dimecres, 11 de gener del 2012

Efemèrides, VALLADA City ara fa un any....

Quan encara no havíem acabat de digerir els torrons, la polèmica sobre la utilització del balcó de l'edifici de la llar de les persones grans com escenari del discurs dels reis mags, es manifestava en els comentaris a l'entrada d'Iron Maiden, al qual fins i tot li proposaren que es presentara a les eleccions. La seua resposta combinava, com té per costum, raó i radicalitat democràtica.

L'Amic dels llibres ens portava un relat, Olives a mitges, ben farcit de filosofia i adobat amb paraules i expressions populars, que no ens deixava indiferents.

Els responsables del bloc ens traslladaven la invitació de Marieta a l'Exposició del col·lectiu Indivisual a Xàtiva, una bona oportunitat per a gaudir de l'Art en les més originals representacions artístiques.
El bloc servia també per sol·licitar professor o professora de Llatí i Grec i de Física per a donar classes particulars.
En la secció Dimecres, dia dels documentals ens portaven La isla de las flores, de Jorge Furtado. Aprofiteu l'oportunitat i gaudiu-lo, son onze minuts que paguen la pena.

Sento Xufero reprenia l'Endevinalla per partida doble i Kike demostrava que la seua mirada observadora funcionava no sols per trobar enigmes, sinó també per endevinar tant la primera com la segona Endevinalla, que era ben difícil.

Camot Roder de La Costera compartia un article de Luis Fernando Veríssimo, Protegim les dones, que reflexava una actitud que trobem ben sovint: sota l'aparença de veneració cap a les dones s'amaga una voluntat, potser no conscient, d'ubicar-les en un determinat paper i rol. Hipatia ho posava de manifest.
I també ens feia una bona aportació per a la reflexió amb Bandolers a escala mundial, que ens portava a la memòria el terrible terratrèmol d'Haití i ens informava sobre les pràctiques poc ètiques de les grans productores d'aliments, que fins i tot s'aprofiten de les grans catàstrofes per a fer guanys.

Que les rebaixes no us facen cap mal!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.