierra Leona, demostren que l'afany de superació humana pot compensar les minves físiques. Un al·legat contra les violències i les guerres.
I també ens traslladaven l'escrit de Pere Miquel Guillem sobre l'Escalada en la zona de l'Ermita de Vallada, on ens mostrava contrari al mercantilisme i consumisme que fins i tot arriben a fer amb el nostre patrimoni natural. L'escrit rebia molts comentaris que matisaven les afirmacions de Pere.
A la campanya per recollir els diners necessaris per mantindre el bloc s'apuntaven fins i tot els Reis d'Orient, que dipositaven a la bustia d'un dels responsables del bloc una aportació pecuniària i una carta emocionant i emocionada, Moltes gràcies de tot cor.

Isidoro feia la seua habitual predicció meteorològica, D'il·lusió també es viu, ben adobada pel seu bon coneixement de la saviesa popular.

I tancava la setmana Natzaré, que compartia el primer capítol de la sèrie Arròs covat, uns vídeos que ens acompanyarien cada divendres durant una bona temporada.

Que els Reis Mags d'Orient vinguen ben carregats i que, si no ens portem tot allò que hem demanat, al menys que no s'enduguen el poc que tinguem, que ja no ens refiem massa de les famílies reials....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.